- 17 Haziran 2018
- 27
- 53
- 8
- 43
kasik sikıntilı is ya siringada okadar mamaya zor gecenin bi yarisi uyku sersemi veriyorum zaten ondada kasik gibi ustu basi islaniyor biberonuda anne memesiyle ayni olanlardan ama ikisini ayni anda yurutebilmenin bi yolu yokmuki acaba.4.30 da uyandik emdi bbi guzel oglum mamasini yedi altini aldim gazini cikardi hala uyumafi fildir fildir bakiyo su saatte simdi o uyyur oburu uyanir bizimde gecemiz buraya kadarmis
Ben sarılıktan beri mama da verdiğim için biberonla da veriyorum, emziriyorum da. Avent kullanıyorum biberonu, meme reddi yaşamadık henüz. Tavsiye ederim kızlar
Ben de avent aldım ama tepeden bir yerden sizdiriyor,n11den almistim faturasını kutusunu da attım.firmayla aslında iletişime geçmek lazim
A Akdemirailesi tomrisin günlüğunu de okudum gaza geldim mamayı azalttım vermedim , meme vermeyle cebellestik sonuç kızım kilo almıyorDr mamayı kesinlikle kesmek yok dedi.
Şuan 1,5 ayligiz 3800 . Çok mu az anlamadım. neden bu kadar kiloya takılıyorlar ki
Büyük kızım 9 yaşında şimdi, 2. Ay mamaya başladık, sadece Avent kullandım ve 3,5 ay emmeye devam etti maalesef.Ben sarılıktan beri mama da verdiğim için biberonla da veriyorum, emziriyorum da. Avent kullanıyorum biberonu, meme reddi yaşamadık henüz. Tavsiye ederim kızlar
Emzirme öncesi sıcak uygulama ve masaj emzirme sonrası soğuk diye biliyorum, göğüs yarası için de gümüş kalkan çok işe yarıyor.https://www.instagram.com/p/Bo4d-F3ja8V/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=rfwfz367a2li Ve https://www.instagram.com/p/BlaFW7Xnl3I/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=aqw9wlw6l0mv deneyebilirsinizKızlar dün tek göğsüm çok fazla yara demiştim ya o göğsümden az emzirdim sanırım zaten daha tam sütümde yok ama orası tıkandı galiba diğer göğsümden sıkınca geliyo yara olandan uğraşıyorum gelmiyo şimdi masaj yaptım biraz gelir gibi oldu.başka ne yapabilirim kanalın tıkanmasından korkuyorum
Doktoru dinlemekte fayda var, eğer aynı doktora devam edecekseniz. Doktorlar da farklı görüşte oluyorlar çünkü beslenme ve kilo alımıyla ilgili. birden mama bırakmayın diyor kadın da. Günlük kilo alımı 20-30 gr. ise yeterli diyor benim doktorum, sık sık tartıya götürüyorum, muayene ediyor, beslenmeyle ilgili son tartımdan sonra manayı bir öğün azaltıp bakmıştık mesela artış nasıl diye. 3-4 günlük aralıkla deneme yanılma gibi gidip en son vermedim mesela. Doğum kilosu kaçtı bebeğinizin?
3090 doğdu , şişlikler falan inince 2900e indi. Sonra az da olsa kilo alımı oldu canim
İnternetten araştırdım kesinlikle sıkmayın enfeksiyon dağıtabilirsiniz diyor iyice araştır bence sendeSüt birikiyormus göğüslerde oyüzden şişiyormuş. Bize egitimde anlatmışlardı biliyordum süt birikebilecegini kv de banyo sonrası meme uçlarını sıkmamı söyledi yoksa şişip rahatsiz eder bebeği dedi. Ben banyo sonrası 2 elimle hafif hafif sıkar gibi masaj yapıyorum süt çıkıyor içinden ilk basta ikisinden de çıkıyordu suan birinden çıkıyor sadece.
Bende bir iki kez mama verdim aventte yine çekmesi gerekiyor mama gelmesi için bende meme reddi yaşamadım memnun kaldımBen sarılıktan beri mama da verdiğim için biberonla da veriyorum, emziriyorum da. Avent kullanıyorum biberonu, meme reddi yaşamadık henüz. Tavsiye ederim kızlar
Merhabalar kızlar bir sorum olacak araştırdım baya normal diyor ama yine de kafama takıldı bebeğimin göğüsleri sert şişti emen bebeklerde ve 40 haftayı geçmiş bebeklerde normal diyor başına gelen var mı ?
Süt birikiyormus göğüslerde oyüzden şişiyormuş. Bize egitimde anlatmışlardı biliyordum süt birikebilecegini kv de banyo sonrası meme uçlarını sıkmamı söyledi yoksa şişip rahatsiz eder bebeği dedi. Ben banyo sonrası 2 elimle hafif hafif sıkar gibi masaj yapıyorum süt çıkıyor içinden ilk basta ikisinden de çıkıyordu suan birinden çıkıyor sadece.
Çok şükür siz de sıkıntı yaşamamışsınız canım.Bende bir iki kez mama verdim aventte yine çekmesi gerekiyor mama gelmesi için bende meme reddi yaşamadım memnun kaldım
Canım bana 3 farklı çocuk doktoru sıkma deyince bende korktum hiç ellemedim.hatta bir dr. Dediki bazı aileler içinden süt çıkıyor diye sıkıyor sakin öyle bisey yapmayın dedi..Aynı şey benim de başıma geldi çocuk doktorumuza bildirdim -bizdeki östrojen hormonunun bebeğe geçtiğini ondan şiştiğini söyledi, herhangi bi masaj sıkma müdahelede bulunmayın dedi...
Ama Doğum sonrası kv bizde 10 gün kaldığında o da sizin kv dediğini yapıp uyguluyordu
Süt birikmesin diye masaj yap demişti ama ben hiç yapmadım - sıkıp da tahriş ederim zarar veririm diye korkuyorum
Canım bebek daha çok çekiyor sağmaya oranla ve salgılanan hormonlarla artıyor emerken süt.Kizlar benimkide avent ama biberona daha duskun memede sıkılıyor hemn bırakiyor sutumde cogalmadi en cok 40 cc yi gordum sanirim cogalmicak bennimki bugun 26 gunlugux
Canım en iyi gelen şey sıcak duş oldu sezeryanli isen sadece göğsünü sıcak suya tutarak yıka masaj yap En iyi gelen oydu ilk günler çok zor oluyor canım ama bir haftaya rahat emzirmeye basliycaksin inşallah krem ve kalkanda işe yaradı duş sonrası hemen krem sürüp kalkanı taktım birde emzirme hemşiresi en son sütünü sur göğüse demiştiKızlar dün tek göğsüm çok fazla yara demiştim ya o göğsümden az emzirdim sanırım zaten daha tam sütümde yok ama orası tıkandı galiba diğer göğsümden sıkınca geliyo yara olandan uğraşıyorum gelmiyo şimdi masaj yaptım biraz gelir gibi oldu.başka ne yapabilirim kanalın tıkanmasından korkuyorum
Birden cekmiyor kademe kademe azalıyor şırıngadaki süt ama arkadaslar sondadan bahsetmis ben hic duymamıştım o daha mantıklı geldi.Biberon vermek istemiyorum ama gerçekten kaşıkla verilecek gibi değil. Bir gün denedim yarısı ağızda yarısi dışarda, bebeğin elini hareket ettirdikce kasıktan dökülmesi falan zor bı yöntem. Şırınga evde vardı akşam baktım denicektim ama deliği gözümü korkuttu birden çeker de genizine kaçar diye
Evet mesela sağı emzirirken solu sağacaksın. Bebek emerken süt daha çok salgılanıyor oyuzden daha fazla çıkıyor o esnada.Ama baya cok mama yiyor yetisirmi okadar mamâ suringayla acaba. Birde ayni andami sagicam bebegi emdirirken onu anlamadim
Aynı şey benim de başıma geldi çocuk doktorumuza bildirdim -bizdeki östrojen hormonunun bebeğe geçtiğini ondan şiştiğini söyledi, herhangi bi masaj sıkma müdahelede bulunmayın dedi...
Ama Doğum sonrası kv bizde 10 gün kaldığında o da sizin kv dediğini yapıp uyguluyordu
Süt birikmesin diye masaj yap demişti ama ben hiç yapmadım - sıkıp da tahriş ederim zarar veririm diye korkuyorum
Bilmiyordum bidaha yapmam teşekkürler.İnternetten araştırdım kesinlikle sıkmayın enfeksiyon dağıtabilirsiniz diyor iyice araştır bence sende
Iyigeceler kizlar duanda sut savmaktayim .oglum biberona aalisiyor sanirim memeyle arasi pek yok gibi bazen cok guzel emiyor bazende yuzune bakmiyor cok morelim bozuluyo ve meme emdikten sonra bi onceki beslenmesinin uzerinden3 saat gectiyse kiyameti kopariyor mama istiyor ve en az 90 lik iciyor .sagdigimda ise emmezse 40 emerse 2p faln cikiyor 2 gogusten yani amn amn bi sutumde yok.ben bukadar az ken sutu. Ve mamzya bukadar duskunken nasil tmmen dondurucem memeye bi akil verin ama kasik demeyin lutfen okadar mamayi kasikla cok zor.birde ornegin sagdim gogsumu ustune bebek uyandi napicagimi sasiriyorum.sut yok diye ne kadar surede gogusler sutle dolar bilgisi olan varmi bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?