Aynisi bana da oluyor goguslerim sisiyor ve agri yapiyor dedigin gibi masaj da iyi geliyor ama en iyi gelen bebeginin emmesi o zaman sislik geciyor canimmKızlar dün tek göğsüm çok fazla yara demiştim ya o göğsümden az emzirdim sanırım zaten daha tam sütümde yok ama orası tıkandı galiba diğer göğsümden sıkınca geliyo yara olandan uğraşıyorum gelmiyo şimdi masaj yaptım biraz gelir gibi oldu.başka ne yapabilirim kanalın tıkanmasından korkuyorum
Canim sagdiginda kac cc elde ediyorsunÇok şükür siz de sıkıntı yaşamamışsınız canım.
Ben kendi sütümü de sağıp veriyorum hala ara ara. Bazen içecek gücü olmuyor çünkü, günde iki kere sağıyorumdur herhalde, bir kere de mama veriyorum.
Canim bu mesajini gormemistim demin yazdim sana cevabi vermissin sen zaten deniyim bakalim bi bejim emdigi zaman ozellikle 2 gogusten anca 25 geliyor emmezse enfqzla 40 i gordum valla tuhaf benimkisi sanirimCanım bebek daha çok çekiyor sağmaya oranla ve salgılanan hormonlarla artıyor emerken süt.
Bak mesela normalde sağıyordum 30cc çıkıyordu bir göğüsten. Dün önce bebek getirdi sütü ama yine içemedi, ben de sağdım peşine ve 60cc çıktı tek göğüsten. Sayılara takılma sen yine de, emerken daha çok geliyordur Allahın izniyle
Canım 10 günden sonra çok sıkıntı olusturmuyormus ama yinede vücuduna falan bak elini bastır açıkçası en iyi fotoğraf çek flash açıp. Ozaman belli oluyor Bizimki hep sariydi resimlerde ayak altı bile ozaman anlamamıştım şimdi geçtikçe sarılığı anlıyorum şimdi beyaz cikiyo kızım resimlerde yinede bilurubinmetre ile olcturebilirsin kan almadanKizlar bebegim 24 gunluk sarilik gecirmemisti cok sukur ama bugun gozlerinde sarimsilik fark ettim sarilik geciriyor olabilir mi
Bebekle makine bir değil kesinlikle canım...Canim bu mesajini gormemistim demin yazdim sana cevabi vermissin sen zaten deniyim bakalim bi bejim emdigi zaman ozellikle 2 gogusten anca 25 geliyor emmezse enfqzla 40 i gordum valla tuhaf benimkisi sanirim
Kenarinda sut olmuyor ama soyle bisey var yutkunuyor sesini duyuyorum ve memeyi ozellikle agzindan cekip sıktigımda baya bi sut fıskırıyor ve bizim tembel agzini aciyor hemen fıskırttiklarımi yakalamak icin su beslenme sondasindan aldirtcam bugun bakim becerebilecekmiyiz onunla belki biberondan uzaklasirsa kurtabilirizBebekle makine bir değil kesinlikle canım...
Emerken nasıl oluyor peki bebeğin ağzının kenarında süt görüyor musun?
Kahverengi ve pihtili olması normal canimEmira SY cnm dun bahsetmstm ya kan degl ama kahverimsi akintm var ve parca dustu kuckte olsa ayiptr soleme sildgmde akintida halen o kahvermsi var normal mi sence
Korkmama gerk yok o zaman gorunce korktm halen devam edyr akinti seklindede birde cnm halen surmesi normal miKahverengi ve pihtili olması normal canim
Korkmama gerk yok o zaman gorunce korktm halen devam edyr akinti seklindede birde cnm halen surmesi normal mi
Az haraket edyr sanki ama ne zorms bu durum ya beklmesi birde benim ilk senn ne guzel sansina hep olduktan sonra dogurmussun nerde bende o sans:)Sancı veya bebek hareketlerinde anormallik var mı? Yoksa normal canım
Ben instagramda görüyordum ama satıldığını bilmiyordum onun. İnşallah öyle öyle alışır canım, iyi yapmışsın hemen aldırtmakla.Kenarinda sut olmuyor ama soyle bisey var yutkunuyor sesini duyuyorum ve memeyi ozellikle agzindan cekip sıktigımda baya bi sut fıskırıyor ve bizim tembel agzini aciyor hemen fıskırttiklarımi yakalamak icin su beslenme sondasindan aldirtcam bugun bakim becerebilecekmiyiz onunla belki biberondan uzaklasirsa kurtabiliriz
Aynn biraz tembel oluyor benim cocuklarim bu konudaBen instagramda görüyordum ama satıldığını bilmiyordum onun. İnşallah öyle öyle alışır canım, iyi yapmışsın hemen aldırtmakla.
Belli sütün var ki çektiğinde hala geliyor. Sadece Kutay bey emip yorulmak istemiyor
Az haraket edyr sanki ama ne zorms bu durum ya beklmesi birde benim ilk senn ne guzel sansina hep olduktan sonra dogurmussun nerde bende o sans:)
Kenarinda sut olmuyor ama soyle bisey var yutkunuyor sesini duyuyorum ve memeyi ozellikle agzindan cekip sıktigımda baya bi sut fıskırıyor ve bizim tembel agzini aciyor hemen fıskırttiklarımi yakalamak icin su beslenme sondasindan aldirtcam bugun bakim becerebilecekmiyiz onunla belki biberondan uzaklasirsa kurtabiliriz
Valla suan hem emzirup hem sagmayi denedim beceremedim kutay kivraniyo bi aliyor bi birakiyor memeyi obur gogustede makinayi zaptedemedim dogrusu sondayi ismarladim almislar bu aksam denicem simdi beslendi en az 2 3 saate acikir bizim kurt ozaman denerim insallah basarili olurum 1 liraymis bu arada hortum medikalcilerde keske onceden bilseydimde hic biberonla vermeyip direk ona gecis yapsaydimCanım benim de öyle emiyor yutkunuyor. bıraktıktan sonra sıkiyorum fışkırıyor sut de geliyor ama benimki kurulmus saat gibi 5 dkka oluyor ağlayarak bırakıyorSabah siringayla denedim yok almıyor emmiyor zorlandı. Hortumu kullandıktan sonra buraya yazabilir misin tecrübenin canim
Benimkide ayni canim sag gogsumu tutmak istemiyor evet bazen aliyor ama cok nadir benimkindende dha cok sut geloyor digerine gore bende caresizim cozum yolu ariyorum burdaKizlar yardim edinbebegim bir mememi aliyor, digerini almiyor.. napicagimi sasirmis durumdayim bi elimde emzirme pompasi bi elimde mama bazen de bi mememi emzirmekle geciyor gunlerim cok ama cok yorgunum.. neden birini alip digerini alamiyor meme ucum de yok degil aslinda aldigi mememden daha cok hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?