2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Beslenme sondasıyla ilgili sorularınız olursa yanıtlarım seve seve

Canım temizliği falan nasıl oluyor bu sondanin, ya da temizliği var mı . Ne kadar sürede bir yenisiyle değiştirilmeli. Bir de sagiyoruz ya biberona o biberonla mı dolaba kaldırıyorsun yoksa sadece sagan tarafı mı?

Çok soru sordum affola, çaresizlik böyle yapıyor. Boş kaldıkça her şeyi araştırıyorum

Evt canim

40i çıktığı gün bizimki de aynı böyle oldu birden huyu değişti 1 gün sakin olup uyursa ertesi gun yanından ayrılır ayrılmaz bağırmaya başlıyor ama Allahyan ben yanındayken duruyor. Normale doner inşallah senin bebis te

benzer bir durumu ben yasamistim. soyle ki sezaryenden sonra sol koluma damar yolu acildi ve serum takildi. hemsireler emzirirken sol mememi vermemi soylediler bu nedenle. ve iki gun sonra ta taa, bebek sag memeyi hicbir sekilde kabul etmiyordu. mama verme canim. ya da soyle soyleyeyim mama ver ve dinlen ertesi gun aksama kadar sadece memeyi tutmasi icin ugras. gece cok yorgun olursan yine sadece kendi dinlenme ihtiyacin icin mama ver. acken ilk once tutmadigi memeden emzirmeye basla. benim bebegim ilk bir iki gun aglayarak tuttu, 3-4 gun sonra da sol memeyi nasil tutuyorsa oyle tuttu.

Ay allah yardimcimiz olsun. Bebek arabasi olayi cok mantikliymis yalniz bende kulllanicam bu taktigi. mamada veriyorum ben sutum yaramiyor doymuyor mama hazirlamaya gitmeme izin vermiyor basiyor cigligi. O kadar agliyoki mosmor oluyo nefesi kesiliyor. Yatarak emzirebiliyormusn ben onu yapamadim bi turlu becerebilsem memede duruyo uyurum en azindan.

Yok benimki durmuyo canim ya yaninda olsamda kucagimda olmak istiyo agliyo surekli kolik mi oldu nedir. Zaten kolik bebeklerde 6. Hafta tavan yaparmis bizde tam 6nin icindeyiz. Cok zorlaniyorum

Tek kullanımlık oluyor, her seferinde yenisini açacaksın. Sondanın ucunu ikinci hava deliğinden keseceksin, memenin sağına ya da soluna elinle sabitleyeceksin ve memeyi bebeğine vereceksin, 2. çizgiye kadar ağzına girebilirmiş ama ben ilk çizgiye kadar sokuyorum. Sağdığım sütü cam biberona alıyorum, pompa başlığını sütsüz saklıyorum. Bir sonraki sapmada çıkan sütü başka biberona alıyorum, ikisi de soğukken birleştiriyorum. Kitapta öyle okumuştum (emziren anneler soruyor)

60cc mama yaptim biberona ilk 30 cc yi memeyle birlikte goturdu sonra basti yaygarayyi memeyiide almadi biberon istedi 120 lik mamayi hopletti oo sinirle bide benimi cok gazi saniriimm kkendime iyi bakaiyorum yada mama dokunuyor ogluma.bakalimm gece emmesinde napicak bide hepten birakirmiz ne gulerim varyaa

Canım çok tesekkur ederim

Ya o kadar ugrasiyoruz insaALLLAH EMEKLERİmiz boşa gitmez

Spinal anesteziden sonra bel ağrım hiç olmadı 2 gün geçti şuan deli gibi ağrıyo anesteziyle alakalı olabilirmi?sonradan ağrı başlarmı? Öyleyse kahve içeyim diyorum napıcam şaşırdım

Ben sağ taraftan emzirmeye başlayınca sırtımın tam orta yerinde bir ağrı oluyordu Doğumdan beri.. annem açıkta kalıyor sırtın falan diyordu.. ben göğüs yaralarından kendimi kasınca kaslarım ağrıyor diye düşünmüştüm amaaaa o ağrıyan yer esasen spinal iğne olan yerdi.. henüz doktora demedim bazen devam ediyor...

Yatarak emzirmekten korkuyorum o yüzden biraz daha büyümeden denemem.. oturarak enzirdiğimde bile kollarımda iken uyuya kalırım da düşürürüm korkusu var, bi yakınımda gördüm tek kol Halkalı sling kanguru gibi birşey- acaba alsam mı diye düşünüyorum en azından yandan emzirirken ayakta işlerimi yaparım ?

Sarılığın ne kadar yükseldiğini evde anlamanın bi yolu varmı? Sabah doktora gidicez zaten ama artınca nasıl anlaşılıyo

Ben tek elimle gögüsümü tutmadan emziremiyorum. Benim gogus uclarimda yara canimin acisindan iki büklüm emziriyorum.belim sirtim her yerlerim agriyor 41. Günden bildiriyorum Analik cok zormus :) allah onlara saglik versinde biz cekeriz napalim. Benim evi afedersin b.k goturuyor.

Evden kendimden temizlikten geçtim, iki şeye dayanamıyorum açlık ve uykusuzluk , ikisi de ayrı ayrı insanda sinir yaparken düşün bi ikisinin birleşimini,
Analık kutsalmış... ya yap çocuk diyen o bütün kadınları teyzelerin.............. bir de diyorlar ki arayı açma peş peşe yap..
bende sabır tükendi , dayanamıyorum, hani alıp başımı gidesim var kim bakıyorsa baksın oğlana da diye deli deli düşünceler gelip gidiyor ... akıl ruh sağlığım hiç iyi değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…