Gözünüzaydın güle güle büyütün bebişinizi:) darısı başımızaGece 1.30 da 1 cm açılmayla, sabah 7 de doğdu bebeğim. İnanılmaz güzel bir duygu. Normal Doğum oldu. Sancım olunca çok ağrıyordu. Ama her şeye değer. Herkesi tez zamanda rabbim bebeklerine kavuştursun.
Gece 1.30 da 1 cm açılmayla, sabah 7 de doğdu bebeğim. İnanılmaz güzel bir duygu. Normal Doğum oldu. Sancım olunca çok ağrıyordu. Ama her şeye değer. Herkesi tez zamanda rabbim bebeklerine kavuştursun.
Artık çok yaklaştı6 dk da bir oluyor
Rabbim tek avazda kucagina versin insallah canimm6 dk da bir oluyor
Cifte bayram gibi olurdu valla saglikli olsunlar da canım gonulleri ne zaman isterse o zaman gelsinler :)Amin canım benim... Binlerce kere şükürler olsun
Ablamın doğum gününde kızımın doğmasını çok isterdim
Yok yok bunda 40 i zorlar gibime geliyor bak benim gunum doldu ama ne gelenn var nede giden zorla cikarticaz cocugu resmen :)Amiiin inşallah canım en önemlisi o :) ben kendimi hep 37 ye endekslemistim Salih 37de doğduğu için o yüzden sanki günüm geçmiş gibi hissediyorum şuan
Aynen canimm attim canta esim de diyor geceliğin bandanasi daha guzel onu tak :)İçinden takmak gelir belki canım o andaAlman çok iyi olmuş bence, içinde kalacağına çantanda dursun
Allah analı babalı büyütsün sağlık huzurla.Gece 1.30 da 1 cm açılmayla, sabah 7 de doğdu bebeğim. İnanılmaz güzel bir duygu. Normal Doğum oldu. Sancım olunca çok ağrıyordu. Ama her şeye değer. Herkesi tez zamanda rabbim bebeklerine kavuştursun.
Canim iyiki dogmussun evlatlarinla ve sevdiklerin le bi omur boyu mutluluklar diliyorumAminn cümleten insallah canım :)
Gece boyu bacak ağrısı dön sağa dön sola... öylece gectı bu gecem bi sorun olmadı son nst hafıf duzensz sancıydı odamızı susledık ettik . 8:30 gbi koşturmaca baslar saatim 10:30 normaldeAyni bende senin gibiyim canim dort gozle bu gunu beklerken her bi yanimi korku heyecan sardi Rabbim icimizdeki korkuyu alsin oyle bi sakinlik versin ki hic nasil oldugunu anlamayalim insallah bana sabah olmaz bugun uyku da tutmaz Allah yardimcimiz olsun
Canımm, geç gördüm doğum günün kutlu olsun. Yusuf paşan Salih paşan ve tüm sevdiklerinle kalbin gibi güzel mutlu huzurlu yılların olsun inşallahCanım benim çok teşekkür ederim sen de benim en güzel hediyemsin iyi ki varsın
Vaooov çok süper olmuş bayıldımmm, hatta önceden yapsaydınız kendi tacıma bu fikri çalardımBir de ablam hastanedeki fotoğraf çekimi için başörtü üstüne kullanmak için sade bir taç yapmıştı, onu da paylaşmak istedim. Eldeki malzemelerle şipşak süper bir taç tasarladı, belki fikir olur
Pembelerden taç benim için, dantelli bandana kızım için. Mavili taç da ablam için
Eki Görüntüle 2205057
Ne yaptın gittin mi hastaneye? Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah6 dk da bir oluyor
Emira SY doğum günün kutlu olsun canım. Evlatlarınla geçireceğin nice uzun sağlıklı mutlu yılların olsun
S Spizella canım nedir son durum? Gelsin artık herkese çok heyecan yaptırdı senin bebiş :)
N Nimer gözünüz aydın canım gule güle büyüt bebeğini
Ediz Enesin Annesi Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canımm, geç gördüm doğum günün kutlu olsun. Yusuf paşan Salih paşan ve tüm sevdiklerinle kalbin gibi güzel mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Vaooov çok süper olmuş bayıldımmm, hatta önceden yapsaydınız kendi tacıma bu fikri çalardımsen bence kesin bu işlere gir, emiracım da sana destek olsun eliniz çok çok yatkın
S Spizella kuzum naptın ? Sesin çıkmamış doğum başladı mııokudukça ben heyecanlandım inşallah kolayca alırsın almıştırsın kucağına..
B birdelimuallime senfden kaç gündür ses yok sağ salim kucağına aldığını düşünüyorum artık inşallah iyisindir
Bende daha tık yok, arada bi karnım ağrıyo adet ağrısı gibi okadar
İshal hali hala geçmedi ama geçen gün ki gibi aşırı yoğun değil. Bakalım ne olacak nasıl olcak. Yarın kv gelcek bana yarın sancım onun yanında tutmamalı tutmasın..
bugün geldi bide bende yemek yediler. Nasıl delirdim anlatamam bu halimle bende yemeğe kalmanın mantığı nedir acaba.. kadının varlığı bu aralar bana batıyo kendime engel olamıyorum. Resmen onu görünce farklı bi değişk bişey çıkıyo içimden
Evet geldim kasılmaları ölçmeye çalışıyolar bakalımNe yaptın gittin mi hastaneye? Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Hadi hayırlısı olsun inşallah açılman da güzel ilerlemiştir bi avazda alırsın kucağınaEvet geldim kasılmaları ölçmeye çalışıyolar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?