En az on her gaz çıkardığında kakasını yapıyor günde 12 ye kadar normalmiş ya biz 12 kere kaka yapıyoruz bence :)Canım ilk günden beri mi günde 10 tane kullanıyorsun?
Bende 2 gündür 1 çay kaşığı içiyorym sabah aç karnına. Soracaktım bir zararı olur mu diye?Kızlar kendi ya da bebeği için muskat kullanan var mı ? Bugun ilk kez kendim için kullandım meyve suyuma katıp içtim sonrA emzirdim gene mışıl mışıl uyumuşu akşam üstü 2-230 saat kadaremerken de açmadı gözünü şimdi tekrar uyuyor (banyo da yaptırdık bugun )?
Çok şükür atlattın canımm Allah analı babalı büyütsün ... benim 9 gün oldu hala oturup kalkmak zor :)) ama herşeye değer ...Merhabalar kızlar dün gece 12de kızım doğdu çok şükür. Suni sancıhla Doğum yaptım dikişlerim var yürümekte biraz zorlanıyorum ama en zoru oturup kalkmak. Geçer bi iki güne diyorum:) Doğum yapmayan kaldı mı?
Eki Görüntüle 2211454
Bebegim yogun bakomda.kimseyi uzmek icin yazmiyorum gereksiz bisey yazan olursa cidden beni basina bela alir pesin pesin soyluyorum.yenidoganlarda ates cok riskli ozellikle ilk 60 gün o yuzden olurda bebeginizin emmesinde azalma oldugunu hiseederseniz normalden daha sıcak gelirse durumu takibe alin ates dusurucu v.s. vermeyin ki cok fazla soymakta tehlikeli tamamen soymayin.en yakin acil servise goturun cok fazla yapabileceginiz bisey yok.
Acile giripte bebegim 6 gunluk atesi 38.7 ye cikti dedigimde aninda sari kod anonsu yapildi belki 10 tane doktor muayne etti sondayla idrar alindi kan alindi hepsini doktorlar yapti hemsireye vermediler.ne kadar yogun olursa olsun yenidogan oncelikli ayroca bakimi kuvezde yapiliyo kuvezden cikarilmasinada izin vermiyolar acil serviste enfekte olmamasi icin.hatta 112 den sevk icin gelen ilk ambulansta kuvez olmadigi icin doktor sevk onayi vermedi yeni ambulans gonderdiler.yani yenidogan atesi cok onemli bir konu oldugu ocin belki bilmeyen vardir belki panikle baskasinin sozunu dinler ates dusurucu v.s. vermeye kalkar yada duşa sokar vakit kaybedersiniz diye yazmak istedim bunlari.
Bana surekli, erken mudahale edildigi icin hayati tehlikesi yok dendi
Ilk gözleri sararıyor sanırım birde parmağını vucyduna hafif bastır kaldirdiginda sarı gorunuyorsa ve hemen kendi rengini almiyorsa başlamış demektirSarılık olunca bebeğin ilk neresinden belli oluyo? Emziriyorum ama bazen uyanmakta zorlanıyor baya bazen de uyanmıyo uyurken emiyo
Kızlar doguma 11 gun kaldi cati muayenesi oldum kan geldi basna gelen olmusmydu
Takip edym o zaman cnm yada durmazsa giderim olmadi catidan sonra dogm yaknmi oluyr cnmCanım leke gibiyse normal ama adet gibiyse mukuslu filansa doğumu tetiklemis olabilir
Bende 2 gündür 1 çay kaşığı içiyorym sabah aç karnına. Soracaktım bir zararı olur mu diye?
Oh oh maşallah son günlerin tadını çıkar o zaman bol bol fotoğraf çekin canım :)
Senden de güzel haberler bekliyoruz saglıkla kavuşun insallah
Biz de iyiyiz bugün yarı kirkimiz çıktı çok şükür
Takip edym o zaman cnm yada durmazsa giderim olmadi catidan sonra dogm yaknmi oluyr cnm
Ohh maşallah sizinkiler büyüdü bile, bizim ki hala çıkmayı düşünmüyor
Saolasın canım, inşallah sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi haber veririm sizlere de
Ha doğdu ha doğacak derken kocaman oldular bile canım hamileliğin son günleri geçmek bilmeyen zaman şimdi durmak bilmiyor
Masallah cnm ya benim de haftaya cmrtesi gunum doluyor bakalm benimki gelck mi :) alla alla ins brnimfe gelr de doguma girerim ins amin dua et cnm lohusasn kabl olur:)Benim ilk bebekte çatı muayenesi sonrası kahverengimsi leke geldi bir iki hafta içinde doğum oldu. ikinci bebekte çatının ertesi günü doğum oldu ama dediğim gibi baya sümüksü parlak kırmızı renkli akıntı geldi. Doktor bu gelen akıntının rahmin yumuşadigini ve acildigini gösterdiğini söyledi nitekim 5 cm açılma ile yatisim yapıldı :)
Bizim ilk haftalarda ufakta olsa vardı doktorumuza sordum hormonlardan, kendiliğinden geçer dediMerhabalar kızlar bir sorum olacak araştırdım baya normal diyor ama yine de kafama takıldı bebeğimin göğüsleri sert şişti emen bebeklerde ve 40 haftayı geçmiş bebeklerde normal diyor başına gelen var mı ?
Ben de ilk günler sağıyordum son 15 gün bırakmıştım sağmayı. Bu saatten sonra sağmak işe yarar mı sence? Eski formuna gelir mi sağmayla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?