2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu mesajı yazarken uyudu sanıp yerine koydum sonra yine arandı ağladı tekrar meme verdim . Sanırım artık doydu. Canım siringayla verince kendisi mi yine cekicek yoksa üstten biz yavaşça ittiricek miyiz?
kendisi çekerse çok zorlanır ittir en lazım ama çok az yani bir kaç damla gidecek şekilde elini ayarlaman lazım. Bu dönemde hem mama hem meme evet normal doyup doymadığını anlamamak.bunun içinde işte 2 saatte bir emzirirsin. Baktın olmuyor mama veriyormuşsun zaten.yapabilrceğini yapıyorsun zaten

Saol canım . 4 cm açılma varmış lavman yaptılar ama belimin ağrısından yerimde duramıyorum . Bi avazda çıkar inşallah.
Hadi inşallah kolay olsun
her seferinde değiştiremezsin canım. Kattle onda kaynar su vardır mutlaka verince kaynar suyla şöyle bir yıka bence 2_3 gün kullanabilirsin bu şekilde

Off çok yükselmiş. Doktorunla paylaş canım. Hamileliğin zor geçti inşallah devamı kolay olsun.
Çok teşekkür ederim ya inşallah öyle olur canım... Rabbim hepimize kolay doğumlar, bol ve gazsız sütler, uyumlu bebekler nasip etsin

Yarın ablamlar gidiyor çocuk doktoru için hastaneye, ben de bu durumu doktorumla konuşmak için gideceğim... Merak ediyorum acaba ne diyecek.

Teşekkür ederim canım. Perşembe günü hastaneye yattık yeterli kilo almadığı ve sarılığı tam atamadığı için . dün çıktık hastaneden. Hastanede mama başladilar.once meme sonra mama. Bir süre böyle bakalım zaman ne göstericek.

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah sonrası çok güzel olur, hepimiz için...

Sen de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Beklemesi çok daha zor oluyor sanırım, hele 40ı doldurunca Rabbim gönlüne göre versin

Hem de nasıl zormuş canım sorma son 5 gündür zaman durdu sanki

İlk önce sütünü sağ ama 5 dk fln meme ucu sagarken çıkıyor o sırada yutturmaya çalış canım ucu çıkıyor öyle yapınca

3 saat oda sicakligi 3 gun buzdolabı 3 ay dondurucu dediler bana hem saglik ocagi hem hastane oyle soyledi

Bana ozellikle poset falan demediler canım biberon yada posette olması neyi değiştirir sonucta ortam sıcaklığı ikisinde de aynı

Benim arkadaşlarım üçüncü dördüncü gün takmışlar doktorları uygun görmüş ama ben 10. Gün takmaya başladım.

Nasil korse kullaniyorsun canim. Dikislerde agri yapmiyormu.

Canim memeyi teklif etmekten vazgecme ilk cocukta benimde ucu yoktu baya zorlandi ama alistiktan sonra iki sene emdi

Son gunler valla bende cok zor dayandim 42 ye kadar bekleyen arkadaslarim var mesela cok fazla.kilo da almadim ama benim vucudum 38 den sonra cok zorlanio

Epidural mi oldunuz[/QUOTE

Spinal epidural kombine oldu benim anestezim

Kalır biberonda önemli olan sutun bulunduğu ortamın sıcaklık derecesi. Biberonun da ağzı kapalı nihayetinde poşette olup olmaması neyi değiştirir

İnşallah dediğin gibi tehlikeli bi durum yoktur canım. Evet seninde hamileliğin zor geçti ama sonrası kolay geçsin inşallah. Bi görüş bakalım nereida hocayla ne diyecek, belki gün verir sana.
Ben hala aynıyım canım arada belim ağrıyo bazen sırtım. Ama pek değişen bişey yok şuan. Salı günü 17:30 a aldım randevu ozaman gidicem inşallah canım :)
Bakalım bana ne diyecek sanırm bi kez daha zorlar gibi geliyo sonrası takdiri ilahi

Canim gunde kac kez 60 ml mama veriuosun. Bebegin gunluk ihtiyacini kilo x 150 yaparak bulabiliyorsun. Ancak 2 saatte bir 2 memeyi verip uzerine 60 ml mama veriyorsan bence yetiyordur. Bebekler mamayi daha zor sindiriorlar. Bu sebeple huzursuzlanio olabilir. Tek bildigi rahatlama yontemi emmek oldugu icin acligindan degilde kendini rahatlatmak icin emmek istiyo olabilir.. bide icino ferah tut kritik zamanlari atlatsin. Mamayi keser meme ile devam edersin. Ilk cocugumda benzer seyler yasadik mama meme dev ettik 10 gun kadar sonra mamayi kestik sadece meme ile devam ettik. Enseyi karartma hersey yoluna girecek.

Gündüzleri kendiliğinden ve uzun süre uyurken geceleri nedense adeta bir vampire fönüş

bu Sabah yeni bir doktora gideceğiz canım. Bugün götürmedim o saçma yere, ne doktorlarından memnun kaldım ne de hastanenin işleyişinden. Bebeğim iyi bence azalıyor sarılık, sürekli emzirmeye çalışıyorum. Hareketli ve ateşi vs yok o yüzden inşallah düşmüştür diye düşünüyorum

Normal doğum yapanlar dikişiniz var ise ne durumda?
Benim 7. Günde kaşınmaya başladılar. Dün doktor kurumaya başlamışlar dedi. Acaba ne zaman düşer.

Epidural mi oldunuz nasılsınız
Spinal anestezi oldum cnm yani sadece belden aşağısı uyusuktu.iyiyim çok şükür anestezinin hiç bı kötü etkisini hissetmedim yani bende kötü bı etki yapmadi.ama genel olarak sezeryan çok zor hâlâ tek başıma yatıp kalkamıyorum birileri yatırıp kaldiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…