2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah size sabırlar versin canım... Yavrunuza da şifalar versin.

Ne zaman çıkaracaklarmis? Bilgi verdiler mi? Inşallah tamamen iyileşir artık kavuşursunuz.

Canım doktora gittiniz mi? Ne dedi İnci için?
Gittik gripli biriyle mi temas etti dedi
Kanda enfeksiyon çıkmadı allahtan
Sadece Boğaz akıntısı ve burnunda varmış
İlaç vs kullanmayacak
Bi de bizimki sarılığı bitiremedi halen 8 çıktı 25 günlük ama
Doktor 2 aya kadar sürecek gibi görünüyor dedi

Hayır en güvenilir uyuma şekli sırtüstüymüş
Allah korusun ani bebek ölümü yüzüstü yatmada en tehlikelisi
yan yatışlar da pek iyi değil
Ben bez değiştirirken sırt üstü yatırdığımda kusmuğu genzine kaçıyor. Yan ya da yüz üstünde ağzının kenarından dışarı çıkıyot kolayca. Gargaraya yaparken düşünsene kendini başını yukarı kaldırıp ağzını çalkaladığında yetişkinler bile zorlanır, bebekleri hiç düşünemiyorum.

Sezeryan doğum yapıp beli agriyanlara tavsiyem:

O iğne yapılan yere gözünüz gibi bakın .
Havalar soğudu. Sıcak tutun orayı. Sabah uyandiginizda agriyorsa yeterince sıcak değildir demektir.gerekirse atkı ile sarıp öyle uyuyun o sabah ağrısız uyanirsiniz . Tecrübeyle sabittir.

Bebeğini en iyi sen bilirsin
Benimki yandan attırıyor fazla içtiğini
Ben biraz s.i.d.s ten korkuyorum 4 aylık olana kadar sırt üstü devam ederim, doktor da sırtüstü yatır dediği için içim öyle daha rahat ediyor

Elhamdulillah en azından kanda enfeksiyon çıkmamış ya... Çok geçmiş olsun...

Sarılığı da sağlığını tehdit edecek seviyeye çıkamasın tekrar, Allah korusun

Ayy bian onderalpin kafasini kazimislar sandim.yok canim anlamamistir bisey uzme kendini ole dusunup az kaldi sabredin kuzum

Hayır en güvenilir uyuma şekli sırtüstüymüş
Allah korusun ani bebek ölümü yüzüstü yatmada en tehlikelisi
yan yatışlar da pek iyi değil
Ben yan yatırmaya çalışsam da sırt üstü dönmeye çalışıyor. Sırt üstü yatıp kafasını yan çeviririyor benim ki. Hiç yüz üstü yatırmadım sadece masaj için yatırdım onda da kafayı dikcem yukarı diye uğraşıyor.

Günde 10 dk gözetim altında karnı çok tok değilken yüzüstü yatırıp omuz ve boyun kasını geliştirmesi için müsaade etmeliyiz zaten :) benimki çok seviyo öyle durmayı

En ideali senin bebeğinin yaptığı gibi olanmış
Seninki çözmüş işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…