2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde bı tane 100 değerinde sancim çıktı cnm bebeğin kilosu 3800 olmuş o yüzden baktı yine alttan doktor ama açılma yok pazartesiye aldık bizde randevu ama insallah bu hafta gelir ya kilosu fazla olacak diye doktor normal olmayabilir diocunku geçen haftadan beri 400 Gr almış

Maşallah kilo alımı çok iyi bizimki 100g almış :) ben de 3000- 3200g civarinda doğarsa yeter diyorum. 4 kiloya yakın kilolarda normal doğum biraz zorlayıcı olabilir ama 4 kilo civarındaki bebeklerini de normal doğuran bir sürü kişi var sen içini ferah tut Allah hepimizin hakkında hayırlısı ve sağlıklısı nasıl olacaksa öylesini nasip etsin insallah

4 kilo olacak diye doktor normal taraftarı değil açıkçası ayrıca alttan muayenede biraz kendimi sıkıyorum diye de beni korkuttu o yüzden bende acaba bı sıkıntı olur mu normali zorlarsak diye düşünmeye başladım butun moralim bozuldu

Selam canım salı doğumun mu var. Bnm iki cocuğumda da aynı şey oldu. Plesanta yaşlanıyor bebeğe kilo gitmiyor. Hatta duruyor tamamen gelişimi. Mecbur sezeryan oluyorsun cunku bebek içerde besinsiz sıkıntıya düşüyor riske giriyor. Solunum vs sıkıntısı yoksa küvezde kalmaz merak etme bu haftadan sonra riski atlatmış sayılıyorsun. Benim bebeğim 1 haftalık oldu bugün. Saglık ocağında kontrolümüz vardı. Gayet saglıklı ve kilo alımı hızlandı çok şükür. Seninde öyle olur inşallah.

Hakkında hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canım. Stres yapma kendine

Amin canım. Bugün de çıkarmadılar ama ümidimiz var çok şükür. Allah bebeklerinize sağlık sıhhat versin.
Doğuma giden arkadaşlar tez kurtulun.

Benimde senin gibiydi canım 3700dü ve doktorum bir hafta sonra gelmezse 4kilo olur sezeryan düşünebiliriz dedi çok şükür ki oğluş randevu gününden bir gün önce kendi geldi 4kilo korkma sakın eğer sakin Olmayı başarırsan 4 kilo doğuyor normal yollarla ama kendine güven ve doğru ıkın

Doktorum da sakinleştirmek için hiç bişi söylemiyo ki cnm ve ilk doğumum ne zaman nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorumburda sizlerden bisielr öğrenmeye calisiyorum.senin 4 kilo oldu demek ne güzel Allah sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahzamaniniz varsa doğumun nasıl basladi ve daha sonra neler yaşandı kısaca bahsedebilirsen sevinirim

Canım benimde doktorum aynı şekilde konuşuyo sen 34 haftalıkken kaç kiloydu bebişin? Benimde gidişat böyle gibi çünkü doktorum pek normalden yana değil bu sebepten

Bende aynı sebeplerden korkuyorum size doktorunuz kiloyla ilgili riskli bi durum söyledimi yoksa normali destekledimi? Doğru ıkınmak derken nasıl özelden yada burdan yazabilirmisiniz acaba

Kızlar kizimi gün içinde çok zor uyandiriyorum sarılığı atlatsin diye saat başı emzirmek lazım ama çok zorlanıyoruz tabiki gece 12 den sabah 6 ya kadarda hiç uyumuyor sarılık için özel yaptığınız bişey varmı

Ne yapacağımı bilmiyorum sizden yardım istiyorum suni sancı sonrası sezaryen doğum yaptım sütüm çok az bebeğim doymuyor biberona alışmak üzere git gide memeyi tutmak istemiyor bütün gece yatmıyorum emzirmeyi bırakmasın diye her şeye ağlayasım geliyor biliyorum psikoloji etkiliyor ama elimde değil sütüm nasıl hemen artar deneyimli annelerden yardım istiyorum

Benim kizda az tombis bende korkuyorum acikcasi fazla kilodan. 3bucugu gecerse de normal fln istemiyorum kessinler beni

Benim kizda az tombis bende korkuyorum acikcasi fazla kilodan. 3bucugu gecerse de normal fln istemiyorum kessinler beni
Şuan kaçıncı haftadasın ne kadar bebişin canım aynı bende senin gibi düşünüyorum doktorumda sanırım böyle düşünüyo ztn hiç normalden bahsetmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…