Kızlar nolur yardımcı olurmusunuz bebeğim sarılık olduğu için mama takviyesi yapıldı ve sütümüde sağarak verdimki ne kadar geliyo göreyim.Aynı zamanda emzirdimde ama yinede biberona alıştı beni istemiyo reddediyo napabilirim
Cannim cok minikler ama cokta akillilr benim oglumda 3 gunluktu biberona alisti gecfenlerde burda bi arkadas beslenme sondasindan bahsetti hemn aldim denediim memeye daha cok dustu biberonla verdigin mamayi memeyle birlikte sondayla ver hem karni doyar hem memeden daha cok mama geliyor diye memeye ilgisi artar.masallah sutun varmis biz tam 1 aylligiz yarin benim daha ilk kez iki memeden 50 cc geldi sen mamadan ziyade her emzirmeden sonra kalanini sagip bi sonraki acikmada sondayla verebilirsin keske bende bu yontemi senin kadar erken ogrenebilseydim.gototerapi aldinizmi bu arada sarilik icin duser deger korkma ilk gunler cok uyuyor dert etme okadarBı arada bebeğim 5 günlük
48539574Alıyo memeyi ama baya ağlayarak uğraşıyorum alıyo itiyo ağlıyo falan.Sonra alıyo en fazla 10 dk emiyo uyuyakalıyo doyuyomu sarılıktanmı uyuyo anlamıyorumsağdığımda toplamda en fazla 50 cc falan çıkıyo süt.Ama emerkende o kadar emebiliyomu bilemiyorum
Aynen bizde öyleyiz evet hastanede sarılığı artınca mama verdilerHastane mı biberon verdi canim.? Kasık zor olabilir enjektör ya da emzirme hortumunu dene istersen.biz 51 gunluguz.27. günden beri bı biberon bı meme derken yavrum iyice afalladi.memeyi tutana kadar o da ben de mahvoluyoruz.tutunca da kısa süre emiyor bırakıyor genelde aglayarak
Haftaiçi değere tekrar bakıcak doktor yükselmiş olursa fototerapi yapılıcak sanırım inş düşer o zamana.Sür artışı için damla çay vs kullanıyomusun içmediğim şey kalmadı zor getirttik gelen de durmuyo bi var bi yok süt anlamadım bendeCannim cok minikler ama cokta akillilr benim oglumda 3 gunluktu biberona alisti gecfenlerde burda bi arkadas beslenme sondasindan bahsetti hemn aldim denediim memeye daha cok dustu biberonla verdigin mamayi memeyle birlikte sondayla ver hem karni doyar hem memeden daha cok mama geliyor diye memeye ilgisi artar.masallah sutun varmis biz tam 1 aylligiz yarin benim daha ilk kez iki memeden 50 cc geldi sen mamadan ziyade her emzirmeden sonra kalanini sagip bi sonraki acikmada sondayla verebilirsin keske bende bu yontemi senin kadar erken ogrenebilseydim.gototerapi aldinizmi bu arada sarilik icin duser deger korkma ilk gunler cok uyuyor dert etme okadar
Çok teşekkür ederim gerçekten48539574
Bahsettigim sistem canim
Tatlim su hosaf ve rezeneden baska bisey tuketmiyorum bide uyku diyolar ama oda bende yok 2 cocukla malesef.bebek emdikce cogaliyor benim hep 30 gelirdi bu sonddayla 2 gunde 50 ye yukseldi sutum bebehimHaftaiçi değere tekrar bakıcak doktor yükselmiş olursa fototerapi yapılıcak sanırım inş düşer o zamana.Sür artışı için damla çay vs kullanıyomusun içmediğim şey kalmadı zor getirttik gelen de durmuyo bi var bi yok süt anlamadım bende
Doktor damla falanda yazıyo ve evet uykusuzluk çok etkiliyo ben uyumayınca 10 cc bile göremedim 2sindenTatlim su hosaf ve rezeneden baska bisey tuketmiyorum bide uyku diyolar ama oda bende yok 2 cocukla malesef.bebek emdikce cogaliyor benim hep 30 gelirdi bu sonddayla 2 gunde 50 ye yukseldi sutum bebehim
Emzirdikten sonra mı sağdginda 50 oldu yoksa belli saatten sonra mı?Tatlim su hosaf ve rezeneden baska bisey tuketmiyorum bide uyku diyolar ama oda bende yok 2 cocukla malesef.bebek emdikce cogaliyor benim hep 30 gelirdi bu sonddayla 2 gunde 50 ye yukseldi sutum bebehim
Evet pttye yatmış msj geldi telefonuna oyle haberimiz oldu yattigindanO da mı pttye yani canım?
Rica ederim canim insallah isinizi gorurÇok teşekkür ederim gerçekten
Canim butun aksam emdi gece sagdim elektirikli canim benimki aventinEmzirdikten sonra mı sağdginda 50 oldu yoksa belli saatten sonra mı?
Bir de sağma cihazin manuel mı yoksa elektrikli ? Ben de elektrikli var sanırım manuel de alıp denicem
GalaktDoktor damla falanda yazıyo ve evet uykusuzluk çok etkiliyo ben uyumayınca 10 cc bile göremedim 2sinden
Evt canim koraydada vermisti galactocamiydi neydi bunda almadim henuzDoktor damla falanda yazıyo ve evet uykusuzluk çok etkiliyo ben uyumayınca 10 cc bile göremedim 2sinden
Kendi bebegine kendi baksin benim kiz :) benim ömür boyu bebek bakacak halim kalmamis gibi hissediyorum2 cocuk dusunup hayal kurardik esimle. Esim diyor Allah buna saglik versin tek cocuk olsun 1.5 aylik bebek uyumamak icin resmen gözlerini zorla aciyor. hic durmuyor iki saniye sevelim. Ya agliyor ya karnini doyuruyor gunun cok az bi vaktide yari gozu acik uyukluyor. Biz iki kisi dayanamiyoruz bu tempoya o tek basina dayaniyor inanilir gibi degil gercekten
Aynen o canımGalakt
Evt canim koraydada vermisti galactocamiydi neydi bunda almadim henuz
Canım bebeğini sağlıkla büyüt inşallah...facebookta emzirme sanatı diye bir grup var oradaki yazıları okumanı tavsiye ederim...oğlum da sarılık oldu,şimdi geçti çok şükür,saat başı emzirdim,süt var mı yok mu düşünmeden çünkü süt tamamıyla depo olan bişey değil,emzirdikce oluşuyor merak etme...sütü arttırmak için bol bol su içmen ve uyumasan bile dinlenmen çok önemli inşallah yanında sana yardım edecek birileri vardır en azından 2 hafta...bir de sütü el ile sağmak makine ile sağmaktan daha etkili,internetten el ile sağım nasıl yapılır videoları izle istersen, göğüslerine masaj da yapmış oluyorsun hem daha az acıyor...inşallah bol bol sütün olur nasıl saklasam diye düşünürsünKızlar nolur yardımcı olurmusunuz bebeğim sarılık olduğu için mama takviyesi yapıldı ve sütümüde sağarak verdimki ne kadar geliyo göreyim.Aynı zamanda emzirdimde ama yinede biberona alıştı beni istemiyo reddediyo napabilirim
Bizim odamızla banyo birbirine çok yakın o yüzden benim için kolaylık oluyor,dediğin gibi yıkıyorum da pişik sorunumuz olmadı çok şükür çünkü bez denemeleri yapıyorum farklı farklı markalar kullanıyorum o yüzden en çok korktuğum pişik meselesi...çok şükür bu zamana kadar gaz sıkıntımız olmadı,tabi bunda lavaboya tutmamin çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorumÇok mantıklı
Ben lavabo yatak odası bayağı git gel yapmam gerektiği için üşendim yoksa en pratiği, altını da yıkıyosundur oh mis :)
Gaz için ben işe yaradığını düşünüyorum, seninki de gazını kolay çıkarıyo mu?
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın uzun uzun yalnızım fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum sarılığı geçsin diye sık emzirmeye de çalışıyorum dediklerine bakıcam tekrar teşekkür ederimCanım bebeğini sağlıkla büyüt inşallah...facebookta emzirme sanatı diye bir grup var oradaki yazıları okumanı tavsiye ederim...oğlum da sarılık oldu,şimdi geçti çok şükür,saat başı emzirdim,süt var mı yok mu düşünmeden çünkü süt tamamıyla depo olan bişey değil,emzirdikce oluşuyor merak etme...sütü arttırmak için bol bol su içmen ve uyumasan bile dinlenmen çok önemli inşallah yanında sana yardım edecek birileri vardır en azından 2 hafta...bir de sütü el ile sağmak makine ile sağmaktan daha etkili,internetten el ile sağım nasıl yapılır videoları izle istersen, göğüslerine masaj da yapmış oluyorsun hem daha az acıyor...inşallah bol bol sütün olur nasıl saklasam diye düşünürsün
Canim butun aksam emdi gece sagdim elektirikli canim benimki aventin
Canim ben avent ile 30 cc den fazla.sut cikaramadim cok nazik sagiyor. Hatta bence sagamior. E bebegin markasi olan makineden aldirdim bir gece mastitin esiginden donunce 2 kati sut cikti aventi kullanamadim hic. Sen acaba medikallerden pompa kiralayip bi kac gun onlarla mi sagsan hem uretimi artirir hemde daha cok sut ciktigini gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?