2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Sancin çok düzensiz evet canım sen yürüyüşe ve çömelmeye devam et. Varsa hurma ye. Pilates topu varsa oturup hafif hafif zıpla ama birisi sana destek olsun düşme Allah korusun. Sanırım süreç biraz uzayacak ama en azından tahammül edilemez ağrılar çekmiyorsun ona şükür :)

Hurma ben 9 aydır yiyorum ama devam edicem bakalım sayısını arttırayım.
Pilates topuyla her gün 15-20 dk hareket yapıyorum
3 km kadar da yürüyüş bandında yürüyorum.
Merdivenlerden inip çıkıyorım.
Bilmiyorum ne kadar etki edecek
Vücudumu belki de doğal sürece bırakmalıyım. Öyle ya da böyle gelecek sonuçta :)

Süpersin canım inşallah kolaylıkla gelir inci minnoş

Erken gelmek istemis bebis doktorunu aradin mi canim zorunlu sezeryan olacaktin sanirim dimi

Ayni bende kuafore gittim en azindan 40’im cikana kadar rahat edeyim dedim

Sakın ol canım herşey çok güzel olacak tüm sıkıntılar bitecek yakında insallah :)
tansıyonum oynuyo galıba basım fılan dönmeye basladı. Elım ayagıma dolastı resmen. Dua edın lütfen

NEDense seninle aynı gün doğurcam gibi hissediyordum hep :))) çok mutlu oldum inşallah tek avazda kolaycacık alırsın kucağına mis kokulu bebeğini güzel haberlerini bekliyorum bende tık Yok :)

NEDense seninle aynı gün doğurcam gibi hissediyordum hep :))) çok mutlu oldum inşallah tek avazda kolaycacık alırsın kucağına mis kokulu bebeğini güzel haberlerini bekliyorum bende tık Yok :)

Belli olmaz ya :) bi anda olan da varmış
Bu süreçten sonra günler süren de
Gel biz yarın doğuralım senle

tansıyonum oynuyo galıba basım fılan dönmeye basladı. Elım ayagıma dolastı resmen. Dua edın lütfen
Cuma gunu benden de su gibi bisey gelmisti canim benim de elim ayagim titremeye başlamisti insan stres yapiyor ama sakin ol ve dusunmemeye calis guzel şeyler dusun bi bakmissin kucağında Allahin izniyle :)

cok sagol canim allah razi olsun. Yurumedigin icinmi olmus. Cok sukur bende bas agrisi vs yok. Firsat buldukca yurumeye calisiorum. Allah bidaha yasatmasin canim. Gelmismgecmis olsun cikabildinmi hastaneden

Sezeryan doğum yapanlar kaçıncı gün büyük tuvaletinizi yaptınız karnım çok ağrıyor bu 4. Günüm daha yapamadım.

Ben canim ayni gun sezeryan olduk seninle. O aksam gazimi cikardim ama buyuk abdest hala yok. Birazdan esimi gonderip duphalac aldiricam. Bebegin nasil.oldu cikabildimi yogun bakimdan

cok sagol canim allah razi olsun. Yurumedigin icinmi olmus. Cok sukur bende bas agrisi vs yok. Firsat buldukca yurumeye calisiorum. Allah bidaha yasatmasin canim. Gelmismgecmis olsun cikabildinmi hastaneden
Bence sebep bu. Çünkü kanımın pıhtılaşması gibi bi sorunum yoktu daha önceden. Yok taburcu olmadım. Ama ev izni verildi haftasonu için. Yarın sabah döneceğim. Mr falan çekilecek. Dua eder misiniz damarım açılmış olsun. Çok çok amin Allah düşmanıma bile yaşatmasın.

Ben canim ayni gun sezeryan olduk seninle. O aksam gazimi cikardim ama buyuk abdest hala yok. Birazdan esimi gonderip duphalac aldiricam. Bebegin nasil.oldu cikabildimi yogun bakimdan

Antibiyotik tedavisi görüyor canım önce o bitecek sonra çıkacak. Her gün daha da iyiye gidiyor durumu .

Insallah acilmistir canim bi an once kavusursunuz.

Antibiyotik tedavisi görüyor canım önce o bitecek sonra çıkacak. Her gün daha da iyiye gidiyor durumu .

Anladim canim cok cok gecmis olsun. Bi an once iyilesir evinize gidersiniz insallah. Enfeksiyon anne karninda mi kapmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…