Ben az önce kalktım wc de tekrar nişanın kalanı olduğunu düşündüğüm şey geldi, ama bu defa pembe
Bence biraz biraz su da geliyor ama çok değil. Geri yattım ben de :)
Regl ağrısı gibi az bişey de başladı
Hadi bakalım gelsin hayirlisiyla artıkBen az önce kalktım wc de tekrar nişanın kalanı olduğunu düşündüğüm şey geldi, ama bu defa pembe
Hadi gözün aydın canım :)
Güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi bakalım gelsin hayirlisiyla artıkben de bir belirti yok henüz :)
Allah yardımcın olsun.sağ elin bekleyenlerin başınaBen az önce kalktım wc de tekrar nişanın kalanı olduğunu düşündüğüm şey geldi, ama bu defa pembe
Allah yardımcın olsun.sağ elin bekleyenlerin başına
Sağol :) bi gelişme olmadığı için evde bekliyorum
Belki sancı vardır yine hissetmiyorsundur
Varsa ama Hissedilmeyecek kadarsa doğuramam bence
Lütfen bol bol yürü. Ben baş ağrısından hep yattım. Beynime pıhtı attı. Lütfen zor olsa da yürüyün. Ben yandım siz yanmayın. Bebeğini de seni de tebrik ederim. Birlikte çok güzel ömürleriniz olsun.Merhaba kizlar. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Kafami.kaldirip.ancak yazabiliyorum. Hamilelikte hic uyumayan ben dogumdan sonra kafami kaldiramaz oldum. Bebis uyudukca bende uyuyorum. Hatta bazen emzirirken uyuyakaliorum. Kizim azcik minnos dogdu 3100 gr 240 gr da kaybetti 2 gunde insallah bundan sonrasinda toparlar. Dogumum rahat gecti esimmde girdi 5 dkka.icinde kizimi cikaedilar zaten gorunce ikimizde agladik. Sonra esimle kizimi cikardilar o ara ben biraz heycanlandim sakinlestirici verip uyuttular. 2 gundur ilaclardan da sanieim leyla gibiyim. Yogun bakimda olan bebislere cok.gecmis.olsun dilerim.bi an once kavusursunuz.
Kuzumm benim suyum gelıyo :/Ediz Enesin Annesi galiba ben heyecandan ölücem yarin saka gibi bu saatlerde bebislerimiz kucagimiz da olacak belki de sende durumlar nasil canim :)
Canım hastaneye gittim
AaaaaKuzumm benim suyum gelıyo :/
Yarındı ve ben suan kuafordeyımAaaaa
Yarın değil miydi senin doğum
Yarındı ve ben suan kuafordeyım
Yarındı ve ben suan kuafordeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?