2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Senin de benim gibi sanırım çay kaşığıyla mi veriyorsun mamayı benimki çok acıkınca hiç bir şey susturamıyor mama verinceye kadar asla emmiyor anca gece uyku sersemi veriyorum
Ben cay kasigiyla ya20 yada 30 luk veriyorum.benimkide acikinca hic biseyi gozu gormuyo o yuzden baktim tutmuyo 3e 5 kasik veriyorum mama iciyor sonra memeyi veriyorum sariliyor memeye ama daha gelen giden yok sendedn seffaf su gibi gelen giden bisey yok mu benimki okadar .bide senin kacinci gun

sadece seker iciyosun icmesen keske daha iyi

Şuan kaçıncı haftadasın ne kadar bebişin canım aynı bende senin gibi düşünüyorum doktorumda sanırım böyle düşünüyo ztn hiç normalden bahsetmiyo

36+5te 3100 gramdi canim. Doktor cati muayenesi yapti uygun dedi. Ama 10 gun icinde dogurmaya bak dedi o yuzden 40lari hayal edemiyorum hic. Normali tavsiye eder doktorum ama 3bucuk kiloyu gecmis bir bebekte ilk cocuksa normal diye de zorlamaz diye dusunuyorum

Ya ben ağrıdan acidan korkmuyorum da o anda sıkışma falan olursa diye korkuyorum açıkçası artık doktor ne derse o olacak yapacak bişi yok

Bende oyle. Normal yada sezeryan korkum yok suan. Gucum yetmezse diye korkuyorm. Riske giremem hic o yuzden hangisi uygunsa o olsun. Suan normal icin engel yok beklicez bakalim

Sanırım benimde böyle olacak çünkü 35.haftadayım şimdiden 3leri gördük neyse hayırlısı bakalım

İnşallah ya yaşayan bilir nasıl bir psikolojiymiş Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ağlamadan duramıyorum

Elinde değil biliyorum ama ağlama lütfen insan kendini beceriksiz hissediyor kötü anne gibi hissediyor ama elinde değil o süt hemen gelmiyor. İnşallah gelince daha rahat olacaksın. Uyumaya çalış dinlen başka türlü olmuyor

Kizlar dun 2 bucukta dogdu bebeğim suyumun azalmasi ve bebegin kanala girmemesi nedeniyle sezeryan oldum iyiki de olmuşum diyorum bebegim kakasini yapmaya baslamis saglik durumu iyi cok şükür benim de tahmin ettiğim kadar zor geçmedi hatta ameliyat sirasinda hic anlamadım diyebilirim bebek ciktiktan sonra uyutmuslar zaten beni odaya gecerken uyandim ilk kalkarken biraz zorlandim ama sürekli yürüyüş yapinca onu da astik cok şükür bir sorun olmazsa yarin evimize gidicez ama benim sutum gelmiyor sanirim bebek emiyor ama doymuyor gibi insallah kisa zaman da gelir oda :)

Gözün aydın canım güle güle büyüt bebişini

Zombi gibiyim hiç uykum yok midem kazınıyor nasıl açlık bu bu saatte sanki aylardır yemek yememişim

Bende alacağım humana stil tea, galactago damla ve malt içeceklerden. Sonuçta doktorum önermişti bunları banada süt yapsın diye.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
inşallah gelir bol bol. Emzirmeye devam. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım

Gözün aydın canım gule güle büyüt bebeğini ne güzel gönlüne göre bir doğum olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…