- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 40
Canım benim çok teşekkür ederim sen de benim en güzel hediyemsin iyi ki varsın
Canım teşekkür ederim tavsiyelerin için. Ama su gelmediği durumda olabiliyormuş doğumda patlatıyorlarmış ya ondan dolayı anlamazsan diye tedirginim açıkçası. Hastanede evime yarım saat uzaklıkta inşallah bi belirti olur. Bebeğimin iki gündür hareketleri durgunlaştı ama devam ettiği için sorun olduğunu düşünmedim. Off ne zormuş bu süreç keşke suyum gelsede gitsem diyorum şuan
doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara
Dur sakin ol, nefes al ver sakin sakin
Bu beklediğimiz bi süreç :)
Hastane 30 km den uzaksa 7 dk da falan bire düşerse eşine haber ver seni alsın hastaneye gidin bence.
Ama daha yakın bi mesafede ise sen dediğin gibi dikkatlice duşunu al, açsan bişeyler ye, enerjini çok harcamadan dinlen bişeylerle mesgul ol. 5 dk da bire düşünce de gidersin
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için. Emiracım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere kuzucuklarınla birlikte inşallahCanım su gelmedikce sancinin sıklasmasini evde bekleyebilirsin manasında söyledim :)
Bu arada senin nezdinde herkese söylemiş olayım. Hastaneye yetişememe endişesi varsa trafik vs sebeplerinden yani ambulans çağırıp hastaneye hızlı bir şekilde gidebilirsiniz :)
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için. Emiracım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere kuzucuklarınla birlikte inşallah
Bende dusumu falan aldim canim biseyler yicem ondan sonera fa uyuyabilirsem yaticam insallah sabah her ihtimale karsi ac gel dedi bana doktorumInsan gercekten sinirleniyor boyle seylere yok yere dogar dogmaz antibiyotik veriolar
Onu gectim kac gun annesinden ayrinkaliyor yawrucak. Bazen hastanelerin bu yenidogan yogun bakimindan ucrer aldiklari icin bilerek yaptiklarini dusunmuyor degilim. Allah bi daha ayri dusurmesin canim.
Az kaldi canim yaa. Ama. Gercekten dogurmak buyuk rahatlik tabi herseydennonemlisi saglik. Dogurduktan sonra basa agri ve sizilar oluyor tabiki ama evlat unutturuor.
Ben doguma 1 gun kala inanilmaz yormustim.kendimi. gece kolay uyuyayim.die en son dusimu aldim.yattim mis gibi uyumusum. Insanllah sende uyursun guzelce
Emira SY canım Doğum günün kutlu olsun. Oğullarınla beraber nice güzel senelerin olsun inşallah.
Zaman yaklastikca insan psikolojik oyle hissediyor canim bir de salih erken dunyaya gelmis sanirim onun da etkisi olabilir sende :) Kasim bizim ayimix hayirlisiyla kucağımıza alalim insallah evlatlarımızıKızlar psikolojik mi bilmiyorum siz sancı filan yazdikca benim karnıma ağrılar giriyorkasım ayını yarılamadan hepimiz doğuracağız galiba
Size hayranim yaa ne guzel insanin bi ablasi kiz kardesi olması Rabbim birbirinizin eksikliğini göstermesin insallah:) Dogum gunun kutlu olsun canim ailen ve sevdiklerinle nice güzel senelere insallah:)Kızlar bu arada bugünEmira SY ablamın doğum günü canım ablacığım buradan da kutlamış olmak istedim, doğum günün kutlu olsun birbirimize ömür boyu destek olduk, çok şükür Rabbime ikimizi de aynı anda hamilelikle müjdelendirdi ve bu günlerimizi de paylaşmak nasip oldu. Seni çok seviyorum, iyi ki doğmuşsun canım
Bayildim ellerine saglik canim cok guzel olmuslar yaa bende incili tac alayim dedim istedigim gibi bulamadim ama yine de aldim bitane nolur nolmaz takarim belki :)Bir de ablam hastanedeki fotoğraf çekimi için başörtü üstüne kullanmak için sade bir taç yapmıştı, onu da paylaşmak istedim. Eldeki malzemelerle şipşak süper bir taç tasarladı, belki fikir olur
Pembelerden taç benim için, dantelli bandana kızım için. Mavili taç da ablam için
Eki Görüntüle 2205057
Amin canım benim... Binlerce kere şükürler olsunSize hayranim yaa ne guzel insanin bi ablasi kiz kardesi olması Rabbim birbirinizin eksikliğini göstermesin insallah:) Dogum gunun kutlu olsun canim ailen ve sevdiklerinle nice güzel senelere insallah:)Emira SY
Zaman yaklastikca insan psikolojik oyle hissediyor canim bir de salih erken dunyaya gelmis sanirim onun da etkisi olabilir sende :) Kasim bizim ayimix hayirlisiyla kucağımıza alalim insallah evlatlarımızı
İçinden takmak gelir belki canım o andaBayildim ellerine saglik canim cok guzel olmuslar yaa bende incili tac alayim dedim istedigim gibi bulamadim ama yine de aldim bitane nolur nolmaz takarim belki :)
Size hayranim yaa ne guzel insanin bi ablasi kiz kardesi olması Rabbim birbirinizin eksikliğini göstermesin insallah:) Dogum gunun kutlu olsun canim ailen ve sevdiklerinle nice güzel senelere insallah:)Emira SY
Amin canım benim... Binlerce kere şükürler olsun
Ablamın doğum gününde kızımın doğmasını çok isterdim
CanımEmira SY Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sana ve yavrularına. Tanımadan görmeden güzelliğini, desteğini, iyiliğini ta kalbimde hissettiğim ve erdemli ahlaklı olgun bir kişiliğin olduğuna emin olduğum canım topik kardeşim iyi ki varsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?