2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Insallah kendiliginden baslar dogumun ve ablan gibi kolay dogum yaparsin canim.

Benim bebek yukarida oldugu icin suni sancinin da ise yaramayacagini soyledi doktorum. acilma tam olsa bile bebek yukardaysa sezeryan gerekirmis
Evet bana da dedi sancı çekip üstüne bir de sezeryana girebilirmişim suni sancıyla. Yine de bi denemek isterim ama suni sancıyı... İnşallah senin minnoş tez elden iner aşağı annesi. Yapıyor musun inmesi için bir şeyler?

aydingelini Tententen LezzetliCipetpet bi biz mi kaldik dogurmayan kizlar ya :)) bizimkiler ne zaman gelecek bakalim?
Benmkinin gelmeye pek niyeti yok gibi ama bilemiyorum yarın akşam kontrole gidicem inşallah ümit vaad eden sözler söyler doktorumda mutlu mesut dönerim eve
Canım zor da olsa kavuşmuşsun maşallah. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Her gun yuruyus yapmaya calisiyorum, pilates topu ustunde yaylaniyorum ve bolca konusuyorum asagi inmesi icin :) Bakalim bunlar ise yarayacak mi...

orjinalgama canım gelen kanama sümüksü ve kırmızı ise açılma kanaması olabilir bugün ilk defa öyle bir terim öğrendim :)

İkinci doğumda tecrubeli olacağım zannederken bambaşka bir doğum oldu benim için :) müsait zamanda ben de anlatacağım inşallah

Kutayın da 3 gun dustu canim karni iyi doyan cocugun gobegi cabuk duser derler bizimki bol bol mama tukettigi icin

Çok sağolun ben de kendim bişeyleri yanlış yaptım kopardım falan sandım
Ay Allah ya demek düşebiliyomuş
Sabaha doktor kontrolünde söylerler zaten bi sıkıntı olursa

Çok sağolun ben de kendim bişeyleri yanlış yaptım kopardım falan sandım
Ay Allah ya demek düşebiliyomuş
Sabaha doktor kontrolünde söylerler zaten bi sıkıntı olursa
Aynen canım içini ferah tut. Belki bir kaç gün sonra göbeği kanayabilir benim kızımın kanamisti doktor gümüş nitrat çubuğunu göbeğinin o küçük bir yerine sokarak yaktı 3 gün akıntı olabilir korkma demişti 3 gün sonra akıntı geçmişti kanama da durmuştu. Eğer kanama olursa zibini lekeleniyorsa anlarsın zaten mutlaka doktora başvur ya yakarlar ya da K vitamini tekrar vurulur. Yakma işleminde bebeğin hiç birşey hissetmiyormuş orada sinir uçları olmadığı için.

Yaaa süpersin M Maridraw
Bunu bilmesem başıma gelirse panik olurdum

Çok geçmiş olsun canım toparlar tabi sen kendini üzme kilo vermedikten sonra benim doktorum mamaya bile başlatmamıştı.

Doğum yapan bütün annelerin gözleri aydın sütleri bol evlatları hayırlı günleri huzurlu geceleri uykulu geçsin...

Kavuşamayanları da rabbim tez vakitte kavuştursun sağlıcakla..
hastan olanlara küvezde olanlara da rabbim Şafi adıyla şifa versin...

Ben 8 kasımda Doğum yaptım, sezaryan ile , ilk gün emzirmeye başladım açık renkli bi sıvı geldi - üç gün sonrA açık sarı- ve süte ulaştık...
ama bu esnada ilk gün yanlış emzirmeden dolayı göğüslerim yara oldu, lansinoh aldık, saf zeytinyağı sürdüm , en azından yumuşattı, ama dün akşam bebeğimi emzirdikten sonra altını değiştireceğim sırada kan kustu, panik oldum meğer göğüs ucum kanamış o şekilde emmiş ve midesi bulanınca çıkarmış,

Çocuk doktoruna gidip ilk muayenenizi olduk-3160 doğmuştu —2800g olduğunu söyledi doktorumuz... kilo vermesi normal dedi, aynı gün sağlık ocağına topuk kanı vermek için gidince oradaki ebe kilosunun fazla olduğunu aldığını söyledi.... kafam karıştı
Kime gğveneceğim konusunda....

Kan gelen göğsümü vermedim bu süreç içinde şişti sertleşti.. kb almış olduğu chicco manuel pompayı kullanmayı beceremedim ... eczaneden wee tirle göğüs pompası alıp sağdık biberonda verdik saniyeler içinde yuttu karnı doydu

Uçları için tanıdığım bi yenidoğan hemşiresi yara olduktan sonrA garmastan geçiriyor yaraları demişti .

Başına gelen ve kremi kullanann var mı aranızda ?

Yaaa süpersin M Maridraw
Bunu bilmesem başıma gelirse panik olurdum
Ay valla çok iyi anlıyorum 2 kızım var sorsan tecrübeliyim ama ilk kızımda yaşamadığım herşeyi ikinci kizimda yaşıyorum. Zamanla alışıyorsun emin ol sadece sakın olmak lazım senin stresin bebeğe geçer bunu unutma canım.

Allah razı olsun canım inşallah bekleyen tum diğer arkadaşlar da kolaylıkla kucağına alır kuzuları

Doğum yapan anneler gözünüz aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun evlatlarınız. Bebişleri hasta olan annelere de çok geçmiş olsun biran önce kavuşursunuz inşallah yavrularınıza

Benim bebek yukarida oldugu icin suni sancinin da ise yaramayacagini soyledi doktorum. acilma tam olsa bile bebek yukardaysa sezeryan gerekirmis
Canım benim ilk çocuk da yukarıdaydı kanala girmemişti. Hatta göbeğim hiç aşağıya inmedi. 39+0 da gittim böyleydi 3 gün sonra Doğum oldu ne bir açılma vardı ne kanala girme falan onun için korkma kanala girmemesinden.

Ben de doğurmayalar arkasındayım. Hamileliğe olan sabrımın bittiğini hissediyorum artık. Sanki daha da gelmeyecek gibi nedense hep içime haftaya Cuma doğar gibi geliyor aylardır. Hem böylece yay burcu olur

Canim kendini yormadan squat ve plates topu uzerind e yaylanma hareketleri yaoabilirsin. Sicak dus..
Banada artik gelebilir dedi dr.um heerseyi guzel cok sukur
Bende yapiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…