Mama vermedim çünkü günlük 20 gr almışSpizella mama verdin mi. Bol bol emzir gerekirse mama da ver
Gozunaydin saglikla buyutun:) Dogum yapan tum arkadaslar saglikla buyutsun darisi bekleyenlere. Ekim annesi olunca buraya yetisemez oldum. Herkese saglik dilegiyle, sevgilerKizlar hepinize teşekkür ederim hepinize dua ettim emin olun
Abisinin tipkisi doğdu ikimiz de iyiyiz şükür
teşekkür ederim canım ne yapıyor senin minnoslar :)Gozunaydin saglikla buyutun:) Dogum yapan tum arkadaslar saglikla buyutsun darisi bekleyenlere. Ekim annesi olunca buraya yetisemez oldum. Herkese saglik dilegiyle, sevgiler
Kizlar iyi aksamlar bebegim kakasini yapamiyor emziriyorum altini aliyorum gazini ustten çıkarıyor ama ikinip ikinip agliyor ne yapabilirim
benimki de aynı durumda.. bugün 13 günlük oldu kakasını yapıyor ama sürekli ıkınıyor.. o kadar zorlanıyor ki kıpkırmızı oluyor.. biraz bakındım normal denmiş ama ne kadar sürecek acaba böyle?Kizlar iyi aksamlar bebegim kakasini yapamiyor emziriyorum altini aliyorum gazini ustten çıkarıyor ama ikinip ikinip agliyor ne yapabilirim
Yarin kandilmis ya bende dogurmak isterdim ama hicbi belirti yok ne sanslisin :) kolaylikla saglikla gelsin insallah bebegin:)Hâlâ sancim yok . Bekliyoruz bakalım ara sıra suyum da geliyo . Galiba benim suyum fazla olduğu için gelen su çok etkilemediinşallah yarın doğurcam hayırlısıyla diye umuyorum .
Epidural mi oldunuz nasılsınızKızlar benide dün yüksek tansiyondan dolayı acil sezeryana aldilar kizçem kollarımda çok şükürama sütüm gelmedi gelmiyor neler önerirsiniz
Yarin kandilmis ya bende dogurmak isterdim ama hicbi belirti yok ne sanslisin :) kolaylikla saglikla gelsin insallah bebegin:)
Dün bebeğimin 10. Günü göbeği düştü ama göbek çukurunda sarı sıvı gibi birşey var öyle olan var mı yoksa enfeksiyon felan mı doktora götürmelimiyim bu konuda fikri olan var mı
Mama vermedim çünkü günlük 20 gr almış
Yeterli dediler
Ama vermem gerekirse mama da veririm tabiki
Kizlar iyi aksamlar bebegim kakasini yapamiyor emziriyorum altini aliyorum gazini ustten çıkarıyor ama ikinip ikinip agliyor ne yapabilirim
Kızlar ne kadar süre emmesi iyi? Memede kaç dk duruyor takip ediyor musunuz?
Salı günü kontrolumuz var gram almicak diye tedirginimhastane olayı baya etkiledi beni
Kızlar yarın doktora gideceğim. Bugün çok kalp çarpıntım vardı. Bi 154 e çıktı, bi 132... Doktor 39u doldurunca doğumu yaparız, 40ı beklemeyiz demişti ama daha erkene çeker mi acaba... 3 tane kalp ilacı aldım bugün resmen.
Sağol canım içimi rahatlattın.bugün çukur bayağa bi kapanmış ve o sarı sıvı gözükmüyor ben genede alkolle temizledim.Benimkinde de var dun doktor gordu sikinti yok dedi. Ama insanin ici rahat etmior.
Ne yaptiniz canim bugun dusmustur insallah.
Canim kendi yediklerine dikkat etsen gaz yapan seyler yemesen kefir icebilirsin. Sutunden gecer.
15 20 dk tutuyorum ama bu sure boyinca aktif emmiyor. Tam bosaltmiyor sanirim. Iki seferdir mastitin esiginden dondum. Sag gogsumden acicam die de ucunu yara yaptim.
Canim eger anne ve bebek icin riskli bi durum varsa daha onceden de aliyorlar. 39 tam miadi oluyor benimde 39 da alindi. Eger risk gorurse zaten bekletmez sizi icin rahat olsun
Allah yardimcin olsun canim bundan sonrasi kolay ve hizli olsun insallahSaol canım ama çok kolay geldiğini soyleyemicem malesef . Efsane bi bel ve kasık ağrısı yaşamama rağmen nst de sanci çıkmıyo . Suyum azar azar geliyo . Oldukça zorluyo yani beni .
Benim arkadaşlarım üçüncü dördüncü gün takmışlar doktorları uygun görmüş ama ben 10. Gün takmaya başladım.Sezeryan olan arkadaslara bir sorum.olacak. dogumdan ne kadar sonra korse takabiliyoruz zira ilk.kontrol sonrasi doktora sormayi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?