Sağlıkla kucagina al insallahKizlar merhaba benim bugunku kontrolumde malesef gene iyi seyelr duyamadık bebegimi persembe gunu sezeryan ile alacaklar dualarinizi esirgemeyin bizden hepinize hayirli doğumlar nasip etsin rabbim internetim pek yok takip edemiorm kndinize iyi bakin
Kızlar bana yardımcı olur musunuz iki test yaptım biri bu diğeri negatif kafam karisti
Bu test pozitif görünüyor eğer çizgi hemen çıktıysa ve gebelik testiyse. Fakat yine de biz ne dersek diyelim kan sonucunu görene kadar içiniz rahat etmeyecektir. En iyisi siz ilk fırsatta bi kan verin... Sonuca emin olursunuz böylece...Kızlar bana yardımcı olur musunuz iki test yaptım biri bu diğeri negatif kafam karisti
Çok tşk ederim amin inşallah rabbim dileyen herkese hepimize versinBu test pozitif görünüyor eğer çizgi hemen çıktıysa ve gebelik testiyse. Fakat yine de biz ne dersek diyelim kan sonucunu görene kadar içiniz rahat etmeyecektir. En iyisi siz ilk fırsatta bi kan verin... Sonuca emin olursunuz böylece...
Rabbim hayırlısıyla güzel müjdeli haberi almanızı nasip etsin inşallah.
Evet gebelik testiÇizgi hemen mi çıktı? Bir de hamilelik testi olduğuna eminsin dimi ovulasyon testi degil
Benimki bu şekildeydi canım hamile olduğumu öğrendiğimde. İnşallah hayırlısı olur yanılma payları yada tarihi geçmiş bozuk olan testlerde oluyo. Yarın kan verirsen en garantisi olur rabbim gönlüne göre versin inşallah :)Kızlar bana yardımcı olur musunuz iki test yaptım biri bu diğeri negatif kafam karisti
Amin inşallah. Rabbim bebeğinizi size bagislasinBenimki bu şekildeydi canım hamile olduğumu öğrendiğimde. İnşallah hayırlısı olur yanılma payları yada tarihi geçmiş bozuk olan testlerde oluyo. Yarın kan verirsen en garantisi olur rabbim gönlüne göre versin inşallah :)
Kızlar uzun süren kuvvetli kasılmalar yaşıyorum ama belden baslamiyo bide düzenli degil sık sık geliyo uzun sürüyo. Nolur nolmaz diye dusumu aldım. Biraz daha düzen ve belden gelen sancı bekliyorum. 2.doğumum olmasına rağmen çok heyecanlandım. Allah yardımcısı olsun hepimizin
Bunun hassasiyeti daha iyi sanki benimde ilk silik çıkmıştı early predictor almıştım kan değerim 42 idi aynı gün bence hamilesinnnn :))))Kızlar bana yardımcı olur musunuz iki test yaptım biri bu diğeri negatif kafam karisti
Ağzına sağlık inşallah canım çok uzun zamandır bekliyorumBunun hassasiyeti daha iyi sanki benimde ilk silik çıkmıştı early predictor almıştım kan değerim 42 idi aynı gün bence hamilesinnnn :))))
Tam düzenli degil canım sürekli kasili gibi sert. Nişan gelirse yada kasilmayla beraber ağrı da eslik etmeye başlarsa gideyim diyorum hastaneye. Inşallah hepimiz sağlıklıca kavuşalımCanım illa belden başlaması gerekmiyor. Benim ilk doğumda hiç belde ağrı olmadi mesela. Düzenli geliyorsa doğum sancisidir. Sağlıkla kavuşun inşallah :)
Tam düzenli degil canım sürekli kasili gibi sert. Nişan gelirse yada kasilmayla beraber ağrı da eslik etmeye başlarsa gideyim diyorum hastaneye. Inşallah hepimiz sağlıklıca kavuşalım
bunda kesin çıkmış zaten ama diğerinde de çok hafif var sanki ben gördüm gibi. Ben ilk öğrendiğimde böylede değildi diğeri gibiydi çok yeniydiKızlar bana yardımcı olur musunuz iki test yaptım biri bu diğeri negatif kafam karisti
Buda digeri
Amin canımm inşallah sana da nasip olsun :) sen bian önce kan ver, yüksek ihtimal hamilesin :)Amin inşallah. Rabbim bebeğinizi size bagislasin
Emiracıım nasılsın? Varmı ağrın sancın bişeyin. Bende pek tık yok ya zaman daraldıkça strest oluyorm doğmayacak diyeBenim de geçen öyle bir ağrım oldu hastaneye gittik sadece bir tane 80e vuran sancı çıktı hevesim kursagimda kaldı
Benim de öyle olacak diye acele edip gitmek istemiyorum hemen hastaneyeBenim de geçen öyle bir ağrım oldu hastaneye gittik sadece bir tane 80e vuran sancı çıktı hevesim kursagimda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?