2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya benim dün akşamdan beri karnimda bı ağrı var ama anlayamıyorum midem ağrıyor gibi sanki ara ara giriyor başka hiç bir belirti yok hastaneye gitmeli miyim sizce??

Ah evet canim seninle gunumuz ayniydi hatta. Bende hic aciklik ve sanci yok, bebek de hala yukarida. Yarin kontrole gidecegiz yine bakalim bir degisiklik var mi...senin son durumun ne?
Benim bebeğim inmiş galiba.yürürken sancı veriyor.nst-de 100e vuran sancilarım çıkmişti ama düzensiz.tabi ben hissetmiyorum.hafif adet sancilarim var,birde kasilmalarim.doktor çati muayenesi yapmişti,ama açiklik varmi diye söylemedi.bende ruscayi iyi bilmediğim için soramadim tabi.ama doğuma daha var demişti.muayeneden sonra fazla akintim oldu kahverengi,ama oda durdu artik.bizimki gelmekten vazgeçti sanirsam

Benim çati muayenemden sonra sümüksü,kahverengi akintim oldu bir gün boyunca.ama daha gelen giden yok.

Ah bunu duyduguma o kadar sevindim ki moral oldu bana canim sagol. Demekki kanala son anda da girebiliyor.

Haftaya cuma nerdeyse tam vaktin oluyor aslinda, bebek icin de iyi uzun kalmasi. O gelecegi zamani bilir annesi :)

Vazgecmez vazgecmez zamanini bekliyordur canim. Ben nst de hic 20 sancinin ustunu gormedim bi de beni dusun bak :)

Canim kendini yormadan squat ve plates topu uzerind e yaylanma hareketleri yaoabilirsin. Sicak dus..
Banada artik gelebilir dedi dr.um heerseyi guzel cok sukur
Bende yapiorum
Sağol canım, yapmaya başlayayım ben de bunları. Birkaç gündür de yapıyorum aslında ama bu sabah karnım gerisin geri yukarı çıkmış gibi duruyor

Sağol canım, yapmaya başlayayım ben de bunları. Birkaç gündür de yapıyorum aslında ama bu sabah karnım gerisin geri yukarı çıkmış gibi duruyor
Cok inceliyoruz gobusu oyuzden bi yukarida bi asagida gibi :))))
Bugun 14.00 kontrolum var bakalim bizimki ne durumda

Annem ebe.diyorum neden gelmiyo beyefendi artik.o geleceği zamanı biliyor diyor

Bende varım daha ve hiç belirti yok
BEnde bende 20 kasımda 40. Haftam doluyor Bugün yatış yapacaktı Pazartesi'ye attık sonra ben hafta sonu da bekleyelim mi diyince suni sancı verecek açılmam var mı yok mu bakmadı hiç
Olmasa bile açılma suni sancıyla açılır mı çok mu sancılı bir süreç olur acaba ? O kadar sancı çekip sezaryen demese bari

Oh mis kokulu almışsın kucağına. Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Garmastanı duymuştum. Burda kullanan arkadaşlar vardı. Allah anali babali buyutsun insalah mis kokulu yavrunu. Darısı başımıza sağlıkla inşallah alırız kucağımıza

Bende doğurmadım. 23 ünde yatışım sezeryanım. Salıda son kontrolum var.

Kızlar bugün bebeği yoğun bakımda emzirdim çok şükür sarılığı düşmeye baslamis inşallah yarın kavuscaz. Bu arada benim tavsiyem bebeklerin Beslenmesini çok dikkatli takip edelim bizim kız çok güzel emiyor sanmistik mamada vermedik ama beslenememis sarılık 22 olmuş beslenmesinde suphenz varsa mama vermekten çekinmeyin bence

Benim bebeğim süt içiyor sütüm de var görüyorum ama hala sarı teni. Kaç kez doktora gittik 1 ayda falan gider denildi.

Benimde pazartesi randevum var.gecen pazartesi gittiğimde 1 cm açılma vardı daha fazla acilmazsa suni vermem dio doktorum galiba direkt sezeyana alacak benihic açılma yoksa bence suni baya sıkıntı verebilir

Allah Allah benim kız da güzel emiyor ağzından bildiğin süt akarken uyuyakalıyor ama rengi hala sarımtırak endişelenmeli miyim? Daha bu çarşamba sağlık ocağındaydık olabilir daha küçük dediler kilo da almıştı.

Sana yazacaktım canım ben de ne yaptınız diye. Elhamdulillah düşmeye başladı demek. Çok şükür canım...

Doğumdan önce ağda yaptırabildiniz mi?? Bi cesaret yaptırabilir miyim ki diyorum bilemedim. Bi ar yaptırıyordum aslında ama şimdi canım çok azmış gibi geliyor

Çok sağolun ben de kendim bişeyleri yanlış yaptım kopardım falan sandım
Ay Allah ya demek düşebiliyomuş
Sabaha doktor kontrolünde söylerler zaten bi sıkıntı olursa
Yok cnm korkma bizimkide dusunce yikayabilirsiniz artik dediler soguk hava cesaret edemiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…