mutlu yılların olsun sevdiklerin ve evlatlarına inşallah.Aminnn canım hep birlikte inşallah :)
Benim sancı 10 sn sürüyodu eğer 1 dk boyunca sürse dayanamazdım gibiçokta kötü değil mi diyorsun :\
mutlu yılların olsun sevdiklerin ve evlatlarına inşallah.
Bu arada 40 haftayı dolduran arkadaşlarım doğurdun artık ya Bebişlerin rahat yeri buldular çıkmak istemiyorlar galiba
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün.Arkadaşlar ben de doğum sancılarımın başlaması nedeniyle erken acil sezeryana alındım dün gece kızıma kavuştumRabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu gerçekten çok güzelmiş genel anestezi aldım uyandığımda kızımı emzirmeye başladım hemen biraz ağrı oluyor tabiki ama bebeği görünce hiç hissetmiyorsun bile:)
Bir de ben depend kilotlardan kullanıyorum çok rahat oldu kanama olduğunda kullanması daha kolay ve dikişlere de değmiyor tavsiye ederim.
Bekleyenlerin de sağlıkla bebeklerine kavuşması dileğiyle
Önceden hafif adet sancısına benziyor bebek kanala girip ilerledikçe büyük tuvaletin varmış hissi oluyor. Sancılar ayakta daha rahat atlatıyor. Yürüyorsun oh mis. Beni mecbur nst ye bağladıklarında (su geliyor, 9cm açıklık var) daha şiddetli hissediyordum. Allah kolaylık versin.kızlar normal doğum yapanlara bir sorum var. sancıların nasıl olduğunu merak ediyorum,, şiddetli adet ağrısı gibi mi,, yoksa büyük tuvalet gelmiş gibi karında şiddetli iğnelenmeler şeklinde mi oluyor???
Yok kuzum benim kasılmalar düzensizleşti kocamıda alıp kendimi Ankara'nın yokuşlarına atıcam az sonraDoğuruyor musunuz
Ben bi ağrı ile uyandım, suyum geliyor sandım yine kanlı bir parça akıntı geldi ağrı ile birlikte
Şimdi pilates topunda takılıyorum kaç dk da bir kasıldığımı anlamaya çalışıyorum.
Sabaha kadar dayanırsam iyi olacak :) gündüz gözüyle doktoruma koşacağım
Evlatlarinla birlikte nice mutlu yaslar dilerim canim. Ayrica bu topikte bizi bir araya getirdigin icin de minnettariz sana. Her sey guzel gonlunce olsunEmira SY
Bugün bebeğimden iyi haber aldık. Solunumu düzelmiş. Beslenme sıkıntımız var. Onu da atlatırsak çıkacak inşallah. Yarın emzirmeyi deneriz, dedi doktor. O an gözlerim doldu hala süt yok. İnşallah yarın gelir biraz.
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün.
Önceden hafif adet sancısına benziyor bebek kanala girip ilerledikçe büyük tuvaletin varmış hissi oluyor. Sancılar ayakta daha rahat atlatıyor. Yürüyorsun oh mis. Beni mecbur nst ye bağladıklarında (su geliyor, 9cm açıklık var) daha şiddetli hissediyordum. Allah kolaylık versin.
@Emira SY canım nice yaşlar dilerim, ailenle birlikte sağlık ,mutluluk ,huzur dolu....
Yok kuzum benim kasılmalar düzensizleşti kocamıda alıp kendimi Ankara'nın yokuşlarına atıcam az sonrabelki faydası olur. Senin nişan geliyor hala demekki. Bendede hep sümüksü yeşil yoğun akıntı var. Sıcak bi duş al istersen canım.açılman ilerler belki beline tut bol bol
Canım ablam bana saat gibi aynı dakikada gelince düzenli demek demişti ama bu kadar sık olması yakında düzene girecek demek de olabilir. Sen takibe devam et uygulamayla filan.Arabayla mı gezeceksin? Bu soğukta yürüyerek yokuş tırmanma ya
Enerji olsun diye hurma yiyorum. 8 dk bir falan oluyo ortalama ama bi 8 bi 10 bi 7
Düzensiz mi demek acaba bu
Canım ablam bana saat gibi aynı dakikada gelince düzenli demek demişti ama bu kadar sık olması yakında düzene girecek demek de olabilir. Sen takibe devam et uygulamayla filan.
Ayy okurken çok heyecanlandım, hadi inşallah sabaha kavuşursun bebeğine sağlıcakla
Heyecan bi bana gelmiyo ya :)
Belki ilerleyen saatlerde gelir.
sanki zaten böyle olcakmış gibi hissediyorum.
Gerçi ben evlenirken de hiç heyecanlanmamıştımeşim neden heyecanlanmıyosun demişti.
önemli olaylarda soğuk kanlı oluyorsun demek ki
Panik olsan daha kötü boşver sakinlik iyidir
Yok canım yürüdük çok tepe bi yerde zaten evim sıkıca giyinip çıktık iyi oldu. Yanlış bilmiyorsam saat gibi hep aynı çıkması lazım düzenli olması için ama sıklaştırın baya sabaha kadar düzene girer belkiArabayla mı gezeceksin? Bu soğukta yürüyerek yokuş tırmanma ya
Enerji olsun diye hurma yiyorum. 8 dk bir falan oluyo ortalama ama bi 8 bi 10 bi 7
Düzensiz mi demek acaba bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?