2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugün biz de tekrar götürdük kanda bakılacak
20 gr almış bir günde
Süt içmesi de çiş kaka yapması da iyi
Bakalım düştü mü yükseldi mi

Ciktimi sonucunuz bizimde kilo alimi iyi 3 gunde 100 gr almis. Ama sarilik dusmemis oldugu yerde sayiyor 13.1 cikti yine sonuc doktor sikinti yok emzirmeye devam dedi 5 gun sonra tekrar bakilacak

Kızlar benide dün yüksek tansiyondan dolayı acil sezeryana aldilar kizçem kollarımda çok şükür ama sütüm gelmedi gelmiyor neler önerirsiniz

Gozun aydin canim sag salim kavusmussunuz. Eger hala hastanede isen hastaneden pompa iste onunla sag goguslerini ciktiysan medicalcileelrden kiralayabiliyorsun hastane tipi pompayi onlardan kirala hastane pompalari normal pompalara gore daha fazla uyariyor ilk basta sut gelmior die vazgecme once bebegi emzir ardindan pompa ile sag gun boyu bunu tekrarla bol su ic bide bi damla vermislerdi bana sut icin onun da etkisini gordum

Gozuniz aydin canim cok sevindim sutun formu gun gectikce degisir canim yeterince yaglidir yani merak etme sen. Sutu artirmak icin bol su bol uyku ve bol bol emzir canim

canım o zaman senin bebeğin kilo alıyor masaAllah küçüğe.

Kızlar biz de bugün çıktık hastaneden.sali günü hem muayenemiz var hem de 1. Ay aşısı var. Emzirip mama veriyoruz.sali gününe kadar insaAllah kilo alımı devam eder.

Kızlar sütu illa posette mı saklamamiz gerekiyor? Eşim poşetleri evde unutmuş, sagdigim biberonla buzdolabında bekletebiliyor muyuz?

Kızlar dışarıdayız kanama başladı ne olacak şimdi ağrı mı bekliyoruz hastaneye gitmek için

Kizlar sizin de cati agriniz oluyor mu ya da olmusmuydu? Benim son bikac aydir oluyor aslinda ama son zamanlarimda daha da cok.. sanki bisiklete binmisim ya da spor yapmisim gibi agriyor cati kemiklerim. Normal mi acaba?

Kizlar sizin de cati agriniz oluyor mu ya da olmusmuydu? Benim son bikac aydir oluyor aslinda ama son zamanlarimda daha da cok.. sanki bisiklete binmisim ya da spor yapmisim gibi agriyor cati kemiklerim. Normal mi acaba?
Benimde ilk defa bu 2 gündür oluyo 1 haftadır da bel ağrım var ama bebişin geleceği yok

Nisan degil di mi? Sanirim doktora gitmende fayda var, zaten gerekirse onlar yollar eve.. yine de bilemedim :/

Bilmiyorum ki ne doktor kanama olursa ağrı bekle dedi nisan nasıl okuyol dedim kanama iste dedi. Msj attım doktora ne yapayım diye bakalım ne diyecek hala cvp vermedi

Ilk doğumumda da ikinci de de lavman yapmadılar canım her zaman yapmıyorlar korkma her ikisi de normal doğum ben ilk doğumda ebe ıkın dediğinde ya tuvaletimi yaparsam diye korkmuştum onlar da yap bişey olmaz dediler ikincide hiç umrumda olmadı sonuçta sen doğum yapıyorsun orda tuvaletini yapsan ne olacak o an anneye herşey serbest sen böyle düşün lavman yapılmazsa

Kızlar bizim kız hastaneden çıktı çok şükür sürekli emzir dedi Dr. Ama hiç uyanmıyor sarılığı düşmüş iki gündür fototerapi alıyor. Işın sonrası uyanma zorluğu yaşayan varmı nasıl uyandırıp emzircem agliycam yaa

Bezini acinca uyaniyor genelde onu dene. Ben neler denedim uyandiramadim ilk baslarda kollarindan tutup ayaga bile kaldirdim uyanmadı ama bez degistirirken hep uyandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…