2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkinin de göbeği düşünce ilk gün bi beyazlık kalmıştı azcık batikon sürdüm ertesi gün de toparlamıştı beyazlık falan kalmadı normal yani korkma

Bizim bir haftamız oldu göbeği kurudu ama düşmedi o göbek deliği olan yer kırmızı hafif ve dışarı doğru biraz pörtlek gibi normal Mİ ? Banyo da yaptırmadık göbeği düşmediği için...
bize göbek bakım seti aldırdılar alkollü sanırım fısfıs şeklinde bi mendile sıkıp göbeğine pansuman yapılıyor

Doguramayanlardan biri de benim:) dr iyice asagiya inmis ama kanala girmemis henuz dedi. Ptesi tekrar gidicem cok sıkıldım bu surecten ya dogsa da kucagima alsam artik evde saatler suren kasilmam oluyor nstde tik yok hicbi sey anlamiyorum

Canım benim bol bol uyuuuuu İnan ihtiyacın olacak

Canim malesef benim sutum hala sari geliyor 20 25 cc en fazla sagdigimda geliyor yani 3.gun kesin cogalcak diye bisey yok 6 günlük bugun oglum ama memeden gitgide uzaklasiyor gibime geliyor.sariliga gelince hastaneden taburcu etmeden bakmalari gerekiyor kesinlikle bizimki 1 gunluktu biz ciktigimizda bakildi ama yoktuu 3.gun kafadan bi cihazla bakildi 11.6 cikti eger 11 ciksaydi kanda bakilmicakti mesela kanda ise 14 cikti dr yatis verdi 1 gecede kanda tekrardan 11 e dustu.yarin 7.gunu kontrolumuz var yine gidicez mesela dr a tekrardan bakilcak.emzirmek onemli ama doymuyosa da mama vermekten korkmayin onun sagligindan onemli hic bisey yokki siz vermediniz ornegin ben iki cocugundada bunlari yasadim birinin sekeri dustu 7 gun boyunca kuvezde kaldi digeri iste sariliktan yatti ben kasik kasik yediriyodum mamayi dayadilar biberonla mamayi .yani biz ne kdar vermicez desekte hem bebegimizden ayriliyoruz hemde biberonla mama veriliyor.ayrica kaka onemli degil demissin ama drumuz bize sariligin kakayla atildigini ve cok onemli oldugunu soyledi bunu da belirtmek isterim allah herkesin bebegin saglik versin kimseyi yavrusundan ayri dusurmesin

Ya kızlar benim moralim çok bozuldu. Doktorum bugün yurtdışına gidiyormuş ve nerdeyse 10 gün yok günüm dolduğunda ancak geliyor yani doğumu galiba başka bir doktor yaptıracak. Ne yapacağımı bilmiyorum şuanda hiç tanımadığım birine nasıl güvenicem üstelik riskli bir hamilelik benimki. Artık biran önce doğ bebeğim ya da doğma bekle bile diyemiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım.nst ye bağlıyken dayanamadım ağladım aksilikler bir türlü peşimi bırakmıyor

Madangel44 canım ilk hafta muayenelerinden sonra dogum yaptigim ozel hastanedeki doktor belli bir tarih vermedi ya da gel demedi. Dun muayene amaçlı bir gösterelim dedik oylelikle geldik devlet Hastanesine. Hastaneye gitmesen de aile hekimine de danisabilirsin boyuna kilosuna baktirabilirsin canım.

Bebegin doymasinda kaka kriter degil dedim cis kriter bebegin doyup doymama kriteri cis. Sarilik icin kaka onemsiz demedim. Ayrica bebek doymuyorsa elbette mama verilmeli ac birakacak halimiz yok mama vermeyinde yazmadim. Sadece ilk 3 gun gelen sutun az olduginu 3 gunden sonra cogaldigini belirttim. Onun disinda bende sagdigimda tek gogusten o kadar 30 cikiyor ama buda bi gosterge degil makine ile bebegin cekim.gucu ayni degil. Mama vermek dunyanin sonu degil bence sen bu konuda kendini cok uzuyorsun bu yuzden yazdiklarimi ona yormussun

Kızlar hayırlı akşamlar. Bende plesenta previa var maalesef. Kanama yaşadım geçenlerde. Dr um kan sulandırıcı iğneyi (hibor) bıraktırdı. Tek genim (Faktör ll) heterozigot diğerleri normal. Kanama nedeniyle kan sulandırıcı bırakan var mı.

Canım topuk kanında sarılık bakmıyorlar başka hastalıklara bakıyorlar eğer bir sorun varsa dönüş yapılacakmış sorun yoksa aramiycaklar dedi sağlık ocağı
Sarılık olduğunu gözlerinin beyazinda hafif bir sarılık ve yüzüne yanaklarina parmakla basınca deri altı hafif sariydi oyle Dr. Emzir geçer dedi ama bı kaç gün sonra içim rahat etmedi kanda bilurubin baktiralim diye gittik öyle anlamış olduk canim

Kizlar hepinize teşekkür ederim hepinize dua ettim emin olun
Abisinin tipkisi doğdu ikimiz de iyiyiz şükür
Allah analı babalı büyütsün canım.

çok çok çok sevindim
Canim Allah analı babalı büyütsün bebeğini.

Bebek bekleyenlere de sağlıkla dünyaya getirmelerini diliyorum. Allah'a emanet olun hamileler ve adaylar.

Benimkinin de göbeği düşünce ilk gün bi beyazlık kalmıştı azcık batikon sürdüm ertesi gün de toparlamıştı beyazlık falan kalmadı normal yani korkma

Çok teşekkürler cevap için. İnşaallah bizimde öyle olur anlayınca falan sanki sisiyor gibi gözüküyor evhamlaniyorum bize Batikon falan vermemişlerdi bir temizleme mendili verildi onada gerek yok demişlerdi en son bilmiyorum umarım sorun olmaz

Sarılık değeri 15,7 çıktı
Saat başı emziriyorum düşer mi ki
Düşer inşallah canım Dr. Ne dedi sadece emzirmeyi yeterli gördüyse sen sürekli emzir ama mama takviyesi de yapabilirsin çünkü emerken ne kadar süt geldiğini bilmiyoruz en azından bu süreci atlatincaya kadar mama verebilirsin

Kizlar selam,
Benim de bugun kontrolum vardi, bebek hala yukarida , kanala girmemis ve hic acikligim yok. Nst'de sadece 2 kere sancim 60a cikti, onun disinda hep 20nin altindaydi. Neyseki bebek iyi, suyu da iyi. Doktorum da normalci oldugu icin bekleyecegiz daha. Sali gunu tekrar kontrole gidecegim.

Bir de bana doktor bir kac hafta once bebek cok minyon belki 3 kiloyu bile bulmaz demisti. Az besleniyor demisti. Cok uzulmustum cok kafama takmistim Ama hizla kilo aldi 1 2 haftadir ve su anda 3300un uzerinde. Burda ayni seyi yasayan arkadaslar vardi, bunu o yuzden yazdim. Uzulmeyin sakin , zaten saglikli olduktan sonra zayif olsa da onemli degil de son haftalarda da hizli kilo alabiliyorlar.

Kızlar bebek yataklarınızı nasıl aldınız ? Visko ortopedik pamuk herkes baska bısey söyluuor siz ne dusunuyosunuz

Sarılık değeri 15,7 çıktı
Saat başı emziriyorum düşer mi ki
Canım 15 üstü yatırılması gerekiyor 1gece yatıyor ve Düşüyor 10.günden sonra sarılığın Önemi yok emzirip geçmesini bekliyorsun kızım yatmıştı 1 gece oğlumda da 12 çıktı yatırmadık ve artık 10günü geçtik üzülme sarılık her bebek oluyor nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…