2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Insallah acilmistir canim bi an once kavusursunuz.

Anladim canim cok cok gecmis olsun. Bi an once iyilesir evinize gidersiniz insallah. Enfeksiyon anne karninda mi kapmis.

Aslında enfeksiyondan şüphelendikleri için bu tedaviye başladılar. Sonra tahliller temiz çıktı. Ama antibiyotik başlandığı için gününü doldurmadan birakamayacaklarini söylediler. Su an orada durması için bir sebep kalmadığı halde antibiyotikten dolayı kalıyor.
Bende emzirip geliyorum .
Bunda da vardır bir hayır diyorum ...

1 parmak açılmanın bişeyini hissetmedim valla.
şimdi belim ağrıyor hafiften. pilates topunda yaylanma hareketleri yapıyorum iyi geliyor
BENDE de sabahtan beri tatlı tatlı bel ağrısı var hiç geçmeyen hadi bi daha umutlanayım bari azıcık da benim hayatıma heycan gelsin :)))

BENDE de sabahtan beri tatlı tatlı bel ağrısı var hiç geçmeyen hadi bi daha umutlanayım bari azıcık da benim hayatıma heycan gelsin :)))

içeride bişeyler oluyordur belki
eşim çok acele ediyorsun diyor. kocamannn bir karınla yaşamanın bir süre sonra ne kadar zorlayıcı olduğunu, insanın son zamanlarda hiç sabrının kalmadığını anlamasını beklemiyorum ama gerçekten bir aşamadan sonra doğsun istiyorsun

Ped filan koydukar yeniden bi geliş olmadı ama dr yatıs verdı kızlar. Odam belliydi zaten geldık yattık esımde esyalarımızı getırcek. Suan nst de yada bebek hareketlerinde bı sorun yok. Yemek yedıkten ve pijamalarımı filan gıydıkten sonra damar yoluda açılcak bısey olursa sancı fılan gece olmazsa sabah olcak aml. Daamar yolu stresımden sonra spinal aklımdan ckmıyo tabı. Hem iğne acıktcakmı hem sabıt durabılcemmk soruları. Hepsının onunde oğlumun normalde 1 gece yerıne sımdı 2 gece bensız olacagı konusu. Bılemıyorum yanı. Yarın ıcın bıle hazır değilmişim sankı. Elım ayagım bı karıstı sanki

NEDense seninle aynı gün doğurcam gibi hissediyordum hep :))) çok mutlu oldum inşallah tek avazda kolaycacık alırsın kucağına mis kokulu bebeğini güzel haberlerini bekliyorum bende tık Yok :)

Belli olmaz ya :) bi anda olan da varmış
Bu süreçten sonra günler süren de
Gel biz yarın doğuralım senle

Ayy beni de bekleyingunlerimiz ayni nerdeyse ama bende de tik yok daha. Esimin isleri cok yogundu ve bugun annem gelicekti o yuzden hep bekle bebegim diyordum ama bugunden itibaren gelebilirsin oglum diyorum :) S Spizella senin de nisan gelince heyecan yaptim kendim doguruyormus gibi. Hadi hayirlisi hepimize :)

ne yaparsan yap gerçekten asla anlayamazlar ... oturmak zor kalkmak zor uyumak zor uyandığında ayaklarının üstüne basmak ellerimden parmaklarımdan bahsetmiyorum bile yaklaşık 1 Aydır şişe açamıyorum anahtarla kapıyı açamıyorum... herşeye değer kızım için ama insan yoruluyor gerçekten ve çook merak ediyorum bir an önce gelsin istiyorum :)))

Gelsinler bir an önce toplu Doğum yapalım :))) benim de Cuma nstde çok sancım çıkınca 3 güne kadar bekle demişti ebeler ona güveniyorum :))) yarın 3 gün doluyor :))

Gelsinler bir an önce toplu Doğum yapalım :))) benim de Cuma nstde çok sancım çıkınca 3 güne kadar bekle demişti ebeler ona güveniyorum :))) yarın 3 gün doluyor :))
Ebeler anliyorlar genelde ama bakalim sende tutucak mi..benim daha bebegim yukarda, nstde hic sanci cikmiyor ve acilmam yok. O yuzden daha dogmayacak gibi geliyor ama bakalim surpriz yapicak mi minik adam..

Arkadaşlar ben de doğum sancılarımın başlaması nedeniyle erken acil sezeryana alındım dün gece kızıma kavuştum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu gerçekten çok güzelmiş genel anestezi aldım uyandığımda kızımı emzirmeye başladım hemen biraz ağrı oluyor tabiki ama bebeği görünce hiç hissetmiyorsun bile:)
Bir de ben depend kilotlardan kullanıyorum çok rahat oldu kanama olduğunda kullanması daha kolay ve dikişlere de değmiyor tavsiye ederim.
Bekleyenlerin de sağlıkla bebeklerine kavuşması dileğiyle

kızlar normal doğum yapanlara bir sorum var. sancıların nasıl olduğunu merak ediyorum,, şiddetli adet ağrısı gibi mi,, yoksa büyük tuvalet gelmiş gibi karında şiddetli iğnelenmeler şeklinde mi oluyor???

Benimkisi ikinci olanı gibiydi tuvalet gelmiş gibi oluyor

Ben de ev temizlenince artık gelsin demeye başladım insan kendini ancak istediği şeyler olduğunda hazır hissediyor sanırım. Bebek koltuğunu da arabaya koyduk öyle boş gezdiriyoruz
Herkeste nişan olacak diye bişey yokmuş ya da anlamayabiliyomuşuz. Yani illa nişan gelmedi doğum uzak deme

Senin durumun daha fenaymış ya! Ben 3-4 gündür ellerim yüzünden rahatsızım
Hiç şikayet etmiyim :)
Yataktan kalkmak çok zor benim için de
Dayanalım az kaldı
Eski atletik günlerimize döneceğiz

Ne kadar çok çıktı?
Bence ebenin dediği çıkar ya :)

Ebeler anliyorlar genelde ama bakalim sende tutucak mi..benim daha bebegim yukarda, nstde hic sanci cikmiyor ve acilmam yok. O yuzden daha dogmayacak gibi geliyor ama bakalim surpriz yapicak mi minik adam..

Bana da yukarıda gibi bişey dedi
Bi türlü doğum kanalına tam girmiyor galiba

Tebrikler, sağlıkla büyüt inşallah

Sezeryan doğum yapanlar kaçıncı gün büyük tuvaletinizi yaptınız karnım çok ağrıyor bu 4. Günüm daha yapamadım.

Doğumdan sonra gaz çıkaramadığım için sezaryen den 1 gün sonra lavman yapıldı öyle tuvalete cikabildim.ama sonra 3 4 gün boyunca ne gaz cikarabildim ne büyük tuvalete ciktim. Hala büyük tuvalet sıkıntılı. Ama decaviti kullanmaya devam ediyorum o da etkilemiş olabilir

Ayni bende senin gibiyim canim dort gozle bu gunu beklerken her bi yanimi korku heyecan sardi Rabbim icimizdeki korkuyu alsin oyle bi sakinlik versin ki hic nasil oldugunu anlamayalim insallah bana sabah olmaz bugun uyku da tutmaz Allah yardimcimiz olsun

Yaa tuğba bunda da doğmazsa ne gibi bir sancıda doğacaklar acaba
Daha ne olsun sürekli dalgalanmış
Peki ne kadarını hissediyorsun?
Şu an çekilse böyle mi çıkar sence?
Valla hiçbişe hissetmedim şimdi az bel ağrım var o gün o da yoktu hahaha :)))) sadece karnım sertleşiyordu ben bebek hareketi sandım yani herzaman olan hareket o... çok heveslendim o gün geliyor diye ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…