2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Insan gercekten sinirleniyor boyle seylere yok yere dogar dogmaz antibiyotik veriolar
Onu gectim kac gun annesinden ayrinkaliyor yawrucak. Bazen hastanelerin bu yenidogan yogun bakimindan ucrer aldiklari icin bilerek yaptiklarini dusunmuyor degilim. Allah bi daha ayri dusurmesin canim.

Az kaldi canim yaa. Ama. Gercekten dogurmak buyuk rahatlik tabi herseydennonemlisi saglik. Dogurduktan sonra basa agri ve sizilar oluyor tabiki ama evlat unutturuor.

Ben doguma 1 gun kala inanilmaz yormustim.kendimi. gece kolay uyuyayim.die en son dusimu aldim.yattim mis gibi uyumusum. Insanllah sende uyursun guzelce

Kızlar karnımda kasılmalar oluyordu gün içinde birkaç kez ama akşamdan beri dikkate almamıştım farkettim ki 10 dkda bir kasılıyormuş. Ağrı sancı yok ama. Bunlar doğumun habercisi olabilir mi?

Kizlar bi kac nacizanw tavsiye vermeye geldim. Efenim oncelikle sezeryan icin depent candir diyorum. Cok rahat ettim hic bisi tasmadi. Dikislerimi acitmadi kullanimi.vs cok kolay oldu. Hala kendisini kullanmaya devam.etmekteyim. gecelik yada pijama cok farketmedi ikisi ile de rahat ettim. Onun disinda gogus kalkani ve lansinoh lanolin krem kurtaricim oldu her emzirme sonrasi krem surup kalkanlari taktim emzirmeden once silmeden direkt emzirdim..elbet hassaslastilar ama.cok.sukur yara olmadilar. Sut artirici bi damla verdi hastane resmini yukleyecegim.her hastane veriyormu bilmiorum ama cok faydasini gordum. Gercekten artirio... sezeryandan korkmayin bu arada ilk dogumum normaldi bu sezeryan. Bunda cok daha cabuk toparlandim. Hastanedeyken bebegimin ustinu basini bezini degistirmeye basladim. Oturup kalkarken biraz batma.oluor ama devam etmior. Hatta bugun kek.bile.cirptim.:)) soyliceklerim.bu kadar :)))

Kızlar karnımda kasılmalar oluyordu gün içinde birkaç kez ama akşamdan beri dikkate almamıştım farkettim ki 10 dkda bir kasılıyormuş. Ağrı sancı yok ama. Bunlar doğumun habercisi olabilir mi?

Duzenliyse evet canım. 5dk da bire düşünce hastaneye git :)

Ben biraz daha takip edeyim o zaman bakalım ne olacak ayy heyecanlandım bak şimdi yalnız sancı olmaması da zor doğum başlasa anlamıycam sanırım. Annemde evde doğursan ne güzel olur rahatca deyip duruyor kadının duası kabul olcak diye korkuyorum

Valla hiçbişe hissetmedim şimdi az bel ağrım var o gün o da yoktu hahaha :)))) sadece karnım sertleşiyordu ben bebek hareketi sandım yani herzaman olan hareket o... çok heveslendim o gün geliyor diye ama nafile
Ben de bebek hareketi diye düşünüyodum
O hareketlenmeler olunca cihaza bi baktım 60-80 falan yazıyor
Meğer sancı oymuş
Benim de hep böyle oluyor diyordum.
Hissetmek mi iyi hissetmemek mi bilemedim
Ayırt edemeyeceğiz böyle giderse

Tabiki olabilir
Önemli olan aynı sıklıkta gelmesiymiş :)

Kızlar psikolojik mi bilmiyorum siz sancı filan yazdikca benim karnıma ağrılar giriyor kasım ayını yarılamadan hepimiz doğuracağız galiba

Aslında sancı korkunç bi kelime
Benim yaşadığım ve hissettiğim güçlü kasılma diyebilirim
Daha var senin ya rahat ol :)
Son bi hafta 10 gün kalınca girmeye başlasın o ağrılar

Aslında sancı korkunç bi kelime
Benim yaşadığım ve hissettiğim güçlü kasılma diyebilirim
Daha var senin ya rahat ol :)
Son bi hafta 10 gün kalınca girmeye başlasın o ağrılar

Su gelmedikce sancı zaten dayanılmaz değil canım esas su gelince macera başlıyor
Ben zaten soktayım nasıl bu kadar durdu bu bebek

Gidecek misin hastaneye?
Bana doktor 5 dakikada bir olunca gel dedi
Biraz daha takip edeyim bu arada duşumu alayım diyorum eşim işte şuan aradım haberdar ettim sıklaşırsa hemen gelecek. Düzenli devam ederse önce doktoru arayacağım. Ama hastane biraz uzak evime nasıl yapsam karar veremedim heyecandan elim ayağıma dolaştı:)

BENCE de benim hastanem 60 km uzaklıkta inşallah yetişirim

Şu veya kanama olmadıkça acele etme canım sadece bebek hareketlerini takip et. Yavaşlama azalma veya durma olursa acele git

Dur sakin ol, nefes al ver sakin sakin
Bu beklediğimiz bi süreç :)
Hastane 30 km den uzaksa 7 dk da falan bire düşerse eşine haber ver seni alsın hastaneye gidin bence.
Ama daha yakın bi mesafede ise sen dediğin gibi dikkatlice duşunu al, açsan bişeyler ye, enerjini çok harcamadan dinlen bişeylerle mesgul ol. 5 dk da bire düşünce de gidersin

Şu veya kanama olmadıkça acele etme canım sadece bebek hareketlerini takip et. Yavaşlama azalma veya durma olursa acele git
Canım teşekkür ederim tavsiyelerin için. Ama su gelmediği durumda olabiliyormuş doğumda patlatıyorlarmış ya ondan dolayı anlamazsan diye tedirginim açıkçası. Hastanede evime yarım saat uzaklıkta inşallah bi belirti olur. Bebeğimin iki gündür hareketleri durgunlaştı ama devam ettiği için sorun olduğunu düşünmedim. Off ne zormuş bu süreç keşke suyum gelsede gitsem diyorum şuan

Kızlar bu arada bugün Emira SY ablamın doğum günü canım ablacığım buradan da kutlamış olmak istedim, doğum günün kutlu olsun birbirimize ömür boyu destek olduk, çok şükür Rabbime ikimizi de aynı anda hamilelikle müjdelendirdi ve bu günlerimizi de paylaşmak nasip oldu. Seni çok seviyorum, iyi ki doğmuşsun canım

Canım benim çok teşekkür ederim sen de benim en güzel hediyemsin iyi ki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…