2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bezi sürekli var ki zaten hiç çıkarmıyorum henüz
Ben şöyle fark ettim kızım çok ağlıyordu bezini değiştirmek için açtığımda beze yapmadığını fark ettim (özellikle kaka) yani bez temiz çıkıyordu ama altını açınca o sırada yapıyordu kakayı çişi
Ben de madem altını açıyorum lazımlığa tutarım dedim kucağımda tuttum baktım anında yapıyor
Yani aslında ben tuttuğum için o şekilde yapmaya başlamadı
O beze yapmadığı için ben tuvalete tuttum
Dışarıda çok uzun kalmadık ama huysuzlanıyor bi mızıklayıp çişini yapıyor (çişi uyurken de çoğunu beze yapıyor) ama kakasını tuttuğunu fark ettim azıcık yapıyor bazen.
Belki daha uzun kalsak kakayı da mecbur altına yapacak

Demeye çalıştığım zaten baştan beri bezi olsa da çığlık çığlığa bağırıyordu tuvaleti gelince, beze de yapmasını beklesem illaki ağlayacak

anladım canım teşekkür ederim

Canım ya sen böyle anlatınca, bizim Betül de neredeyse hep kakasını ya ben altını açınca ya da yeni bezi bağlayınca yapıyor (pırt yaparken biraz kaka yapmış olur ama, her seferinde değişiyorum bezi) İnci de böyle miydi, yoksa beze hiç kaka gelmiyor muydu?

Kuzum bende denedim aslında gerçekten işe yarıyor gibi ama benimki erkek çişi oraya buraya fışkırıyor tuvalete götürmek Lazım ama öyle de hasta ederim diye korktum vazgeçtim

Ya ben kızımda hep prima kullandım öbürleri pişik yaptı şimdi oğluma da prima kullanıyorum ama erkek bebek olunca önü şişiyor ve sanki kıyafeti nemleniyor erkek anneleri siz hangi bezi kullanıyorsunuz birde 2 günde bir kaka yapıyoruz o da çok olunca sırtına kadar çıkıyor aceba bezden mi yoksa birden çok kaka yapmasından mı ki başka bez deneyeceğim sanırım

Aynı canım betülle
Aslında tüm bebekler aynıymış
Kendilerini kirletmeme içgüdüsü ilk 3 ay çok güçlüymüş
Kimi bebek daha belirgin sinyal veriyor kimi daha az
Ha ben tuvalete tuttum da ne oldu hala günde 8-10 bez kullanıyoruz çünkü pırt yaparken kaka da kaçıyor ya da çiş ama altını her açtığımda kalan çişini lazımlığw yapıyor

Kuzum bende denedim aslında gerçekten işe yarıyor gibi ama benimki erkek çişi oraya buraya fışkırıyor tuvalete götürmek Lazım ama öyle de hasta ederim diye korktum vazgeçtim

Erkeği bilemem pipi kontrolü zordur eminim ki
Kızlar için daha kolay sanırım. Lazımlık aldık biz leğen falan da olurmuş aslında

Anladım canım teşekkür ederim.
Dün 12 bez kirlettik biz de, rekorumuz bu şimdilik

Gaz ilacı olarak ne verdi doktorun söyleyebilir misin ?
Ben Biogaia kullanıyorum , yapmasına yapıyor kakasını ama yaparken gene kızarıp o ayaklarını aşağı yukarı çekmeye ağlamaya devam ediyor
Aguline canim ismi.tamamen bitkiselmis. Benimkide oylr yapiyordu cunku kakasini 2 gunde bir yapiyor haliyle zorluyor. Suan rahatladi ilacmi fayda verdi kendimi duzeldi bilmiyorum.

Of o çok zor. Ben şu an tuvaletteyim telefonda burda. Her tuvalet anında bakıyorum telefona. Bebiş de annemin kucakta şu an.
Valla bence annenle kalabiliyosan 3 ay bitene kadar kal canim. Sonra duzene giriyormus. Benim esim yanimda suan oda ise baslaynca napicam hic bilmiyorum. Dogumda bol bol hasta bezi almistim altima baglar ona tuvalet ihtiyacimi gideririm artik

Atlattim canim, simdi de gelesi yok:) plasenta artik miadini dolduruyormus, 20sine kadar gelmezse 20 Aralik sezeryan gunu verildi:)

Oh oh masallah az kalmis hadi hayırlısıyla kavuşun canim :) ben demiştim dimi zamanını bekleyecek diye :) eee öğretmen çocuğu tabi doğmadan belli

Ben 3 gündür falan yapiyorum benimki oyle tutunca cok rahat yapıyor hatta ikinma sesleri bile cikariyor yaparken.

Valla bence annenle kalabiliyosan 3 ay bitene kadar kal canim. Sonra duzene giriyormus. Benim esim yanimda suan oda ise baslaynca napicam hic bilmiyorum. Dogumda bol bol hasta bezi almistim altima baglar ona tuvalet ihtiyacimi gideririm artik
Normalde annem gidecek de beynime pıhtı attığı için tedavi sürecindeyim şu an. Aynı ildeyiz kadıncağız evine gidemedi hiç o derece yapışık yaşıyorum anneme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…