2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Hadi gözün aydın canım :)
Güzel haberlerini bekliyoruz

Hadi bakalım gelsin hayirlisiyla artık ben de bir belirti yok henüz :)

Varsa ama Hissedilmeyecek kadarsa doğuramam bence

Sen en iyisi şöyle sağlam bir yürüyüş yap merdiven in çık sonra yerleri çömelerek sil sonra da sıcak bir duş al beline sıcak su tut inşallah doktora gittiğinde sağlam açılman olur da direkt sancin olmasa bile suni sancı verir vermez bebiş gelir

Kızlar sancısı olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum inşallah çabucak hayırlısıyla gelir minnoşlar. Melekleri gelen arkadaşlar tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin hepimize... Bizim kız emmekte zorlanıyordu şimdide meme ile dans ediyor resmen hep ağızda duracak emmesede öyle bekliycez uykusuzluk çok fena bir hal aldı

Lütfen bol bol yürü. Ben baş ağrısından hep yattım. Beynime pıhtı attı. Lütfen zor olsa da yürüyün. Ben yandım siz yanmayın. Bebeğini de seni de tebrik ederim. Birlikte çok güzel ömürleriniz olsun.

arkadaşlar benim çok fazla akıntım var.ayrıca progestan kullanıyorum. erken gelecekti durdurduk. bununla ilgili mi bilmiyorum ama yaşayan var mı?

Sezeryan doğum yapanlar kaçıncı gün büyük tuvaletinizi yaptınız karnım çok ağrıyor bu 4. Günüm daha yapamadım.

S Spizella ne yaptın canım var mı yeni haber
Canım hastaneye gittim
Nst de bi kaç sancı çıktı
Doktor önce ultrason ile muayene etti suyu yeterliymiş, baş geliş pozisyonda bekliyor dedi
Sonra vajinal muayene oldu eliyle, 1 parmak açılma varmış nişanen gelmiş evet dedi
Benim kanlı akıntı devam ediyordu endişelenme dedi, sadece adet kanı gibi olursa gel dedi.
Sonra serum taktılar , içine ilaç koymamışlar neden taktılar ben de anlamadım.
Ardından kısa bir nst daha çekildi, bu defa düzensiz ama sık sık olan sancılar çıktı
Bunları hissediyor musun dedi doktor, evet kasılıp gevşeme şeklinde hissediyorum dedim. Dayanılmaz mı dedi, hayır dedim. O zaman evin yakınsa eve gidip sıklaşıp düzenli hale gelince gelebilirsin dedi
Bu da ilk doğumda 1-2 gün sürebilir ama kişiden kişiye de değişebilir bazen de saatler içinde olabilir dedi.

Eve geldim şimdi.

Nst kağıdını da ekleyeyim, belki fikir olur. Bir de elle vajinal muayeneden korkmayın benim canım hiç acımadı diyebilirim. Doktor da kibar davrandı, jel kullandı bol miktarda. Zaten 15-20 sn sürüyor bakması. Kendinizi kasmaz iseniz hiç ağrısı yok. Doktor hanımdan aferin bile aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…