Bugün biz de tekrar götürdük kanda bakılacak
20 gr almış bir günde
Süt içmesi de çiş kaka yapması da iyi
Bakalım düştü mü yükseldi mi
Kızlar benide dün yüksek tansiyondan dolayı acil sezeryana aldilar kizçem kollarımda çok şükürama sütüm gelmedi gelmiyor neler önerirsiniz
Herkese merhaba. 15 günlük hastane serüveninden sonra 4 gündür evimizdeyiz çok şükür. Bebeğim yanımda emiyor çok mutluyum. Şu an durumu iyi daha da iyi olacak ciğeri gelişecek dedi doktor. Benim yanımda olan herkese teşekkür etmek istedim fırsatını buluncada yazayım dedim. Benim sütüm başda yağlıydı ama şimdi yağı yok neden acaba bilen var mı? Bulgur pilavı hem gaz yapıyormuş hem süt yemeli miyiz ki?
canım o zaman senin bebeğin kilo alıyorBenim bebek 3250 doğdu 3. Gün taburcu olurken 3070di 1 hafta sonra 3300 ondan sonraki hafta 3500 en son 3600dü. Bizim giysiyle tartıyor ama en son 3800 geldi mesela diyor ki giysisi 150-200 gr olsa diyip düşürüyor öyle 3600 diyor.
Nisan degil di mi? Sanirim doktora gitmende fayda var, zaten gerekirse onlar yollar eve.. yine de bilemedim :/Kızlar dışarıdayız kanama başladı ne olacak şimdi ağrı mı bekliyoruz hastaneye gitmek için
Benimde ilk defa bu 2 gündür oluyo 1 haftadır da bel ağrım var ama bebişin geleceği yokKizlar sizin de cati agriniz oluyor mu ya da olmusmuydu? Benim son bikac aydir oluyor aslinda ama son zamanlarimda daha da cok.. sanki bisiklete binmisim ya da spor yapmisim gibi agriyor cati kemiklerim. Normal mi acaba?
Nisan degil di mi? Sanirim doktora gitmende fayda var, zaten gerekirse onlar yollar eve.. yine de bilemedim :/
Ilk doğumumda da ikinci de de lavman yapmadılar canım her zaman yapmıyorlar korkma her ikisi de normal doğum ben ilk doğumda ebe ıkın dediğinde ya tuvaletimi yaparsam diye korkmuştum onlar da yap bişey olmaz dediler ikincide hiç umrumda olmadı sonuçta sen doğum yapıyorsun orda tuvaletini yapsan ne olacak o an anneye herşey serbest sen böyle düşün lavman yapılmazsaKizlar bu lavman nasil bisey biri mi yapiyor kendimiz mi? Vallahi dogumdan cok ikinirken tuvaletimi yapmaktan korkuyorum ablama lavman yapilmamis oyle kotu bi anisi var aklima nasil kazinmissa hep ya benimde basima gelirse diye dusunuyorum yazarken bile utandim
Kızlar doktorla konuştum kanama adet gibi olduğu için ve hala devam ettiği için hastaneye gitmemi söyledi yoldayiz gidiyoruz
En iyisini yapmışsınız canım. Güzel haberlerle dönün inşallahKızlar doktorla konuştum kanama adet gibi olduğu için ve hala devam ettiği için hastaneye gitmemi söyledi yoldayiz gidiyoruz
Hayirlisiyla kucagina al canim.gunumuz ayni idi bende cok heyecan yaptimKızlar doktorla konuştum kanama adet gibi olduğu için ve hala devam ettiği için hastaneye gitmemi söyledi yoldayiz gidiyoruz
Buzluga koymadan 3 gun bekletiliyor buzdolabinda. Ben biberonda ve cam bardakta beklettim sadece dondurucuya atacaklarimi posete koydumKızlar sütu illa posette mı saklamamiz gerekiyor? Eşim poşetleri evde unutmuş, sagdigim biberonla buzdolabında bekletebiliyor muyuz?
Kanaman varsa direk hastaneye git canımKızlar dışarıdayız kanama başladı ne olacak şimdi ağrı mı bekliyoruz hastaneye gitmek için
Bezini acinca uyaniyor genelde onu dene. Ben neler denedim uyandiramadim ilk baslarda kollarindan tutup ayaga bile kaldirdim uyanmadı ama bez degistirirken hep uyandı.Kızlar bizim kız hastaneden çıktı çok şükür sürekli emzir dedi Dr. Ama hiç uyanmıyor sarılığı düşmüş iki gündür fototerapi alıyor. Işın sonrası uyanma zorluğu yaşayan varmı nasıl uyandırıp emzircem agliycam yaa
Hayırlı haberlerle dön inşallah canımBilmiyorum ki ne doktor kanama olursa ağrı bekle dedi nisan nasıl okuyol dedim kanama iste dedi. Msj attım doktora ne yapayım diye bakalım ne diyecek hala cvp vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?