2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar ben de az once kontrolden geldim. 39+2'yim, daha hic acilmam ve sancim yok, bebek de yukarida kanala girmemis henuz. Nst ve ultrason iyi cikti, bebek saglikli bekleyebiliriz dedi doktorum. Beklemedeyiz bakalim. 3 gun sonra tekrar gidicez kontrole.ne zaman gelecek bakalim pasamiz :))

En hayırlı zamanda gelsin inşallah canım. Benimde kontrolüm vardı bu sabah 39+6 3cm açılmam var evde sürekli kasılan ben nstye girdim tık yok:) cumaya hazırlıklı gel dedi muhtemelen o gün olur dedi. Eve döndüm sürekli devam ediyor kasılmalar ağrı sancı yok ama çok şükür bizdende haberler böyle

Kızlar benımde bebek hareketlerinde azalma var eskiye göre . Gene 10 dan fazla hareketi var gün içinde ama eskiden kıpır kıpırdı yorulmuyorumda acaba yeri hepten daraldı onun icin mi?
Özellikle sabah yataktan kalkarken bi yerde toplanıyo taş gibi oluyo bi tarafım kasılma bu mu acaba . 2 kez nts ye girdim huc sancım cıkmadı .

:)))) evet oda degisiyor kisiye gore. ayni haftamda olan birini gormek guzel oluyor. ben plates hareketlerine basladim 2 gundur dr.um tavsiye etti. insallah saglikla gelsin minisler yaaa cok ozlendilerrr

Bende aynı sebeplerden korkuyorum size doktorunuz kiloyla ilgili riskli bi durum söyledimi yoksa normali destekledimi? Doğru ıkınmak derken nasıl özelden yada burdan yazabilirmisiniz acaba
Kızlar bu benim ikinci doğumum ilki olsa işin aslı biraz daha zor olurdu kilosundan dolayı ama kendinize güvenirseniz 4 kilo da normal yolla doğuyor 4 kilo 100gram üstü genelde iri kabul ediliyor 4100e kadar normal yani benim suyum geldi hastaneye gittik suni Sancı takıldı çok sancım yoktu ama 6cm Açıklık vardı 2saat içinde de oğlum Doğdu göz açıp kapayıncaya kadar geçti doktorum bana hep kaka yapar gibi dedi büyük tuvaletini yapar gibi ıkınacaksın Demişti karnını şişirme diyordu bazen insan ıkınıyorum sanıyor ama karnını şişiriyor o yanlış ıkınmaymış birde ben son iki hafta artık doktorum 4ü geçirmeyelim geçerse sezeryan dedi ve normal olması için merdiven in çık 10-15dakika sıcak suda otur dedi tabi oturulabilecek sıcaklık öyle çok aşırı sıcak değil Yürü dedi birde perina masajı dedi ben perina Hariç hepsini Yaptım onu yapamadım doktorumda normali destekleyen bir kadın bununda etkisi çok 4dikişim vardı sadece doktorunuz destekliyorsa korkmayın derim hangi yolla doğarsa doğsun sağlıkla alın kızlar kucağınıza korkmayın Allah yardım ediyor dua edin

Canim bol bol hareket ederek atacaksin o egik yurume olayini bende ilk basta egik yuruyordum. Yurudukce acildim. Dikislerde agri illaki oluyor ama diyorum ya bu durimun ilaci hareket. Benimde ara ara oturup kalkarken bicak saplanmasi gibi oluyor ama sonra geçiyor. Allan. Bi anca kavustursin sizi insallah

Oyle sitelermi varmis hic haberim.yok nenkaa cahilim

2 dogum yaptim 2sindede sutum 3.gunde geldi ilk gelen sut koyu sari kivamli bir sut oluo ve bebek icin cok faydali. Bol bol uyumak bol bol su icmek ve bol bol emzirmek sut uretiminin temel taslari canum. Baska hic birseye ihtkyacin yok. Kendine guven bebegine guven basaracaksiniz.

Çok sağol cnm.Allah senin bebişine de sağlık sıhhat versin hayırlı bı evlat olsun inşallah

Merhaba kasım anneleri ben aralık annelerindeyim silverette gümüş kapak alıcam kullanan oldumu hiç oğlumda emzirme dönemim çok kötü geçmişti göğüs uçlarım yara olmuştu aynısını yaşamak istemiyorum bilgisi olan varsa bana yazarsa çok sevinirim

Ella18 canım ne yaptın geldi mi bebiş :)
Geldi canım geldi. Kavuştuk çok şükür,1 gece kaldık bugün çıktık hastaneden. Darısı doğurmayanların başına. Allah herkesi sağlıkla sıhhatle kavuştursun. Kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Bu annelik çok çok güzel bir duyguymuş Allah herkese yaşamayı nasip etsin

Canım aynı şekilde bizde de sarılık sınırda çıktı 2 saatte bir uyandırıyorum özel bişey yapmıyorum çok zorlanıyoruz ama sonunda bi şekilde emiyor geceleri sütümü sagip veriyorum böylelikle biraz olsun uyuyor ve gündüzleri sakın oluyor sende öyle dene istersen

Canım çok tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin

G Gulcan23 biberon yerine iğnesini çıkardığınız siringayla yada cay kaşığıyla ver sütü ozaman biberona alismamis olur. Gece de uykusuz kalma sen uykusuz oldukca sutun azalır bol bol dinleneceksin ki sutun artsın. Ben 2 saate 1 alarm kurup oyle emzirmistim gece zaten 10 gune falan o rutine alışıp gece saati gelince ağlamaya başlıyor. @minikizmit Benim bebis te erken dogdu sarılık muhabbeti var hala da tam geçmedi ben de zor uyandiriyordum artik kendi uyanıyor. Ben emzirirken uyuya kalıyordu altını değiştiriyordum yeniden uyansin diye altini degisince uyaniyordu bidaha emziriyordum oyle oyle alisti simdi gayet iyi emiyor sarilik icin bol bol emzirmek lazim ayrica ben gece isik acik uyuttum gun ışığı lambalardan aldım ışığın altinda yatirdim 10-15gun gunese cikartmak ta dusuruyormus sarılığı bikac gin de guneslendirdim. Ayrica altin tak sekerli su ver(en az 10 kisi dedi sekerli suyu) sari ortu ort diyenler oldu sadece altin taktim üstüne digerlerini yapmak istemedim. En son 2 hafta once 8 e dusmustu sariligi ama cildi hala sari görünüyor o da gececek inşallah.

Allah saglikla kavuştursun inşallah. Canını sıkma kendini motive et ne guzel kavusacaksiniz evladınla. Benimki simdi bagrimda uyuyor tarif edilemez bi duygu. Dogduktan sonraki günlerini hayal edip rahatla canım birde bol bol dinlen uyu dogum sonrası pek dinlenmeye vaktin olmayacak. Allah yardimciniz olsun.

Saol cnm insallah sag salim kucagimiza hepimiz alir saglikla buyuturuz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…