2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gece 1.30 da 1 cm açılmayla, sabah 7 de doğdu bebeğim. İnanılmaz güzel bir duygu. Normal Doğum oldu. Sancım olunca çok ağrıyordu. Ama her şeye değer. Herkesi tez zamanda rabbim bebeklerine kavuştursun.
Gözünüzaydın güle güle büyütün bebişinizi:) darısı başımıza

Amiiin inşallah canım en önemlisi o :) ben kendimi hep 37 ye endekslemistim Salih 37de doğduğu için o yüzden sanki günüm geçmiş gibi hissediyorum şuan
Yok yok bunda 40 i zorlar gibime geliyor bak benim gunum doldu ama ne gelenn var nede giden zorla cikarticaz cocugu resmen :)

Gece boyu bacak ağrısı dön sağa dön sola... öylece gectı bu gecem bi sorun olmadı son nst hafıf duzensz sancıydı odamızı susledık ettik . 8:30 gbi koşturmaca baslar saatim 10:30 normalde

Emira SY doğum günün kutlu olsun canım. Evlatlarınla geçireceğin nice uzun sağlıklı mutlu yılların olsun
S Spizella canım nedir son durum? Gelsin artık herkese çok heyecan yaptırdı senin bebiş :)
N Nimer gözünüz aydın canım gule güle büyüt bebeğini
Ediz Enesin Annesi Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım benim çok teşekkür ederim sen de benim en güzel hediyemsin iyi ki varsın
Canımm, geç gördüm doğum günün kutlu olsun. Yusuf paşan Salih paşan ve tüm sevdiklerinle kalbin gibi güzel mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Vaooov çok süper olmuş bayıldımmm, hatta önceden yapsaydınız kendi tacıma bu fikri çalardım sen bence kesin bu işlere gir, emiracım da sana destek olsun eliniz çok çok yatkın

S Spizella kuzum naptın ? Sesin çıkmamış doğum başladı mıı okudukça ben heyecanlandım inşallah kolayca alırsın almıştırsın kucağına..

B birdelimuallime senfden kaç gündür ses yok sağ salim kucağına aldığını düşünüyorum artık inşallah iyisindir

Bende daha tık yok, arada bi karnım ağrıyo adet ağrısı gibi okadar
İshal hali hala geçmedi ama geçen gün ki gibi aşırı yoğun değil. Bakalım ne olacak nasıl olcak. Yarın kv gelcek bana yarın sancım onun yanında tutmamalı tutmasın..
bugün geldi bide bende yemek yediler. Nasıl delirdim anlatamam bu halimle bende yemeğe kalmanın mantığı nedir acaba.. kadının varlığı bu aralar bana batıyo kendime engel olamıyorum. Resmen onu görünce farklı bi değişk bişey çıkıyo içimden

Az önce hastaneye geldim
Doktorumla görüşeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…