Benim de gecem parcali gecti uyandim surekli kalktım simdi hazirlanicam son kez evi toparlicam sonra cikicaz hayirlisiyla hastaneyeGece boyu bacak ağrısı dön sağa dön sola... öylece gectı bu gecem bi sorun olmadı son nst hafıf duzensz sancıydı odamızı susledık ettik . 8:30 gbi koşturmaca baslar saatim 10:30 normalde
İnşallah yaHadi hayırlısı olsun inşallah açılman da güzel ilerlemiştir bi avazda alırsın kucağına
Insan gercekten sinirleniyor boyle seylere yok yere dogar dogmaz antibiyotik veriolar
Onu gectim kac gun annesinden ayrinkaliyor yawrucak. Bazen hastanelerin bu yenidogan yogun bakimindan ucrer aldiklari icin bilerek yaptiklarini dusunmuyor degilim. Allah bi daha ayri dusurmesin canim.
Az kaldi canim yaa. Ama. Gercekten dogurmak buyuk rahatlik tabi herseydennonemlisi saglik. Dogurduktan sonra basa agri ve sizilar oluyor tabiki ama evlat unutturuor.
Ben doguma 1 gun kala inanilmaz yormustim.kendimi. gece kolay uyuyayim.die en son dusimu aldim.yattim mis gibi uyumusum. Insanllah sende uyursun guzelce
Kizlar bi kac nacizanw tavsiye vermeye geldim. Efenim oncelikle sezeryan icin depent candir diyorum. Cok rahat ettim hic bisi tasmadi. Dikislerimi acitmadi kullanimi.vs cok kolay oldu. Hala kendisini kullanmaya devam.etmekteyim. gecelik yada pijama cok farketmedi ikisi ile de rahat ettim. Onun disinda gogus kalkani ve lansinoh lanolin krem kurtaricim oldu her emzirme sonrasi krem surup kalkanlari taktim emzirmeden once silmeden direkt emzirdim..elbet hassaslastilar ama.cok.sukur yara olmadilar. Sut artirici bi damla verdi hastane resmini yukleyecegim.her hastane veriyormu bilmiorum ama cok faydasini gordum. Gercekten artirio... sezeryandan korkmayin bu arada ilk dogumum normaldi bu sezeryan. Bunda cok daha cabuk toparlandim. Hastanedeyken bebegimin ustinu basini bezini degistirmeye basladim. Oturup kalkarken biraz batma.oluor ama devam etmior. Hatta bugun kek.bile.cirptim.:)) soyliceklerim.bu kadar :)))
Bugün bebeğimden iyi haber aldık. Solunumu düzelmiş. Beslenme sıkıntımız var. Onu da atlatırsak çıkacak inşallah. Yarın emzirmeyi deneriz, dedi doktor. O an gözlerim doldu hala süt yok. İnşallah yarın gelir biraz.
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün.
Önceden hafif adet sancısına benziyor bebek kanala girip ilerledikçe büyük tuvaletin varmış hissi oluyor. Sancılar ayakta daha rahat atlatıyor. Yürüyorsun oh mis. Beni mecbur nst ye bağladıklarında (su geliyor, 9cm açıklık var) daha şiddetli hissediyordum. Allah kolaylık versin.
@Emira SY canım nice yaşlar dilerim, ailenle birlikte sağlık ,mutluluk ,huzur dolu....
HYırlısıyla kuzumm inşBenim de gecem parcali gecti uyandim surekli kalktım simdi hazirlanicam son kez evi toparlicam sonra cikicaz hayirlisiyla hastaneye
Son 2 saatin senin de dimi canim? Neyse ki zor da olsa sezeryan gununu bekledi senin sabirsiz kiz. Guzel haberlerini bekliyoruz canim, saglik sihhatle al kucagina.HYırlısıyla kuzumm inş
Bandana sıkarsa taç takarsın, yedeğin olmuş olduAynen canimm attim canta esim de diyor geceliğin bandanasi daha guzel onu tak :)
DUalarım seninle ... güzel haberlerle inşallahAz önce hastaneye geldim
Doktorumla görüşeceğim
aynı duyguları yaşıyoruz. Nedense kadına takmış durumdayım. Göresim yok. Onlarda babaanneyle geldi geçen yemek hazırladım bide onlara ama kimin umurunda. Burası benim oğlumun evi düşüncesi var onlardaCanımm, geç gördüm doğum günün kutlu olsun. Yusuf paşan Salih paşan ve tüm sevdiklerinle kalbin gibi güzel mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Vaooov çok süper olmuş bayıldımmm, hatta önceden yapsaydınız kendi tacıma bu fikri çalardımsen bence kesin bu işlere gir, emiracım da sana destek olsun eliniz çok çok yatkın
S Spizella kuzum naptın ? Sesin çıkmamış doğum başladı mııokudukça ben heyecanlandım inşallah kolayca alırsın almıştırsın kucağına..
@birdelimuallime senfden kaç gündür ses yok sağ salim kucağına aldığını düşünüyorum artık inşallah iyisindir
Bende daha tık yok, arada bi karnım ağrıyo adet ağrısı gibi okadar
İshal hali hala geçmedi ama geçen gün ki gibi aşırı yoğun değil. Bakalım ne olacak nasıl olcak. Yarın kv gelcek bana yarın sancım onun yanında tutmamalı tutmasın..
bugün geldi bide bende yemek yediler. Nasıl delirdim anlatamam bu halimle bende yemeğe kalmanın mantığı nedir acaba.. kadının varlığı bu aralar bana batıyo kendime engel olamıyorum. Resmen onu görünce farklı bi değişk bişey çıkıyo içimden
Haber bekliyoruz yavrunu saglikla kolaylikla kucagina al insallahTek tek alıntılayamadım arkadaşlar hepiniz sağolun
Halen doktorum gelmedi, onu bekliyorum bakalım yatış mı verecek diye
Dualarimiz seninle arkadasim saglikla kavusun insallahDualarınızı bekliyorum kızlar, yatışım yapıldı. Doktorumuzu bekliyoruz, sağlıcakla almak nasip olur inşallah kızımı.Bugün doğum yapacak tüm arkadaşlara da sağlıklı, hayırlı doğumlar dilerim.Sağ salim kavuşmak nasip olsun
İki gun burdayim ikisini de kullanirim artik :)Bandana sıkarsa taç takarsın, yedeğin olmuş olduama eşin onu sana daha çok yakıştırmış belli ki, bence ilk bandanayı tak
Teşekkür ederiz canım ya, aslında satışlar için en önemli şeylerden biri çevre ve reklamlar sanırım. Yine de şu satış sitelerinden birine resim koysam mı diye düşünmüyor değilim. Kar marjları çok yüksek, insanın aklı çeliniyor :)) senin de bizden farkın yok bu arada, maşallah çok güzel yaptın her şeyini :)Canımm, geç gördüm doğum günün kutlu olsun. Yusuf paşan Salih paşan ve tüm sevdiklerinle kalbin gibi güzel mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Vaooov çok süper olmuş bayıldımmm, hatta önceden yapsaydınız kendi tacıma bu fikri çalardımsen bence kesin bu işlere gir, emiracım da sana destek olsun eliniz çok çok yatkın
S Spizella kuzum naptın ? Sesin çıkmamış doğum başladı mııokudukça ben heyecanlandım inşallah kolayca alırsın almıştırsın kucağına..
@birdelimuallime senfden kaç gündür ses yok sağ salim kucağına aldığını düşünüyorum artık inşallah iyisindir
Bende daha tık yok, arada bi karnım ağrıyo adet ağrısı gibi okadar
İshal hali hala geçmedi ama geçen gün ki gibi aşırı yoğun değil. Bakalım ne olacak nasıl olcak. Yarın kv gelcek bana yarın sancım onun yanında tutmamalı tutmasın..
bugün geldi bide bende yemek yediler. Nasıl delirdim anlatamam bu halimle bende yemeğe kalmanın mantığı nedir acaba.. kadının varlığı bu aralar bana batıyo kendime engel olamıyorum. Resmen onu görünce farklı bi değişk bişey çıkıyo içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?