2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Önce nişan mı geliyor, su mu kızlar ve suyun miktarı me kadar oldu sizin? Benim biraz su geldi galiba.
Kişiden kişiye değişiyor galiba canım. Benim önce nisanım gelmişti 2 saat sonra suyum gelmişti su gelir gelmez 10 dk icinde doğurmuştum

Gözün aydın canım gule gule büyüt bebeğini. Kilosu iyi doğmuş bence, bende 3ile başlayan bir kiloyla doğarsa sevinicem. Uyku tatlı oluyor bebeğin ilk zamanlarında yanında işlere yardımcı olacak birileri varsa uyuyabildigin zamanlarda uyumak en güzeli hem sutte bollasir uyudukca

Ne mutlu canım herşey gönlüne göre olmuş
Bundan sonra da sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah hepimize

Hayırlı olsun canım güle güle büyütun :)

Benden simdilik bukadar kizlar biraz karisik yazdim kusura bakmayin buda sezeryan dogumdan korkanlara cesaret olsun diye resim atiyorum sizeEki Görüntüle 2204801
Anne olmak belkide aciyi hissetmemek demektir

Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun ikisi de güzel güzel büyüsün insallah :)

işte ben böyle korkunçluklardan korkuyorum. Kendime hakim olamam bağırıveririm. Ay Allahım sabır ver

Gözünaydın canım çok sevindim sağ salim kucağına almışsın ikili test olayını seninle konuşmuştuk galiba geçen gün karıştırmıyosam.Çok sevindim Güle güle büyüt bebişini:))

Kızlar benim nişanım ve iç çamaşırından tayta kadar suyum geldi. Hastaneye gittik.
Doktor muayene etti 1 cm açıklık var, nst de ara ara sancım çıkıyor. İlk Doğumum olacak inşallah. Beni şimdi yatış yapacaklar. Ne zaman Doğum olacağı belli olmaz dedi doktor akşam da olabile yarın sabah da olabilir dsdi. İlk Doğumda sizin ne kadar zaman sonra olmuştu. 1 cm açılma olduktan sonra?

Ne güzel canim iki evladını da guzel günlerde buyut insallah:)

Benim suyum geldikten 4 saat sonra filan bebek geldi ama benim şiddetli, sık ve düzenli sancim vardı canım. Seni rahatlatacak müzikler dinle, sakın yatma bol bol yurüyüş yap ve çömel. İnşallah kolaylıkla kucağına alırsın yavrunu canjm

Bi avazda alırsın inşallah kucağına.

İnşallah canım sağlıklı olsunlar kavuşalım da bekleriz. Önerini dikkate alacağım teşekkürler.
Malt içeceği bile aldım.

Maşallah bebişe. İyi doğmuş annesi. Ama gakkaten minicik geliyorlar. Uyuyun tabi bol bol stresli bekleyiş bitmiş. Güle güle sağlıkla büyütün.

Maşallah herşey yolunda. Çok sevindim. Çocuklarına sana sağlıklı yaşam dilerim.

Allah yardımcınız olsun. Suni sancı takıldıktan 3-4 saat arası oldu ilk doğum. İnşallah rahat çabuk iletler. Sancılar kızgın kumlardan serin sulara dalmak gibi arka arkaya sıkça geldikçe iş bitmiştir inşallah. Sancılardan korkmayın. Sancı olmadan inanın ıkınma iç güdüsü zor oluyor.

Evt canim konustuk endisem korkum heyecanimin onundeydi olsun bitsin cocugum yuzunu gorim diye dusunuyordum saglikli oldugunu duyunca bir rshatlama geldiki sorma.allh hepimizin cocuklarina saglik sihhat versin

Kolay gelsin
Bilgim yok ama inşallah çabucak doğar

gunaydın senınkı gelmek ıcınn ugrasmaya baskamıs :) haırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…