En hayırlı zamanda gelsin inşallah canım. Benimde kontrolüm vardı bu sabah 39+6 3cm açılmam var evde sürekli kasılan ben nstye girdim tık yok:) cumaya hazırlıklı gel dedi muhtemelen o gün olur dedi. Eve döndüm sürekli devam ediyor kasılmalar ağrı sancı yok ama çok şükür bizdende haberler böyleKizlar ben de az once kontrolden geldim. 39+2'yim, daha hic acilmam ve sancim yok, bebek de yukarida kanala girmemis henuz. Nst ve ultrason iyi cikti, bebek saglikli bekleyebiliriz dedi doktorum. Beklemedeyiz bakalim. 3 gun sonra tekrar gidicez kontrole.ne zaman gelecek bakalim pasamiz :))
:)))) evet oda degisiyor kisiye gore. ayni haftamda olan birini gormek guzel oluyor. ben plates hareketlerine basladim 2 gundur dr.um tavsiye etti. insallah saglikla gelsin minisler yaaa cok ozlendilerrrgünlerimiz aynıymış seninle benimki de kıpır kıpır hep gelmeye niyeti yok gibi :))) sorma her kafadan bir ses çıkıyor ama cidden kısa bir işlem ve abartılan gibi bir durumda yokmuş :) birde kanama oluyor sonrasında deniliyordu herkeste olmuyor tabi bende de olmadı öyle bişey çok şükür :)
Doktorum da sakinleştirmek için hiç bişi söylemiyo ki cnm ve ilk doğumum ne zaman nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorumburda sizlerden bisielr öğrenmeye calisiyorum.senin 4 kilo oldu demek ne güzel Allah sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah zamaniniz varsa doğumun nasıl basladi ve daha sonra neler yaşandı kısaca bahsedebilirsen sevinirim
Kızlar bu benim ikinci doğumum ilki olsa işin aslı biraz daha zor olurdu kilosundan dolayı ama kendinize güvenirseniz 4 kilo da normal yolla doğuyor 4 kilo 100gram üstü genelde iri kabul ediliyor 4100e kadar normal yani benim suyum geldi hastaneye gittik suni Sancı takıldı çok sancım yoktu ama 6cm Açıklık vardı 2saat içinde de oğlum Doğdu göz açıp kapayıncaya kadar geçti doktorum bana hep kaka yapar gibi dedi büyük tuvaletini yapar gibi ıkınacaksın Demişti karnını şişirme diyordu bazen insan ıkınıyorum sanıyor ama karnını şişiriyor o yanlış ıkınmaymış birde ben son iki hafta artık doktorum 4ü geçirmeyelim geçerse sezeryan dedi ve normal olması için merdiven in çık 10-15dakika sıcak suda otur dedi tabi oturulabilecek sıcaklık öyle çok aşırı sıcak değil Yürü dedi birde perina masajı dedi ben perina Hariç hepsini Yaptım onu yapamadım doktorumda normali destekleyen bir kadın bununda etkisi çok 4dikişim vardı sadece doktorunuz destekliyorsa korkmayın derim hangi yolla doğarsa doğsun sağlıkla alın kızlar kucağınıza korkmayın Allah yardım ediyor dua edinBende aynı sebeplerden korkuyorum size doktorunuz kiloyla ilgili riskli bi durum söyledimi yoksa normali destekledimi? Doğru ıkınmak derken nasıl özelden yada burdan yazabilirmisiniz acaba
Canım ilk başta solunum zayıf diye yatırdılar sonrası farklı gelişti tabi. Geç olsun da güç olmasın canım . Bebeğim eve geldiği gün bana doğum günü gibi gelecek. Evimde o cennet kokusunu istiyorum.
Dün emzirdim geldim ya akşama kadar burnumdan gitmedi kokusu sanki evimde gibi her yer bebeğim gibi güzel koktu .Çok farklı bir duygu.
Sen de ben de aynı gün doğum yaptık sana maşallah kek bile cirptim demişsin.
Benim dikislerim çok acıyor ne zaman açısı geçecek?
Yürürken hafif bukulerek yürüyorum acıdan. Dik ne zaman yürüyebilirm?
Canım gözün aydın bebeğin çıkacak demek çok sevindim benimki ne zaman çıkar bilmiyorum ama çıkacağı gün benim için bayram olacak ...Allah bir daha seni de beni de evladımızla sağlık konusunda sinamaz inşallah .
Zordu ama sonu güzel olsun...
Teşekkür ederiz canım ya, aslında satışlar için en önemli şeylerden biri çevre ve reklamlar sanırım. Yine de şu satış sitelerinden birine resim koysam mı diye düşünmüyor değilim. Kar marjları çok yüksek, insanın aklı çeliniyor :)) senin de bizden farkın yok bu arada, maşallah çok güzel yaptın her şeyini :)
Ne yapacağımı bilmiyorum sizden yardım istiyorum suni sancı sonrası sezaryen doğum yaptım sütüm çok az bebeğim doymuyor biberona alışmak üzere git gide memeyi tutmak istemiyor bütün gece yatmıyorum emzirmeyi bırakmasın diye her şeye ağlayasım geliyor biliyorum psikoloji etkiliyor ama elimde değil sütüm nasıl hemen artar deneyimli annelerden yardım istiyorum
Hayırlısı hepimiz için inşallah cnmBende oyle. Normal yada sezeryan korkum yok suan. Gucum yetmezse diye korkuyorm. Riske giremem hic o yuzden hangisi uygunsa o olsun. Suan normal icin engel yok beklicez bakalim
Gittigidiyor filan var ya canım, onu diyordumOyle sitelermi varmis hic haberim.yok nenkaa cahilim
Çok sağol cnm.Allah senin bebişine de sağlık sıhhat versin hayırlı bı evlat olsun inşallahKızlar bu benim ikinci doğumum ilki olsa işin aslı biraz daha zor olurdu kilosundan dolayı ama kendinize güvenirseniz 4 kilo da normal yolla doğuyor 4 kilo 100gram üstü genelde iri kabul ediliyor 4100e kadar normal yani benim suyum geldi hastaneye gittik suni Sancı takıldı çok sancım yoktu ama 6cm Açıklık vardı 2saat içinde de oğlum Doğdu göz açıp kapayıncaya kadar geçti doktorum bana hep kaka yapar gibi dedi büyük tuvaletini yapar gibi ıkınacaksın Demişti karnını şişirme diyordu bazen insan ıkınıyorum sanıyor ama karnını şişiriyor o yanlış ıkınmaymış birde ben son iki hafta artık doktorum 4ü geçirmeyelim geçerse sezeryan dedi ve normal olması için merdiven in çık 10-15dakika sıcak suda otur dedi tabi oturulabilecek sıcaklık öyle çok aşırı sıcak değil Yürü dedi birde perina masajı dedi ben perina Hariç hepsini Yaptım onu yapamadım doktorumda normali destekleyen bir kadın bununda etkisi çok 4dikişim vardı sadece doktorunuz destekliyorsa korkmayın derim hangi yolla doğarsa doğsun sağlıkla alın kızlar kucağınıza korkmayın Allah yardım ediyor dua edin
Geldi canım geldi. Kavuştuk çok şükür,1 gece kaldık bugün çıktık hastaneden. Darısı doğurmayanların başına. Allah herkesi sağlıkla sıhhatle kavuştursun. Kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Bu annelik çok çok güzel bir duyguymuş Allah herkese yaşamayı nasip etsinElla18 canım ne yaptın geldi mi bebiş :)
Canım aynı şekilde bizde de sarılık sınırda çıktı 2 saatte bir uyandırıyorum özel bişey yapmıyorum çok zorlanıyoruz ama sonunda bi şekilde emiyor geceleri sütümü sagip veriyorum böylelikle biraz olsun uyuyor ve gündüzleri sakın oluyor sende öyle dene istersenKızlar kizimi gün içinde çok zor uyandiriyorumsarılığı atlatsin diye saat başı emzirmek lazım ama çok zorlanıyoruz tabiki gece 12 den sabah 6 ya kadarda hiç uyumuyor sarılık için özel yaptığınız bişey varmı
Canım çok tebrik ederimGeldi canım geldi. Kavuştuk çok şükür,1 gece kaldık bugün çıktık hastaneden. Darısı doğurmayanların başına. Allah herkesi sağlıkla sıhhatle kavuştursun. Kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Bu annelik çok çok güzel bir duyguymuş Allah herkese yaşamayı nasip etsin
Allah saglikla kavuştursun inşallah. Canını sıkma kendini motive et ne guzel kavusacaksiniz evladınla. Benimki simdi bagrimda uyuyor tarif edilemez bi duygu. Dogduktan sonraki günlerini hayal edip rahatla canım birde bol bol dinlen uyu dogum sonrası pek dinlenmeye vaktin olmayacak. Allah yardimciniz olsun.Kizlar merhaba benim bugunku kontrolumde malesef gene iyi seyelr duyamadık bebegimi persembe gunu sezeryan ile alacaklar dualarinizi esirgemeyin bizden hepinize hayirli doğumlar nasip etsin rabbim internetim pek yok takip edemiorm kndinize iyi bakin
Saol cnm insallah sag salim kucagimiza hepimiz alir saglikla buyuturuz insallahAllah saglikla kavuştursun inşallah. Canını sıkma kendini motive et ne guzel kavusacaksiniz evladınla. Benimki simdi bagrimda uyuyor tarif edilemez bi duygu. Dogduktan sonraki günlerini hayal edip rahatla canım birde bol bol dinlen uyu dogum sonrası pek dinlenmeye vaktin olmayacak. Allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?