- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Benim bebeğim inmiş galiba.yürürken sancı veriyor.nst-de 100e vuran sancilarım çıkmişti ama düzensiz.tabi ben hissetmiyorum.hafif adet sancilarim var,birde kasilmalarim.doktor çati muayenesi yapmişti,ama açiklik varmi diye söylemedi.bende ruscayi iyi bilmediğim için soramadim tabi.ama doğuma daha var demişti.muayeneden sonra fazla akintim oldu kahverengi,ama oda durdu artik.bizimki gelmekten vazgeçti sanirsamAh evet canim seninle gunumuz ayniydi hatta. Bende hic aciklik ve sanci yok, bebek de hala yukarida. Yarin kontrole gidecegiz yine bakalim bir degisiklik var mi...senin son durumun ne?
Benim çati muayenemden sonra sümüksü,kahverengi akintim oldu bir gün boyunca.ama daha gelen giden yok.@orjinalgama canım gelen kanama sümüksü ve kırmızı ise açılma kanaması olabilir bugün ilk defa öyle bir terim öğrendim :)
İkinci doğumda tecrubeli olacağım zannederken bambaşka bir doğum oldu benim için :) müsait zamanda ben de anlatacağım inşallah
Ah bunu duyduguma o kadar sevindim ki moral oldu bana canim sagol. Demekki kanala son anda da girebiliyor.Doğum yapan anneler gözünüz aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun evlatlarınız. Bebişleri hasta olan annelere de çok geçmiş olsun biran önce kavuşursunuz inşallah yavrularınıza
Canım benim ilk çocuk da yukarıdaydı kanala girmemişti. Hatta göbeğim hiç aşağıya inmedi. 39+0 da gittim böyleydi 3 gün sonra Doğum oldu ne bir açılma vardı ne kanala girme falanonun için korkma kanala girmemesinden.
Ben de doğurmayalar arkasındayım. Hamileliğe olan sabrımın bittiğini hissediyorum artık. Sanki daha da gelmeyecek gibi nedense hep içime haftaya Cuma doğar gibi geliyor aylardır. Hem böylece yay burcu olur
Benim bebeğim inmiş galiba.yürürken sancı veriyor.nst-de 100e vuran sancilarım çıkmişti ama düzensiz.tabi ben hissetmiyorum.hafif adet sancilarim var,birde kasilmalarim.doktor çati muayenesi yapmişti,ama açiklik varmi diye söylemedi.bende ruscayi iyi bilmediğim için soramadim tabi.ama doğuma daha var demişti.muayeneden sonra fazla akintim oldu kahverengi,ama oda durdu artik.bizimki gelmekten vazgeçti sanirsam
Sağol canım, yapmaya başlayayım ben de bunları. Birkaç gündür de yapıyorum aslında ama bu sabah karnım gerisin geri yukarı çıkmış gibi duruyorCanim kendini yormadan squat ve plates topu uzerind e yaylanma hareketleri yaoabilirsin. Sicak dus..
Banada artik gelebilir dedi dr.um heerseyi guzel cok sukur
Bende yapiorum
Cok inceliyoruz gobusu oyuzden bi yukarida bi asagida gibi :))))Sağol canım, yapmaya başlayayım ben de bunları. Birkaç gündür de yapıyorum aslında ama bu sabah karnım gerisin geri yukarı çıkmış gibi duruyor
Hadi güzel haberlerle gel canım :)Cok inceliyoruz gobusu oyuzden bi yukarida bi asagida gibi :))))
Bugun 14.00 kontrolum var bakalim bizimki ne durumda
Annem ebe.diyorum neden gelmiyo beyefendi artik.o geleceği zamanı biliyor diyorAh bunu duyduguma o kadar sevindim ki moral oldu bana canim sagol. Demekki kanala son anda da girebiliyor.
Haftaya cuma nerdeyse tam vaktin oluyor aslinda, bebek icin de iyi uzun kalmasi. O gelecegi zamani bilir annesi :)
Vazgecmez vazgecmez zamanini bekliyordur canim. Ben nst de hic 20 sancinin ustunu gormedim bi de beni dusun bak :)
BEnde bende 20 kasımda 40. Haftam doluyor Bugün yatış yapacaktı Pazartesi'ye attık sonra ben hafta sonu da bekleyelim mi diyince suni sancı verecek açılmam var mı yok mu bakmadı hiçBende varım dahave hiç belirti yok
Oh mis kokulu almışsın kucağına. Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah.Selam kızlar ben bugün 13saatlik suni sancı serüveni ile çok zorda olsa 15:05de cennet kokulu kızımı kucağıma aldım elhamdülillah. Darısı diğer bekleyenlerin başına kolay doğumlarınız olur inşallah.
Doğum yapan bütün annelerin gözleri aydın sütleri bol evlatları hayırlı günleri huzurlu geceleri uykulu geçsin...
Kavuşamayanları da rabbim tez vakitte kavuştursun sağlıcakla..
hastan olanlara küvezde olanlara da rabbim Şafi adıyla şifa versin...
Ben 8 kasımda Doğum yaptım, sezaryan ile , ilk gün emzirmeye başladım açık renkli bi sıvı geldi - üç gün sonrA açık sarı- ve süte ulaştık...
ama bu esnada ilk gün yanlış emzirmeden dolayı göğüslerim yara oldu, lansinoh aldık, saf zeytinyağı sürdüm , en azından yumuşattı, ama dün akşam bebeğimi emzirdikten sonra altını değiştireceğim sırada kan kustu, panik oldum meğer göğüs ucum kanamış o şekilde emmiş ve midesi bulanınca çıkarmış,
Çocuk doktoruna gidip ilk muayenenizi olduk-3160 doğmuştu —2800g olduğunu söyledi doktorumuz... kilo vermesi normal dedi, aynı gün sağlık ocağına topuk kanı vermek için gidince oradaki ebe kilosunun fazla olduğunu aldığını söyledi.... kafam karıştı
Kime gğveneceğim konusunda....
Kan gelen göğsümü vermedim bu süreç içinde şişti sertleşti.. kb almış olduğu chicco manuel pompayı kullanmayı beceremedim ... eczaneden wee tirle göğüs pompası alıp sağdık biberonda verdik saniyeler içinde yuttu karnı doydu
Uçları için tanıdığım bi yenidoğan hemşiresi yara olduktan sonrA garmastan geçiriyor yaraları demişti .
Başına gelen ve kremi kullanann var mı aranızda ?
.
Benim bebeğim süt içiyor sütüm de var görüyorum ama hala sarı teni. Kaç kez doktora gittik 1 ayda falan gider denildi.Kızlar amin çok teşekkür ederim. Saat 3 te tekrar sagicam süt. Sarılığı 1 haftalıkken gittiğimizde vücuttan atmış yüzünde kaldı o da gecer demişti doğum yaptığım hastanedeki doktor.bugun devlete goturduk.Buradaki hemşire aç kalmış dedi.60 CC den 2 kez mama verilmiş yemiş hepsini kuzumsarılıği da tam atmamış süt yetersiz kaldığı için
Benimde pazartesi randevum var.gecen pazartesi gittiğimde 1 cm açılma vardı daha fazla acilmazsa suni vermem dio doktorum galiba direkt sezeyana alacak beniBEnde bende 20 kasımda 40. Haftam doluyor Bugün yatış yapacaktı Pazartesi'ye attık sonra ben hafta sonu da bekleyelim mi diyince suni sancı verecek açılmam var mı yok mu bakmadı hiç
Olmasa bile açılma suni sancıyla açılır mı çok mu sancılı bir süreç olur acaba ? O kadar sancı çekip sezaryen demese bari
Allah Allah benim kız da güzel emiyor ağzından bildiğin süt akarken uyuyakalıyor ama rengi hala sarımtırak endişelenmeli miyim? Daha bu çarşamba sağlık ocağındaydık olabilir daha küçük dediler kilo da almıştı.Kızlar bugün bebeği yoğun bakımda emzirdim çok şükür sarılığı düşmeye baslamis inşallah yarın kavuscaz. Bu arada benim tavsiyem bebeklerin Beslenmesini çok dikkatli takip edelim bizim kız çok güzel emiyor sanmistik mamada vermedik ama beslenememis sarılık 22 olmuş beslenmesinde suphenz varsa mama vermekten çekinmeyin bence
Sana yazacaktım canım ben de ne yaptınız diye. Elhamdulillah düşmeye başladı demek. Çok şükür canım...Kızlar bugün bebeği yoğun bakımda emzirdim çok şükür sarılığı düşmeye baslamis inşallah yarın kavuscaz. Bu arada benim tavsiyem bebeklerin Beslenmesini çok dikkatli takip edelim bizim kız çok güzel emiyor sanmistik mamada vermedik ama beslenememis sarılık 22 olmuş beslenmesinde suphenz varsa mama vermekten çekinmeyin bence
Yok cnm korkma bizimkide dusunce yikayabilirsiniz artik dediler soguk hava cesaret edemiyorum bendeÇok sağolun ben de kendim bişeyleri yanlış yaptım kopardım falan sandım
Ay Allah ya demek düşebiliyomuş
Sabaha doktor kontrolünde söylerler zaten bi sıkıntı olursa
Ben bi iki gun once yaptirdim sikinti olmadiDoğumdan önce ağda yaptırabildiniz mi?? Bi cesaret yaptırabilir miyim ki diyorum bilemedim. Bi ar yaptırıyordum aslında ama şimdi canım çok azmış gibi geliyor
Çatı muayenemde var ama malesef jilet yaptımDoğumdan önce ağda yaptırabildiniz mi?? Bi cesaret yaptırabilir miyim ki diyorum bilemedim. Bi ar yaptırıyordum aslında ama şimdi canım çok azmış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?