2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Hastane mı biberon verdi canim.? Kasık zor olabilir enjektör ya da emzirme hortumunu dene istersen.biz 51 gunluguz.27. günden beri bı biberon bı meme derken yavrum iyice afalladi.memeyi tutana kadar o da ben de mahvoluyoruz.tutunca da kısa süre emiyor bırakıyor genelde aglayarak

Bı arada bebeğim 5 günlük
Cannim cok minikler ama cokta akillilr benim oglumda 3 gunluktu biberona alisti gecfenlerde burda bi arkadas beslenme sondasindan bahsetti hemn aldim denediim memeye daha cok dustu biberonla verdigin mamayi memeyle birlikte sondayla ver hem karni doyar hem memeden daha cok mama geliyor diye memeye ilgisi artar.masallah sutun varmis biz tam 1 aylligiz yarin benim daha ilk kez iki memeden 50 cc geldi sen mamadan ziyade her emzirmeden sonra kalanini sagip bi sonraki acikmada sondayla verebilirsin keske bende bu yontemi senin kadar erken ogrenebilseydim.gototerapi aldinizmi bu arada sarilik icin duser deger korkma ilk gunler cok uyuyor dert etme okadar

48539574

Bahsettigim sistem canim

Aynen bizde öyleyiz evet hastanede sarılığı artınca mama verdiler

Haftaiçi değere tekrar bakıcak doktor yükselmiş olursa fototerapi yapılıcak sanırım inş düşer o zamana.Sür artışı için damla çay vs kullanıyomusun içmediğim şey kalmadı zor getirttik gelen de durmuyo bi var bi yok süt anlamadım bende

Tatlim su hosaf ve rezeneden baska bisey tuketmiyorum bide uyku diyolar ama oda bende yok 2 cocukla malesef.bebek emdikce cogaliyor benim hep 30 gelirdi bu sonddayla 2 gunde 50 ye yukseldi sutum bebehim

Tatlim su hosaf ve rezeneden baska bisey tuketmiyorum bide uyku diyolar ama oda bende yok 2 cocukla malesef.bebek emdikce cogaliyor benim hep 30 gelirdi bu sonddayla 2 gunde 50 ye yukseldi sutum bebehim
Doktor damla falanda yazıyo ve evet uykusuzluk çok etkiliyo ben uyumayınca 10 cc bile göremedim 2sinden

Emzirdikten sonra mı sağdginda 50 oldu yoksa belli saatten sonra mı?
Bir de sağma cihazin manuel mı yoksa elektrikli ? Ben de elektrikli var sanırım manuel de alıp denicem

Sanki benim bebeğimi anlatıyorsun canım.aynen bizimki de gözü açık uyuyor, inat ediyor sanki o gözler kapanmıyor. Uyandıgı gibi aglıyor, bir tek memede susuyor. Doysa da memede kalmak istiyor. Allah yardımcımız olsun.

Canım bebeğini sağlıkla büyüt inşallah...facebookta emzirme sanatı diye bir grup var oradaki yazıları okumanı tavsiye ederim...oğlum da sarılık oldu,şimdi geçti çok şükür,saat başı emzirdim,süt var mı yok mu düşünmeden çünkü süt tamamıyla depo olan bişey değil,emzirdikce oluşuyor merak etme...sütü arttırmak için bol bol su içmen ve uyumasan bile dinlenmen çok önemli inşallah yanında sana yardım edecek birileri vardır en azından 2 hafta...bir de sütü el ile sağmak makine ile sağmaktan daha etkili,internetten el ile sağım nasıl yapılır videoları izle istersen, göğüslerine masaj da yapmış oluyorsun hem daha az acıyor...inşallah bol bol sütün olur nasıl saklasam diye düşünürsün

Bizim odamızla banyo birbirine çok yakın o yüzden benim için kolaylık oluyor,dediğin gibi yıkıyorum da pişik sorunumuz olmadı çok şükür çünkü bez denemeleri yapıyorum farklı farklı markalar kullanıyorum o yüzden en çok korktuğum pişik meselesi...çok şükür bu zamana kadar gaz sıkıntımız olmadı,tabi bunda lavaboya tutmamin çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum

Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın uzun uzun yalnızım fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum sarılığı geçsin diye sık emzirmeye de çalışıyorum dediklerine bakıcam tekrar teşekkür ederim

Canim butun aksam emdi gece sagdim elektirikli canim benimki aventin

Canim ben avent ile 30 cc den fazla.sut cikaramadim cok nazik sagiyor. Hatta bence sagamior. E bebegin markasi olan makineden aldirdim bir gece mastitin esiginden donunce 2 kati sut cikti aventi kullanamadim hic. Sen acaba medikallerden pompa kiralayip bi kac gun onlarla mi sagsan hem uretimi artirir hemde daha cok sut ciktigini gorursun

Bende de Kraft elektrikli var, bugün eşime baby plus manuel pompa aldırdım.diger cihaza göre daha kısa sürede daha çok çıkardı.

Kozmogirl17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…