2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar doktorla görüştük, Betüşün sağlığı yerinde çok şükür. Cuma gününe tekrar çağırdı, 38.haftamız dolmuş oluyor, sabdah erkenden gel dedi. Eğer gerek görürse Cuma günü doğumu başlatacak, durabileceğime kanaat getirirse Pazartesi günü kesin doğum olacak... Bu günlere kadar da kendimi kötü hissedersen de gece gündüz hiç beklemiyorsun direkt geliyorsun, doğumu başlatıyoruz dedi...

Bir de çatı muayenesi yaptı ama biraz acıdı, peşine kanamam oldu ama nişan gibi değil sanırım zorlandığım için oldu. Hiç açıklığım yokmuş bu arada.

Normal doğum yapanlar dikişiniz var ise ne durumda?
Benim 7. Günde kaşınmaya başladılar. Dün doktor kurumaya başlamışlar dedi. Acaba ne zaman düşer.

Benim bugün 2. Günüm ve çok ağrım oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum siz nasıl başettiniz :/

Canım öncelikle hayırlı olsun bende dün doğum yaptim ve seninle aynı durumdayım tek farkla ben 1 sn bile dokunamadım bebişime mosmor doğdu ve hiç nefes almıyordu boğazından hortum verildi %100 makine desteği aldi ve Allah yardım etti bikaç saat sonra %50 kendi nefes almaya başladı ve burundan hortum verildi bugün görmeye gittik hortum çıkmış bantları çıkmış öyle mutlu oldum ki onu öyle görmek çok acı gerçekten ama Allah büyük beterinden korusun. Şimdi soğuk uygulama yapılıyor titriyor ağlıyor 72 saat devam etmesi gerekiyormuş antibiyotik tedavisi de yapılıyor yavrum en az 1 hafta orada kalacakmış muhtemelen senin bebeğinide 1 hafta gözlem altında tutarlar. Bol bol dua Edip beklemekten başka çaremiz yok

Ay bir bakıyosun aynı gün doğum yapıyoruzz :)) çünkü Ege de gelmezse Pazartesi doğumu başlatacakk :))
Hadi hayırlısı olsun canım sağlığının yerinde olmasına çok sevindim. Artık son sayıyoruz o halde şafaklarımız aynı :))

Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine bian önce sağlık sıhhat versin kuzuna. İnşallah bian önce kucağına alır hasretini bitirirsin kuzum

Benim hic bi rahatsizligim yokken 38 den sonra tas gibi agirlasmistim ne oturup ne kalkabiliodum zor yani canim.kolay degil. Ki carpinti cok lanet bisey gebeliğin basinda yasadim bu aylarda cok daha zordur.
Evet ya sorma canım. Az kaldı ama çok şükür, sağlıkla bitireceğiz inşallah

Selam
Bebeğin sarılık değeri artmış 17 olmuş
Hastaneye yatırdık yenidoğan yoğun bakım servisinde şu an. Süt götürüyoruz beslenmesi için
1 günde çıkar inşallah
Çok geçmiş olsun... Fototerapiden sonra inşallah hemencecik düşer canım...

kızlar bizim iki gündür şöyle bir sorunumuz var, benim oglan 13. gününde ve sürekli emmek istiyor. sonra
Bugun saglik ocagi kontrolu var orada söyleyeceğim boyle bi durum oldugunu belki bi dermani vardir cok korkuyorum aglarken susmayinca

bizi de bugün hemşire aradı. olmazsa gaz damlalarından kullanın dedi. gaz damlaları da her bebekte etkili olmuyor sanki. bilemedim ki ne yapsam?

NE KAdar fazla canımm?

uykunu almaya, dinlenmeye de dikkat et canım. uyku süt üretimi için çok önemli.

Kızlar hastanedeyim. Nöbetçi doktor kanamadan dolayı bebeğin eşinin erken ayrıldığını sancıyla riske atmayalım sezeryan hazırlığı yapalım dedi. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ama doktora güvenmelimiyim onu da bilmiyorum. İlki normaldi daha 3 gün önce kontroldeydim ve sorun yoktu. Ne yapmalıyım sizce

Kuzumm bebeğin eşi ayrıldıysa büyük bi risk. Riske atma sezaryen ol. Allaha emanet Allah korusun bebeğini nolur nolmaz. Zaten doktora güvenmekten başka çarende yok. Eğer vaktin varsa doktorun diyosa ki bir iki saat bekler diye başka doktora gözük için rahat etsin ama bence riske atma. Plesentadan ayrılması demek kan akışı oksijen alışı herşey bitti demektir. Hatta bebekler normal doğsa bile plesentadan yaklaşık 2 3 dk sonra ayırılıyolar ki herşeyi tamamen bebeğe geçsin diye. Bu riske girme bence

Anlık değişebiliyor canım herşey. Doktor dediyse sakın riske atma. Sağlıcakla alın kucağınıza

Sizi korkutmak istemem ama bunu asla önemsiz birşey sanmayın. Ben bebeğimi 12 gün önce plasenta ayrılması yüzünden kaybettim. Kendim de ölüyordum. Bu kadar acı birşeyi yazıyorum sizi korkutmak değil amacım ama bilin ve ona göre hemen tedbir alın diye söylüyorum. Üstelik evden hastaneye doğum başlıyor diye suyum geldiği için gittik hastanede asansörden çıkarken kanamam oldu ve dakikalar içinde bebeğimiz vefat etti. Umarım hemen müdahale ederler sizin bebeğiniz kurtulur. Geçmiş olsun buraya güzel haberleri yazın bekliyoruz. Mübarek günde doğsun bebiş inşallah

Sizler için dua ettim. Kolay doğumlarınız olsun diye. Hastanedeki bebişler şifa bulsun diye. Bebişi olmayanlara rabbim bebiş versin diye. Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yanımızda olsun inşallah.
keşke bukadar korkutucu yazmasaydınız bunu. Burada hergün kafasından binlerce korkunç düşünce geçen anne adayları var. Endişe içindeyiz hepimiz. Eminim arkadaşımızda durumun ciddiyetinin farkındadır. Yoksa bebeğin eşinin ayrılmış olması ve yinede Dr a güvenmemek başka hastanelere gitmekle uğraşmak saçmalık olurdu bu durumda. Ama tabiki seçim yinede onun.

Sağlıklı sıhhatli alcaz inşallah bebeklerimizi kucagimiza . Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin

Bilmiyorum çok endişelendim yazalı da 12 dk olmuş buraya yazıp vakit kaybetmesin istedim diğer hamileleri düşünemedim kusura bakmayın sadece ona yazınca o okuyavak gibi düşündüm sanırım panikle. Üzülmeyin korkmayın nasipten öte yol yok. Allah bu mübarek gece hürmetine bütün yavruların sağ salim doğmasını sağlasın inşallah

şuanda seçeneğin var mı. Bu senin tansiyonunun yükselmesi, ne bileyim bebeğe kordon dolanması gibi bi durum değil. Dahada ciddi. Doktorunun söylediği şey çok ciddi birşey hatta en yakın zamanda müdahale edilmesi gereken birşey.

Evet canım bryaz süt geldi ondan mı acaba. İlki hafif sarıydı 15 gün falan beyazlaştı sonra

Ay canımm rabbim sana sabır dayanma gücü kuvveti versin. Tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış. İnşallah cennette kavuşursun meleğine. Rabbim yardımcın olsun sabırlar versin
Canım canı yanmış bi anne daha nasıl yumuşatarak yazabilirdi bunu?
Arkadaşımız sizce napıyım diye sormuş olayın şokuyla sence farkındamı olayın ciddiyetinin? Benim yazdığım bile bence daha sert ve korkutucuydu. Evet hepimiz herşeyden korkuyoruz ama emsali yaşanmış bi olay varsa hepimiz ona göre tedbirimizi almamız açısından en iyisini yapmış. Vakit kaybetmesin diye olayı hemen yazmış. Canı yanan bi anneye senin bunu yazman sence nasıl bi durum?
Kusura bakma sert çıkmış yada yanlış düşümüyo olabilirim ama ben sen gibi asla düşünmüyorum

Canım Allah sana da sabır versin inşallah. Gerçekten çok ciddi bi durum asla bir dk bile kaybedilmemeli. Rabbim bebeğinle cennette kavuşmanızı nasip etsin,Bu mübarek günde dayanma gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…