2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynisi bana da oluyor goguslerim sisiyor ve agri yapiyor dedigin gibi masaj da iyi geliyor ama en iyi gelen bebeginin emmesi o zaman sislik geciyor canimm

Kizlar bebegim 24 gunluk sarilik gecirmemisti cok sukur ama bugun gozlerinde sarimsilik fark ettim sarilik geciriyor olabilir mi

Canim sagdiginda kac cc elde ediyorsun

Canim bu mesajini gormemistim demin yazdim sana cevabi vermissin sen zaten deniyim bakalim bi bejim emdigi zaman ozellikle 2 gogusten anca 25 geliyor emmezse enfqzla 40 i gordum valla tuhaf benimkisi sanirim

Kizlar bebegim 24 gunluk sarilik gecirmemisti cok sukur ama bugun gozlerinde sarimsilik fark ettim sarilik geciriyor olabilir mi
Canım 10 günden sonra çok sıkıntı olusturmuyormus ama yinede vücuduna falan bak elini bastır açıkçası en iyi fotoğraf çek flash açıp. Ozaman belli oluyor Bizimki hep sariydi resimlerde ayak altı bile ozaman anlamamıştım şimdi geçtikçe sarılığı anlıyorum şimdi beyaz cikiyo kızım resimlerde yinede bilurubinmetre ile olcturebilirsin kan almadan

Canim bu mesajini gormemistim demin yazdim sana cevabi vermissin sen zaten deniyim bakalim bi bejim emdigi zaman ozellikle 2 gogusten anca 25 geliyor emmezse enfqzla 40 i gordum valla tuhaf benimkisi sanirim
Bebekle makine bir değil kesinlikle canım...

Emerken nasıl oluyor peki bebeğin ağzının kenarında süt görüyor musun?

Bebekle makine bir değil kesinlikle canım...

Emerken nasıl oluyor peki bebeğin ağzının kenarında süt görüyor musun?
Kenarinda sut olmuyor ama soyle bisey var yutkunuyor sesini duyuyorum ve memeyi ozellikle agzindan cekip sıktigımda baya bi sut fıskırıyor ve bizim tembel agzini aciyor hemen fıskırttiklarımi yakalamak icin su beslenme sondasindan aldirtcam bugun bakim becerebilecekmiyiz onunla belki biberondan uzaklasirsa kurtabiliriz

Emira SY cnm dun bahsetmstm ya kan degl ama kahverimsi akintm var ve parca dustu kuckte olsa ayiptr soleme sildgmde akintida halen o kahvermsi var normal mi sence

Ben instagramda görüyordum ama satıldığını bilmiyordum onun. İnşallah öyle öyle alışır canım, iyi yapmışsın hemen aldırtmakla.

Belli sütün var ki çektiğinde hala geliyor. Sadece Kutay bey emip yorulmak istemiyor

Aynn biraz tembel oluyor benim cocuklarim bu konuda

Az haraket edyr sanki ama ne zorms bu durum ya beklmesi birde benim ilk senn ne guzel sansina hep olduktan sonra dogurmussun nerde bende o sans:)

Doktorunun telefonu varsa yaz istersen canım. Yakınlarda tıp merkezi filan varsa nst çektir için rahat etsin.

Dün 40 imiz cikti. 3 gündür uykumuz yok. Her gecen gün bir öncekinden zor geciyor. Esim izinde ikimizide bitap etti kizim. Uyumamak icin direniyor cocugum. Karni tok gazi cikmis alti temiz ama uykusu var esniyor ama uyumuyor. Ayagmda salliyorum kucagimzda gezdiriyoruz besiginde salliyoruz ama en fazla 15 dk ayni pozisyonda duruyor. Memeye aliyorum orda uyuyor 1 saat yerine koyuyorum cingar cikartiyor. uykusuzluktan canimiz cikti esimle. Napacagimizi sasirdik. Karnmizi zor doyuruyoruz. Esim ptesi ise baslayacak kimsem yok baska kafayi yemek uzereyim

Canım benim de öyle emiyor yutkunuyor. bıraktıktan sonra sıkiyorum fışkırıyor sut de geliyor ama benimki kurulmus saat gibi 5 dkka oluyor ağlayarak bırakıyor Sabah siringayla denedim yok almıyor emmiyor zorlandı. Hortumu kullandıktan sonra buraya yazabilir misin tecrübenin canim

Kizlar yardim edin bebegim bir mememi aliyor, digerini almiyor.. napicagimi sasirmis durumdayim bi elimde emzirme pompasi bi elimde mama bazen de bi mememi emzirmekle geciyor gunlerim cok ama cok yorgunum.. neden birini alip digerini alamiyor meme ucum de yok degil aslinda aldigi mememden daha cok hatta

Valla suan hem emzirup hem sagmayi denedim beceremedim kutay kivraniyo bi aliyor bi birakiyor memeyi obur gogustede makinayi zaptedemedim dogrusu sondayi ismarladim almislar bu aksam denicem simdi beslendi en az 2 3 saate acikir bizim kurt ozaman denerim insallah basarili olurum 1 liraymis bu arada hortum medikalcilerde keske onceden bilseydimde hic biberonla vermeyip direk ona gecis yapsaydim

Benimkide ayni canim sag gogsumu tutmak istemiyor evet bazen aliyor ama cok nadir benimkindende dha cok sut geloyor digerine gore bende caresizim cozum yolu ariyorum burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…