2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydın canım gule güle büyüt bebeğini ne güzel gönlüne göre bir doğum olmuş
Öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye çok düşünmeye gerek yokmuş aslında kendileri seçiyorlar nasıl geleceklerini de. dün buraya yazdıktan sonra doktor muayenesinde sadece 2 cm açıklık vardı
5 saat sonra ise doğmuştu

Allah bağışlasın canım
Elhamdulillah sağlıkla kavuşmuşsun Allah analı babalı, sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah

Canım tebrik ederim sen girmeyince anladık kızçenin geldiğini Allah sağlık sıhhatle büyütmenizi nasip etsin

Gözünaydın canım güle güle büyüt bebişini:)) suyunun azaldığını anlayıpmı doktora gittin? Ağrı falanmı oldu?

Gözünaydın canım ne güzel gelmiş bebişin:) sağlıkla büyüt:)))

Canım gözün aydın güle güle büyüt sağlıcakla bebeğini

Ooo gözün aydın canım sağlıkla kucağına almışsın ya maaşallah. Güle güle sağlıcakla büyüt inşallah

a hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bol sütün olsun.

Bugün depresifim acayip. Az öncede eşime mesaj attım benimle 9 aydır ne ilgi ne şefkat hiçbirşeye görmedim dedim şimdi evim temizleniyor kadın var benimde oturup ağlayasım var

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebek. Süt illaki geliyor canım.

Bugün depresifim acayip. Az öncede eşime mesaj attım benimle 9 aydır ne ilgi ne şefkat hiçbirşeye görmedim dedim şimdi evim temizleniyor kadın var benimde oturup ağlayasım var
Erkekler ne kadar kendilerince ilgi gösterseler de aslında ilgiye muhtaç olan onlar oluyor gibi. Hiç üzme canım kendini bebeğini düşün.

Selam kızlar.. Uzun zamandır yazamıyorum ama arda girip okuyorum paylaşımlrı. Bebişi olanlar güle güle büyütün inşallah meleklerinizi. Benim gibi hala doğum yapmayanlara da Rabbim en kolayından doğum nasip etsin. Sütü gelmediğini hisseden anneler ilk günlerde gelen süt elle sağımda çıkmaz bal gibi kıvamlıdır bebek emdikçe gelşr ve ilk günler 1 çay kaşığı emse yeterlidir çünkü mide kapasitesi ancak o kadardır. Emzirdikçe çoğalıyor süt birde emzirme aralığı 2 saati geçmeyecek ilk 10 gün sarılık riskş için uyusa bşle uyandırmak gerekiyor nacizane paylaşmak istedim

Kızlar hastane bana bu listeyi vermişti süt arttırıcı gıda önerisi olarak. Dun yazmıştım birkac bir sey tarhana ve bozayı da tüketim

En önemlisi gelmiyor diyerek bırakmamak. Emdikce gerçekten geliyor Allah'ın izniyle

Eklentiler

• Screenshot_20181113-111922.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 108
dün haftalık kontrole gittim 37+5 de oğluşum 3280 gr 51 cm olmuş çatı muayenem de oldu 1 dk belki sürdü evet biraz acıyor ama hemen geçiyor korkulacak bişe yok :)) bu kalçayla 4 kilo bile doğurursun dedi sevineyim mi şimdi hocam bilemedim dedim :)))) bence haftaya doğurursun bebek 3500-3600 doğar dedi olmazsa 40 haftanda kontrol ederiz bebek kakasını yapmasın duruma göre suni sancıyla başlatırız doğumu dedi

hadi insallah canim bizimkide rahat henuz kipir kipir))
buarada her cati muayenesi olan korkulacak bisey degil yaziyor :)))kim korkuttu sizleri saniyelik bisey.. o korkutani bulmak lazim :))))

hadi insallah canim bizimkide rahat henuz kipir kipir))
buarada her cati muayenesi olan korkulacak bisey degil yaziyor :)))kim korkuttu sizleri saniyelik bisey.. o korkutani bulmak lazim :))))

günlerimiz aynıymış seninle benimki de kıpır kıpır hep gelmeye niyeti yok gibi :))) sorma her kafadan bir ses çıkıyor ama cidden kısa bir işlem ve abartılan gibi bir durumda yokmuş :) birde kanama oluyor sonrasında deniliyordu herkeste olmuyor tabi bende de olmadı öyle bişey çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…