Allah yardimcin olsun gercektena cok zor kelimeler yetersiz teselli etmeye ama iyi olucak hemencicik toplicak kendini annesinin yanina gelicek iyi dusun iyi olsun canim.uzulme diyemem ama cok ta yipratma kendini yavrunu dusun ve bol bol dua etIyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Maşallah canım rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah gözün aydın :)Merhaba kızlar.yazdiklarinizin hepsini okuyup alinti yapamadim.Anne olanlari tebrik ederim.Allah anali babali buyutsun butun yavrucaklari.
Benimde dün tam 40 haftam doldu ve prensim gozlerini açti dünyaya.geceden düzensiz sancilarim,kahverengi akintim vardi.suyum gelmemişti ama.bekledim öğlen 2ye kadar.kayinvalidemi aradim,doğumhaneye gitmek karari aldik.geldiğimde 3sm acilmam vardi.sancilarim bi turlu duzene girmedi ama.aksam 7de filan acilmam 6 sm oldu.doktor suyumu kendi açti.saat 9da meleğim geldi dünyaya.3850 gram,54sm. gerçi dikişlerim oldu ama çok güzel bi duygu.Allah herkese nasip etsin.onun için herşeye değermiş.Allahim dogumunu bekleyenlere yardimci olsun.kolay doğumlar dilerim hepinize
Kuzum rabbim şifa versin bian önce kucağına al inşallah bebeğini. Engel olman zordur ama kendini toparlamaya çalış ki sütün kaçmasın. Mübarek gün bol bol dua et dua edelim hemen kavuş kuzuna inşallahIyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Bende sen gibiyim artık daralıyorum sürekli aynı konuşmalardan. Benim daha 40 olmadı. Ntsde 2 sancım çıkıyo en fazla. 39+2 yim bugün. Doktorum en fazla 40+2 ye kadar bekleriz gelmezse müdahale ederiz dedi. Çatı muayenesinde biraz zorladı ama pek fayda etmedi benm miniğe :)Kızlar ben de 40+1 oldum bekliyoruz sancım çıkmıyor ama herkes artık ne zaman Doğumun diye sordukça sıkıldım artık dr. um Perşembe’ye kadar bekleyelim dedi en olmadı suni sancıyla deneriz öyle de olmazsa sezaryan yaparız dedi Allahım hepimiz için en hayırlı sağlıklı hangisi olacaksa onu nasip etsin ben de artık uyuyamıyorum bu saat oldu hala uyuyamadım sabah gene kontrolüm var 2 günde bir gidiyoruz nst ye diriyorum ama sancım çok çıkmıyor ben gibi olan var mı başka bu 2. Çocuğum Allah’ın izni ile ilki de normal di ama çok zorlanmıştım inşallah Rabbim bunda kolaylığını verir hepimize hepinize hayırlı kandiller şimdiden
Yılmak yok tabiki canım, en azından biri uyanıp biri uyanmıyo ozaman daha beter olurdun. Biraz sabır et ve sakin kal ki ikiside huzursuz olmasın. Biraz zaman zor geçireceksin ki bunu biliyodun ikiside süt kuzusu daha. Kendine telkinler ver sakin kal ki kutay için de koray için de bilinçlerinde kötü anlar ve snirli bi anne bırakmaKizlar 2.yavrusunu kucagina alanlar nasil geciyor gunler geceler bizim yavrucaklar sanki anlasmis gibiler beraber uyuyup beraber uyaniyorlar artik evdede yanlizim bakalim neler yapicam saat 6 dan beri ikiside uyanik ikiside agliyor ama ben iyiyim yilmicam basarcam diye kendimi teselli ediyorum
Allah sabrınızı arttırsın canım, inşallah en tez vakitte de kavuştursun sizi meleğinizle. Dularımız sizinle canım..Iyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Öyle özellikli bi korse değil canım NBb dikişsiz korsesi var onu takıyorum.sabahtan yatana kadar üzerimde dikişlerim acımıyor aksine sıkı tutunca o içteki boşluk hissi ve sağa sola dönmede zorlanma geçiyor.Nasil korse kullaniyorsun canim. Dikislerde agri yapmiyormu.
Canim memeyi teklif etmekten vazgecme ilk cocukta benimde ucu yoktu baya zorlandi ama alistiktan sonra iki sene emdi
Son gunler valla bende cok zor dayandim 42 ye kadar bekleyen arkadaslarim var mesela cok fazla.kilo da almadim ama benim vucudum 38 den sonra cok zorlanio
Iyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Allah sifa versin tez zamanda kavusun insallah yavruna. Sanada bol bol sabir guc versin bu donemde canim.Inşallah canım. Tek dileğim sağlıkla kucagima alabilmek
Merhaba kızlar.yazdiklarinizin hepsini okuyup alinti yapamadim.Anne olanlari tebrik ederim.Allah anali babali buyutsun butun yavrucaklari.
Benimde dün tam 40 haftam doldu ve prensim gozlerini açti dünyaya.geceden düzensiz sancilarim,kahverengi akintim vardi.suyum gelmemişti ama.bekledim öğlen 2ye kadar.kayinvalidemi aradim,doğumhaneye gitmek karari aldik.geldiğimde 3sm acilmam vardi.sancilarim bi turlu duzene girmedi ama.aksam 7de filan acilmam 6 sm oldu.doktor suyumu kendi açti.saat 9da meleğim geldi dünyaya.3850 gram,54sm. gerçi dikişlerim oldu ama çok güzel bi duygu.Allah herkese nasip etsin.onun için herşeye değermiş.Allahim dogumunu bekleyenlere yardimci olsun.kolay doğumlar dilerim hepinize
Canım Allah şifa versin. Bizim de öyle oldu. 4 günde aldık bebeğimizi. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz. Yoğun bakımdaki bebeklerin çoğu o yüzden kalıyordu. İnsan çok kötü oluyor; doğum yapmışsın ama bebeğin yanında değil.Iyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Öncelikle gözün aydın canım minik kuzucugun dünyaya gözlerini açmış. Allah tez zamanda da sağlığına kavuşturur insallah, tamamen kavuşursunuz canim. Bebeğini sevmeye öpmeye koklamaya bol bol zamanın olacak şu an olumlu duygular besleki sütün de bol bol gelsin.Iyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Benimki 5. Günden sonra kaşınmaya başlamıştı ve o çok rahatsız ediyordu. Kontrole gittiğimde doktor bi merhem sürdü bana da verdi ve orayı yumuşattı oh be dedim sonrada 10 gün olmadan düştü. Eğer kaşıntı rahatsız ediyorsa sende bir ilaç kullanmayı sorabilirsin,Normal doğum yapanlar dikişiniz var ise ne durumda?
Benim 7. Günde kaşınmaya başladılar. Dün doktor kurumaya başlamışlar dedi. Acaba ne zaman düşer.
Ah canım gözün aydın öncelikle. Çok çok zor durumun ama çok şükür ki başka sağlık sorunu yok. Birkaç güne toparlanır gelir yanına. Zor bir Doğum süreci oldu senin için hazır bebeğin yokken bugün bolca dinlen toparlan ve yarına bebeğinin yanına öyle gidersin. Dinlenmek sütünün gelmesini ve miktarını da arttırır hemen.Iyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Iyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Merak etme toparlar. Sarılığıda atsında.amaan belkide minyon olacak çocuk. Benim kızımda hiç emmedi çok zayıftı Dr her gittiğimizde bi vitamin bişey başladı sonuçta çocuk 4.5 yaşında hala 16 kilo zayıf yani. Kilo almıyor babasına benziyor napalım.
Canım Allah sağsalim kavuştursun inşallah. Çok zordur eminim ama güçlü durmalısın sana çok ihtiyacı var bebişinin annesi. Mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbin tez zamanda şifasını verir inşallahIyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Ben de 40+o bu gün açılmam yok sancım yok günaşırı gidiyorum her şey yolunda ama artık korkuyorum inşallah mübarek kandil gününde kucağımıza sağsalim almak nasip olur bebişlerimizi.Kızlar ben de 40+1 oldum bekliyoruz sancım çıkmıyor ama herkes artık ne zaman Doğumun diye sordukça sıkıldım artık dr. um Perşembe’ye kadar bekleyelim dedi en olmadı suni sancıyla deneriz öyle de olmazsa sezaryan yaparız dedi Allahım hepimiz için en hayırlı sağlıklı hangisi olacaksa onu nasip etsin ben de artık uyuyamıyorum bu saat oldu hala uyuyamadım sabah gene kontrolüm var 2 günde bir gidiyoruz nst ye diriyorum ama sancım çok çıkmıyor ben gibi olan var mı başka bu 2. Çocuğum Allah’ın izni ile ilki de normal di ama çok zorlanmıştım inşallah Rabbim bunda kolaylığını verir hepimize hepinize hayırlı kandiller şimdiden
Bugun tam bir haftalik oldu canimKaç günlük oldu canım?
Bugun saglik ocagi kontrolu var orada söyleyeceğim boyle bi durum oldugunu belki bi dermani vardir cok korkuyorum aglarken susmayincabenimki de aynı durumda.. bugün 13 günlük oldu kakasını yapıyor ama sürekli ıkınıyor.. o kadar zorlanıyor ki kıpkırmızı oluyor.. biraz bakındım normal denmiş ama ne kadar sürecek acaba böyle?
Dikkat ediyorum aslinda secerek yiyorum en azindan canim rezene cayi rahatlatiyor dediler ondan içiyorum sabah bi aksam bi tane neden boyle oluyor anlamiuorum gunduz sutumden veriyorum gece de doymazsa mama veriyorum ek olarak ondan olabilir miBenimkinde de var dun doktor gordu sikinti yok dedi. Ama insanin ici rahat etmior.
Ne yaptiniz canim bugun dusmustur insallah.
Canim kendi yediklerine dikkat etsen gaz yapan seyler yemesen kefir icebilirsin. Sutunden gecer.
15 20 dk tutuyorum ama bu sure boyinca aktif emmiyor. Tam bosaltmiyor sanirim. Iki seferdir mastitin esiginden dondum. Sag gogsumden acicam die de ucunu yara yaptim.
Canim eger anne ve bebek icin riskli bi durum varsa daha onceden de aliyorlar. 39 tam miadi oluyor benimde 39 da alindi. Eger risk gorurse zaten bekletmez sizi icin rahat olsun
Canim en azindan bir ay kullanma yasak dedi bana rahim ancak asagiya iniyormus sıktığı icin rahime zarar verebilir dedi bana bende bir hafta diye biliyordum ama oyle degilmisSezeryan olan arkadaslara bir sorum.olacak. dogumdan ne kadar sonra korse takabiliyoruz zira ilk.kontrol sonrasi doktora sormayi unuttum
Seffaf gogus uçları vsr canim onlari kullanabilirsin ben yara oldugu icin almıştım ama yine acigi icin pek kullanamadimKizlar 15 kasim persembe gunu sezeryan oldum sütüm daha bugun geldi meme ucum yok kizim memeyi almio sagiyorum sutumu veriorm yetmio ne yalacagimi sasirdim. Kizimim gozu emfeksiyon kapmis acilmio hastaneye gittik damla verdi doktor emme icin nr yapabilirim yardim edin
Canim bu mubarek günde hem senin hem de bebeginin sagligi icin hangisi daha hayirli olacaksa Rabbim onu nasip etsin insallah endişe etme bol bol dua et suan dogsa bilr saglikli olacaktır Allahin izniyleEvet canım doktorum da aynısını söyledi... Kalpten dolayı kardiyolojiye de yönlendirdi tekrardan, fakat ilaç içmeme ve ilacın dozunu arttırmamıza rağmen sıkıntım devam ediyor işte... O yüzden belki erkene alır doğumu diyorum. İnşallah doğumdan sonra geçer...
Ne güzel siz 39u doldurmuşsunuz... Dayanabilirsem en azından 38i doldurmak istiyorum ben de aslında. Bir yandan da yarın bile doğum olsa memnun olurum... Bilmiyorum ya çok değişik bir haldeyim hem fiziksel hem ruhsal. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?