2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dikkat ediyorum aslinda secerek yiyorum en azindan canim rezene cayi rahatlatiyor dediler ondan içiyorum sabah bi aksam bi tane neden boyle oluyor anlamiuorum gunduz sutumden veriyorum gece de doymazsa mama veriyorum ek olarak ondan olabilir mi
Kuzum benim arkadaşımın bebeği aynı oldu. Hatta geçen gün anlattı kakasını yapamıyodu çok ağlıyodu diye. Doktor mamasını değiştirmesi gerektiğini söylemiş. Sma mı ne öyle bi marka önermiş ondan içiyo şimdi maşallah öyle bi sıkıntısı kalmamış. Doktoruna danış yüksek ihtimal mama yaramıyo değiştir dicektir

Hamileliğin son günleri hakikaten geçmiyor sanki gün 24 değil 48 saat bu enerjisizlik, 2 adım atsan gücünün bitmesi, 10 dakikada yapacağın işi yarım saatte yapma hali bitsin artık istiyorum. İnsanın kendi evinin işini bile yapacak gücünün olmaması zoruna gidiyor.Şurda Doğum yapmayan çok az kişi kaldık bizimkilerde doğsa da bir sonraki aşamaya geçsek diyorum

Bir sonraki aşamada bebeklerden hiç iş yapamıcaz

Kizlar ben son adete gore 41e girdim ama 35 gunde bir adet oldugum icin ve yumurtladigim gunu bildigim icin 1 hafta geriden sayiyorum ama dr um pek boyle bakmiyor gibi geldi. 40. Haftaya bugun girdim normalde bana gore ama bugun sanci da cikmadi belirtim de yok normal doguma dair. Biraz daha sans verelim dedi 2 gun sonra tekrar alttan muayene edecekmis ona gore karar verecek sanirim. Hala gelmezse ne yapar merak ediyorum suni sanciya mi baslaniyor? Sezaryene dogru gidiyorum gibi bi his var icimde ama Allahtan hayirlisi

Ben de 40+o bu gün açılmam yok sancım yok günaşırı gidiyorum her şey yolunda ama artık korkuyorum inşallah mübarek kandil gününde kucağımıza sağsalim almak nasip olur bebişlerimizi.
Bende varım 39+6 bugün sancı açılma hiçbişe yok bugün yatıracaktı suni sancı verecekti nst çok Güzel dedi bebeğin kalp atışları iyi Çarşambaya kadar bekleyelim en geç cuma bebeğini kucağına veririm dedi

Bende sata göre 6 gün öndeydim hep yarın 40. Haftam doluyor benim doktorumda sata göre 39 gibi hesapladığı için bir hafta daha vaktin var diyordu eğer aradaki fark bir haftadan az ise sat baz alma kararı almışlar ama 6 günde az değil.... her gün acaba kakasını yapar mı diye düşünmekten bende doktorumu değiştirdim gerçi o da çarşambaya kadar bekleyelim dedi :) inşallah bebeklerimiz kendileri karar verir ne zaman geleceğine

LezzetliCipetpet canım naptın gittinmi doktora ne dedi?
Emira SY size ne dedi doktor canım nasılmış adaş paşamız :)
Ameliyatı varmış da canım, randevu saatim değişmişti, şimdi sıra bekliyorum. Önden nstye girdim bir sancı çıkmadı ama ben dün gece saat 3e kadar düzensiz sancı çektim... Kalbim de hala ara ara 120ye çıkıyor. 120 neyse de 140-150ye vurunca korktum dün işte. Merakla bekliyorum ne diyecek diye

Ayni hallerdeyim

Zaten ondan korkuyorum ve biran önce korktuğumu yaşamaya başlıyım diyorum kafamda atıp tutmaktan uyuyamıyorum geceleri artık
Hiç kafanda kurma kuzum. Ben hiç bişeyi kurmuyorm düşünmemeye çalışıyorum. Bebekler ilk zamanlar kendi düzenlerince hareket edecek sonra istikrarlı davranır sen kendi düzenine uydurursun Allahın izmiyle. İnşallah sakin bebeklerimiz olur gazlı sancılı olmasınlarda gerisi hallolur :))
İnşallah hayırlı gönlünü ferahlatacak haberler alırsın canım. Bişeyemi strest yaptın üzüldün de çarpıntın oldu acaba. Bende yarın 5buçuğa değiştirdim randevumu eşimin işi yüzünden bakalım bana ne dicek :)

Hadi inşallah sana da güzel şeyler söyler. Gelsin artık Yusuf Ege beyimiz

Hiç stres veya yorgunluk durumu olmadı canım. Hatta kendimi iyi hissetmediğim için oturduğum yerde katladığım çamaşırları bile yerleştirmedim. Öyle oturdum tüm gün, çarpıntıdan uzanamadım da. Şimdi de stresim yok bak, bir saattir oturuyorum ama durup dururken kalbim çıkıyor 110-120ye. Sonra geri düzeliyor filan. Değişik bir şey. Bir de bazı günler daha iyi oluyorum. Önceden haftanın 2 günü kötüysem 5günü iyiyim diyordum. Şimdilerde bir gün iyi bir gün kötü oluyorum filan.. Bebek büyüdükçe baskıyı arttırıyor sanırım.

Aynen kızlar bende yaptırdım Serenity Nipt testi hem kısa sürede çıkıyor hemde rahat uyku uyuyorum gerçekten hem çalışan arkadaşlarda çok iyi ilgileniyor kesinlikle tanıdığım herkese bu testleri yaptırmalarını tavsiye ediyorum

Amin inşallah içimi ferahlatacak şeyler söyler canım :) bekliyoruz artık paşayı en fazla 1 haftası kaldı beni bırakmak istemiyo kuzumm
Betüş büyüdükçe baskı oluyo demek ondan oluyo canım. Bende diyodum ya ntsde olmayan ağrı sancı oldu çok değişik diye. Meğer sırt üstü tamamen rahatsız yattığım için olmuş o. Bide yemek sonrasıydı organlarıma baskı yaptığı için kötü olmuşum. Geçen gittiğimde ebe yan yat rahat ol biraz yukarı çık ki kötü olma dedi. 50 dk tuttu ntsde beni gram fenalaşmadım.
Seninki de bu tarz bişey demekki. Artık betüşte iyi kötü toparladı kendini haftası da kötü değil. İlla gelmek istiyosa gelsin annesi napcaksın :)

Vardır bunda da bir hayır valla, ne yapalım. Kuzucuklar için katlanıyoruz işte. Sağlıkları yerinde olsun da gerisi hiiiç mühim değil

Yemek bile yapmak için kızımı pusete koyuyorum en hızlı şekilde yemek yapıyorum. Evi o uyuyunca anca topluyorum eğer tabi ben dr uyumadıysam yanında:))))
Allah yardımcın olsun canım senin ve bebek büyüten tüm annelerin. Evde küçük bebekten yemek yapamayınca en güzel menü kahvaltı hazırlamak ben ilk çocukta bolca uyguluyordum mecbur haa bide eşime dışardan bişeyler al gel diyordum. Yardım istemekten çekinmemek lazım bu dönemde hatta benim annemin evi yakın yemek yapıp bi tabakta bize gönderdiği çok oluyordu.
Ayy ne güzel yapıyorsun canım lütfen hep böyle kal ve sakinliğini koru. Çünkü bir anne ne kadar rahat olursa çocuğu da o kadar rahat stressiz oluyor. Ben maalesef sakin kalıcam dedikçe daha çok stres yapıyorum. Tabi bunda ilk çocuğumun dünyanın en gazlı kolik bebeği olmasının da etkisi çok

LezzetliCipetpet canım naptın gittinmi doktora ne dedi?
Emira SY size ne dedi doktor canım nasılmış adaş paşamız :)

Çok şükür sağlığı sıhhati yerindeymis canım Ayşe hanıma gittik çok ilgili ve tatlı bir doktor :)
140 gram almış dedi. Sarılığı biraz artmış ama 10un altı olunca risk olmuyormuş. Yine de persembe tekrar gormek istedi ki zaten o gün Nereida hanım da beni görmek istemişti.

Bu arada bir de fotografcida aile çekimi ve yenidoğan çekimi yaptırdık o da çok keyifli oldu. Aşıri tatlı pozlar verdi bizim minik bey :)

Sen de tahmin ettiğim gibi gününü dolduracaksin sanırım. Çatı muayenesi sonrası leke gelmedi mi sende?

Insallah dusmustur canim. Icine sinmeyen yere goturme tabi. Guzel haberlerini bekliyoruz. Bizimkide geceleri exorcist :)) bi kac gece uyudu onun disinda hep nobetteyiz.

Canim seni cok iyi anliyorum cok cok cok gecmis olsun sizin imtihaniniz da buymus allah beterinden korusun. Insallah en yakin zamanda kavusursunuz.

Benimde buyuk hasta oldu. Bebege gecmw derdi ayri ilgilenememek ayri sikinti. Ikiye de bolunemiyoruz. Allah yardimcimiz olsun. Yeri gelecek yetemiycez yeri gelecek basarmicaz anneyiz superman degil o yuzden sartlama.kendini elimizden gelwni yapiyoruz zaten.

Alttan giymelimi yoksa sadece bel korsesimi canim.

Dikkat ediyorum aslinda secerek yiyorum en azindan canim rezene cayi rahatlatiyor dediler ondan içiyorum sabah bi aksam bi tane neden boyle oluyor anlamiuorum gunduz sutumden veriyorum gece de doymazsa mama veriyorum ek olarak ondan olabilir mi

Canim bebekler mamayi zor sindiriyor die biliyorum. Hatta mama verilen bebeklere su verilmesi gerekirmis die duymustum.
Bi doktorunuza danis istersen.

Benim hic bi rahatsizligim yokken 38 den sonra tas gibi agirlasmistim ne oturup ne kalkabiliodum zor yani canim.kolay degil. Ki carpinti cok lanet bisey gebeliğin basinda yasadim bu aylarda cok daha zordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…