kendisi çekerse çok zorlanır ittir en lazım ama çok az yani bir kaç damla gidecek şekilde elini ayarlaman lazım. Bu dönemde hem mama hem meme evet normal doyup doymadığını anlamamak.bunun içinde işte 2 saatte bir emzirirsin. Baktın olmuyor mama veriyormuşsun zaten.yapabilrceğini yapıyorsun zatenBu mesajı yazarken uyudu sanıp yerine koydum sonra yine arandı ağladı tekrar meme verdim . Sanırım artık doydu. Canım siringayla verince kendisi mi yine cekicek yoksa üstten biz yavaşça ittiricek miyiz?
Hadi inşallah kolay olsunSaol canım . 4 cm açılma varmış lavman yaptılar ama belimin ağrısından yerimde duramıyorum . Bi avazda çıkar inşallah.
her seferinde değiştiremezsin canım. Kattle onda kaynar su vardır mutlaka verince kaynar suyla şöyle bir yıka bence 2_3 gün kullanabilirsin bu şekildeBu mesajı yazarken uyudu sanıp yerine koydum sonra yine arandı ağladı tekrar meme verdim . Sanırım artık doydu. Canım siringayla verince kendisi mi yine cekicek yoksa üstten biz yavaşça ittiricek miyiz?
Bir de her mama ve ya sut verişte şırınga değişicek mı?
Hadi Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım...Saol canım . 4 cm açılma varmış lavman yaptılar ama belimin ağrısından yerimde duramıyorum . Bi avazda çıkar inşallah.
Çok teşekkür ederim ya inşallah öyle olur canım... Rabbim hepimize kolay doğumlar, bol ve gazsız sütler, uyumlu bebekler nasip etsinOff çok yükselmiş. Doktorunla paylaş canım. Hamileliğin zor geçti inşallah devamı kolay olsun.
İnşallah canım Allah kolaylık versin. Bir avazda kucağında olur inşallah.Saol canım . 4 cm açılma varmış lavman yaptılar ama belimin ağrısından yerimde duramıyorum . Bi avazda çıkar inşallah.
kendisi çekerse çok zorlanır ittir en lazım ama çok az yani bir kaç damla gidecek şekilde elini ayarlaman lazım. Bu dönemde hem mama hem meme evet normal doyup doymadığını anlamamak.bunun içinde işte 2 saatte bir emzirirsin. Baktın olmuyor mama veriyormuşsun zaten.yapabilrceğini yapıyorsun zaten
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah sonrası çok güzel olur, hepimiz için...Ya kızlar bu gün itibariyle 40+0 olduk. Nasıl olacak bilmiyorum iki gündür iki kez nişanım geldi ama doktorum çok önemsemiyor. Artık korkuyorum. Bakalım yarın kontrol de ne diyecek! Kandil mübarek gün tam gününde doğsa ne güzel olur
Hem de nasıl zormuş canım sorma son 5 gündür zaman durdu sankiÇok teşekkür ederim canım. İnşallah sonrası çok güzel olur, hepimiz için...
Sen de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Beklemesi çok daha zor oluyor sanırım, hele 40ı dolduruncaRabbim gönlüne göre versin
İlk önce sütünü sağ ama 5 dk fln meme ucu sagarken çıkıyor o sırada yutturmaya çalış canım ucu çıkıyor öyle yapıncaKizlar 15 kasim persembe gunu sezeryan oldum sütüm daha bugun geldi meme ucum yok kizim memeyi almio sagiyorum sutumu veriorm yetmio ne yalacagimi sasirdim. Kizimim gozu emfeksiyon kapmis acilmio hastaneye gittik damla verdi doktor emme icin nr yapabilirim yardim edin
3 saat oda sicakligi 3 gun buzdolabı 3 ay dondurucu dediler bana hem saglik ocagi hem hastane oyle soylediHastanede sagdigimiz sutleri oda sicakliginda 3 saat buzdolabinde 8 saat derin dondurucuda 3 ay saklayabilecdgimi soylediler.
Altini ac canim islak mendille popisini sil sarilik kaca dustu uyku yapmaya devam edebiliyor.
Canim saglikla kavusursunuz insallah..guzel haberlerini bekliyoruz.
Hastaneden cikmadan bana buzdolabimde 8 saat bekletebilecegimi soylediler canjm eminmisin 3 gun bekletilebildiginden
Bana ozellikle poset falan demediler canım biberon yada posette olması neyi değiştirir sonucta ortam sıcaklığı ikisinde de aynıYani poşete koymadan biberonla 8 saat kalabilir buzdolabında doğru mu anladım canım?
Zehra_mda sanırım senin dediğin poşetle 3 gün buzdolabında bekletiliyor.bende şuan poşet yok biberonla bekletmeyi sormuştum canım
Benim arkadaşlarım üçüncü dördüncü gün takmışlar doktorları uygun görmüş ama ben 10. Gün takmaya başladım.
Kizlar 15 kasim persembe gunu sezeryan oldum sütüm daha bugun geldi meme ucum yok kizim memeyi almio sagiyorum sutumu veriorm yetmio ne yalacagimi sasirdim. Kizimim gozu emfeksiyon kapmis acilmio hastaneye gittik damla verdi doktor emme icin nr yapabilirim yardim edin
Evet canım doktorum da aynısını söyledi... Kalpten dolayı kardiyolojiye de yönlendirdi tekrardan, fakat ilaç içmeme ve ilacın dozunu arttırmamıza rağmen sıkıntım devam ediyor işte... O yüzden belki erkene alır doğumu diyorum. İnşallah doğumdan sonra geçer...
Ne güzel siz 39u doldurmuşsunuz... Dayanabilirsem en azından 38i doldurmak istiyorum ben de aslında. Bir yandan da yarın bile doğum olsa memnun olurum... Bilmiyorum ya çok değişik bir haldeyim hem fiziksel hem ruhsal. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun...
Epidural mi oldunuz[/QUOTE
Spinal epidural kombine oldu benim anestezim
Kalır biberonda önemli olan sutun bulunduğu ortamın sıcaklık derecesi. Biberonun da ağzı kapalı nihayetinde poşette olup olmaması neyi değiştirirrabarbaa canım saklama poşeti üstünde şöyle yazıyor,
Yeni sagilmis anne sütü,
Oda sıcaklığında 6-8 saat
Buzdolabında 72 saat (3gun)
Dondurucuda 3_6 ay
Zehra_mda
Kızlar benim anlamadığım mesela sagdim sütü poşete koymadan biberonda odada kalabilir mi ya da buzdolabında kalabilir mi belli bir saate kadar yoksa muhakkak poşete mı korumalıyız?
İnşallah dediğin gibi tehlikeli bi durum yoktur canım. Evet seninde hamileliğin zor geçti ama sonrası kolay geçsin inşallah. Bi görüş bakalım nereida hocayla ne diyecek, belki gün verir sana.Allah razı olsun canım, inşallah tehlikeli bir durum yoktur ama benim sabrım tükendi galiba artık... Bugün kalbim patlayacak sandım ya öyle atıyordu ki...
Sen naptın, nasılsınız canım? Yarın gidecek misin doktora?
Canim gunde kac kez 60 ml mama veriuosun. Bebegin gunluk ihtiyacini kilo x 150 yaparak bulabiliyorsun. Ancak 2 saatte bir 2 memeyi verip uzerine 60 ml mama veriyorsan bence yetiyordur. Bebekler mamayi daha zor sindiriorlar. Bu sebeple huzursuzlanio olabilir. Tek bildigi rahatlama yontemi emmek oldugu icin acligindan degilde kendini rahatlatmak icin emmek istiyo olabilir.. bide icino ferah tut kritik zamanlari atlatsin. Mamayi keser meme ile devam edersin. Ilk cocugumda benzer seyler yasadik mama meme dev ettik 10 gun kadar sonra mamayi kestik sadece meme ile devam ettik. Enseyi karartma hersey yoluna girecek.Benim kızçe de bazen 10 dkkada memeyi atıyor bazen 5 dkka duruyor sürekli ben çenesinden uyarıyorum devam ediyor.bazen de dediğin gibi 15 20 dkka duruyor ama hepsi emmeyle geçmiyor.iki memeyi bi şekilde emzirip üzerine 60 ml mama veriyorum ama hala doymuyor gibi
Benimkinde de var dun doktor gordu sikinti yok dedi. Ama insanin ici rahat etmior.
Ne yaptiniz canim bugun dusmustur insallah.
Canim kendi yediklerine dikkat etsen gaz yapan seyler yemesen kefir icebilirsin. Sutunden gecer.
15 20 dk tutuyorum ama bu sure boyinca aktif emmiyor. Tam bosaltmiyor sanirim. Iki seferdir mastitin esiginden dondum. Sag gogsumden acicam die de ucunu yara yaptim.
Canim eger anne ve bebek icin riskli bi durum varsa daha onceden de aliyorlar. 39 tam miadi oluyor benimde 39 da alindi. Eger risk gorurse zaten bekletmez sizi icin rahat olsun
Spinal anestezi oldum cnm yani sadece belden aşağısı uyusuktu.iyiyim çok şükür anestezinin hiç bı kötü etkisini hissetmedim yani bende kötü bı etki yapmadi.ama genel olarak sezeryan çok zor hâlâ tek başıma yatıp kalkamıyorum birileri yatırıp kaldiriyorEpidural mi oldunuz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?