- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Amin canımm inşallahİnşallah sen de yarın güzel haberlerle gelirsin canım :)
Normal doğum yapanlar dikişiniz var ise ne durumda?
Benim 7. Günde kaşınmaya başladılar. Dün doktor kurumaya başlamışlar dedi. Acaba ne zaman düşer.
Iyi geceler kızlar. Saat 1 gibi doğum yaptım epiduralsiz normal şekilde. Çok zordu ama başardım dediğim anda bebegimin aglamadigini fark ettim halbuki benden önce doğum yapan kadının bebeği ortalığı inletiyodu . Daha ona dokunali 10 sn olmadan alıp götürdüler. Meğerse kendi kendine nefes alamıyormuş fazla suyundan dolayi. Ama nts de kalp atışları hep normaldi . Bizim bulunduğumuz hastane yeterli gelmediği için bebeğimi büyük hastaneye götürdüler . Kocaman bi makinenin içinde küçücük bedeniyle yanıma getirdiler goruyum diye . Burnunda bi hortum . Onu öyle görünce bütün canımın acısı geçti ama kalbimde öyle bi ağrı öyle bi yük var ki . Şimdi benim minik kuzum başka bi hastanede tek başına inşallah bende gidicem yarın yanına. Bol bol dua edin lütfen bende bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklayabileyim . Çünkü ben daha bebegimin kokusunu bilmiyorum , ellerine bile dokunamadım daha ve bu o kadar çok canımı yakıyo ki anlatamam .
Ay bir bakıyosun aynı gün doğum yapıyoruzz :)) çünkü Ege de gelmezse Pazartesi doğumu başlatacakk :))Kızlar doktorla görüştük, Betüşün sağlığı yerinde çok şükür. Cuma gününe tekrar çağırdı, 38.haftamız dolmuş oluyor, sabdah erkenden gel dedi. Eğer gerek görürse Cuma günü doğumu başlatacak, durabileceğime kanaat getirirse Pazartesi günü kesin doğum olacak... Bu günlere kadar da kendimi kötü hissedersen de gece gündüz hiç beklemiyorsun direkt geliyorsun, doğumu başlatıyoruz dedi...
Bir de çatı muayenesi yaptı ama biraz acıdı, peşine kanamam oldu ama nişan gibi değil sanırım zorlandığım için oldu. Hiç açıklığım yokmuş bu arada.
Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine bian önce sağlık sıhhat versin kuzuna. İnşallah bian önce kucağına alır hasretini bitirirsin kuzumBenim bugün 2. Günüm ve çok ağrım oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum siz nasıl başettiniz :/
Canım öncelikle hayırlı olsun bende dün doğum yaptim ve seninle aynı durumdayım tek farkla ben 1 sn bile dokunamadım bebişime mosmor doğdu ve hiç nefes almıyordu boğazından hortum verildi %100 makine desteği aldi ve Allah yardım etti bikaç saat sonra %50 kendi nefes almaya başladı ve burundan hortum verildi bugün görmeye gittik hortum çıkmış bantları çıkmış öyle mutlu oldum ki onu öyle görmek çok acı gerçekten ama Allah büyük beterinden korusun. Şimdi soğuk uygulama yapılıyor titriyor ağlıyor72 saat devam etmesi gerekiyormuş antibiyotik tedavisi de yapılıyor yavrum en az 1 hafta orada kalacakmış muhtemelen senin bebeğinide 1 hafta gözlem altında tutarlar. Bol bol dua Edip beklemekten başka çaremiz yok
Evet ya sorma canım. Az kaldı ama çok şükür, sağlıkla bitireceğiz inşallahBenim hic bi rahatsizligim yokken 38 den sonra tas gibi agirlasmistim ne oturup ne kalkabiliodum zor yani canim.kolay degil. Ki carpinti cok lanet bisey gebeliğin basinda yasadim bu aylarda cok daha zordur.
Çok geçmiş olsun... Fototerapiden sonra inşallah hemencecik düşer canım...Selam
Bebeğin sarılık değeri artmış 17 olmuş
Hastaneye yatırdık yenidoğan yoğun bakım servisinde şu an. Süt götürüyoruz beslenmesi için
1 günde çıkar inşallah
Bugun saglik ocagi kontrolu var orada söyleyeceğim boyle bi durum oldugunu belki bi dermani vardir cok korkuyorum aglarken susmayinca
NE KAdar fazla canımm?Kızlar şimdi lavaboya gittim ve bayaaa kanlı nişan geldi. Napsam sizce hastaneye gitsem mi yoksa oturup bekliyimmi. Offf doktorum da yok yurtdışında. Kanamanın fazla olması beni korkuttu ama böylede olabilir mi nişan gelmesi acil yardım edin bana
Kızlar sut sorunuyla geldim bende iki memeden de süt ile kan geliyor ilk gün yine biraz var gibiydi şimdi 2 damla ancak geliyor 2 saatte bir sağıyordum ama bu sabah 6da sağdım gelmedi bi daha denemedim sıcak su ve pamukla masaj yapıyorum 2 saatte bir ve güzel beslenmeye çalışıyorum bikaç saate duşa girip tekrar deneyeyim diyorum başka onerisi olan var mı :/
Kuzumm bebeğin eşi ayrıldıysa büyük bi risk. Riske atma sezaryen ol. Allaha emanet Allah korusun bebeğini nolur nolmaz. Zaten doktora güvenmekten başka çarende yok. Eğer vaktin varsa doktorun diyosa ki bir iki saat bekler diye başka doktora gözük için rahat etsin ama bence riske atma. Plesentadan ayrılması demek kan akışı oksijen alışı herşey bitti demektir. Hatta bebekler normal doğsa bile plesentadan yaklaşık 2 3 dk sonra ayırılıyolar ki herşeyi tamamen bebeğe geçsin diye. Bu riske girme benceKızlar hastanedeyim. Nöbetçi doktor kanamadan dolayı bebeğin eşinin erken ayrıldığını sancıyla riske atmayalım sezeryan hazırlığı yapalım dedi. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ama doktora güvenmelimiyim onu da bilmiyorum. İlki normaldi daha 3 gün önce kontroldeydim ve sorun yoktu. Ne yapmalıyım sizce
Kızlar hastanedeyim. Nöbetçi doktor kanamadan dolayı bebeğin eşinin erken ayrıldığını sancıyla riske atmayalım sezeryan hazırlığı yapalım dedi. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ama doktora güvenmelimiyim onu da bilmiyorum. İlki normaldi daha 3 gün önce kontroldeydim ve sorun yoktu. Ne yapmalıyım sizce
Sizi korkutmak istemem ama bunu asla önemsiz birşey sanmayın. Ben bebeğimi 12 gün önce plasenta ayrılması yüzünden kaybettim. Kendim de ölüyordum. Bu kadar acı birşeyi yazıyorum sizi korkutmak değil amacım ama bilin ve ona göre hemen tedbir alın diye söylüyorum. Üstelik evden hastaneye doğum başlıyor diye suyum geldiği için gittik hastanede asansörden çıkarken kanamam oldu ve dakikalar içinde bebeğimiz vefat etti. Umarım hemen müdahale ederler sizin bebeğiniz kurtulur. Geçmiş olsun buraya güzel haberleri yazın bekliyoruz. Mübarek günde doğsun bebiş inşallahKızlar hastanedeyim. Nöbetçi doktor kanamadan dolayı bebeğin eşinin erken ayrıldığını sancıyla riske atmayalım sezeryan hazırlığı yapalım dedi. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ama doktora güvenmelimiyim onu da bilmiyorum. İlki normaldi daha 3 gün önce kontroldeydim ve sorun yoktu. Ne yapmalıyım sizce
keşke bukadar korkutucu yazmasaydınız bunu. Burada hergün kafasından binlerce korkunç düşünce geçen anne adayları var. Endişe içindeyiz hepimiz. Eminim arkadaşımızda durumun ciddiyetinin farkındadır. Yoksa bebeğin eşinin ayrılmış olması ve yinede Dr a güvenmemek başka hastanelere gitmekle uğraşmak saçmalık olurdu bu durumda. Ama tabiki seçim yinede onun.Sizi korkutmak istemem ama bunu asla önemsiz birşey sanmayın. Ben bebeğimi 12 gün önce plasenta ayrılması yüzünden kaybettim. Kendim de ölüyordum. Bu kadar acı birşeyi yazıyorum sizi korkutmak değil amacım ama bilin ve ona göre hemen tedbir alın diye söylüyorum. Üstelik evden hastaneye doğum başlıyor diye suyum geldiği için gittik hastanede asansörden çıkarken kanamam oldu ve dakikalar içinde bebeğimiz vefat etti. Umarım hemen müdahale ederler sizin bebeğiniz kurtulur. Geçmiş olsun buraya güzel haberleri yazın bekliyoruz. Mübarek günde doğsun bebiş inşallah
Benim bugün 2. Günüm ve çok ağrım oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum siz nasıl başettiniz :/
Canım öncelikle hayırlı olsun bende dün doğum yaptim ve seninle aynı durumdayım tek farkla ben 1 sn bile dokunamadım bebişime mosmor doğdu ve hiç nefes almıyordu boğazından hortum verildi %100 makine desteği aldi ve Allah yardım etti bikaç saat sonra %50 kendi nefes almaya başladı ve burundan hortum verildi bugün görmeye gittik hortum çıkmış bantları çıkmış öyle mutlu oldum ki onu öyle görmek çok acı gerçekten ama Allah büyük beterinden korusun. Şimdi soğuk uygulama yapılıyor titriyor ağlıyor72 saat devam etmesi gerekiyormuş antibiyotik tedavisi de yapılıyor yavrum en az 1 hafta orada kalacakmış muhtemelen senin bebeğinide 1 hafta gözlem altında tutarlar. Bol bol dua Edip beklemekten başka çaremiz yok
Bilmiyorum çok endişelendim yazalı da 12 dk olmuş buraya yazıp vakit kaybetmesin istedim diğer hamileleri düşünemedim kusura bakmayın sadece ona yazınca o okuyavak gibi düşündüm sanırım panikle. Üzülmeyin korkmayın nasipten öte yol yok. Allah bu mübarek gece hürmetine bütün yavruların sağ salim doğmasını sağlasın inşallahSizler için dua ettim. Kolay doğumlarınız olsun diye. Hastanedeki bebişler şifa bulsun diye. Bebişi olmayanlara rabbim bebiş versin diye. Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yanımızda olsun inşallah.
keşke bukadar korkutucu yazmasaydınız bunu. Burada hergün kafasından binlerce korkunç düşünce geçen anne adayları var. Endişe içindeyiz hepimiz. Eminim arkadaşımızda durumun ciddiyetinin farkındadır. Yoksa bebeğin eşinin ayrılmış olması ve yinede Dr a güvenmemek başka hastanelere gitmekle uğraşmak saçmalık olurdu bu durumda. Ama tabiki seçim yinede onun.
şuanda seçeneğin var mı. Bu senin tansiyonunun yükselmesi, ne bileyim bebeğe kordon dolanması gibi bi durum değil. Dahada ciddi. Doktorunun söylediği şey çok ciddi birşey hatta en yakın zamanda müdahale edilmesi gereken birşey.Kızlar hastanedeyim. Nöbetçi doktor kanamadan dolayı bebeğin eşinin erken ayrıldığını sancıyla riske atmayalım sezeryan hazırlığı yapalım dedi. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ama doktora güvenmelimiyim onu da bilmiyorum. İlki normaldi daha 3 gün önce kontroldeydim ve sorun yoktu. Ne yapmalıyım sizce
Evet canım bryaz süt geldi ondan mı acaba. İlki hafif sarıydı 15 gün falan beyazlaştı sonraCanım biz hergün yaptırıyoruz banyoyu. İlk 4 gün yapmamıştı yoğunbakımda kaldığı için. Yıkandığı için biraz geç düşebilir göbek. 8. Gündü bugün. Göbek bakım seti yazmış doktor; alkollü spreyi mendile sıkıp siliyorsun o kadar.
Canım inşallah doğumun çok kolay olur. Yaklaşımından enerjinden öyle düşünüyorum. Evet canım kafa girmemişti kanala; kanala hirse su şakır şakır gelmeye devam etmez kafası tıkar sızardı, dedi ebe. Bir ara yerlere örtü serdiler de su için :)))
Gözün aydın canım kavuşmanıza sevindim.
Canım benim 3,Gün gelmeye başladı. Pompayla sağdım, bebeğim de yoktu 4 gün yanımda, bestlak damla yazmış doktor onu kullanıyorum, promalt içecek içiyorum günde 1-2, rezene çayı 1-2 fincan. İlaçlarımı da bol suyla içiyorum.
Gözünüz aydın canım güle güle büyütün. Beyaz süt geldiği için mi yağsız geldi sana acaba ilk süt sarımsı oluyor. Sütünü sağdığında beklet illaki üstüne çıkan yağı görürsün. Ama bazısının sütü kesinlikle daha yağlı oluyor, bazısının olmuyor.
Hastaneye gitmişsiniz sonraki mesajında gördüm. İnşallah hayırlı haberlerini bekleriz.
Oluyordu canım son ayda. Ben de sanıyordum bebeğin kafası kanala inmiş ondan ama inmemişken öyleydi. Benimkine normal diyordu doktor.
Bizim de öyle canım. Tez şifalar dilerim. Islak mendili üşümesin diye sıcak suyla ıslatıp siliyordum. Vazgeçtim ondan serin sern silince ayıkıyor. Yoksa burnunu sık, ayağını ov işe yaramadı.
Peki canım. Çok sağol.Gozuniz aydin canim cok sevindim sutun formu gun gectikce degisir canim yeterince yaglidir yani merak etme sen. Sutu artirmak icin bol su bol uyku ve bol bol emzir canim
Ay canımm rabbim sana sabır dayanma gücü kuvveti versin. Tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış. İnşallah cennette kavuşursun meleğine. Rabbim yardımcın olsun sabırlar versinSizi korkutmak istemem ama bunu asla önemsiz birşey sanmayın. Ben bebeğimi 12 gün önce plasenta ayrılması yüzünden kaybettim. Kendim de ölüyordum. Bu kadar acı birşeyi yazıyorum sizi korkutmak değil amacım ama bilin ve ona göre hemen tedbir alın diye söylüyorum. Üstelik evden hastaneye doğum başlıyor diye suyum geldiği için gittik hastanede asansörden çıkarken kanamam oldu ve dakikalar içinde bebeğimiz vefat etti. Umarım hemen müdahale ederler sizin bebeğiniz kurtulur. Geçmiş olsun buraya güzel haberleri yazın bekliyoruz. Mübarek günde doğsun bebiş inşallah
Canım canı yanmış bi anne daha nasıl yumuşatarak yazabilirdi bunu?Sizler için dua ettim. Kolay doğumlarınız olsun diye. Hastanedeki bebişler şifa bulsun diye. Bebişi olmayanlara rabbim bebiş versin diye. Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yanımızda olsun inşallah.
keşke bukadar korkutucu yazmasaydınız bunu. Burada hergün kafasından binlerce korkunç düşünce geçen anne adayları var. Endişe içindeyiz hepimiz. Eminim arkadaşımızda durumun ciddiyetinin farkındadır. Yoksa bebeğin eşinin ayrılmış olması ve yinede Dr a güvenmemek başka hastanelere gitmekle uğraşmak saçmalık olurdu bu durumda. Ama tabiki seçim yinede onun.
Canım Allah sana da sabır versin inşallah. Gerçekten çok ciddi bi durum asla bir dk bile kaybedilmemeli. Rabbim bebeğinle cennette kavuşmanızı nasip etsin,Bu mübarek günde dayanma gücü versin.Sizi korkutmak istemem ama bunu asla önemsiz birşey sanmayın. Ben bebeğimi 12 gün önce plasenta ayrılması yüzünden kaybettim. Kendim de ölüyordum. Bu kadar acı birşeyi yazıyorum sizi korkutmak değil amacım ama bilin ve ona göre hemen tedbir alın diye söylüyorum. Üstelik evden hastaneye doğum başlıyor diye suyum geldiği için gittik hastanede asansörden çıkarken kanamam oldu ve dakikalar içinde bebeğimiz vefat etti. Umarım hemen müdahale ederler sizin bebeğiniz kurtulur. Geçmiş olsun buraya güzel haberleri yazın bekliyoruz. Mübarek günde doğsun bebiş inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?