Öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye çok düşünmeye gerek yokmuş aslında kendileri seçiyorlar nasıl geleceklerini de. dün buraya yazdıktan sonra doktor muayenesinde sadece 2 cm açıklık vardıGözün aydın canım gule güle büyüt bebeğini ne güzel gönlüne göre bir doğum olmuş
Allah bağışlasın canımKizlar dun 2 bucukta dogdu bebeğim suyumun azalmasi ve bebegin kanala girmemesi nedeniyle sezeryan oldum iyiki de olmuşum diyorum bebegim kakasini yapmaya baslamis saglik durumu iyi cok şükür benim de tahmin ettiğim kadar zor geçmedi hatta ameliyat sirasinda hic anlamadım diyebilirim bebek ciktiktan sonra uyutmuslar zaten beni odaya gecerken uyandim ilk kalkarken biraz zorlandim ama sürekli yürüyüş yapinca onu da astik cok şükür bir sorun olmazsa yarin evimize gidicez ama benim sutum gelmiyor sanirim bebek emiyor ama doymuyor gibi insallah kisa zaman da gelir oda :)
Canım tebrik ederimHerkese selam
Yazamadım çünkü bebekle ilgileniyordum
Merak eden soran herkese çooook teşekkürler
Dün 15.00 gibi bi kızım oldu :)
Normal doğum, suni sancı ve epidural de vermediler. Bi fırsatını bulunca tüm detaylarıyla yazıcam
Hepinize sevgiler
Gözünaydın canım güle güle büyüt bebişini:)) suyunun azaldığını anlayıpmı doktora gittin? Ağrı falanmı oldu?Kizlar dun 2 bucukta dogdu bebeğim suyumun azalmasi ve bebegin kanala girmemesi nedeniyle sezeryan oldum iyiki de olmuşum diyorum bebegim kakasini yapmaya baslamis saglik durumu iyi cok şükür benim de tahmin ettiğim kadar zor geçmedi hatta ameliyat sirasinda hic anlamadım diyebilirim bebek ciktiktan sonra uyutmuslar zaten beni odaya gecerken uyandim ilk kalkarken biraz zorlandim ama sürekli yürüyüş yapinca onu da astik cok şükür bir sorun olmazsa yarin evimize gidicez ama benim sutum gelmiyor sanirim bebek emiyor ama doymuyor gibi insallah kisa zaman da gelir oda :)
Gözünaydın canım ne güzel gelmiş bebişin:) sağlıkla büyüt:)))Öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye çok düşünmeye gerek yokmuş aslında kendileri seçiyorlar nasıl geleceklerini de. dün buraya yazdıktan sonra doktor muayenesinde sadece 2 cm açıklık vardı
5 saat sonra ise doğmuştu
Canım gözün aydın güle güle büyüt sağlıcakla bebeğiniKizlar dun 2 bucukta dogdu bebeğim suyumun azalmasi ve bebegin kanala girmemesi nedeniyle sezeryan oldum iyiki de olmuşum diyorum bebegim kakasini yapmaya baslamis saglik durumu iyi cok şükür benim de tahmin ettiğim kadar zor geçmedi hatta ameliyat sirasinda hic anlamadım diyebilirim bebek ciktiktan sonra uyutmuslar zaten beni odaya gecerken uyandim ilk kalkarken biraz zorlandim ama sürekli yürüyüş yapinca onu da astik cok şükür bir sorun olmazsa yarin evimize gidicez ama benim sutum gelmiyor sanirim bebek emiyor ama doymuyor gibi insallah kisa zaman da gelir oda :)
Ooo gözün aydın canım sağlıkla kucağına almışsın ya maaşallah. Güle güle sağlıcakla büyüt inşallahHerkese selam
Normal doğum, suni sancı ve epidural de vermediler. Bi fırsatını bulunca tüm detaylarıyla yazıcam
Hepinize sevgiler
a hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bol sütün olsun.Herkese selam
Hepinize sevgiler
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebek. Süt illaki geliyor canım.Kizlar dun 2 bucukta dogdu bebeğim suyumun azalmasi ve bebegin kanala girmemesi nedeniyle sezeryan oldum iyiki de olmuşum diyorum bebegim kakasini yapmaya baslamis saglik durumu iyi cok şükür benim de tahmin ettiğim kadar zor geçmedi hatta ameliyat sirasinda hic anlamadım diyebilirim bebek ciktiktan sonra uyutmuslar zaten beni odaya gecerken uyandim ilk kalkarken biraz zorlandim ama sürekli yürüyüş yapinca onu da astik cok şükür bir sorun olmazsa yarin evimize gidicez ama benim sutum gelmiyor sanirim bebek emiyor ama doymuyor gibi insallah kisa zaman da gelir oda :)
Erkekler ne kadar kendilerince ilgi gösterseler de aslında ilgiye muhtaç olan onlar oluyor gibi. Hiç üzme canım kendini bebeğini düşün.Bugün depresifim acayip. Az öncede eşime mesaj attım benimle 9 aydır ne ilgi ne şefkat hiçbirşeye görmedim dedim şimdi evim temizleniyor kadın var benimde oturup ağlayasım var
hadi insallah canim bizimkide rahat henuz kipir kipirdün haftalık kontrole gittim 37+5 de oğluşum 3280 gr 51 cm olmuş çatı muayenem de oldu 1 dk belki sürdü evet biraz acıyor ama hemen geçiyor korkulacak bişe yok :)) bu kalçayla 4 kilo bile doğurursun dedi sevineyim mi şimdi hocam bilemedim dedim :)))) bence haftaya doğurursun bebek 3500-3600 doğar dedi olmazsa 40 haftanda kontrol ederiz bebek kakasını yapmasın duruma göre suni sancıyla başlatırız doğumu dedi
hadi insallah canim bizimkide rahat henuz kipir kipir))
buarada her cati muayenesi olan korkulacak bisey degil yaziyor :)))kim korkuttu sizleri saniyelik bisey.. o korkutani bulmak lazim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?