8. gün kaşıntı başladı3-4 tane dikiş var. Biri 7. Gün doktor muayene ederken düştü.Normal doğum yapanlar dikişiniz var ise ne durumda?
Benim 7. Günde kaşınmaya başladılar. Dün doktor kurumaya başlamışlar dedi. Acaba ne zaman düşer.
Benimki 1 hafta sonrasında dedi cnmSezeryan olan arkadaslara bir sorum.olacak. dogumdan ne kadar sonra korse takabiliyoruz zira ilk.kontrol sonrasi doktora sormayi unuttum
Benim spinal sezeryan oldu cnm epiduralle aynı yani iğneyi belden vuruyorlar hemen sıcaklık şeklinde bacaklarda başlıyor daha sonra 10 dk içinde tamamen hissetmiyosun.sadece doktorun müdahalelerini yani orda bisiler oldugunu hissediyorsun ama acı yokEpidural sezaryen olanlar a hane de nasıl oluyor paylaşı mısınız
Sağlıkla büyütün inşallah ilk bebeğinizmi? Benim doktorum kilodan dolayı normal doğum konusunda biraz çekimser o yüzden soruyorumMerhaba kızlar.yazdiklarinizin hepsini okuyup alinti yapamadim.Anne olanlari tebrik ederim.Allah anali babali buyutsun butun yavrucaklari.
Benimde dün tam 40 haftam doldu ve prensim gozlerini açti dünyaya.geceden düzensiz sancilarim,kahverengi akintim vardi.suyum gelmemişti ama.bekledim öğlen 2ye kadar.kayinvalidemi aradim,doğumhaneye gitmek karari aldik.geldiğimde 3sm acilmam vardi.sancilarim bi turlu duzene girmedi ama.aksam 7de filan acilmam 6 sm oldu.doktor suyumu kendi açti.saat 9da meleğim geldi dünyaya.3850 gram,54sm. gerçi dikişlerim oldu ama çok güzel bi duygu.Allah herkese nasip etsin.onun için herşeye değermiş.Allahim dogumunu bekleyenlere yardimci olsun.kolay doğumlar dilerim hepinize
Amin.çok sağolun.evet ilkti.benim doktorum hiç bir zaman söylemedi bebeğin kilosunu.Sağlıkla büyütün inşallah ilk bebeğinizmi? Benim doktorum kilodan dolayı normal doğum konusunda biraz çekimser o yüzden soruyorum
Allah yardimciniz olsun.anne olunca anneleri daha iyi anliyomuş insan.inşAllah en kisa zamanda kavusursunuzIyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Allah yardimciniz olsun.anne olunca anneleri daha iyi anliyomuş insan.inşAllah en kisa zamanda kavusursunuz
Cok gecmis olsun canim dogumu atlattiniz bu da geçecek guzel dusun yavrun 1 2 gune toparlar kucagina alir bol bol koklarsin dualarimiz onunla mubarek gundeIyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Merak etme toparlar. Sarılığıda atsında.amaan belkide minyon olacak çocuk. Benim kızımda hiç emmedi çok zayıftı Dr her gittiğimizde bi vitamin bişey başladı sonuçta çocuk 4.5 yaşında hala 16 kilo zayıf yani. Kilo almıyor babasına benziyor napalım.Teşekkür ederim canım. Perşembe günü hastaneye yattık yeterli kilo almadığı ve sarılığı tam atamadığı için . dün çıktık hastaneden. Hastanede mama başladilar.once meme sonra mama. Bir süre böyle bakalım zaman ne göstericek.
İçebilir. Ihlamur, papatya, rezene bunları içer. Hatta sakinleştirir. 6.aydan sonra hatta ilkinde milupanın Papatya sını kızımda veriyordum.Emziren anne papatya çayı içebilir mi? Doktorunuz bu konuda birşey dedi mi?
okadar zor okadar zor ki seni çok iyi anlıyorum. Haftalardır bunun için dua ediyorum. ALLAHIM o gün en mutlu günlerimizden olsun diye. Bebeğini kollarına alamazsan nasıl mutlu olabilirsin. RABBİM TEZ ZAMANDA EVLADINA KAVUŞTURSUN SAĞLIKLA TABİKİ.Iyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Cok gecmis olsun canim dogumu atlattiniz bu da geçecek guzel dusun yavrun 1 2 gune toparlar kucagina alir bol bol koklarsin dualarimiz onunla mubarek gunde
Merak etme toparlar. Sarılığıda atsında.amaan belkide minyon olacak çocuk. Benim kızımda hiç emmedi çok zayıftı Dr her gittiğimizde bi vitamin bişey başladı sonuçta çocuk 4.5 yaşında hala 16 kilo zayıf yani. Kilo almıyor babasına benziyor napalım.
İçebilir. Ihlamur, papatya, rezene bunları içer. Hatta sakinleştirir. 6.aydan sonra hatta ilkinde milupanın Papatya sını kızımda veriyordum.
okadar zor okadar zor ki seni çok iyi anlıyorum. Haftalardır bunun için dua ediyorum. ALLAHIM o gün en mutlu günlerimizden olsun diye. Bebeğini kollarına alamazsan nasıl mutlu olabilirsin. RABBİM TEZ ZAMANDA EVLADINA KAVUŞTURSUN SAĞLIKLA TABİKİ.
Geçmiş olsun canım Allahım tez zamanda kavuştursun inşallah sizi bol bol dua et Allah’ın izniyle kuzunun kokusunu hemen koklarsın inşallahO kadar zor ki . Aynı odayı paylastigin bayan bebeğini emzirirken acaba benim bebeğim ağlıyo mudur diye düşünmek. Ağlamak istemiyorum herşey iyi olcak demek istiyorum ama gözyaşlarım engel tanimiyo. Dilerim rabbimden hiç bi hamile böyle bi durum yaşamaz çünkü gerçekten insanı talan ediyo.
Geçmiş olsun canım Allahım tez zamanda kavuştursun inşallah sizi bol bol dua et Allah’ın izniyle kuzunun kokusunu hemen koklarsın inşallah
A Amanedenolmuyo canım benim mübarek gün hepimizin duası seninle ve bebeğinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?