2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanimlar ya, birkac gun once 4 saat yalanci sancim oldu bugunde ayni sekilde 4 saat surdu boyle olunca ne kadar zaman sonra dogum basliyor? Ha simdi geldi gelecek derken stres oluyorum

Kızlar bana yardımcı olur musunuz iki test yaptım biri bu diğeri negatif kafam karisti

Eklentiler

• IMG_20181113_141026.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bana yardımcı olur musunuz iki test yaptım biri bu diğeri negatif kafam karisti
Bu test pozitif görünüyor eğer çizgi hemen çıktıysa ve gebelik testiyse. Fakat yine de biz ne dersek diyelim kan sonucunu görene kadar içiniz rahat etmeyecektir. En iyisi siz ilk fırsatta bi kan verin... Sonuca emin olursunuz böylece...

Rabbim hayırlısıyla güzel müjdeli haberi almanızı nasip etsin inşallah.

Çok tşk ederim amin inşallah rabbim dileyen herkese hepimize versin

Benimki bu şekildeydi canım hamile olduğumu öğrendiğimde. İnşallah hayırlısı olur yanılma payları yada tarihi geçmiş bozuk olan testlerde oluyo. Yarın kan verirsen en garantisi olur rabbim gönlüne göre versin inşallah :)

Amin inşallah. Rabbim bebeğinizi size bagislasin

Canım illa belden başlaması gerekmiyor. Benim ilk doğumda hiç belde ağrı olmadi mesela. Düzenli geliyorsa doğum sancisidir. Sağlıkla kavuşun inşallah :)

Canım illa belden başlaması gerekmiyor. Benim ilk doğumda hiç belde ağrı olmadi mesela. Düzenli geliyorsa doğum sancisidir. Sağlıkla kavuşun inşallah :)
Tam düzenli degil canım sürekli kasili gibi sert. Nişan gelirse yada kasilmayla beraber ağrı da eslik etmeye başlarsa gideyim diyorum hastaneye. Inşallah hepimiz sağlıklıca kavuşalım

Tam düzenli degil canım sürekli kasili gibi sert. Nişan gelirse yada kasilmayla beraber ağrı da eslik etmeye başlarsa gideyim diyorum hastaneye. Inşallah hepimiz sağlıklıca kavuşalım

Benim de geçen öyle bir ağrım oldu hastaneye gittik sadece bir tane 80e vuran sancı çıktı hevesim kursagimda kaldı

Amin inşallah. Rabbim bebeğinizi size bagislasin
Amin canımm inşallah sana da nasip olsun :) sen bian önce kan ver, yüksek ihtimal hamilesin :)
Benim de geçen öyle bir ağrım oldu hastaneye gittik sadece bir tane 80e vuran sancı çıktı hevesim kursagimda kaldı
Emiracıım nasılsın? Varmı ağrın sancın bişeyin. Bende pek tık yok ya zaman daraldıkça strest oluyorm doğmayacak diye sırt ağrım var sadece o da fasulyeden sayılmaz

Benim de öyle olacak diye acele edip gitmek istemiyorum hemen hastaneye
Hurma yedim, yere çömelip kalkma hareketi yapiyorum, bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…