Gozunaydin canim, bebekler cok gucludur bak goreceksin cikacak hemen yogun bakimdan alacaksin kucagina. Allah yardimciniz olsun.Kızlar ben doğurdum gece 1de 9.30 da geldik hastaneye geldiğimde 4-5 cm açılma varmış 6,5 cm olunca epidural oldu rahatladım. Hemen acilma tmm oldu doğdu oglusum ama ağlamadı kendi başına nefes alamıyor yoğun bakımda ne kadar kalacak belli değil
benim geldigimden beri acilmam ayni 2 cm, hic degisiklik yokAmin canım. Benim hala ara ara suyum geliyo az az . Bi yarım saat önce şiddetli sanci geldi 20 dk nst ye bağladılar. Açılmam da 1 cm daha artmış. Gerce toplam.ne kadar diye sormadım ama hala doğum için çok azmış. Rabbim bi avazda kurtarır inşallah tüm doğum yapacak olanları.
Allah'ın izniyle bugün alırsın yanına çabucak düzelir inşallahKızlar ben doğurdum gece 1de 9.30 da geldik hastaneye geldiğimde 4-5 cm açılma varmış 6,5 cm olunca epidural oldu rahatladım. Hemen acilma tmm oldu doğdu oglusum ama ağlamadı kendi başına nefes alamıyor yoğun bakımda ne kadar kalacak belli değil
Canim bak sen tez zamanda almissin bebegini kucagina, bebeginde tez zamanda kendini toparlar insallah. Allah saglikla.buyutmeyi nasip etsinKızlar ben doğurdum gece 1de 9.30 da geldik hastaneye geldiğimde 4-5 cm açılma varmış 6,5 cm olunca epidural oldu rahatladım. Hemen acilma tmm oldu doğdu oglusum ama ağlamadı kendi başına nefes alamıyor yoğun bakımda ne kadar kalacak belli değil
Ben squat da yapmadım ama bebek devamlı aşağı bastırıyor sanki kendini. Bu adet sancısı hissiyle birlikte çok düzensiz ama sık sancı hisseder oldum, yine de eminim nstye girsem bir şey çıkmayacakValla biyerim ağrısa sevinir oldum 2 gündür
O adet ağrısı bende de oluyo ara ara ama geçiyo sonra.
Çömelme hareketi yapıyorm bugün 10 tane 10 tane. Vücut nasıl hamlaşıp ağırlaşmışsa dizlerim ağrıyo
En kısa zamanda bebeğin sağlığına kavuşur inşallah canım.
Gozunaydin canim, bebekler cok gucludur bak goreceksin cikacak hemen yogun bakimdan alacaksin kucagina. Allah yardimciniz olsun.
benim geldigimden beri acilmam ayni 2 cm, hic degisiklik yokcunku sancim da yok. Suyum da gelmeye devam ediyor surekli. Doktor biraz daha bekleyelim olmazsa sezeryana alalim dedi. Hep hayirlisi dedim dogum sekli icin. Bebegim sezeryani secti sanirim,ama en azindan gelecegi gunu kendi secti diye seviniyorum.
Allah'ın izniyle bugün alırsın yanına çabucak düzelir inşallah
Canim bak sen tez zamanda almissin bebegini kucagina, bebeginde tez zamanda kendini toparlar insallah. Allah saglikla.buyutmeyi nasip etsin
Bademella
Canım öncelikle gözünüz aydın olsun, bebeğin dünyaya açmış gözleriniinşallah bebeğin de hemen toparlar. Sen üzülmemeye çalış olur mu, sütün etkilenmesin... Dualarımız sizinle...
sPatz A Amanedenolmuyo
Kızlar inşallah siz de sağlıcakla kavuşun yavrularınıza... Son durumlarınız nedir bilmiyorum ama ikinize de Rabbim hakkınızda en hayırlı, en güzel doğumu nasip etsin...
S Spizella
Çok geçmiş olsun, inşallah hastaneye yatmaya gerek kalmadan düşmeye başlar sarılığı canım...
Bademellaa bebegini sag salim dogurmussun gozun aydin canım yogun bakimda da cok kalmayacaktir bugun kucagina verirler Allahin izniyle dualarimiz bebisinle.
Sancisi olmayip yatisi olan arkadaslar dediginiz gibi bebislerimiz gelecegi yolu kendi seciyor sanirim:) hayirlisini dileyelim saglikla kavusun insallah. Bizde de tik yok bakalim ne zaman ve nasil gelecek kuzu kuzu bekliyorum:)
Hastanede sagdigimiz sutleri oda sicakliginda 3 saat buzdolabinde 8 saat derin dondurucuda 3 ay saklayabilecdgimi soylediler.
Altini ac canim islak mendille popisini sil sarilik kaca dustu uyku yapmaya devam edebiliyor.
Canim saglikla kavusursunuz insallah..guzel haberlerini bekliyoruz.
Hastaneden cikmadan bana buzdolabimde 8 saat bekletebilecegimi soylediler canjm eminmisin 3 gun bekletilebildiginden
Gozunaydin canim, bebekler cok gucludur bak goreceksin cikacak hemen yogun bakimdan alacaksin kucagina. Allah yardimciniz olsun.
benim geldigimden beri acilmam ayni 2 cm, hic degisiklik yokcunku sancim da yok. Suyum da gelmeye devam ediyor surekli. Doktor biraz daha bekleyelim olmazsa sezeryana alalim dedi. Hep hayirlisi dedim dogum sekli icin. Bebegim sezeryani secti sanirim,ama en azindan gelecegi gunu kendi secti diye seviniyorum.
Bademella
Canım öncelikle gözünüz aydın olsun, bebeğin dünyaya açmış gözleriniinşallah bebeğin de hemen toparlar. Sen üzülmemeye çalış olur mu, sütün etkilenmesin... Dualarımız sizinle...
sPatz A Amanedenolmuyo
Kızlar inşallah siz de sağlıcakla kavuşun yavrularınıza... Son durumlarınız nedir bilmiyorum ama ikinize de Rabbim hakkınızda en hayırlı, en güzel doğumu nasip etsin...
S Spizella
Çok geçmiş olsun, inşallah hastaneye yatmaya gerek kalmadan düşmeye başlar sarılığı canım...
Bende sezeryan olalı 11 gün oldu o idrarın son bitişindeki acı yanma hissi bendede var ben doktora sordum sondadan dedi.ama ilk günkü gibi değil şu anki acı birazdaha azaldı.Benim size sorum şu, alt değiştirmede bebeğiniz ağlamayı ne zaman bıraktı? Bizimki doğalı 11 gün oldu ama ortalığı yıkmaya devam ediyor.
Diğer sorum da sezaryen olan arkadaşlara; küçük tuvaletinizi yaparken yanma (idrar yolu enfeksiyonundaki yanmadan farklı bişey bu yanma) batma gibi bir his ya da idrarı dışarı çıkarmada bir zorlanma yaşıyor musunuz? Sondadan mı dedim ama 11 gün oldu geçmedi.
Hayırlısıyla sağ salim al kucağına inşallah canımmKizlar selam, suyum geldi benim hastaneye geldik. 2 cm acilmam var ama hic sancim yok ve hala yukarda bebegimiz. Suni sanciyla da inmez diyor doktor. Bekleyecegiz bakalim.Dualarinizi bekliyorum.
Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallh canım. Gözün aydın çabucak toparlar Allahın izniyleKızlar ben doğurdum gece 1de 9.30 da geldik hastaneye geldiğimde 4-5 cm açılma varmış 6,5 cm olunca epidural oldu rahatladım. Hemen acilma tmm oldu doğdu oglusum ama ağlamadı kendi başına nefes alamıyor yoğun bakımda ne kadar kalacak belli değil
Bende ağrı sancı yok ya Ege çok mutlu içeride :)Ben squat da yapmadım ama bebek devamlı aşağı bastırıyor sanki kendini. Bu adet sancısı hissiyle birlikte çok düzensiz ama sık sancı hisseder oldum, yine de eminim nstye girsem bir şey çıkmayacak
Dizlerine çok yük biniyor olabilir squat yaparken canım. Kas ağrısı hamlamadan olur ama diz (eklem/kemik) ağrısı hareketi yanlış yaptığın için olabilir. Sendeki kas ağrısı mı, diz ağrısı mı? Çömelmeye başlamadan önce birkaç dakika olduğun yerde yürüyüş yapar gibi eklemlerini ve kaslarını ısıtman, hazırlaman biraz azaltabilir baskıyı. Bir de dizinle değil, bacak kaslarınla çömelip kalkmaya çalışabilirsin. Aman doğuracağız diye kendine zarar vermeyesin
Sağol canım, hiç istemiyorum hastanelere gitsin
Benim size sorum şu, alt değiştirmede bebeğiniz ağlamayı ne zaman bıraktı? Bizimki doğalı 11 gün oldu ama ortalığı yıkmaya devam ediyor.
Diğer sorum da sezaryen olan arkadaşlara; küçük tuvaletinizi yaparken yanma (idrar yolu enfeksiyonundaki yanmadan farklı bişey bu yanma) batma gibi bir his ya da idrarı dışarı çıkarmada bir zorlanma yaşıyor musunuz? Sondadan mı dedim ama 11 gün oldu geçmedi.
kızlar doğumdan sonraki terleme işi ne zaman bitecek? Sırılsıklam uyanıyorum
Tekrar ettiler testi ama yükselmiş
16.5 olmuş
17 e yükselirse yatıracaklar
Yarın bi daha tahlil yapılcak
Kızlar ben doğurdum gece 1de 9.30 da geldik hastaneye geldiğimde 4-5 cm açılma varmış 6,5 cm olunca epidural oldu rahatladım. Hemen acilma tmm oldu doğdu oglusum ama ağlamadı kendi başına nefes alamıyor yoğun bakımda ne kadar kalacak belli değil
Yani poşete koymadan biberonla 8 saat kalabilir buzdolabında doğru mu anladım canım?
Poset yada biberon cok farketmiyor bence canim bana yenidogan hemsiresi hastaneden taburcu olmadan once verdi bu bilgileri 3 saat ortamda 8 saat buzlukta 3 ay derindondurucuda dedi.
Zehra_mda sanırım senin dediğin poşetle 3 gün buzdolabında bekletiliyor.bende şuan poşet yok biberonla bekletmeyi sormuştum canım
rabarbaa canım saklama poşeti üstünde şöyle yazıyor,
Yeni sagilmis anne sütü,
Oda sıcaklığında 6-8 saat
Buzdolabında 72 saat (3gun)
Dondurucuda 3_6 ay
Zehra_mda
Kızlar benim anlamadığım mesela sagdim sütü poşete koymadan biberonda odada kalabilir mi ya da buzdolabında kalabilir mi belli bir saate kadar yoksa muhakkak poşete mı korumalıyız?
Altini degistirirken bizimki de ortaligi yikiyor youtubedan beyaz gurultu aciyorum. Sakinlesiyor genelde o zaman da sakinlesmezse emzik veriyorum altini degistirirken. Yanma hissi bende de var gececektir die dusunuyorum.
Bende oyleyim yaa camasir dayanmiyir ilk dogumda daha fenaydim carsaf nevresim komple degisiyordu. Bunda yine bi tik daha iyiyim. Maksimum 40 gun surer.
Insallah dusmustur de gerek kalmaz. Insan hic birakmak istemiyor hastaneye.
Canim oncelikle gozun aydin ve cok gecmis olsun. Insallah bir an once toparlayacak yawrun dualarim sizinle
Kalabilir canim maksimum 3 saat ortam sicakliginda biberonun agzini kapatip bekletebilirsin poset zorunlulugu yok bunun icin.
Benim size sorum şu, alt değiştirmede bebeğiniz ağlamayı ne zaman bıraktı? Bizimki doğalı 11 gün oldu ama ortalığı yıkmaya devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?