2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah yardimcin olsun gercektena cok zor kelimeler yetersiz teselli etmeye ama iyi olucak hemencicik toplicak kendini annesinin yanina gelicek iyi dusun iyi olsun canim.uzulme diyemem ama cok ta yipratma kendini yavrunu dusun ve bol bol dua et

Kizlar 2.yavrusunu kucagina alanlar nasil geciyor gunler geceler bizim yavrucaklar sanki anlasmis gibiler beraber uyuyup beraber uyaniyorlar artik evdede yanlizim bakalim neler yapicam saat 6 dan beri ikiside uyanik ikiside agliyor ama ben iyiyim yilmicam basarcam diye kendimi teselli ediyorum

Maşallah canım rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah gözün aydın :)
Kuzum rabbim şifa versin bian önce kucağına al inşallah bebeğini. Engel olman zordur ama kendini toparlamaya çalış ki sütün kaçmasın. Mübarek gün bol bol dua et dua edelim hemen kavuş kuzuna inşallah
Bende sen gibiyim artık daralıyorum sürekli aynı konuşmalardan. Benim daha 40 olmadı. Ntsde 2 sancım çıkıyo en fazla. 39+2 yim bugün. Doktorum en fazla 40+2 ye kadar bekleriz gelmezse müdahale ederiz dedi. Çatı muayenesinde biraz zorladı ama pek fayda etmedi benm miniğe :)
Benim ilk bebeğim normal olsun çok istiyodum ama artık hayırlısı nasılsa o şekilde olsun diyorum. İnşallah hepimiz için hayırlı güzel doğumlarımız olur
Yılmak yok tabiki canım, en azından biri uyanıp biri uyanmıyo ozaman daha beter olurdun. Biraz sabır et ve sakin kal ki ikiside huzursuz olmasın. Biraz zaman zor geçireceksin ki bunu biliyodun ikiside süt kuzusu daha. Kendine telkinler ver sakin kal ki kutay için de koray için de bilinçlerinde kötü anlar ve snirli bi anne bırakma

Allah sabrınızı arttırsın canım, inşallah en tez vakitte de kavuştursun sizi meleğinizle. Dularımız sizinle canım..

Öyle özellikli bi korse değil canım NBb dikişsiz korsesi var onu takıyorum.sabahtan yatana kadar üzerimde dikişlerim acımıyor aksine sıkı tutunca o içteki boşluk hissi ve sağa sola dönmede zorlanma geçiyor.

Allah yardımcın olsun
Niye böyle oldu ki
Şimdi daha büyük hastanede daha iyi bakılır
Üzülmekte çok haklısın, ama şimdi madem yarın yanına gideceksin iyice dinlen gücünü topla
Onun sana ihtiyacı var
Sakın bugünü üzülüp ağlayarak geçirme
İyi bakıldığını, senin yanına gelmesine çok az kaldığını ve hazır olman gerektiğini düşün nolur. sütüne kokuna senin sakin huzurlu olmana ihtiyacı olacak. Kimseye laf anlatma bugün, mümkünse ah vah edenler varsa eşine söyle seni görüştürmesin bugün kimseyle

Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün.

Canım Allah şifa versin. Bizim de öyle oldu. 4 günde aldık bebeğimizi. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz. Yoğun bakımdaki bebeklerin çoğu o yüzden kalıyordu. İnsan çok kötü oluyor; doğum yapmışsın ama bebeğin yanında değil.
Ama gelecek inşallah annesi. Bu arada siz de iyice toparlanır güçlenirsiniz.

Öncelikle gözün aydın canım minik kuzucugun dünyaya gözlerini açmış. Allah tez zamanda da sağlığına kavuşturur insallah, tamamen kavuşursunuz canim. Bebeğini sevmeye öpmeye koklamaya bol bol zamanın olacak şu an olumlu duygular besleki sütün de bol bol gelsin.

Normal doğum yapanlar dikişiniz var ise ne durumda?
Benim 7. Günde kaşınmaya başladılar. Dün doktor kurumaya başlamışlar dedi. Acaba ne zaman düşer.
Benimki 5. Günden sonra kaşınmaya başlamıştı ve o çok rahatsız ediyordu. Kontrole gittiğimde doktor bi merhem sürdü bana da verdi ve orayı yumuşattı oh be dedim sonrada 10 gün olmadan düştü. Eğer kaşıntı rahatsız ediyorsa sende bir ilaç kullanmayı sorabilirsin,
Ah canım gözün aydın öncelikle. Çok çok zor durumun ama çok şükür ki başka sağlık sorunu yok. Birkaç güne toparlanır gelir yanına. Zor bir Doğum süreci oldu senin için hazır bebeğin yokken bugün bolca dinlen toparlan ve yarına bebeğinin yanına öyle gidersin. Dinlenmek sütünün gelmesini ve miktarını da arttırır hemen.

Öncelikle gözünuz aydın canım.rabbim size bağışlasın.en kısa zamanda toparlicaktir merak etme.ama işte bu annelik duygusu bı başka dayanamıyor insan evladını öyle görünce.yarin yanında olacaksın onu düşün topla kendini

İnsaAllah canım sağol ilgilendigin için

Canım Allah sağsalim kavuştursun inşallah. Çok zordur eminim ama güçlü durmalısın sana çok ihtiyacı var bebişinin annesi. Mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbin tez zamanda şifasını verir inşallah

Ben de 40+o bu gün açılmam yok sancım yok günaşırı gidiyorum her şey yolunda ama artık korkuyorum inşallah mübarek kandil gününde kucağımıza sağsalim almak nasip olur bebişlerimizi.

Bugun saglik ocagi kontrolu var orada söyleyeceğim boyle bi durum oldugunu belki bi dermani vardir cok korkuyorum aglarken susmayinca

Dikkat ediyorum aslinda secerek yiyorum en azindan canim rezene cayi rahatlatiyor dediler ondan içiyorum sabah bi aksam bi tane neden boyle oluyor anlamiuorum gunduz sutumden veriyorum gece de doymazsa mama veriyorum ek olarak ondan olabilir mi

Sezeryan olan arkadaslara bir sorum.olacak. dogumdan ne kadar sonra korse takabiliyoruz zira ilk.kontrol sonrasi doktora sormayi unuttum
Canim en azindan bir ay kullanma yasak dedi bana rahim ancak asagiya iniyormus sıktığı icin rahime zarar verebilir dedi bana bende bir hafta diye biliyordum ama oyle degilmis

Seffaf gogus uçları vsr canim onlari kullanabilirsin ben yara oldugu icin almıştım ama yine acigi icin pek kullanamadim

Canim bu mubarek günde hem senin hem de bebeginin sagligi icin hangisi daha hayirli olacaksa Rabbim onu nasip etsin insallah endişe etme bol bol dua et suan dogsa bilr saglikli olacaktır Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…