2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende 2 gündür 1 çay kaşığı içiyorym sabah aç karnına. Soracaktım bir zararı olur mu diye?

Çok şükür atlattın canımm Allah analı babalı büyütsün ... benim 9 gün oldu hala oturup kalkmak zor :)) ama herşeye değer ...

Ah kuzum benim ya kıyamam her yerde bişeyler takili benim oğluşumda boyleydi Rabbim acil şifalar versin ben yeni gördüm tabi son sayfalara bakmadım inşallah iyidir ve çıkmıştır ordan :/

Sarılık olunca bebeğin ilk neresinden belli oluyo? Emziriyorum ama bazen uyanmakta zorlanıyor baya bazen de uyanmıyo uyurken emiyo
Ilk gözleri sararıyor sanırım birde parmağını vucyduna hafif bastır kaldirdiginda sarı gorunuyorsa ve hemen kendi rengini almiyorsa başlamış demektir

Merhabalar kızlar bir sorum olacak araştırdım baya normal diyor ama yine de kafama takıldı bebeğimin göğüsleri sert şişti emen bebeklerde ve 40 haftayı geçmiş bebeklerde normal diyor başına gelen var mı ?

Bende 2 gündür 1 çay kaşığı içiyorym sabah aç karnına. Soracaktım bir zararı olur mu diye?

Bize olmaz, doktor da sen tüket herşeyi sütünle geçer bebeğe dedi... ben bulgur lahana turşu vs de tüketiyorum hani gaz yapar diyorlar ya- ee ben yemezsem nasıl süt yapacak vücut.. herhangi bi listem Yok

Ohh maşallah sizinkiler büyüdü bile, bizim ki hala çıkmayı düşünmüyor
Saolasın canım, inşallah sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi haber veririm sizlere de

Takip edym o zaman cnm yada durmazsa giderim olmadi catidan sonra dogm yaknmi oluyr cnm

Benim ilk bebekte çatı muayenesi sonrası kahverengimsi leke geldi bir iki hafta içinde doğum oldu. ikinci bebekte çatının ertesi günü doğum oldu ama dediğim gibi baya sümüksü parlak kırmızı renkli akıntı geldi. Doktor bu gelen akıntının rahmin yumuşadigini ve acildigini gösterdiğini söyledi nitekim 5 cm açılma ile yatisim yapıldı :)

Ohh maşallah sizinkiler büyüdü bile, bizim ki hala çıkmayı düşünmüyor
Saolasın canım, inşallah sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi haber veririm sizlere de

Ha doğdu ha doğacak derken kocaman oldular bile canım hamileliğin son günleri geçmek bilmeyen zaman şimdi durmak bilmiyor

Ha doğdu ha doğacak derken kocaman oldular bile canım hamileliğin son günleri geçmek bilmeyen zaman şimdi durmak bilmiyor

Cidden zaman geçmiyor ya. Bi de çok ağrım var son zamanlarda, Allah beterinden korusun tabi de, canım çıkıyor resmen. Tadında bıraksaydı iyiydi diyorum bazen. Çok uzun sürdü valla :)

Masallah cnm ya benim de haftaya cmrtesi gunum doluyor bakalm benimki gelck mi :) alla alla ins brnimfe gelr de doguma girerim ins amin dua et cnm lohusasn kabl olur:)

Bizim ilk haftalarda ufakta olsa vardı doktorumuza sordum hormonlardan, kendiliğinden geçer dedi

Kizlar muskati bebeginize vermeyin!!. Bakin bu cok onemli lutfen vermeyin sonra allah korusun geri donulmez sonuclar dogurabilir. Hele hele sute kesinlikle karistirmayin . Cok tehlikeli bebeginiz uyumuyor belkide bayiliyor. Halüsinasyon kalp sorunlari gibi ciddi problemler yaratabiliyor. Bu gaz ve uyku problemi gecici sabir ile gececek en cok suren 6 ay suruyor. Lutfen anne sutu yada formul mama disinda doktor onayi almadan birsey vermeyin.

Ben de ilk günler sağıyordum son 15 gün bırakmıştım sağmayı. Bu saatten sonra sağmak işe yarar mı sence? Eski formuna gelir mi sağmayla?

Arz talep durumu mevcut sut uretiminde sen ne kadsr talep edersen o kadar uretiyor. Pompa yaptiginda yetmedigini dusunup daha cok üretecek. Yalniz o tas gibilik her zaman olmuor oglumu 2 sene emzirdim belli bi zamandan sonra o emdikce geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…