- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Allah size sabırlar versin canım... Yavrunuza da şifalar versin.Zor gercekten.bugun gordum basini kazimislar kafasindan damar yolu acmislar
Hic iyi gelmedi gozume digerlerinden buyuk oldugu icin baygin yatmiyo hic mutlu degil sinirli sinirli emzik emiyo donuk donuk bakiyo psikolojisi bozulmus artik benimde dayancak gicum kalmadi
Ne zaman çıkaracaklarmis? Bilgi verdiler mi? Inşallah tamamen iyileşir artık kavuşursunuz.Zor gercekten.bugun gordum basini kazimislar kafasindan damar yolu acmislar
Hic iyi gelmedi gozume digerlerinden buyuk oldugu icin baygin yatmiyo hic mutlu degil sinirli sinirli emzik emiyo donuk donuk bakiyo psikolojisi bozulmus artik benimde dayancak gicum kalmadi
Gittik gripli biriyle mi temas etti dediCanım doktora gittiniz mi? Ne dedi İnci için?
Bebeği yan çevirip ardına yastık koyuyorum. Yastığın desteğiyle yan duruyor.Sırtının altına yan yatması için ne ne koyuyorsun?
Ben bez değiştirirken sırt üstü yatırdığımda kusmuğu genzine kaçıyor. Yan ya da yüz üstünde ağzının kenarından dışarı çıkıyot kolayca. Gargaraya yaparken düşünsene kendini başını yukarı kaldırıp ağzını çalkaladığında yetişkinler bile zorlanır, bebekleri hiç düşünemiyorum.Hayır en güvenilir uyuma şekli sırtüstüymüş
Allah korusun ani bebek ölümü yüzüstü yatmada en tehlikelisi
yan yatışlar da pek iyi değil
Bebeğini en iyi sen bilirsinBen bez değiştirirken sırt üstü yatırdığımda kusmuğu genzine kaçıyor. Yan ya da yüz üstünde ağzının kenarından dışarı çıkıyot kolayca. Gargaraya yaparken düşünsene kendini başını yukarı kaldırıp ağzını çalkaladığında yetişkinler bile zorlanır, bebekleri hiç düşünemiyorum.
Elhamdulillah en azından kanda enfeksiyon çıkmamış ya... Çok geçmiş olsun...Gittik gripli biriyle mi temas etti dedi
Kanda enfeksiyon çıkmadı allahtan
Sadece Boğaz akıntısı ve burnunda varmış
İlaç vs kullanmayacak
Bi de bizimki sarılığı bitiremedi halen 8 çıktı 25 günlük ama
Doktor 2 aya kadar sürecek gibi görünüyor dedi
Ayy bian onderalpin kafasini kazimislar sandim.yok canim anlamamistir bisey uzme kendini ole dusunup az kaldi sabredin kuzumZor gercekten.bugun gordum basini kazimislar kafasindan damar yolu acmislar
Çok sağol sende durumlar nasıl:)Elhamdulillah en azından kanda enfeksiyon çıkmamış ya... Çok geçmiş olsun...
Sarılığı da sağlığını tehdit edecek seviyeye çıkamasın tekrar, Allah korusun
Ben yan yatırmaya çalışsam da sırt üstü dönmeye çalışıyor. Sırt üstü yatıp kafasını yan çeviririyor benim ki. Hiç yüz üstü yatırmadım sadece masaj için yatırdım onda da kafayı dikcem yukarı diye uğraşıyor.Hayır en güvenilir uyuma şekli sırtüstüymüş
Allah korusun ani bebek ölümü yüzüstü yatmada en tehlikelisi
yan yatışlar da pek iyi değil
Kızlar bizim kusmalarimiz arttı
Sizde durumlar nasil?
Bazen normal sızıntı şeklinde kusuyor 2 3 defa da birden fışkırarak
Benim 5. Gün düştü.3.gün göbeği düşen varmı acaba?
Günde 10 dk gözetim altında karnı çok tok değilken yüzüstü yatırıp omuz ve boyun kasını geliştirmesi için müsaade etmeliyiz zaten :) benimki çok seviyo öyle durmayıBen yan yatırmaya çalışsam da sırt üstü dönmeye çalışıyor. Sırt üstü yatıp kafasını yan çeviririyor benim ki. Hiç yüz üstü yatırmadım sadece masaj için yatırdım onda da kafayı dikcem yukarı diye uğraşıyor.
Bizim 3.gun distu tatlim3.gün göbeği düşen varmı acaba?
En ideali senin bebeğinin yaptığı gibi olanmışBen yan yatırmaya çalışsam da sırt üstü dönmeye çalışıyor. Sırt üstü yatıp kafasını yan çeviririyor benim ki. Hiç yüz üstü yatırmadım sadece masaj için yatırdım onda da kafayı dikcem yukarı diye uğraşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?