- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Ay hayırlısı olsun canımmm. Güzel haberler ver bize deBenim de öyle olacak diye acele edip gitmek istemiyorum hemen hastaneye
Hurma yedim, yere çömelip kalkma hareketi yapiyorum, bakalım neler olacak
Ay Inşallah canım ya hayırlı haberler vermeyi ben de çok istiyorumAy hayırlısı olsun canımmm. Güzel haberler ver bize de
Hemen kan testi ver bence için rahatlasın inşallah herşey istediğin gibi olur :)))Ağzına sağlık inşallah canım çok uzun zamandır bekliyorum
Amin canımm inşallah sana da nasip olsun :) sen bian önce kan ver, yüksek ihtimal hamilesin :)
Emiracıım nasılsın? Varmı ağrın sancın bişeyin. Bende pek tık yok ya zaman daraldıkça strest oluyorm doğmayacak diyesırt ağrım var sadece o da fasulyeden sayılmaz
Benim de öyle olacak diye acele edip gitmek istemiyorum hemen hastaneye
Hurma yedim, yere çömelip kalkma hareketi yapiyorum, bakalım neler olacak
Ne durumdasın kuzum son durum ne :)Ay Inşallah canım ya hayırlı haberler vermeyi ben de çok istiyorum
Ay hadi ya bende de bişey yokken nts ye bağlanınca olması gibi desene :))Geçen gece bı macera yaşadık gelip giden sancılar vardı canım ama şaka gibi hastaneye gidince şıp diye kesildidoktor 14 kasima kontrole çağırmıştı o zamana kadar kesin dogururum diye düşünüp randevu bile almamıştım ama malesef yine doguramadim yarın gideceğiz açılma var mı diye bakacakmis bakalım...
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım senin günün benden ileri inşallah sen dogurursun kolaylıkla :)
Ne durumdasın kuzum son durum ne :)
Ay hadi ya bende de bişey yokken nts ye bağlanınca olması gibi desene :))
Bende Cuma akşamı gitmeyi planlıyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah. Bakalım ozamana kadar gelmezse eğer :)
Amin canım inşallah hepimizinHemen kan testi ver bence için rahatlasın inşallah herşey istediğin gibi olur :)))
Canım sana zahmet olmazsa bi kere daha teyit edermisn Cuma günü nöbetçimiymiş diye bende ona göre cuma akşamı gidicem ya başka güne dönmüşse nöbeti ona göre gideyimHayırlısi olsun canım hazirliklar tamamsa gelsin bebisler
Nöbetin sonradan değişmesi yoktur canım. Nereida hanım ayın başında belli oluyor nöbet listesi, ona göre geliyoruz dedi.Canım sana zahmet olmazsa bi kere daha teyit edermisn Cuma günü nöbetçimiymiş diye bende ona göre cuma akşamı gidicem ya başka güne dönmüşse nöbeti ona göre gideyim
Geçen gece bı macera yaşadık gelip giden sancılar vardı canım ama şaka gibi hastaneye gidince şıp diye kesildidoktor 14 kasima kontrole çağırmıştı o zamana kadar kesin dogururum diye düşünüp randevu bile almamıştım ama malesef yine doguramadim yarın gideceğiz açılma var mı diye bakacakmis bakalım...
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım senin günün benden ileri inşallah sen dogurursun kolaylıkla :)
Evdeyim daha kızlar gaz sancısı ve kasılma var hala ama ne bileyim doğum sancısından daha farklı sanki. Bağırsaklarım da çok hareketli. Yazarım yine gelişmeleri. Kendimi hazırladım doğsa iyi olacak bu geceNe durumdasın kuzum son durum ne :)
Ay hadi ya bende de bişey yokken nts ye bağlanınca olması gibi desene :))
Bende Cuma akşamı gitmeyi planlıyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah. Bakalım ozamana kadar gelmezse eğer :)
Aa tamam ozaman canım sağol. Ben anlık değişme ihtimali olabilir diye düşündüm bian. Teşekkür ederim :)Nöbetin sonradan değişmesi yoktur canım. Nereida hanım ayın başında belli oluyor nöbet listesi, ona göre geliyoruz dedi.
Yaz yaz merakta bırakma :)Evdeyim daha kızlar gaz sancısı ve kasılma var hala ama ne bileyim doğum sancısından daha farklı sanki. Bağırsaklarım da çok hareketli. Yazarım yine gelişmeleri. Kendimi hazırladım doğsa iyi olacak bu gece
Sizin biraz daha gününuz var,sizinkiler birazcık daha bekleyebilir
Ayy cnm gözün aymis Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat eylesin inşallahGeldi canım geldi. Kavuştuk çok şükür,1 gece kaldık bugün çıktık hastaneden. Darısı doğurmayanların başına. Allah herkesi sağlıkla sıhhatle kavuştursun. Kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Bu annelik çok çok güzel bir duyguymuş Allah herkese yaşamayı nasip etsin
Ay cnm ya benim ilk doğumum olacak sancıları çok hissetmezsem veya takip etmezsem anlayamazsam doğumun başladığını diye de tereddüt ediyorumCanım illa belden başlaması gerekmiyor. Benim ilk doğumda hiç belde ağrı olmadi mesela. Düzenli geliyorsa doğum sancisidir. Sağlıkla kavuşun inşallah :)
Ay cnm ya benim ilk doğumum olacak sancıları çok hissetmezsem veya takip etmezsem anlayamazsam doğumun başladığını diye de tereddüt ediyorumoncesinde hiç su falan gelmediği oluyor mu ki acaba?
Cumartesi taburcu olduk canim . Bebegi pazartesi kontrole goturduk sariligi artmış dedi . Yogun bakimdan cikarilirken kilosu tartilmadi . Doktor tartildi dedi ama bebegim ilk dogdugunda 3150 gramdi . Sonra zayifladi orda şişkinliği gitti . Kontrol de tartti , 3020 cikto bebek cikarirken tartmadiniz dedik ama dinlemedi carsamba tekrar gelin eger kilo kaybi devam ederse yatırıcaz tekrr dedi . Ben kilo kaybettiğini düşünmüyorum masallah orda yediginden epey fazla yiyor. Kilo kaybetmedigine eminim hatta. Tek sıkıntımız emmiyor .sagip veriyorum ama bu gidisle sütüm yetmeyecek diye korkuyorum . Sen naptin cikti mi benegin bugun cikacakmis sanirimHebehubele canım bebeğin çıkacaktı son haberlerini merak ediyorum benim ki malum hala kuvezde .
Estağfurullah canım ne demek. Yani doktor açısından düşününce bir program yapar eder son anda nöbet değişmesi sıkıntı olur onlar için de. Gerçi aniden doğum oluyor, çağırılıyorlar vs ama o başka durum tabi.Aa tamam ozaman canım sağol. Ben anlık değişme ihtimali olabilir diye düşündüm bian. Teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?