2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar 15 kasımda kucağıma kızımı aldım çok şükür:) sabahı suyum bitmek üzere oldugu için doktorum sezeryana almamız gerekiyor dedi bende normali denemek istediğimi söyleyince 12de suni sancı verdiler 4e kadar sancı çektim ve sonuç sıfır açılma beşte sezeryana aldılar ameliyatımda kanamam olmuş biraz zorlu geçmiş simdi toparlanıyoruz çok şükür tek sıkıntımız ilk gün çok güzel emen kızım simdi emmek istemiyo tecrubeli anneler napmam gerekiyor sütüm çok güzel ama aceleci kızım biberon istiyo

Altını açınca değil de kirliyse bi damla bile olsa ortalığı yıkıyor bizimki
temizlenirken sessiz duruyor ama tekrar kapatıp giydirirken bayağı bi ağlıyor.

Kizlar hepinize teşekkür ederim hepinize dua ettim emin olun
Abisinin tipkisi doğdu ikimiz de iyiyiz şükür
Gozunaydin saglikla buyutun:) Dogum yapan tum arkadaslar saglikla buyutsun darisi bekleyenlere. Ekim annesi olunca buraya yetisemez oldum. Herkese saglik dilegiyle, sevgiler

Gozunaydin saglikla buyutun:) Dogum yapan tum arkadaslar saglikla buyutsun darisi bekleyenlere. Ekim annesi olunca buraya yetisemez oldum. Herkese saglik dilegiyle, sevgiler
teşekkür ederim canım ne yapıyor senin minnoslar :)

Ayyy şimdi aklıma geldiniz baktım maşallah Allah doğum yapmayanları bir avazda kurtarsın inşaallah. Yapanlarda Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrularınızı. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşaallah. Bebişlerle ve sevdiklerinizle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Bir an heyecanlandım sanki ben son haftamdaymışım gibi :))
Çok güzel bir duygu değil mi?
Allah yardımcınız olsun hepinizn.
İnşaallah bizde o günleri görürüz ve sağ salim kucağımıza alırız.

Kizlar iyi aksamlar bebegim kakasini yapamiyor emziriyorum altini aliyorum gazini ustten çıkarıyor ama ikinip ikinip agliyor ne yapabilirim

Kizlar iyi aksamlar bebegim kakasini yapamiyor emziriyorum altini aliyorum gazini ustten çıkarıyor ama ikinip ikinip agliyor ne yapabilirim
benimki de aynı durumda.. bugün 13 günlük oldu kakasını yapıyor ama sürekli ıkınıyor.. o kadar zorlanıyor ki kıpkırmızı oluyor.. biraz bakındım normal denmiş ama ne kadar sürecek acaba böyle?

Hâlâ sancim yok . Bekliyoruz bakalım ara sıra suyum da geliyo . Galiba benim suyum fazla olduğu için gelen su çok etkilemedi inşallah yarın doğurcam hayırlısıyla diye umuyorum .
Yarin kandilmis ya bende dogurmak isterdim ama hicbi belirti yok ne sanslisin :) kolaylikla saglikla gelsin insallah bebegin:)

Yarin kandilmis ya bende dogurmak isterdim ama hicbi belirti yok ne sanslisin :) kolaylikla saglikla gelsin insallah bebegin:)

Saol canım ama çok kolay geldiğini soyleyemicem malesef . Efsane bi bel ve kasık ağrısı yaşamama rağmen nst de sanci çıkmıyo . Suyum azar azar geliyo . Oldukça zorluyo yani beni .

Kızlar ne kadar süre emmesi iyi? Memede kaç dk duruyor takip ediyor musunuz?

Salı günü kontrolumuz var gram almicak diye tedirginim hastane olayı baya etkiledi beni

Kızlar yarın doktora gideceğim. Bugün çok kalp çarpıntım vardı. Bi 154 e çıktı, bi 132... Uzanamıyorum bile, hemen çarpıntı başlıyor. Tansiyonumu da ölçemedim, o yükseldi mi haberim yok. Doktor 39u doldurunca doğumu yaparız, 40ı beklemeyiz demişti ama daha erkene çeker mi acaba... 3 tane kalp ilacı aldım bugün resmen.

Dün bebeğimin 10. Günü göbeği düştü ama göbek çukurunda sarı sıvı gibi birşey var öyle olan var mı yoksa enfeksiyon felan mı doktora götürmelimiyim bu konuda fikri olan var mı

Benimkinde de var dun doktor gordu sikinti yok dedi. Ama insanin ici rahat etmior.

Mama vermedim çünkü günlük 20 gr almış
Yeterli dediler
Ama vermem gerekirse mama da veririm tabiki

Ne yaptiniz canim bugun dusmustur insallah.

Canim kendi yediklerine dikkat etsen gaz yapan seyler yemesen kefir icebilirsin. Sutunden gecer.

Kızlar ne kadar süre emmesi iyi? Memede kaç dk duruyor takip ediyor musunuz?

Salı günü kontrolumuz var gram almicak diye tedirginim hastane olayı baya etkiledi beni

15 20 dk tutuyorum ama bu sure boyinca aktif emmiyor. Tam bosaltmiyor sanirim. Iki seferdir mastitin esiginden dondum. Sag gogsumden acicam die de ucunu yara yaptim.

Canim eger anne ve bebek icin riskli bi durum varsa daha onceden de aliyorlar. 39 tam miadi oluyor benimde 39 da alindi. Eger risk gorurse zaten bekletmez sizi icin rahat olsun

Sağol canım içimi rahatlattın.bugün çukur bayağa bi kapanmış ve o sarı sıvı gözükmüyor ben genede alkolle temizledim.

Sezeryan olan arkadaslara bir sorum.olacak. dogumdan ne kadar sonra korse takabiliyoruz zira ilk.kontrol sonrasi doktora sormayi unuttum
Benim arkadaşlarım üçüncü dördüncü gün takmışlar doktorları uygun görmüş ama ben 10. Gün takmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…