2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Biberonla vermiyorum şırıngayla veriyorum dün iki üç dakika emmeye başladı bugun beş dakikaya çıktı sabırla alıştırcaz artık biraz oburuzda doymuyoruz:)

Sadece bel korsesi canım o çamaşırlı olanlardan değil.göğüs altından bel sonuna kadar uzanıyor o kadar.

Çok doğru canım başka türlü yetişmiyor işler. Ama şunu çözdüm hiç bir şey çocuklarımız kadar kıymetli değil gerisi zaten dert değil. Felsefem bu artık

Çok saol canim.dogumunu bekleyenlere kolay dogumlar dilerim Allahtan

Hayırlı kandiller kızlar, rabbim kalbinizden geçen tüm duaları kabul etsin inşallah. Bebişi küvözde olan, rahatsız olan yada bi sıkıntısı olanlara şifa versin. Doğum yapmayan bizlere de hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Başıma gelecekleri bilmediğim için sakinim sanırım, senin ilk çocuk değil mi inan aklımda tutamıyorum kafa dolu. Ben ilk çocuk sandığım için dedim öyle tecrübeden dolayı sakin olmaman çok normal. Çok pardon
Oy maşallah paşaya, iyi olmanıza çok sevindim. Sarılıkta geçer bian önce inşallah.
Ya pozlarını yerim onun, maşallah ne iyi etmişsiniz hatıra kalır çok iyi :))
Galiba doldurucam günümü canım hatta 1 2 gün geçirebilebiliriz yani. Doğmayacak doğmayacak derken ciddi değildim ben
Çatı muayenesinden sonra leke gelmedi canım hani zorladı biraz en azından az da olsa kanama olur dedim ama maşallah benim rahime taş çıktı
Daha sonra çömelme hareketi falan yaptım. Düşün uzamış baş parmak tırnağı kadar genişlikte ve uzunlukta yani çok çok çok az sümüksü yapıda kahverengi akıntı geldi 2 gün önce. Daha sonra hafif kahverengimsi akıntım gelmiş çook az ama bidaha gelen giden olmadı. Sanırım yarın da zorlayacak beni. Hatta biraz fazla bile zorlar sanıyorum ama bilmiyorum
Artık Allaha teslim ettim tamamen neyi takdir ederse o olur diyorum. Çok istedim gönülden normali, fikir neyse zikir odur dedim ama kaderin önüne geçilmiyo tabiki.
Yarın akşam bakalım ne diyecek canım nereida hocacığım :) heyecan strest basmaya başlıyor artık :)

Selam
Bebeğin sarılık değeri artmış 17 olmuş
Hastaneye yatırdık yenidoğan yoğun bakım servisinde şu an. Süt götürüyoruz beslenmesi için
1 günde çıkar inşallah
İnşallah hemencik toparlarda çıkar canım

Amin canim.çok saol

Oglusumu gördüm ellerini sevdim öptüm şimdilik cihaza bağlı emziremiyorum ama biraz daha rahatladı içim minicik parmağımı tutunca . Doktor güzel konuştu bütün değerleri stabilmis bi iki gün sonra daha da belli olurmuş durumu . karnımda kakasini yemis sıpa ama iyi olacak. Inşallah kısa zamanda çıkıcak. Her yorumunuz ayrı ayrı moral veriyo bana hepinize çok teşekkür ederim

Canım benm dktorum yoğun kan gelince vakit kaybetme gel dedi. Nolur nolmaz bi git doktora. Acilden giriş yap vakit kaybetme Allaha emanet

Benimde ilk bebegim.cok yorucuydu masallah bu oyle degil gonlunu ferah tut bu uslu olur insallah

Sezeryanli arkadaslara bi sorum.daha olacak kanamaniz ne durumda benim.bi gun az olurken bi gun cok oluyor. Bi sorun yoktur umarim

İnşallah sen de yarın güzel haberlerle gelirsin canım :)

Bademellaa canım hayırlı olsun bebeğin Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah tez zamanda çıkar yoğun bakımdan.

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun

Kızlar sut sorunuyla geldim bende iki memeden de süt ile kan geliyor ilk gün yine biraz var gibiydi şimdi 2 damla ancak geliyor 2 saatte bir sağıyordum ama bu sabah 6da sağdım gelmedi bi daha denemedim sıcak su ve pamukla masaj yapıyorum 2 saatte bir ve güzel beslenmeye çalışıyorum bikaç saate duşa girip tekrar deneyeyim diyorum başka onerisi olan var mı :/

Kanama fazlaysa direk git bekleme.

rabarbaa tesekkur ederim tavsiyen icin canim okuduguma gore suniden sezeryana donulen cok oluyormus acilma yoksa bende hic ugrasmayim bide sanciyla nolucaksa olsun artik diyorum hayirlisi

Banyo sonrasi daha rahat geliyor genelde. Göğsünde sertlik tıkanıklık gibi bisey varmı varsa o kisimdan göğüs ucuna dogru banyo sabununun kenarını kaydırarak masaj yapabilirsin tikaniklik varsa açılır. Bol su içip guzelce dinlen sut icin bunlar da cok etkili. Birde sagarken one eğilip sagmayi dene yerçekimi etkisiyle daha rahat geliyor o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…