2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar dün buraya yazmıştım büyük tuvaletimi yapamadım 4 gün oldu sezeryan diye .

Çok şükür o sorunum ortadan kalktı. Benim gibi bu sorunu yaşayan kişiler için yazıyorum
Dün ekmek hiç yemedim çorba içtim bol salata yedim içinde her şey var.
Sonra 3 litre zaten şu tuketiyorum .
Hosaf içtim. Hurma yedim. Dün akşam kabiz gibi ama yaptım. Bugün bagirsaklarim normale döndü kabiz değilim şükür.
Sizler de bu sıkıntıyı çekmek istemiyorsanız muz nar ve ekmek asla tuketmeyin en azından bagirsaklariniz normale donene kadar. Sonra da az az yersiniz.
Hamur süt yapmaz arkadaşlar kg yapar. Bazı büyüklerimiz önümüze tatlı börek hamur doldururlar ye sütün olsun. O yediklerimiz kg oluyor verene kadar canımız çıkıyor .
Süt yapan şeyler

3 litre su
Hosaf
Corba
Marul salatası
Bitki çayları

Hem kg verin hem kaliteli sutunuz olsun.

Et, süt, Fındık, ceviz bunlar da sütün kalitesini artırıyor.

Kasim anneleri cok heyecanli olmaya basladi
Darisi bize ve zamaninda insallah

Dinlenmeye başlayınca senin minnoş da durdu dimi çok şükür :) benim de 29 haftada sancim olmuştu izne çıktım 10 hafta oldu neredeyse ve beyefendinin geleceği yok

Herkese selam :) doğum yaptığımı yazdığım sayfada kaldım vakit buldukça okuyorum geçmiş sayfaları.
Emzirmede problem yaşayanlara gümüş kapak iyi gelebilir. Aventin göğüs kalkanı ve lansion krem işe yaramayınca gümüş kapak sipariş ettim, 3. Günümde artık rahatladım.

Canim iyiki dogmussun evlatlarinla ve sevdiklerin le bi omur boyu mutluluklar diliyorum

Emira SY canım ailenle sevdiklerinle beraber nice hayırlı senelerin olur insaAllah

Emira SY
Canım iyi ki doğdun. Bebeginle ömür boyu mutluluklar dilerim...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim

Kizlar yatisim yapildi iki de sezeryana alicaklar bebegin suyu azalmis kanala girmemis bize bakiyor dedi doktor :) sancim sifir çıktı anlam veremedim gunum de geçtiği icin boyle oldu bugun dogum yapcak arkadaslarıma da buyuk gecmis olsun sagsalim kucagimiza aliriz insallah

Allah yardımcın olsun canım . Sağlıkla sıhatla kucakla inşallah bebeğini :) güzel haberlerini bekliyoruz

Dinlenmeye başlayınca senin minnoş da durdu dimi çok şükür :) benim de 29 haftada sancim olmuştu izne çıktım 10 hafta oldu neredeyse ve beyefendinin geleceği yok
Evet şimdilik gayet iyi ama 40a kadar da beklemesin diye geçirmiyor değilim içimden sonraya bir şey kalmayacak diye üzülüyorum ama napalım artık, bakalım ne zaman gelecek

Canım ya hadi hayırlı olsun, inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alın  ayy bir saat kalmış

Canım ya hadi hayırlı olsun, inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alın  ayy bir saat kalmış
Ayy evet korku sardi her yanimi bekliyorum:) bu arada Emira SY 424 doluydu yan odasını aldik marmarapark manzarali camdan seyrediuorum disariyi :)

Valla oğlunun evi olabilir ama biz hizmetçileri değiliz. Bunu ayırt etseler sorun kalmkcak zaten
Valla denemek lazım kuzum onlar kadar uçuk fiyatlar vermeyince müşteri de tutulur bence

Günaydın kızlar. Benim de 11de randevum var. Bu randevuya gidemem doğurmuş olurum diyodum ama küçük hanımın keyfi yerinde gelmeye niyeti yok hala bakalım nasıl geçecek kontrolümüz heyecanliyim ben de
Seninle de günlerimiz aynı cnmbenimde bugün 2 de kontrol. geçen hafta 1 cm açıklık vardı ama hala gelen giden yok ufak ufak ağrılar dışında

Seninle de günlerimiz aynı cnmbenimde bugün 2 de kontrol. geçen hafta 1 cm açıklık vardı ama hala gelen giden yok ufak ufak ağrılar dışında
Nstde bebek hareketleri çok iyi çıktı canım. 2 tane de sancim çıktı biri 60 biri 100 ama düzensiz. Alttan muayneye gerek duymadı doktorum. Suyu kan akışı iyi dedi. Cumaya bi daha çağırdı. Bakalım senin kontrolün nasıl geçecek. Sen de yaz çıkınca

Benim sancı 10 sn sürüyodu eğer 1 dk boyunca sürse dayanamazdım gibi

benim de kolay olur inş.

amin cnm inş kolay olur vakit yaklaşınca insanı heyecan sarıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…