2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Üzülmemeye çalış canım çok şükür başka derdi yok toparlar hemen.
Benim de çok sütüm olmuyor sanki ebebekten promalt almıştım o biraz fayda ediyor.

Kızlar müjdemi isterim, Yusuf paşamız dünyaya geldi 
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün. Annemiz de iyidir inşallah.

Kızlar benim kizimida yoğun bakıma aldılar 2 gün kalacak en az dedi doktor sarılık 22 olmuş onsuz eve gelmek çok zordu çok ağladım dualariniza ihtiyacımız var
Allah sabır versin. Orda iyi bakarlar annesi üzülme.

Kızlar benim kizimida yoğun bakıma aldılar 2 gün kalacak en az dedi doktor sarılık 22 olmuş onsuz eve gelmek çok zordu çok ağladım dualariniza ihtiyacımız var
Canim kutayinda 14 tu bi gecede 11 e dustü uzulme cok zor anliyorum ama neden yogun bakima aldilarki normal odada verdirdiler bize isigi 19 la biri yatmisti bizim yan odaya oda ertesi gun dustu cikti hemen seninkide bi gune cikar merak etme uzulme sen hic

i ş hemencik düşüverir annesi sen hiç merak etme. Bazen mecburen mama desteği vermemiz gerekiyor işte. Süüt olmadığı durumlarda. İnş sütünde artar

S Spizella Cok guzel bi hikayen var. Tebrik ederim seni ve kizini masallah ikinize de. Okurken cok etkilendjm valla zor olsa da soguk kanli olman ve pozitif dusunmen herseyi kolaylastirmis insallah bizlerinde guzel bir hikayesi olur

Emira SY hayalimdeki dogum seklini yasamissin masallah sana da bizde ne oldugunu anlamadan dogururuz insallah kinadim bide basima gelirse diye haberin olsun

İnşallah sizinkiler çok daha kolay olsun canım benim :)

Ah evet canim seninle gunumuz ayniydi hatta. Bende hic aciklik ve sanci yok, bebek de hala yukarida. Yarin kontrole gidecegiz yine bakalim bir degisiklik var mi...senin son durumun ne?
Ben de varım ve 19 u benim de. Açıklık sancı Yok suyum azalmış her gün kontrole çağırdı normali çok istediğim için. Pazartesi ye kadar bekleyip sonra suni sancı deneyeceğiz. Alttan muayene etti yumuşak ama dedi umut vadediyormuş. Baya da kanamam oldu belki de nişan gelmiştir. Ben de Emira SY cım gibi olur diye yarına büyük bi ümitle gidicem

Ah evet canim seninle gunumuz ayniydi hatta. Bende hic aciklik ve sanci yok, bebek de hala yukarida. Yarin kontrole gidecegiz yine bakalim bir degisiklik var mi...senin son durumun ne?
Canım ya senin günün de dolmak üzere bir de, inşallah yarınki kontrolde açıklık filan çıkar

Benim karnım aşağı indi sanki birkaç gündür ama henüz bir hareket yok. Dün nstye girdim, 0 sancı arada kasılmalar sancılar oluyor ama işte tek tük... Doktor da artık istediği zaman gelebilir demişti. Ben bugün ablamın tavsiyesiyle duşta belime ılık-sıcak arası bi su tuttum. İnşallah işe yarar. Birkaç gündür gelen sancılarda belim ağrıyor ve kasıklarım sıkışıyor.

Bu iki hafta içinde doğmazsa suni sancı veya sezeryan denenecek. O yüzden elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum doğal olarak başlasın doğum diye

Tebrik ederim canım. Allah bağışlasın, sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah

Canım ne güzel kavuşmuşsun ya zor da olsa . Allah sağlıkla güle güle büyütmek nasip etsin Darısı başımıza inşallah

Insallah nisandir o kanamalarin canim. Yarin insallah guzel haberler alirsin.Benimki umut da vadedmiyor henuz.ben de 3 gunde 1 gidiyorum kontrole.

Insallah kendiliginden baslar dogumun ve ablan gibi kolay dogum yaparsin canim.

Benim bebek yukarida oldugu icin suni sancinin da ise yaramayacagini soyledi doktorum. acilma tam olsa bile bebek yukardaysa sezeryan gerekirmis

Benimkide hala yok gerçi aralık annesi sayılıyorum aslında ama
senin daha vaktin varmis canim. Ne kadar seninle kalirsa onun gelisimi icin o kadar iyi. Insallah vakti gelince sen de saglikla alirsin kucagina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…