2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım ben yaptıklarımi yazayım

Bol su
Hurma
Hosaf
İncir
Isirgan otu çayı
Humana çay
Malt içeceği
Galaktaco damla
Dereotu
Süt ve incir kaynatıp içmek
Bebe Bisküvisi ya da Petibör bisküvi
Bulgur pilavı sOgan

Bunlar benm denediklerim

Onum dışında
Dut kurusu ve çörek otu ve çörek otu yağı da öneren çoktu

En önemlisi uyku ve sürekli olarak sütum cok yetiyor sutum pek iyi benim yaaa demek

Canım öncelikle geçmiş olsun herşey yoluna girer inşallah sen kendini rahat bırak biraz. En çok uyku ve su süt yapıyo. Onjn dışında Rezene çayı içebilirsin birde dereotu marul çok yapıyo

Güneş ışığı alan odaya koy tam güneş vuran saatlerde perde açık olsun canım. Tabi karnını doyurmaya özen göster.Biz öyle atlatmıştık çok geçmiş olsun

Canım benim de Sezaryen sonrası sütüm gelmedi 2 3 gün sonra sonra gelmeye başladı.bebegini emzirmekten vazgeçme o eme eme gelicek insaAllah. Masaj yap marul maydanoz yeşil yapraklı sebzeler bol su rezene humana stell tea hoşaf bunları onerebilirim

Canım benimde doktorum aynı şekilde konuşuyo sen 34 haftalıkken kaç kiloydu bebişin? Benimde gidişat böyle gibi çünkü doktorum pek normalden yana değil bu sebepten
O zamanlarda da hep öndeydi cnm 3 kilo falan vardı herhalde.napalim ya sağlıkla gelsinler de ben artık illa normal demicem yani hayırlısı hangisi ise o olsun hepimiz için

Benim sütüm 4. Gün geldi aynı senin gibi Sürekli ağlıyordum. Önce moralimi düzelttim sonra ılık duş aldım bol su içtim incir yedim. En son da sütyenim telli idi onu çıkardım. Anca geldi. İnşallah işe yarar canım.

Sütü gelmeyen arkadaşlar lütfen üzmeyin kendinizi. Ben humana çay içiyorum sağlık ocağındaki hemşiremin tavsiyesi ile. Tavsiye ederim size de. Oralet gibi demlenmesinş beklemeye gerek yok. Günde 3-4 defa içilebiliyor.

Kizlar benimde 2.gunum hala sut yok ortada su gibi gelen sıvı emiyo masallah ama sudan baska gelen giden yok gogusler kanadi hep lansinoh krem surup kalkanla kapatiyorum iyi geliyor baya bi sicak suylanda masaj yapiyorum goguslerime oglumuda her emzirmeden sonra mamayla besliyorum insallah gelicek inaniyorum .bu arada oglumun ismi kutay oldu kocamin hediyesi oldu buda bana.

Canim sakin biberonla verme cay kasigi yada siringayla ver mamayi mumkunse yalanci meme bile verme.

Canim sakin biberonla verme cay kasigi yada siringayla ver mamayi mumkunse yalanci meme bile verme.

Senin de benim gibi sanırım çay kaşığıyla mi veriyorsun mamayı benimki çok acıkınca hiç bir şey susturamıyor mama verinceye kadar asla emmiyor anca gece uyku sersemi veriyorum

Kızlar benim gibi kansızlığı olan varmı? Kan değerleriniz nasıl? Demir ilacı bişey değiştirmedi

Ben de sezeryanla doğum yaptım ertesi günden itibaren kefir ve komposto tuketiyorum çok şükür güzel süt oluyor deneyin isterseniz siz de.

Kızlar ancak gırebıldım. 11:30 da doğum oldu . Iyız sukur. Cok ağrım oldu. Spinal yapıldı uyusmadım. Çok korktum o sekılde başlanacak dıye ama bekledıler olmadı. Genele dönuldu . Sonrasında aşırı ağrı yasadım. Agrı kesıcıler fayda etmedı doğum sancısı gibi sancılar gelıp gitti . En son etkılı bısey vurdu. Ondan oncesındede daha ıydım. Yurudum . Daha 2/3 saattır aklım basımda dıyebılırım. Sımdı cok ıyız emıyo cok sukur suttede sorunumuz yok. Hepinizi öptüm daha sonra detaylı yazarım ınsallah bu surecı

Ben de sezeryanla doğum yaptım ertesi günden itibaren kefir ve komposto tuketiyorum çok şükür güzel süt oluyor deneyin isterseniz siz de.

Ne güzel maşallah benim de içmediğim şey kalmadı fışkırarak geldiği günleri görmek istiyorum bebeğim emmeyecek diye korkuyorum ne kötü bir durummuş bu

İnşallah ya yaşayan bilir nasıl bir psikolojiymiş Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ağlamadan duramıyorum

Oy adıyla büyüsün inşallah paşa :)

Ohh Kasım bebekleri bu hafta atak yapıcak galiba bebeğini kucağına alan anneler hepinizin gözü aydın. Ben de bugünden sonra tüm hazırlıkları bitirdim ve oğlum gelebilirsin artık diyorum. Akşam uyumadan önce buraya girip yazılanları okuyorum sonra da okuduklarımı rüyalarımda görüyorum en büyük stresim kişisel temizlikti onu da bugün hallettirdim bi rahatladım ki. Benim doktorum 3 günde bir çağırıyor artık Cuma gitmiştim yarın yine gidicem. İkinci çocuk olmasına rağmen yarın çatı muayenesi yapacakmış.onu da bi atlatırsam hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…