2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım su gelmedikce sancinin sıklasmasini evde bekleyebilirsin manasında söyledim :)
Bu arada senin nezdinde herkese söylemiş olayım. Hastaneye yetişememe endişesi varsa trafik vs sebeplerinden yani ambulans çağırıp hastaneye hızlı bir şekilde gidebilirsiniz :)

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için. Emiracım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere kuzucuklarınla birlikte inşallah

Bir de ablam hastanedeki fotoğraf çekimi için başörtü üstüne kullanmak için sade bir taç yapmıştı, onu da paylaşmak istedim. Eldeki malzemelerle şipşak süper bir taç tasarladı, belki fikir olur

Pembelerden taç benim için, dantelli bandana kızım için. Mavili taç da ablam için

Bende dusumu falan aldim canim biseyler yicem ondan sonera fa uyuyabilirsem yaticam insallah sabah her ihtimale karsi ac gel dedi bana doktorum

Kızlar psikolojik mi bilmiyorum siz sancı filan yazdikca benim karnıma ağrılar giriyor kasım ayını yarılamadan hepimiz doğuracağız galiba
Zaman yaklastikca insan psikolojik oyle hissediyor canim bir de salih erken dunyaya gelmis sanirim onun da etkisi olabilir sende :) Kasim bizim ayimix hayirlisiyla kucağımıza alalim insallah evlatlarımızı

Size hayranim yaa ne guzel insanin bi ablasi kiz kardesi olması Rabbim birbirinizin eksikliğini göstermesin insallah:) Dogum gunun kutlu olsun canim ailen ve sevdiklerinle nice güzel senelere insallah:) Emira SY

Bayildim ellerine saglik canim cok guzel olmuslar yaa bende incili tac alayim dedim istedigim gibi bulamadim ama yine de aldim bitane nolur nolmaz takarim belki :)

Size hayranim yaa ne guzel insanin bi ablasi kiz kardesi olması Rabbim birbirinizin eksikliğini göstermesin insallah:) Dogum gunun kutlu olsun canim ailen ve sevdiklerinle nice güzel senelere insallah:) Emira SY
Amin canım benim... Binlerce kere şükürler olsun

Ablamın doğum gününde kızımın doğmasını çok isterdim

Zaman yaklastikca insan psikolojik oyle hissediyor canim bir de salih erken dunyaya gelmis sanirim onun da etkisi olabilir sende :) Kasim bizim ayimix hayirlisiyla kucağımıza alalim insallah evlatlarımızı

Amiiin inşallah canım en önemlisi o :) ben kendimi hep 37 ye endekslemistim Salih 37de doğduğu için o yüzden sanki günüm geçmiş gibi hissediyorum şuan

Bayildim ellerine saglik canim cok guzel olmuslar yaa bende incili tac alayim dedim istedigim gibi bulamadim ama yine de aldim bitane nolur nolmaz takarim belki :)
İçinden takmak gelir belki canım o anda Alman çok iyi olmuş bence, içinde kalacağına çantanda dursun

Cokkk teşekkür ederim canım

Amin canım benim... Binlerce kere şükürler olsun

Ablamın doğum gününde kızımın doğmasını çok isterdim

Unutulmaz bir hediye olurdu gerçekten canım :)

Canım Emira SY Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sana ve yavrularına. Tanımadan görmeden güzelliğini, desteğini, iyiliğini ta kalbimde hissettiğim ve erdemli ahlaklı olgun bir kişiliğin olduğuna emin olduğum canım topik kardeşim iyi ki varsın.

Canım benim çok naifsin sen de iyi ki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…