2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugün bebeğimden iyi haber aldık. Solunumu düzelmiş. Beslenme sıkıntımız var. Onu da atlatırsak çıkacak inşallah. Yarın emzirmeyi deneriz, dedi doktor. O an gözlerim doldu hala süt yok. İnşallah yarın gelir biraz.

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün.

Önceden hafif adet sancısına benziyor bebek kanala girip ilerledikçe büyük tuvaletin varmış hissi oluyor. Sancılar ayakta daha rahat atlatıyor. Yürüyorsun oh mis. Beni mecbur nst ye bağladıklarında (su geliyor, 9cm açıklık var) daha şiddetli hissediyordum. Allah kolaylık versin.

@Emira SY canım nice yaşlar dilerim, ailenle birlikte sağlık ,mutluluk ,huzur dolu....

Doğuruyor musunuz
Ben bi ağrı ile uyandım, suyum geliyor sandım yine kanlı bir parça akıntı geldi ağrı ile birlikte
Şimdi pilates topunda takılıyorum kaç dk da bir kasıldığımı anlamaya çalışıyorum.
Sabaha kadar dayanırsam iyi olacak :) gündüz gözüyle doktoruma koşacağım

Yok kuzum benim kasılmalar düzensizleşti kocamıda alıp kendimi Ankara'nın yokuşlarına atıcam az sonra belki faydası olur. Senin nişan geliyor hala demekki. Bendede hep sümüksü yeşil yoğun akıntı var. Sıcak bi duş al istersen canım.açılman ilerler belki beline tut bol bol

Evlatlarinla birlikte nice mutlu yaslar dilerim canim. Ayrica bu topikte bizi bir araya getirdigin icin de minnettariz sana. Her sey guzel gonlunce olsun Emira SY

Çok teşekkür ederim canım ben de iyi ki tanımışım hepinizi

Çok teşekkür ederim canım sen de inşallah en kısa sürede bebeğine sağ salim kavusursun

Emira SY doğum günün kutlu olsun
Bu senenin hediyesi bebeğin :)

Teşekkür ederim canım gerçekten hediyelerin en güzeli evlatlarımız :)

Arabayla mı gezeceksin? Bu soğukta yürüyerek yokuş tırmanma ya
Enerji olsun diye hurma yiyorum. 8 dk bir falan oluyo ortalama ama bi 8 bi 10 bi 7
Düzensiz mi demek acaba bu

Enerji olsun diye hurma yiyorum. 8 dk bir falan oluyo ortalama ama bi 8 bi 10 bi 7
Canım ablam bana saat gibi aynı dakikada gelince düzenli demek demişti ama bu kadar sık olması yakında düzene girecek demek de olabilir. Sen takibe devam et uygulamayla filan.

Ayy okurken çok heyecanlandım, hadi inşallah sabaha kavuşursun bebeğine sağlıcakla

Heyecan bi bana gelmiyo ya :)
Belki ilerleyen saatlerde gelir.
sanki zaten böyle olcakmış gibi hissediyorum.
Gerçi ben evlenirken de hiç heyecanlanmamıştım eşim neden heyecanlanmıyosun demişti.

Heyecan bi bana gelmiyo ya :)
Belki ilerleyen saatlerde gelir.
sanki zaten böyle olcakmış gibi hissediyorum.
Gerçi ben evlenirken de hiç heyecanlanmamıştım eşim neden heyecanlanmıyosun demişti.
önemli olaylarda soğuk kanlı oluyorsun demek ki
Panik olsan daha kötü boşver sakinlik iyidir

Yok canım yürüdük çok tepe bi yerde zaten evim sıkıca giyinip çıktık iyi oldu. Yanlış bilmiyorsam saat gibi hep aynı çıkması lazım düzenli olması için ama sıklaştırın baya sabaha kadar düzene girer belki

Aminn cümleten insallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…