Ben bugun internette gezinirken gördüm büyüme atagi da olabilirmis. 5. Ve 6. Haftalara denk geliyor. Biz 7. Haftamiza girdik bakalim duzelecekmi insallah oyledir. Yoksa cekilecek gibi degil cok zor tuvalete gidemiyorum yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum. Benden baskasina gitmiyo bendede agliyo ama baskasi alinca resmen kriz geciriyorAllah yardımcınız olsun canım. Benim bebek de yarı kolik. Ve ben de çaresiz kalıyorum. Gazı yok, karnı tok, uykudan uyanmış, altı temiz ama ağlıyor 3-4 saat hiç uyumuyor. Sonra da saat başı ya da 2 saatte bir uyanıyor.
Canim fiskirtarak kusuyorsa reflu olabilir drunuza sorun bi istersenKızlar bizim kusmalarimiz arttı
Sizde durumlar nasil?
Bazen normal sızıntı şeklinde kusuyor 2 3 defa da birden fışkırarak
Doktorunuz bişey dedimi bizimki yarın görecek merak ediyorumA Angel-2018 benim bebeğin 3. Gün düştü
Birilerinin daha böyle olduğunu duyunca içim rahatladı hep geç bekliyodum bianda olunca korktumBizim 3.gun distu tatlim
Normalmiş bi akıntı kötü koku iltihap var mı diye baktıDoktorunuz bişey dedimi bizimki yarın görecek merak ediyorum
Evet ilk oglum bi haftada dusurmustu kutay 3.gun sariliktan isigin altinda yatinca cabuk kirudu dustuBirilerinin daha böyle olduğunu duyunca içim rahatladı hep geç bekliyodum bianda olunca korktum
Birilerinin daha böyle olduğunu duyunca içim rahatladı hep geç bekliyodum bianda olunca korktum
Besledikten sonra altını ya da kıyafetini değiştirmek için çok hareket ettirdiysem ya da yaturıp kaldırdıysam kusuyor
Canim fiskirtarak kusuyorsa reflu olabilir drunuza sorun bi istersen
Benim kuzenimin kizinda reflu vardi dedigin gibi fiskirtarak kusardi bencede sor ona gore onlem alirsijiz erkendenÖyle de oluyor, emzirdikten çoook sonra da oluyor.emzireli 45 dkka oldu mesela yerine koydum mutfağa gittim geldim kusmus
Dr a her şeyi sorduk bunu sormayı unuttuk.2. ay muayenesine çok var olmadı pzt gidelim
Benim kuzenimin kizinda reflu vardi dedigin gibi fiskirtarak kusardi bencede sor ona gore onlem alirsijiz erkenden
Biz iyiyiz çok şükür. Bol ağlamalı, emmeli ve bez değişmeli bir günü geride bıraktık :) sağlıkları olsun da ağlasın diyorum.. Sarılık olduğunda ağlamıyor kuzum diye aklım çıkmıştı.Çok sağol sende durumlar nasıl:)
Bizimki de fototerapiden çıktıktan sonra eve gelince düştü canım. O yüzden demek ki, ben anlamamıştım :)Evet ilk oglum bi haftada dusurmustu kutay 3.gun sariliktan isigin altinda yatinca cabuk kirudu dustu
Sids dediğin ne canım? Sırt üstünde kafasının yapısını nasıl koruyorsun? Kafasının arkası düz olur diyorlar yaBebeğini en iyi sen bilirsin
Benimki yandan attırıyor fazla içtiğini
Ben biraz s.i.d.s ten korkuyorum 4 aylık olana kadar sırt üstü devam ederim, doktor da sırtüstü yatır dediği için içim öyle daha rahat ediyor
Sids dediğin ne canım? Sırt üstünde kafasının yapısını nasıl koruyorsun? Kafasının arkası düz olur diyorlar ya
Allah şifa versin inşallah sen moralini yuksek tut bugunlerde geçecek Allahın izniyle kavuşacaksınız. Yenidoğan bebek nasıl enfeksiyon kapmış olabilir bişey dediler mi peki o aklıma takıldıZor gercekten.bugun gordum basini kazimislar kafasindan damar yolu acmislar
Hic iyi gelmedi gozume digerlerinden buyuk oldugu icin baygin yatmiyo hic mutlu degil sinirli sinirli emzik emiyo donuk donuk bakiyo psikolojisi bozulmus artik benimde dayancak gicum kalmadi
Ayni durumdayiz yalniz degilsin. Esim p.tesi ise baslayacak diyorumki keske ben ise baslasamda sen evde bebege baksan. Bizde de uyku yok eger 3 saat kesintisiz uyursam binbir sükürle güne basliyorum. Allah saglik versin cok zor bir bebegim var. biz dün itibariyle fön makinasina gecis yaptik onu acinca sakinlesiyor. O a aliskanlik yapiyormus ama baska carem kalmadi beynim agriyor artik aglamasindan. 40 gunluk bebegi 4 ayri ozel doktora goturdum hicbir sıkıntisi yok kolik oluyor sanirim boyle oldugunda sebepsiz aglamalar. Memede dururdu eskiden simdi onuda sakiz gibi cigneyip ativeriyor zaten yara gogus uclarim iyice canim yaniyor. Resmen kavga ediyor memelerle kiziyor sinirleniyor istemiyor ben gogusumu kaaptincada daha beter sinirlenip bana yapisiyor. Karni acta degil mama da veriyorum. Cikamadim isin icinden
Canım hangi marka reflü yatağı aldın , sünger mi o yatak nasıl birşey ?Bizim beşiğin içinde reflu yatağında yatıyor. Hem kusmasini azaltıyor hem sırtıni destekliyor hem de süngerinin sertliği bebek için ideal. Tavsiye ederim
Kızlar bizim kusmalarimiz arttı
Sizde durumlar nasil?
Bazen normal sızıntı şeklinde kusuyor 2 3 defa da birden fışkırarak
Canım Bana eltim verdi reflu yatağını. Ebebekten almıştı ama galibaBizimki de öyle ama gaz ya da tam kakasınj yapmaya çalışırken kızarana kadar aglıyor işte, bugun yıkadık yagladık - annem poposuna baktı ayy bu delik küçücük nasıl yapsın çocuk çıkartamaz işte zorlanıyor garibim diye söylendikız el kadar bebenin poposu deliğsi ne kadar olcek dedim hey allahım ya çocuk yaparken aglıyor işte.... gözleri açık uyuyor bi de
Canım hangi marka reflü yatağı aldın , sünger mi o yatak nasıl birşey ?
Bizde de kusmalar başladı , yarın 1. Ayımız doluyor,
Emzirdikten sonra kusuyor bazen , annem fazlasını çıkartıyor diyor , tam emiyor uyuya kalıyor , yatırıcam - kusuyor- uyanıyor-sonra tekrar deli gibi meme arıyor
Bazen peynir gibi çıkartıyor, annem diyor sütün yaramış, nasıl bi anlama yöntemi bilmiyorum,
Bazen de direk içtiği süt çıkıyor hah diyorum iki saattir emdiği zaten iki kaşıktı onu da çıkardı gettiiiiii ziyan oldu süt diyorum
Biz iyiyiz çok şükür. Bol ağlamalı, emmeli ve bez değişmeli bir günü geride bıraktık :) sağlıkları olsun da ağlasın diyorum.. Sarılık olduğunda ağlamıyor kuzum diye aklım çıkmıştı.
Bizimki de fototerapiden çıktıktan sonra eve gelince düştü canım. O yüzden demek ki, ben anlamamıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?