2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar 15 kasim persembe gunu sezeryan oldum sütüm daha bugun geldi meme ucum yok kizim memeyi almio sagiyorum sutumu veriorm yetmio ne yalacagimi sasirdim. Kizimim gozu emfeksiyon kapmis acilmio hastaneye gittik damla verdi doktor emme icin nr yapabilirim yardim edin

Canim eger anne ve bebek icin riskli bi durum varsa daha onceden de aliyorlar. 39 tam miadi oluyor benimde 39 da alindi. Eger risk gorurse zaten bekletmez sizi icin rahat olsun
Evet canım doktorum da aynısını söyledi... Kalpten dolayı kardiyolojiye de yönlendirdi tekrardan, fakat ilaç içmeme ve ilacın dozunu arttırmamıza rağmen sıkıntım devam ediyor işte... O yüzden belki erkene alır doğumu diyorum. İnşallah doğumdan sonra geçer...

Ne güzel siz 39u doldurmuşsunuz... Dayanabilirsem en azından 38i doldurmak istiyorum ben de aslında. Bir yandan da yarın bile doğum olsa memnun olurum... Bilmiyorum ya çok değişik bir haldeyim hem fiziksel hem ruhsal. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun...

Epidural mi oldunuz

benim de sütüm gec geldi.. bir de üstüne bebegimin emme refleksi cok zayifti ememiyordu.. cok yıpratıcı oldu benim icin.. dördüncü gün sol memeyi almaya basladi. sag meme icin biraz daha ugrasmam gerekti. süt için rezene, anne sütü artiran çay gibi seyleri tüketebilirsin. sıcak su ve masaj sonrasında sagma yapmistim ben cok faydali oldu.. aslinda sagmanin meme ucunu belirginlestirmeye de faydasi oluyor. ama hepsinden önemlisi moralinizi bozma ve emzirmede ısrarcı ol. kilo kaybı olsa bile emmeye basladiktan sonra telafi edilir

Eğer tehlikeli bi durumsa nereida hoca bekletmez canım. Herşeyin hayırlısı inşallah vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın. Doğumdan sonrada geçer inşallah bu yaşadıkların

Eğer tehlikeli bi durumsa nereida hoca bekletmez canım. Herşeyin hayırlısı inşallah vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın. Doğumdan sonrada geçer inşallah bu yaşadıkların
Allah razı olsun canım, inşallah tehlikeli bir durum yoktur ama benim sabrım tükendi galiba artık... Bugün kalbim patlayacak sandım ya öyle atıyordu ki...

Sen naptın, nasılsınız canım? Yarın gidecek misin doktora?

Sezeryan olan arkadaslara bir sorum.olacak. dogumdan ne kadar sonra korse takabiliyoruz zira ilk.kontrol sonrasi doktora sormayi unuttum

Doğumdan sonraki ilk kontrolde sordum önden kapanan korse takabilirsin demişti ama hala almadım.

Canım hastanede başka bı bebek vardı.annenin sütü masaAllah böldü ama meme ucu yok diye hep sagarak veriyordu.bebek 4 5 günlük falandi.cuma günü en sonunda bebek göğüs koruyucu silikonla tutmaya başladı.senib bebeğin de tutar zamanla

15 20 dk tutuyorum ama bu sure boyinca aktif emmiyor. Tam bosaltmiyor sanirim. Iki seferdir mastitin esiginden dondum. Sag gogsumden acicam die de ucunu yara yaptim.

Benim kızçe de bazen 10 dkkada memeyi atıyor bazen 5 dkka duruyor sürekli ben çenesinden uyarıyorum devam ediyor.bazen de dediğin gibi 15 20 dkka duruyor ama hepsi emmeyle geçmiyor.iki memeyi bi şekilde emzirip üzerine 60 ml mama veriyorum ama hala doymuyor gibi

göğüs ucun yoksa enjektörün dar ucunu kesip onla çekebilirsin. Ben şimdiden yapıyorum. Bol sıcak duş masaj yap elinle sağ. Promalt içeceklerden al galaktago damla ve humana emziren anne çayı. Bol su. Bebeğine biberon verme şiringa yada kaşıkla mama ver. Açta kalmasın. Her fırsatta emzir tutana kadar. Gözünede 1 damla anne sütü damlat bence. Anne sütü her derde deva diyorlar ya özellikle bu ilk zamanlardaki.

merak etme zaman çok çabuk geçiyor hiç anlamıyorsun. Bebeğini sağlıkla kucağına aldığın an çok güzel evet ama bu son haftalarda çok tedirgin korku yaşıyorsun sağlıklı doğsun iyi olsun bi sıkıntı yaşanmasın diye. Annelik işte.

aç kalmasın ama biberon vermişsin sanırım kolaylığını alışmış. Biberonda verme kesinlikle. Çay kaşığıyla ver. Şiringayla ver. Biberonla hayır. Memeye alışsın azıcık gayret etsin hanımefendi.

bence yetiyordur ya

bence yetiyordur ya

Bu mesajı yazarken uyudu sanıp yerine koydum sonra yine arandı ağladı tekrar meme verdim . Sanırım artık doydu. Canım siringayla verince kendisi mi yine cekicek yoksa üstten biz yavaşça ittiricek miyiz?
Bir de her mama ve ya sut verişte şırınga değişicek mı?

Off çok yükselmiş. Doktorunla paylaş canım. Hamileliğin zor geçti inşallah devamı kolay olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…