Canım hastaneye gittim
Nst de bi kaç sancı çıktı
Doktor önce ultrason ile muayene etti suyu yeterliymiş, baş geliş pozisyonda bekliyor dedi
Sonra vajinal muayene oldu eliyle, 1 parmak açılma varmış nişanen gelmiş evet dedi
Benim kanlı akıntı devam ediyordu endişelenme dedi, sadece adet kanı gibi olursa gel dedi.
Sonra serum taktılar , içine ilaç koymamışlar neden taktılar ben de anlamadım.
Ardından kısa bir nst daha çekildi, bu defa düzensiz ama sık sık olan sancılar çıktı
Bunları hissediyor musun dedi doktor, evet kasılıp gevşeme şeklinde hissediyorum dedim. Dayanılmaz mı dedi, hayır dedim. O zaman evin yakınsa eve gidip sıklaşıp düzenli hale gelince gelebilirsin dedi
Bu da ilk doğumda 1-2 gün sürebilir ama kişiden kişiye de değişebilir bazen de saatler içinde olabilir dedi.
Eve geldim şimdi.
Nst kağıdını da ekleyeyim, belki fikir olur. Bir de elle vajinal muayeneden korkmayın benim canım hiç acımadı diyebilirim. Doktor da kibar davrandı, jel kullandı bol miktarda. Zaten 15-20 sn sürüyor bakması. Kendinizi kasmaz iseniz hiç ağrısı yok. Doktor hanımdan aferin bile aldım
Eki Görüntüle 2204972
Sancin çok düzensiz evet canım sen yürüyüşe ve çömelmeye devam et. Varsa hurma ye. Pilates topu varsa oturup hafif hafif zıpla ama birisi sana destek olsun düşme Allah korusun. Sanırım süreç biraz uzayacak ama en azından tahammül edilemez ağrılar çekmiyorsun ona şükür :)
Erken gelmek istemis bebis doktorunu aradin mi canim zorunlu sezeryan olacaktin sanirim dimiKuzumm benim suyum gelıyo :/
Ayni bende kuafore gittim en azindan 40’im cikana kadar rahat edeyim dedimYarındı ve ben suan kuafordeyım
Hurma ben 9 aydır yiyorumama devam edicem bakalım sayısını arttırayım.
Pilates topuyla her gün 15-20 dk hareket yapıyorum
3 km kadar da yürüyüş bandında yürüyorum.
Merdivenlerden inip çıkıyorım.
Bilmiyorum ne kadar etki edecek
Vücudumu belki de doğal sürece bırakmalıyım. Öyle ya da böyle gelecek sonuçta :)
Eh bugün gelecek demek ki :)
Güzelce süslen de git bari
Evet ya ama cok stresım suanSancı var mı canım? Hadi kolaylıkla al kuzunu kucağına :)
En azından anannesini bekledi
Evet ya ama cok stresım suan
Erken gelmek istemis bebis doktorunu aradin mi canim zorunlu sezeryan olacaktin sanirim dimi
Ayni bende kuafore gittim en azindan 40’im cikana kadar rahat edeyim dedim
tansıyonum oynuyo galıba basım fılan dönmeye basladı. Elım ayagıma dolastı resmen. Dua edın lütfenSakın ol canım herşey çok güzel olacak tüm sıkıntılar bitecek yakında insallah :)
NEDense seninle aynı gün doğurcam gibi hissediyordum hep :))) çok mutlu oldum inşallah tek avazda kolaycacık alırsın kucağına mis kokulu bebeğini güzel haberlerini bekliyorum bende tık Yok :)Canım hastaneye gittim
Nst de bi kaç sancı çıktı
Doktor önce ultrason ile muayene etti suyu yeterliymiş, baş geliş pozisyonda bekliyor dedi
Sonra vajinal muayene oldu eliyle, 1 parmak açılma varmış nişanen gelmiş evet dedi
Benim kanlı akıntı devam ediyordu endişelenme dedi, sadece adet kanı gibi olursa gel dedi.
Sonra serum taktılar , içine ilaç koymamışlar neden taktılar ben de anlamadım.
Ardından kısa bir nst daha çekildi, bu defa düzensiz ama sık sık olan sancılar çıktı
Bunları hissediyor musun dedi doktor, evet kasılıp gevşeme şeklinde hissediyorum dedim. Dayanılmaz mı dedi, hayır dedim. O zaman evin yakınsa eve gidip sıklaşıp düzenli hale gelince gelebilirsin dedi
Bu da ilk doğumda 1-2 gün sürebilir ama kişiden kişiye de değişebilir bazen de saatler içinde olabilir dedi.
Eve geldim şimdi.
Nst kağıdını da ekleyeyim, belki fikir olur. Bir de elle vajinal muayeneden korkmayın benim canım hiç acımadı diyebilirim. Doktor da kibar davrandı, jel kullandı bol miktarda. Zaten 15-20 sn sürüyor bakması. Kendinizi kasmaz iseniz hiç ağrısı yok. Doktor hanımdan aferin bile aldım
Eki Görüntüle 2204972
NEDense seninle aynı gün doğurcam gibi hissediyordum hep :))) çok mutlu oldum inşallah tek avazda kolaycacık alırsın kucağına mis kokulu bebeğini güzel haberlerini bekliyorum bende tık Yok :)
Cuma gunu benden de su gibi bisey gelmisti canim benim de elim ayagim titremeye başlamisti insan stres yapiyor ama sakin ol ve dusunmemeye calis guzel şeyler dusun bi bakmissin kucağında Allahin izniyle :)tansıyonum oynuyo galıba basım fılan dönmeye basladı. Elım ayagıma dolastı resmen. Dua edın lütfen
VALla ne güzel olur :)))Belli olmaz ya :) bi anda olan da varmış
Bu süreçten sonra günler süren de
Gel biz yarın doğuralım senle
Belde ya da kasıklarda fln ağrın var mı ? Yani açılmayı hiç hissetmedin mi ?VALla ne güzel olur :)))
cok sagol canim allah razi olsun. Yurumedigin icinmi olmus. Cok sukur bende bas agrisi vs yok. Firsat buldukca yurumeye calisiorum. Allah bidaha yasatmasin canim. Gelmismgecmis olsun cikabildinmi hastanedenLütfen bol bol yürü. Ben baş ağrısından hep yattım. Beynime pıhtı attı. Lütfen zor olsa da yürüyün. Ben yandım siz yanmayın. Bebeğini de seni de tebrik ederim. Birlikte çok güzel ömürleriniz olsun.
Sezeryan doğum yapanlar kaçıncı gün büyük tuvaletinizi yaptınız karnım çok ağrıyor bu 4. Günüm daha yapamadım.
Bence sebep bu. Çünkü kanımın pıhtılaşması gibi bi sorunum yoktu daha önceden. Yok taburcu olmadım. Ama ev izni verildi haftasonu için. Yarın sabah döneceğim. Mr falan çekilecek. Dua eder misiniz damarım açılmış olsun. Çok çok amin Allah düşmanıma bile yaşatmasın.cok sagol canim allah razi olsun. Yurumedigin icinmi olmus. Cok sukur bende bas agrisi vs yok. Firsat buldukca yurumeye calisiorum. Allah bidaha yasatmasin canim. Gelmismgecmis olsun cikabildinmi hastaneden
Ben canim ayni gun sezeryan olduk seninle. O aksam gazimi cikardim ama buyuk abdest hala yok. Birazdan esimi gonderip duphalac aldiricam. Bebegin nasil.oldu cikabildimi yogun bakimdan
Insallah acilmistir canim bi an once kavusursunuz.Bence sebep bu. Çünkü kanımın pıhtılaşması gibi bi sorunum yoktu daha önceden. Yok taburcu olmadım. Ama ev izni verildi haftasonu için. Yarın sabah döneceğim. Mr falan çekilecek. Dua eder misiniz damarım açılmış olsun. Çok çok amin Allah düşmanıma bile yaşatmasın.
Antibiyotik tedavisi görüyor canım önce o bitecek sonra çıkacak. Her gün daha da iyiye gidiyor durumu .
Belde ya da kasıklarda fln ağrın var mı ? Yani açılmayı hiç hissetmedin mi ?
tansıyonum oynuyo galıba basım fılan dönmeye basladı. Elım ayagıma dolastı resmen. Dua edın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?