2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm kaymakamlga gtmek gerkyr dye blyrdm ben calsmyrm alablyrm deme
Bunu sgk yatırıyor 16p lira dediler bize sut parası diye geçiyor. Bende çalışmıyorum eşim çalışıyor oyuzden hastanede onun adına duzenlediler evrakları onun adina yatti. Birde dogum parası var 300 tl onun icin de aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne basvuruluyor kaymakamlik değil internette oyle yaziyor ama yanlis bilgi. Ben istanbul maltepede oturuyorum mesela benim maltepe huzurevi binasinda olan yere basvurmam gerekiyormuş ama gidemedim henüz. 143 ve 183 tu sanirim arayinca bilgi veriyorlar

Sagol cnm bilgi verdgn icin bende dogmdan snra basvurym o zaman zaten gec yuklyrlarms galiba parayi

Ben aldım canım

Kozmogirl17 canım sondayla beslenme nasıl gidiyor? Ben daha alamadim
Canim 2 gunde baya memeye dustu sayesinde hatta dun gece surekli memedeydi sondasız hemde bi kere verdim mama sanirim suttede artma oldu cunku 90 lik mamayla anca doyardi simdi 60 lik mamayi bitiremiyor tabi bazi zamanlar krizi tutuyor ozaman anca 120 lik mama susturuyo onu ama sondayi cok sevmedi memeyle birlikte ancak 30 luk mama icebiliyor alisik olmadigi icin yorulup memeyide sondayida birakiyor denemende fayda var 1 lik bisey ama keske ilk basta bilseydim hic alismazdi biberona

Atesi gecen pazardan beri yukselmemis.cuma gunu antibiyotigi kesmisler haftasonu boyunca atesi yukselmezse pazartesi kan tahlilinde de enfeksiyon gorulmezse pazartesi cikartacaklarEki Görüntüle 2213504
Canim emzigi sizmi verdiniz kendilerimi vermis sen verdiysen iyi yapmissin aglamasindan iyidir bakmiyolar bide en guzelini yapmissin insallah pzartesi kavusucaksin kuzuna

Bebeğini sağlıkla büyüt canım,hayırlı evlat olsun inşallah...senin yazdıklarından sonra tuvalet iletişimi yapmaya çalışıyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm,oğlum bu şekilde daha rahat gaz çıkarıyor ve kakasını daha rahat yapıyor...yalnız bişey sormak istiyorum sana,bacaklarının alt kısmından tutuyorum sırtı benim göğsümde olacak şekilde...fakat 1 dk olmadan bacakları morariyor gibi geliyor bana,acaba çok mu sıkı tutuyorum diye dikkat ediyorum ama ne yaptıysam aynı renk değişimi oldu, yanlış bi sekilde mi tutuyorum acaba,merak ediyorum sizde de oluyor mu bu morarma (bacaklarda)çünkü endişelenmeye başladım ve o şekilde tutmaktan çekiniyorum artık...teşekkürler

Senin de bebeğin hayrlı olsun
Ben 2dk dan fazla tutmuyorum, eğer tuvaleti var ama yapamıyorsa bi yatırıp 1-2 dk sonra tekrar tutuyorum ya da beklemeyip bez bağlıyorum zorlamıyorum yani.
Tutarken de eğer yemekten hemen sonra ise dik tutmuyorum iyice kaykılmış gibi yataya yakın tutuyorum karnıma yaslayıp çünkü dik tutarsam yediğini çıkarabilme ihtimali yüksek

Normalde ise ağırlığı bana yaslandığı yere veriyorum, dizlerinin altından elimi sokuyorum, üst bacağını kavrıyorum ama sıkmadan yani elimin üstüne oturtur gibi, asıl bebeği taşıdığım kısım koltukaltı oluyor
Örnek fotolardaki gibi

Morarma değil de pozisyon yüzünden kan akışında değişiklik olduğundan (sanırım) daha kırmızı olduğunu gördüm ben de bacakların. Ama bıraktığım an geçiyor, kızımın canı acısa ağlardı, tuvalet sırasında uslu uslu duruyor genelde, bitince de kendini geri ittiriyor

Arkadaşlar bebeğim 45 günlük oldu ama huyu değişti resmen. Büyüme atağı getiren var mı? Gerçekten çok zıekanıyıeum ne yapacağımı bilmiyorum siz ne yapiyorsunuz

Çok teşekkür ederim canım cevapladigin için,aynı bu şekilde tutuyorum ben de ve 2 dk dan fazla tutmuyorum...erkek bebek olduğu icin tuta (lazımlik ya da ördek de diyorlar ama biz tuta diyoruz)almadım ama lavaboya tutuyorum hem temizlemek kolay oluyor...

Teşekkür ederim canım , işe yaramasina sevindim.

Yalnız değiliz...

Eklentiler

• Screenshot_20181209-015754.webp
    38 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar nolur yardımcı olurmusunuz bebeğim sarılık olduğu için mama takviyesi yapıldı ve sütümüde sağarak verdimki ne kadar geliyo göreyim.Aynı zamanda emzirdimde ama yinede biberona alıştı beni istemiyo reddediyo napabilirim

Hicmi almiyor canim memeyi sagdiginda kac cikti sutun eger aliyorsa memeyi hemen sondayaa gecis yap biberonsan uzaklastir canim

Çok mantıklı
Ben lavabo yatak odası bayağı git gel yapmam gerektiği için üşendim yoksa en pratiği, altını da yıkıyosundur oh mis :)

Gaz için ben işe yaradığını düşünüyorum, seninki de gazını kolay çıkarıyo mu?

Hicmi almiyor canim memeyi sagdiginda kac cikti sutun eger aliyorsa memeyi hemen sondayaa gecis yap biberonsan uzaklastir canim
Alıyo memeyi ama baya ağlayarak uğraşıyorum alıyo itiyo ağlıyo falan.Sonra alıyo en fazla 10 dk emiyo uyuyakalıyo doyuyomu sarılıktanmı uyuyo anlamıyorum sağdığımda toplamda en fazla 50 cc falan çıkıyo süt.Ama emerkende o kadar emebiliyomu bilemiyorum

Kesinlikle annelerimiz hala bebeklerine bakıyor o da yetmiyor bebeklerinin bebeklerine bakıyorlar :) Allah bize de nasip etsin inşallah.
Kendi bebegine kendi baksin benim kiz :) benim ömür boyu bebek bakacak halim kalmamis gibi hissediyorum 2 cocuk dusunup hayal kurardik esimle. Esim diyor Allah buna saglik versin tek cocuk olsun 1.5 aylik bebek uyumamak icin resmen gözlerini zorla aciyor. hic durmuyor iki saniye sevelim. Ya agliyor ya karnini doyuruyor gunun cok az bi vaktide yari gozu acik uyukluyor. Biz iki kisi dayanamiyoruz bu tempoya o tek basina dayaniyor inanilir gibi degil gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…