2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gece boyu bacak ağrısı dön sağa dön sola... öylece gectı bu gecem bi sorun olmadı son nst hafıf duzensz sancıydı odamızı susledık ettik . 8:30 gbi koşturmaca baslar saatim 10:30 normalde
Benim de gecem parcali gecti uyandim surekli kalktım simdi hazirlanicam son kez evi toparlicam sonra cikicaz hayirlisiyla hastaneye

Canım ilk başta solunum zayıf diye yatırdılar sonrası farklı gelişti tabi. Geç olsun da güç olmasın canım . Bebeğim eve geldiği gün bana doğum günü gibi gelecek. Evimde o cennet kokusunu istiyorum.
Dün emzirdim geldim ya akşama kadar burnumdan gitmedi kokusu sanki evimde gibi her yer bebeğim gibi güzel koktu .Çok farklı bir duygu.
Sen de ben de aynı gün doğum yaptık sana maşallah kek bile cirptim demişsin.
Benim dikislerim çok acıyor ne zaman açısı geçecek?
Yürürken hafif bukulerek yürüyorum acıdan. Dik ne zaman yürüyebilirm?

Canım gözün aydın bebeğin çıkacak demek çok sevindim benimki ne zaman çıkar bilmiyorum ama çıkacağı gün benim için bayram olacak ...Allah bir daha seni de beni de evladımızla sağlık konusunda sinamaz inşallah .
Zordu ama sonu güzel olsun...

aynı duyguları yaşıyoruz. Nedense kadına takmış durumdayım. Göresim yok. Onlarda babaanneyle geldi geçen yemek hazırladım bide onlara ama kimin umurunda. Burası benim oğlumun evi düşüncesi var onlarda

Dualarınızı bekliyorum kızlar, yatışım yapıldı. Doktorumuzu bekliyoruz, sağlıcakla almak nasip olur inşallah kızımı. Bugün doğum yapacak tüm arkadaşlara da sağlıklı, hayırlı doğumlar dilerim.Sağ salim kavuşmak nasip olsun

Dualarimiz seninle arkadasim saglikla kavusun insallah bizleri haberdar et

Teşekkür ederiz canım ya, aslında satışlar için en önemli şeylerden biri çevre ve reklamlar sanırım. Yine de şu satış sitelerinden birine resim koysam mı diye düşünmüyor değilim. Kar marjları çok yüksek, insanın aklı çeliniyor :)) senin de bizden farkın yok bu arada, maşallah çok güzel yaptın her şeyini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…