Ben gümüş kalkanla sorunu çözdüm. Çok kötü oluyordum lansion kremle avent göğüs kalkanı işe yaramayınca gümüş kalkan sipariş ettim 2. 3. Güne kalmadan iyileşti. Tavsiye ederimBende bekleyivereyim surda emziremiyorum resmen göğüs pompasi aldik onunla sagip veriyorum mecburen geçene kadar
Bendede en az beş pijamakızlar doğumdan sonraki terleme işi ne zaman bitecek? Sırılsıklam uyanıyorum
Tekrar ettiler testi ama yükselmiş
Benimde yeni başladı korktum iyi ya içimi rahatlattın yine :))Ay canımm sağol mesajın bile motive etti beni :) inşallah dediğin gibi olur kolay geçer :)
Evet dediğin doğru kafası tıkarsa su sızar. Olsun sonuçta aldın ya kucağına Allaha şükür önemli olan o :)
Darısı bizlere :))
Benimkisi yaklaşık 3 haftadır çalışıyo ama ne gelen var ne giden. Gelmeyede niyeti yok gibi.
Herkeste bir olmuyo sanırım o bağırsak çalışması
Aynı yanma bende de oluyor 16 gün olacak ve yeni yeni geçiyor. Doktora sormadım ama sondadan olduğunu düşünüyorum ben de.Benim size sorum şu, alt değiştirmede bebeğiniz ağlamayı ne zaman bıraktı? Bizimki doğalı 11 gün oldu ama ortalığı yıkmaya devam ediyor.
Diğer sorum da sezaryen olan arkadaşlara; küçük tuvaletinizi yaparken yanma (idrar yolu enfeksiyonundaki yanmadan farklı bişey bu yanma) batma gibi bir his ya da idrarı dışarı çıkarmada bir zorlanma yaşıyor musunuz? Sondadan mı dedim ama 11 gün oldu geçmedi.
Karnı açken mi deniyorsun acaba değiştirmeyi? Benim de sızı var normal doğum yaptım ama doğumda yine boşaltıyorlar ona bağlıyorum.Benim size sorum şu, alt değiştirmede bebeğiniz ağlamayı ne zaman bıraktı? Bizimki doğalı 11 gün oldu ama ortalığı yıkmaya devam ediyor.
Diğer sorum da sezaryen olan arkadaşlara; küçük tuvaletinizi yaparken yanma (idrar yolu enfeksiyonundaki yanmadan farklı bişey bu yanma) batma gibi bir his ya da idrarı dışarı çıkarmada bir zorlanma yaşıyor musunuz? Sondadan mı dedim ama 11 gün oldu geçmedi.
Geçmiş olsun canım üzülme yatışı olsa da hiç değilse kurtulursunuz.Tekrar ettiler testi ama yükselmiş
16.5 olmuş
17 e yükselirse yatıracaklar
Yarın bi daha tahlil yapılcak
Benim size sorum şu, alt değiştirmede bebeğiniz ağlamayı ne zaman bıraktı? Bizimki doğalı 11 gün oldu ama ortalığı yıkmaya devam ediyor.
Ay hadi sağlıcakla al inşallah kuzunu kucağına canım. Güzel haberlerini bekliyorum :)Selam kızlar. Saat 22.30 sularında bi anda suyum geldi bir bardak kadar, ne nişan ne bi on belirti olmadan hemde . Şimdi hastanedeyim yatisimi yaptılar yarın sabah 11 e kadar sancim gelmezse suni sanci vercekler çünkü benim şuan hafif bel ağrısı dışında sancim yok . Nst de de en fazla 20 gösterdi zaten . Bol bol dua edin bana hayırlısıyla kucagima alabileyim oglusumu
Ayni durumdayiz canim. Benim de sancisiz suyum geldi 12bucuk gibi. Allah kurtarsin ikimizi de. Saglik sihhatle dogsunlar.Selam kızlar. Saat 22.30 sularında bi anda suyum geldi bir bardak kadar, ne nişan ne bi on belirti olmadan hemde . Şimdi hastanedeyim yatisimi yaptılar yarın sabah 11 e kadar sancim gelmezse suni sanci vercekler çünkü benim şuan hafif bel ağrısı dışında sancim yok . Nst de de en fazla 20 gösterdi zaten . Bol bol dua edin bana hayırlısıyla kucagima alabileyim oglusumu
Ayni durumdayiz canim. Benim de sancisiz suyum geldi 12bucuk gibi. Allah kurtarsin ikimizi de. Saglik sihhatle dogsunlar.
Allah şifa versin canım. Dualarımız bebeğinle. Sana da geçmiş olsun,güle güle büyüt inşallah bebeğiniKızlar ben doğurdum gece 1de 9.30 da geldik hastaneye geldiğimde 4-5 cm açılma varmış 6,5 cm olunca epidural oldu rahatladım. Hemen acilma tmm oldu doğdu oglusum ama ağlamadı kendi başına nefes alamıyor yoğun bakımda ne kadar kalacak belli değil
Allah şifa versin bebeğinize. İnşallah tez kavuşursunuz. Siz de iyice toparlarsınız o arada.Kızlar ben doğurdum gece 1de 9.30 da geldik hastaneye geldiğimde 4-5 cm açılma varmış 6,5 cm olunca epidural oldu rahatladım. Hemen acilma tmm oldu doğdu oglusum ama ağlamadı kendi başına nefes alamıyor yoğun bakımda ne kadar kalacak belli değil
Allah şifa versin canım. Dualarımız bebeğinle. Sana da geçmiş olsun,güle güle büyüt inşallah bebeğini
Allah şifa versin bebeğinize. İnşallah tez kavuşursunuz. Siz de iyice toparlarsınız o arada.
Kızlar ben doğurdum gece 1de 9.30 da geldik hastaneye geldiğimde 4-5 cm açılma varmış 6,5 cm olunca epidural oldu rahatladım. Hemen acilma tmm oldu doğdu oglusum ama ağlamadı kendi başına nefes alamıyor yoğun bakımda ne kadar kalacak belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?