Tek tek alıntılayamadım arkadaşlar hepiniz sağolun
Halen doktorum gelmedi, onu bekliyorum bakalım yatış mı verecek diye
Çok teşekkür ederim haber veririm Allahın izniyle canımDualarimiz seninle arkadasim saglikla kavusun insallahbizleri haberdar et
Kasim anneleri cok heyecanli olmaya basladi
Darisi bize ve zamaninda insallah
Canim iyiki dogmussun evlatlarinla ve sevdiklerin le bi omur boyu mutluluklar diliyorum
Emira SY doğum günün kutlu olsun canım. Evlatlarınla geçireceğin nice uzun sağlıklı mutlu yılların olsun
@Spizella canım nedir son durum? Gelsin artık herkese çok heyecan yaptırdı senin bebiş :)
@Nimer gözünüz aydın canım gule güle büyüt bebeğini
Ediz Enesin Annesi Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canımm, geç gördüm doğum günün kutlu olsun. Yusuf paşan Salih paşan ve tüm sevdiklerinle kalbin gibi güzel mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Vaooov çok süper olmuş bayıldımmm, hatta önceden yapsaydınız kendi tacıma bu fikri çalardımsen bence kesin bu işlere gir, emiracım da sana destek olsun eliniz çok çok yatkın
@Spizella kuzum naptın ? Sesin çıkmamış doğum başladı mııokudukça ben heyecanlandım inşallah kolayca alırsın almıştırsın kucağına..
@birdelimuallime senfden kaç gündür ses yok sağ salim kucağına aldığını düşünüyorum artık inşallah iyisindir
Bende daha tık yok, arada bi karnım ağrıyo adet ağrısı gibi okadar
İshal hali hala geçmedi ama geçen gün ki gibi aşırı yoğun değil. Bakalım ne olacak nasıl olcak. Yarın kv gelcek bana yarın sancım onun yanında tutmamalı tutmasın..
bugün geldi bide bende yemek yediler. Nasıl delirdim anlatamam bu halimle bende yemeğe kalmanın mantığı nedir acaba.. kadının varlığı bu aralar bana batıyo kendime engel olamıyorum. Resmen onu görünce farklı bi değişk bişey çıkıyo içimden
Kizlar yatisim yapildi iki de sezeryana alicaklar bebegin suyu azalmis kanala girmemis bize bakiyor dedi doktor :) sancim sifir çıktı anlam veremedim gunum de geçtiği icin boyle oldu bugun dogum yapcak arkadaslarıma da buyuk gecmis olsun sagsalim kucagimiza aliriz insallah
Evet şimdilik gayet iyi ama 40a kadar da beklemesin diye geçirmiyor değilim içimdenDinlenmeye başlayınca senin minnoş da durdu dimi çok şükür :) benim de 29 haftada sancim olmuştu izne çıktım 10 hafta oldu neredeyse ve beyefendinin geleceği yok
Canım ya hadi hayırlı olsun, inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alın  ayy bir saat kalmışKizlar yatisim yapildi iki de sezeryana alicaklar bebegin suyu azalmis kanala girmemis bize bakiyor dedi doktor :) sancim sifir çıktı anlam veremedim gunum de geçtiği icin boyle oldu bugun dogum yapcak arkadaslarıma da buyuk gecmis olsun sagsalim kucagimiza aliriz insallah
Ayy evet korku sardi her yanimi bekliyorum:) bu aradaCanım ya hadi hayırlı olsun, inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alın  ayy bir saat kalmış
Valla oğlunun evi olabilir ama biz hizmetçileri değiliz. Bunu ayırt etseler sorun kalmkcak zatenaynı duyguları yaşıyoruz. Nedense kadına takmış durumdayım. Göresim yok. Onlarda babaanneyle geldi geçen yemek hazırladım bide onlara ama kimin umurunda. Burası benim oğlumun evi düşüncesi var onlarda
Valla denemek lazım kuzum onlar kadar uçuk fiyatlar vermeyince müşteri de tutulur benceTeşekkür ederiz canım ya, aslında satışlar için en önemli şeylerden biri çevre ve reklamlar sanırım. Yine de şu satış sitelerinden birine resim koysam mı diye düşünmüyor değilim. Kar marjları çok yüksek, insanın aklı çeliniyor :)) senin de bizden farkın yok bu arada, maşallah çok güzel yaptın her şeyini :)
Seninle de günlerimiz aynı cnmGünaydın kızlar. Benim de 11de randevum var. Bu randevuya gidemem doğurmuş olurum diyodum ama küçük hanımın keyfi yerinde gelmeye niyeti yok halabakalım nasıl geçecek kontrolümüz heyecanliyim ben de
Nstde bebek hareketleri çok iyi çıktı canım. 2 tane de sancim çıktı biri 60 biri 100 ama düzensiz. Alttan muayneye gerek duymadı doktorum. Suyu kan akışı iyi dedi. Cumaya bi daha çağırdı. Bakalım senin kontrolün nasıl geçecek. Sen de yaz çıkıncaSeninle de günlerimiz aynı cnmbenimde bugün 2 de kontrol. geçen hafta 1 cm açıklık vardı ama hala gelen giden yok ufak ufak ağrılar dışında
Benim sancı 10 sn sürüyodu eğer 1 dk boyunca sürse dayanamazdım gibi
Bugün bebeğimden iyi haber aldık. Solunumu düzelmiş. Beslenme sıkıntımız var. Onu da atlatırsak çıkacak inşallah. Yarın emzirmeyi deneriz, dedi doktor. O an gözlerim doldu hala süt yok. İnşallah yarın gelir biraz.
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün.
Önceden hafif adet sancısına benziyor bebek kanala girip ilerledikçe büyük tuvaletin varmış hissi oluyor. Sancılar ayakta daha rahat atlatıyor. Yürüyorsun oh mis. Beni mecbur nst ye bağladıklarında (su geliyor, 9cm açıklık var) daha şiddetli hissediyordum. Allah kolaylık versin.
@Emira SY canım nice yaşlar dilerim, ailenle birlikte sağlık ,mutluluk ,huzur dolu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?