2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben sarılıktan beri mama da verdiğim için biberonla da veriyorum, emziriyorum da. Avent kullanıyorum biberonu, meme reddi yaşamadık henüz. Tavsiye ederim kızlar

Ben de avent aldım ama tepeden bir yerden sizdiriyor,n11den almistim faturasını kutusunu da attım.firmayla aslında iletişime geçmek lazim

A Akdemirailesi tomrisin günlüğunu de okudum gaza geldim mamayı azalttım vermedim , meme vermeyle cebellestik sonuç kızım kilo almıyor Dr mamayı kesinlikle kesmek yok dedi.
Şuan 1,5 ayligiz 3800 . Çok mu az anlamadım. neden bu kadar kiloya takılıyorlar ki

Kızlar dün tek göğsüm çok fazla yara demiştim ya o göğsümden az emzirdim sanırım zaten daha tam sütümde yok ama orası tıkandı galiba diğer göğsümden sıkınca geliyo yara olandan uğraşıyorum gelmiyo şimdi masaj yaptım biraz gelir gibi oldu.başka ne yapabilirim kanalın tıkanmasından korkuyorum

Doktoru dinlemekte fayda var, eğer aynı doktora devam edecekseniz. Doktorlar da farklı görüşte oluyorlar çünkü beslenme ve kilo alımıyla ilgili. birden mama bırakmayın diyor kadın da. Günlük kilo alımı 20-30 gr. ise yeterli diyor benim doktorum, sık sık tartıya götürüyorum, muayene ediyor, beslenmeyle ilgili son tartımdan sonra manayı bir öğün azaltıp bakmıştık mesela artış nasıl diye. 3-4 günlük aralıkla deneme yanılma gibi gidip en son vermedim mesela. Doğum kilosu kaçtı bebeğinizin?

Emzirme öncesi sıcak uygulama ve masaj emzirme sonrası soğuk diye biliyorum, göğüs yarası için de gümüş kalkan çok işe yarıyor.https://www.instagram.com/p/Bo4d-F3ja8V/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=rfwfz367a2li Ve https://www.instagram.com/p/BlaFW7Xnl3I/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=aqw9wlw6l0mv deneyebilirsiniz

3090 doğdu , şişlikler falan inince 2900e indi. Sonra az da olsa kilo alımı oldu canim

Süt artıracaksın canım sen o zaman, sütün arttıkça kademeli mamayı azaltmayı planlamayı teklif edersin doktora, kilo alımı mama aldığı zamanki kadar artsa bu iş oldu denektir. Günlük 20-30 gr. Sağdığın sütleri de emzirirken hortumla vermeyi dene, mamayı da aynı şekilde. Memeyi bırakmasın kuzu.
3090 doğdu , şişlikler falan inince 2900e indi. Sonra az da olsa kilo alımı oldu canim

İnternetten araştırdım kesinlikle sıkmayın enfeksiyon dağıtabilirsiniz diyor iyice araştır bence sende

Ben sarılıktan beri mama da verdiğim için biberonla da veriyorum, emziriyorum da. Avent kullanıyorum biberonu, meme reddi yaşamadık henüz. Tavsiye ederim kızlar
Bende bir iki kez mama verdim aventte yine çekmesi gerekiyor mama gelmesi için bende meme reddi yaşamadım memnun kaldım

Aynı şey benim de başıma geldi çocuk doktorumuza bildirdim -bizdeki östrojen hormonunun bebeğe geçtiğini ondan şiştiğini söyledi, herhangi bi masaj sıkma müdahelede bulunmayın dedi...

Ama Doğum sonrası kv bizde 10 gün kaldığında o da sizin kv dediğini yapıp uyguluyordu
Süt birikmesin diye masaj yap demişti ama ben hiç yapmadım - sıkıp da tahriş ederim zarar veririm diye korkuyorum

Bende bir iki kez mama verdim aventte yine çekmesi gerekiyor mama gelmesi için bende meme reddi yaşamadım memnun kaldım
Çok şükür siz de sıkıntı yaşamamışsınız canım.

Ben kendi sütümü de sağıp veriyorum hala ara ara. Bazen içecek gücü olmuyor çünkü, günde iki kere sağıyorumdur herhalde, bir kere de mama veriyorum.

Canım bana 3 farklı çocuk doktoru sıkma deyince bende korktum hiç ellemedim.hatta bir dr. Dediki bazı aileler içinden süt çıkıyor diye sıkıyor sakin öyle bisey yapmayın dedi..

Kizlar benimkide avent ama biberona daha duskun memede sıkılıyor hemn bırakiyor sutumde cogalmadi en cok 40 cc yi gordum sanirim cogalmicak bennimki bugun 26 gunlugux

Kizlar benimkide avent ama biberona daha duskun memede sıkılıyor hemn bırakiyor sutumde cogalmadi en cok 40 cc yi gordum sanirim cogalmicak bennimki bugun 26 gunlugux
Canım bebek daha çok çekiyor sağmaya oranla ve salgılanan hormonlarla artıyor emerken süt.

Bak mesela normalde sağıyordum 30cc çıkıyordu bir göğüsten. Dün önce bebek getirdi sütü ama yine içemedi, ben de sağdım peşine ve 60cc çıktı tek göğüsten. Sayılara takılma sen yine de, emerken daha çok geliyordur Allahın izniyle

Canım en iyi gelen şey sıcak duş oldu sezeryanli isen sadece göğsünü sıcak suya tutarak yıka masaj yap En iyi gelen oydu ilk günler çok zor oluyor canım ama bir haftaya rahat emzirmeye basliycaksin inşallah krem ve kalkanda işe yaradı duş sonrası hemen krem sürüp kalkanı taktım birde emzirme hemşiresi en son sütünü sur göğüse demişti

Birden cekmiyor kademe kademe azalıyor şırıngadaki süt ama arkadaslar sondadan bahsetmis ben hic duymamıştım o daha mantıklı geldi.
Ama baya cok mama yiyor yetisirmi okadar mamâ suringayla acaba. Birde ayni andami sagicam bebegi emdirirken onu anlamadim
Evet mesela sağı emzirirken solu sağacaksın. Bebek emerken süt daha çok salgılanıyor oyuzden daha fazla çıkıyor o esnada.
İnternetten araştırdım kesinlikle sıkmayın enfeksiyon dağıtabilirsiniz diyor iyice araştır bence sende
Bilmiyordum bidaha yapmam teşekkürler.

Tamamen dolması 2,5 saat
Ama makineye gelmese bile bebek emince anlık üretiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…