- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Benimde bı tane 100 değerinde sancim çıktı cnm bebeğin kilosu 3800 olmuş o yüzden baktı yine alttan doktor ama açılma yokNstde bebek hareketleri çok iyi çıktı canım. 2 tane de sancim çıktı biri 60 biri 100 ama düzensiz. Alttan muayneye gerek duymadı doktorum. Suyu kan akışı iyi dedi. Cumaya bi daha çağırdı. Bakalım senin kontrolün nasıl geçecek. Sen de yaz çıkınca
Maşallah kilo alımı çok iyi bizimki 100g almış :) ben de 3000- 3200g civarinda doğarsa yeter diyorum. 4 kiloya yakın kilolarda normal doğum biraz zorlayıcı olabilir ama 4 kilo civarındaki bebeklerini de normal doğuran bir sürü kişi var sen içini ferah tut Allah hepimizin hakkında hayırlısı ve sağlıklısı nasıl olacaksa öylesini nasip etsin insallahBenimde bı tane 100 değerinde sancim çıktı cnm bebeğin kilosu 3800 olmuş o yüzden baktı yine alttan doktor ama açılma yokpazartesiye aldık bizde randevu ama insallah bu hafta gelir ya kilosu fazla olacak diye doktor normal olmayabilir dio cunku geçen haftadan beri 400 Gr almış
4 kilo olacak diye doktor normal taraftarı değil açıkçası ayrıca alttan muayenede biraz kendimi sıkıyorum diye de beni korkuttuMaşallah kilo alımı çok iyi bizimki 100g almış :) ben de 3000- 3200g civarinda doğarsa yeter diyorum. 4 kiloya yakın kilolarda normal doğum biraz zorlayıcı olabilir ama 4 kilo civarındaki bebeklerini de normal doğuran bir sürü kişi var sen içini ferah tut Allah hepimizin hakkında hayırlısı ve sağlıklısı nasıl olacaksa öylesini nasip etsin insallah
Selam canım salı doğumun mu var. Bnm iki cocuğumda da aynı şey oldu. Plesanta yaşlanıyor bebeğe kilo gitmiyor. Hatta duruyor tamamen gelişimi. Mecbur sezeryan oluyorsun cunku bebek içerde besinsiz sıkıntıya düşüyor riske giriyor. Solunum vs sıkıntısı yoksa küvezde kalmaz merak etme bu haftadan sonra riski atlatmış sayılıyorsun. Benim bebeğim 1 haftalık oldu bugün. Saglık ocağında kontrolümüz vardı. Gayet saglıklı ve kilo alımı hızlandı çok şükür. Seninde öyle olur inşallah.Bende dha once 3 kayip yasadim suan bnde kan sulandici kullaniotm buna ragmen nasil beslenememis bunu anlamiorm ben iste insallah senin gibi pozitif olumlu olurum ben kurup kurup duruyorum suanda saliya kadar sabirli sakin olmaliyim mecburen insallah bsey olmayacak insallah
4 kilo olacak diye doktor normal taraftarı değil açıkçası ayrıca alttan muayenede biraz kendimi sıkıyorum diye de beni korkuttuo yüzden bende acaba bı sıkıntı olur mu normali zorlarsak diye düşünmeye başladım butun moralim bozuldu[/QUOTE
Bende seninle aynı durumda gibiyim canım en son Cuma 3750 idi yarın 39+0 olcam 4 ü bulursa napcam bilmiyorum .... bir an önce gelsin istiyorum nstde sancım çok çıkıyor ama bebekten tık Yok
Valla sorma canım benim ki de öyle. doğurtacak her şeyi yapıyorum ama gelmiyor minnoş. Vakti zamanı var demek ki dahaÇok nazlı çıktı bizim bebislerekmek elden su gölden rahat tabi
Hakkında hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canım. Stres yapma kendine4 kilo olacak diye doktor normal taraftarı değil açıkçası ayrıca alttan muayenede biraz kendimi sıkıyorum diye de beni korkuttuo yüzden bende acaba bı sıkıntı olur mu normali zorlarsak diye düşünmeye başladım butun moralim bozuldu
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah cnm Allah kolaylıkla sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsinHakkında hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canım. Stres yapma kendine
Amin canım. Bugün de çıkarmadılar ama ümidimiz var çok şükür. Allah bebeklerinize sağlık sıhhat versin.Canım gözün aydın bebeğin çıkacak demek çok sevindim benimki ne zaman çıkar bilmiyorum ama çıkacağı gün benim için bayram olacak ...Allah bir daha seni de beni de evladımızla sağlık konusunda sinamaz inşallah .
Zordu ama sonu güzel olsun...
Bende öyle cnm yürüyüş hurma falan ama kâr etmiyorValla sorma canım benim ki de öyle. doğurtacak her şeyi yapıyorum ama gelmiyor minnoş. Vakti zamanı var demek ki daha
Benimde senin gibiydi canım 3700dü ve doktorum bir hafta sonra gelmezse 4kilo olur sezeryan düşünebiliriz dedi çok şükür ki oğluş randevu gününden bir gün önce kendi geldi 4kilo korkma sakın eğer sakin Olmayı başarırsan 4 kilo doğuyor normal yollarla ama kendine güven ve doğru ıkınBenimde bı tane 100 değerinde sancim çıktı cnm bebeğin kilosu 3800 olmuş o yüzden baktı yine alttan doktor ama açılma yokpazartesiye aldık bizde randevu ama insallah bu hafta gelir ya kilosu fazla olacak diye doktor normal olmayabilir dio cunku geçen haftadan beri 400 Gr almış
Doktorum da sakinleştirmek için hiç bişi söylemiyo ki cnm ve ilk doğumum ne zaman nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorumBenimde senin gibiydi canım 3700dü ve doktorum bir hafta sonra gelmezse 4kilo olur sezeryan düşünebiliriz dedi çok şükür ki oğluş randevu gününden bir gün önce kendi geldi 4kilo korkma sakın eğer sakin Olmayı başarırsan 4 kilo doğuyor normal yollarla ama kendine güven ve doğru ıkın
Canım benimde doktorum aynı şekilde konuşuyo sen 34 haftalıkken kaç kiloydu bebişin? Benimde gidişat böyle gibi çünkü doktorum pek normalden yana değil bu sebeptenBenimde bı tane 100 değerinde sancim çıktı cnm bebeğin kilosu 3800 olmuş o yüzden baktı yine alttan doktor ama açılma yokpazartesiye aldık bizde randevu ama insallah bu hafta gelir ya kilosu fazla olacak diye doktor normal olmayabilir dio cunku geçen haftadan beri 400 Gr almış
Bende aynı sebeplerden korkuyorum size doktorunuz kiloyla ilgili riskli bi durum söyledimi yoksa normali destekledimi? Doğru ıkınmak derken nasıl özelden yada burdan yazabilirmisiniz acabaBenimde senin gibiydi canım 3700dü ve doktorum bir hafta sonra gelmezse 4kilo olur sezeryan düşünebiliriz dedi çok şükür ki oğluş randevu gününden bir gün önce kendi geldi 4kilo korkma sakın eğer sakin Olmayı başarırsan 4 kilo doğuyor normal yollarla ama kendine güven ve doğru ıkın
4 kilo olacak diye doktor normal taraftarı değil açıkçası ayrıca alttan muayenede biraz kendimi sıkıyorum diye de beni korkuttuo yüzden bende acaba bı sıkıntı olur mu normali zorlarsak diye düşünmeye başladım butun moralim bozuldu
Şuan kaçıncı haftadasın ne kadar bebişin canım aynı bende senin gibi düşünüyorum doktorumda sanırım böyle düşünüyo ztn hiç normalden bahsetmiyoBenim kizda az tombis bende korkuyorum acikcasi fazla kilodan. 3bucugu gecerse de normal fln istemiyorum kessinler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?