2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Her bi memeyi en fazla kaç dakika sağabiliyoruz? Doğumdan sonra 3.günüm bugün acıdan ölerek sağmaya çalışıyorumda bişeyler gelsin diye

Kızlar sağılmış süt oda sıcaklığında 3saat durabilir diyolar ya biberonda olmak zorundamı süt saklama poşetindede 3 saat durabiliyomu? Benimki tam süt sayılmaz gerçi henüz sütüm yok ama heralde aynıdır bu gelen sıvıyla sütün saklama özelliği

Inan dün gece ben de aynen bu düşünceler içine girdim. Lohusalik sendromu bu olsa gerek.
Sonra kendi kendime kızdım kendine gel dedim. Bunları düşünürken .bir taraftan emziriyorum saat olmuş gecenin 2 si.
Bebeğim masum masum emiyor hiç bir şeyden haberi yok.
Doymuyor memeye yapışık bir hayat şu an tek hayali
Kendine gel mirzanin annesi napiyorsun neler geciriyosun aklından bu günler geçecek dedim.

Ve benim bir tane daha bebeğim var. Pes peşe yapanlardanim yani .
Çocuk delisi olan ben tahammül edemiyorsam kimse edemez dedim.
Sonra sevgi ve şefkatle baktım sevdim kuzumu .

Gelgitlerle yaşıyorum kafa gidik. Bir iyi bir kotuyum .

Teselli bulduğum. Cumlelerim:

Zaman öyle ya da böyle geçiyor . Her zaman kahkaha atıp normal seyrinde yasayamayiz elbette zorluklar da olacak ve bu yaşadığımız zorluklar başkalarına göre güzel zorluklar . Geçecek .Geçecek . Geçecek . Daha güzel günler .gelecek sakin...

Dolaba koyma imkanın varsa dolaba köy canım . Sagdikca gelecek.süt

Yeni bir şarkı çıkmış onu sen ben gibi olan bizim gruptaki tüm annelere armağan ediyorum şimdi youtubeden bulup burdan paylasicam

Günaydın herkese. Bizim dün 1 aylık kontrolümüz vardı 3.300 doğmuştuk 4.080 gram olmuşuz. Bu duruma hastanedeki doktorumuz 100-150 gram eksik ama önemli değil dedi. Özel muayene olduğumuz doktorumuz da gayet iyi hiç problem yok dedi. Sütle ilgili problemim olmuştu aniden azalma durumu. Doktorum bu durumu hiç sorun etmemi emzirmeye devam etmemi geçici bir durum olduğunu eğer negatif düşünmeye devam edersem düzelmede sorun olacağını söyledi. Öyle kolay kolay süt bitmez ama sen bu durumu hiç düşünememelisin dedi.
Bir de artık 2 saatte uyanmamam gerektiğini artık uykuya da ihtiyacı olduğunu 4 saate uyanamam lazımmış tabi bebek kendiliğinden uyanırsa ona göre de ayarlarsın ama artık 2 saatte kalkamana gerek yok dedi, en güzel gelişme bu oldu benim için :)

Son düzenleme:
Biz 20 günlük olduk bugün canım sorduğunda doktorun cevabını yazarsan yine iyi olur.
Doktordan geldik. Bir üstte de yazdım. Doktor artık uykuya da ihtiyacı var kendi uyanmadıkça uyandırma ama 4 saati de geçirme artık 4 saate bir kalk dedi. İlk zamanlar 2 saat olmalı artık ihtiyacı yok buna dedi.

Bende bazen isyan ediyorum durduk yere bagirip aglamaya basliyorum sonra o guzel yuzlerine bakinca yavrularimin masum hallerine kopek gibi pisman oluyorum . Bazen kacasim geliyor biri yemiyor biri emmiyor bogasim geliyor sonra delirdinmi sen diye kıziyorum kendime oysaki ben yillarca bebek ozlemi cektim

Benim kız 1 saatte bir 2 saatte bir kalkar oldu. Üstüne 3-4 saat uyumadığı oluyor. Yarın 40ı çıkıyor. Hazır uyuyorsa bebeğin bol bol uyu

Ü

Ben de Göksel’den depresyondayım şarkısını buradaki bütün arkadaşlarıma hediye ediyorum

Emzirme destek timinde yıkanabilir yazıyordu

Durur bi sıkıntı olmaz

Bravo! Icimden gecenleri dile getirmissin. Okuyorum burda yazilanlari, hepimiz benzer seyler yasiyoruz. Yeryuzundeki butun anneler ayni seyleri yasiyor. yemek yemeye, tuvalete gitmeye vakit bulamiyor. Ben de bazen kacip gitmek istiyorum. Sonra yuzune bakiyorum bebegimin, oyle masum ve temiz ki..utaniyorum bunaldigim icin. Herkes ozleyeceksin bile bu gunleri diyor. Vardir bi bildikleri.

Doktordan geldik. Bir üstte de yazdım. Doktor artık uykuya da ihtiyacı var kendi uyanmadıkça uyandırma ama 4 saati de geçirme artık 4 saate bir kalk dedi. İlk zamanlar 2 saat olmalı artık ihtiyacı yok buna dedi.
Sağol canım cevabin icin. Biz dun gece aynı şeyi yine yaşadık 12.30da emzirmiştim 3e alarm kurmustum kurduğum alarmı kapatıp uyumuşum yine 5.30da uyandım 5 saat uyumuşuz hemen iki memeyi de emzirdim normalde tek meme emiyor. Sonra oturdum ağladım ac bıraktım çocuğu diye artık teli uzağa koyucam ayağa kalkarsam kapatmak için uykum açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…