Ne yapacağımı bilmiyorum sizden yardım istiyorum suni sancı sonrası sezaryen doğum yaptım sütüm çok az bebeğim doymuyor biberona alışmak üzere git gide memeyi tutmak istemiyor bütün gece yatmıyorum emzirmeyi bırakmasın diye her şeye ağlayasım geliyor biliyorum psikoloji etkiliyor ama elimde değil sütüm nasıl hemen artar deneyimli annelerden yardım istiyorum
Ne yapacağımı bilmiyorum sizden yardım istiyorum suni sancı sonrası sezaryen doğum yaptım sütüm çok az bebeğim doymuyor biberona alışmak üzere git gide memeyi tutmak istemiyor bütün gece yatmıyorum emzirmeyi bırakmasın diye her şeye ağlayasım geliyor biliyorum psikoloji etkiliyor ama elimde değil sütüm nasıl hemen artar deneyimli annelerden yardım istiyorum
Güneş ışığı alan odaya koy tam güneş vuran saatlerde perde açık olsun canım. Tabi karnını doyurmaya özen göster.Biz öyle atlatmıştık çok geçmiş olsunKızlar kizimi gün içinde çok zor uyandiriyorumsarılığı atlatsin diye saat başı emzirmek lazım ama çok zorlanıyoruz tabiki gece 12 den sabah 6 ya kadarda hiç uyumuyor sarılık için özel yaptığınız bişey varmı
O zamanlarda da hep öndeydi cnm 3 kilo falan vardı herhalde.napalim ya sağlıkla gelsinler de ben artık illa normal demicem yani hayırlısı hangisi ise o olsun hepimiz içinCanım benimde doktorum aynı şekilde konuşuyo sen 34 haftalıkken kaç kiloydu bebişin? Benimde gidişat böyle gibi çünkü doktorum pek normalden yana değil bu sebepten
Ya ben ağrıdan acidan korkmuyorum da o anda sıkışma falan olursa diye korkuyorum açıkçası artık doktor ne derse o olacak yapacak bişi yokBenim kizda az tombis bende korkuyorum acikcasi fazla kilodan. 3bucugu gecerse de normal fln istemiyorum kessinler beni
Benim sütüm 4. Gün geldi aynı senin gibi Sürekli ağlıyordum. Önce moralimi düzelttim sonra ılık duş aldım bol su içtim incir yedim. En son da sütyenim telli idi onu çıkardım. Anca geldi. İnşallah işe yarar canım.Ne yapacağımı bilmiyorum sizden yardım istiyorum suni sancı sonrası sezaryen doğum yaptım sütüm çok az bebeğim doymuyor biberona alışmak üzere git gide memeyi tutmak istemiyor bütün gece yatmıyorum emzirmeyi bırakmasın diye her şeye ağlayasım geliyor biliyorum psikoloji etkiliyor ama elimde değil sütüm nasıl hemen artar deneyimli annelerden yardım istiyorum
Canim sakin biberonla verme cay kasigi yada siringayla ver mamayi mumkunse yalanci meme bile verme.Ne yapacağımı bilmiyorum sizden yardım istiyorum suni sancı sonrası sezaryen doğum yaptım sütüm çok az bebeğim doymuyor biberona alışmak üzere git gide memeyi tutmak istemiyor bütün gece yatmıyorum emzirmeyi bırakmasın diye her şeye ağlayasım geliyor biliyorum psikoloji etkiliyor ama elimde değil sütüm nasıl hemen artar deneyimli annelerden yardım istiyorum
Canim sakin biberonla verme cay kasigi yada siringayla ver mamayi mumkunse yalanci meme bile verme.
Ben de sezeryanla doğum yaptım ertesi günden itibaren kefir ve komposto tuketiyorum çok şükür güzel süt oluyor deneyin isterseniz siz de.Ne yapacağımı bilmiyorum sizden yardım istiyorum suni sancı sonrası sezaryen doğum yaptım sütüm çok az bebeğim doymuyor biberona alışmak üzere git gide memeyi tutmak istemiyor bütün gece yatmıyorum emzirmeyi bırakmasın diye her şeye ağlayasım geliyor biliyorum psikoloji etkiliyor ama elimde değil sütüm nasıl hemen artar deneyimli annelerden yardım istiyorum
Ben de sezeryanla doğum yaptım ertesi günden itibaren kefir ve komposto tuketiyorum çok şükür güzel süt oluyor deneyin isterseniz siz de.
Benim sütüm 4. Gün geldi aynı senin gibi Sürekli ağlıyordum. Önce moralimi düzelttim sonra ılık duş aldım bol su içtim incir yedim. En son da sütyenim telli idi onu çıkardım. Anca geldi. İnşallah işe yarar canım.
Oy adıyla büyüsün inşallah paşa :)Kizlar benimde 2.gunum hala sut yok ortada su gibi gelen sıvı emiyo masallah ama sudan baska gelen giden yok gogusler kanadi hep lansinoh krem surup kalkanla kapatiyorum iyi geliyor baya bi sicak suylanda masaj yapiyorum goguslerime oglumuda her emzirmeden sonra mamayla besliyorum insallah gelicek inaniyorum .bu arada oglumun ismi kutay oldu kocamin hediyesi oldu buda bana.
Evet insan geriliyor gelmedikce. Umarım en kısa zamanda bol bol gelir sütünüz.Ne güzel maşallah benim de içmediğim şey kalmadı fışkırarak geldiği günleri görmek istiyorum bebeğim emmeyecek diye korkuyorum ne kötü bir durummuş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?