- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Kuzum midesini üşütürsün bebeğinin, anne göğsünden çıkan süt sıcak ister istemez sen ona soğuk yada soğuğa yakın verirsen yazık midesine. Sıcak suda biberonu bekletip ver bence ben ısıtmadan vermiyorum hiçŞimdi mesela 40 dkka geçti ısıtmadan verdim.bazen 2 saati geçiyor sagdigim o zaman ısıtıp veriyorum.o zaman ben de hep ısıtıp vereyim.sagol canım
Kuzum soğanı kesip yarım saat göğsünüzde bekletin diyolar baya fayda ediyormuş. Bide garmastan dı galiba ilacın adı o çok iyi diyolardı. Sen soğanı halka şeklinde kesip yarım saat beklet göğsünde hatta fırsat oldukça tekrar et şifa olur inşallahSlm kızlar herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah benimde sütüm var fakat gogüslerim öyle yara oldu ve catladi ki emzirme saati gelmesin diye dua eder oldum eczaneden krem lansinoh aldım fayda yok zeytin yağı sürüyorum gene geçmiyor resmen yarıldı gogüslerim ne yapacağımı bilmiyorum böyle olanlar varsa nasıl geçti sizinkiler
Çok sağol canım deneyeceğim inşallahKuzum midesini üşütürsün bebeğinin, anne göğsünden çıkan süt sıcak ister istemez sen ona soğuk yada soğuğa yakın verirsen yazık midesine. Sıcak suda biberonu bekletip ver bence ben ısıtmadan vermiyorum hiç
Kuzum soğanı kesip yarım saat göğsünüzde bekletin diyolar baya fayda ediyormuş. Bide garmastan dı galiba ilacın adı o çok iyi diyolardı. Sen soğanı halka şeklinde kesip yarım saat beklet göğsünde hatta fırsat oldukça tekrar et şifa olur inşallah
Dene canım bian önce iyileşir inşallah göğüslerin çok zorÇok sağol canım deneyeceğim inşallah
Çok şükür canım bisey çıkmamış bebeginde inşallah bizimkilerde de çıkmazBenim bebeğimde kusuyor hemde her beslenmeden sonra mutlaka kusuyor.doktora gittik idrar tahlili ve kültürü yapıldı ayrıca batın ultrasonu çekildi hiçbir sıkıntı çıkmadı bebek reflüsü denildi mide kapakçığı geliştikçe azalacakmış.
Çıkmaz canım merak etme.Çok şükür canım bisey çıkmamış bebeginde inşallah bizimkilerde de çıkmaz
Garmastan ve lansinoh çok iyi geldi bana canım. Lansinoh sürülüyken emzirdim, emzirdikten sonra garmastan sürüp avent kalkan kapattım. Emzirme saati gelene kadar bekledim, emzirmeden önce garmastanı temizledim yine lansinoh sürdüm. Bu şekilde her seferinde yaptımSlm kızlar herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah benimde sütüm var fakat gogüslerim öyle yara oldu ve catladi ki emzirme saati gelmesin diye dua eder oldum eczaneden krem lansinoh aldım fayda yok zeytin yağı sürüyorum gene geçmiyor resmen yarıldı gogüslerim ne yapacağımı bilmiyorum böyle olanlar varsa nasıl geçti sizinkiler
Canım yok erken doğum yapmadım bebek iri diye 39dan sonra sezeryana aldı doktor.O 3 serumu banada yaptılar ilk sonra bidaha yapmadılar.Arada ağrı kesici yapıyolar ama hala aynı çok zor yürüyorum sabahtan beri dikişlerim hep acıyo hiç iyileşme olmadı
Senin de süt tazyikliydi canım dimi acaba onunla mi alakalı ya.. Inşallah normaldir ama can sıkıyor ne kadar etraf olur normal dese de işte insan uzmandan duymayınca rahat edemiyor
Burclari ayni ya ondan olanilirmi :)Bu kasim bebekleri hepmi ayni benimkide ole yaa
Sağol .canımGarmastan ve lansinoh çok iyi geldi bana canım. Lansinoh sürülüyken emzirdim, emzirdikten sonra garmastan sürüp avent kalkan kapattım. Emzirme saati gelene kadar bekledim, emzirmeden önce garmastanı temizledim yine lansinoh sürdüm. Bu şekilde her seferinde yaptım
Canim ole kiralamadami yapiliyor elektirikli pompamı hic duymamistim kiralandiginijCanim ben avent ile 30 cc den fazla.sut cikaramadim cok nazik sagiyor. Hatta bence sagamior. E bebegin markasi olan makineden aldirdim bir gece mastitin esiginden donunce 2 kati sut cikti aventi kullanamadim hic. Sen acaba medikallerden pompa kiralayip bi kac gun onlarla mi sagsan hem uretimi artirir hemde daha cok sut ciktigini gorursun
Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüt inşallah canım...ben lansinoh ile rahatlamıştim, çok fazla yaram olmamıştı zaten...ama yengem emzirirken ağlardı acıdan,kan gelirdi...biraz sürü krem kullandı değişik değişik...geçen ona buradan bir arkadas icin sordum sana ne iyi gelmişti diye, purelan diye birşey krem varmış o iyileştirmis Allah'ın izniyle...sana da iyi gelir inşallah...bol bol sütlerin olsun inşallah...en kısa zamanda yaraların iyileşir umarımSlm kızlar herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah benimde sütüm var fakat gogüslerim öyle yara oldu ve catladi ki emzirme saati gelmesin diye dua eder oldum eczaneden krem lansinoh aldım fayda yok zeytin yağı sürüyorum gene geçmiyor resmen yarıldı gogüslerim ne yapacağımı bilmiyorum böyle olanlar varsa nasıl geçti sizinkiler
Bir de göğüs ucunu doğru verdiğinden emin ol,eğer sadece uç kısmını alırsa iyileşmen zorlaşır,önce bebeğin dudaklarına göğüs ucunu değdir,emme refleksi harekete geçince göğsünün kahverengi yerini de ağzına alacak şekilde ver,o zaman daha az acı çekersinSlm kızlar herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah benimde sütüm var fakat gogüslerim öyle yara oldu ve catladi ki emzirme saati gelmesin diye dua eder oldum eczaneden krem lansinoh aldım fayda yok zeytin yağı sürüyorum gene geçmiyor resmen yarıldı gogüslerim ne yapacağımı bilmiyorum böyle olanlar varsa nasıl geçti sizinkiler
Ayva cekirdeginden jel yapıp sürebilirsin birde susam yağını dene yani tahinin ustune cikan yağ iyi geliyormuş inşallah şifa olurSlm kızlar herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah benimde sütüm var fakat gogüslerim öyle yara oldu ve catladi ki emzirme saati gelmesin diye dua eder oldum eczaneden krem lansinoh aldım fayda yok zeytin yağı sürüyorum gene geçmiyor resmen yarıldı gogüslerim ne yapacağımı bilmiyorum böyle olanlar varsa nasıl geçti sizinkiler
Benim oğlum da aynısını yapmıştı bebekken, hiç çiş tutamadım o yüzden. Kızımda denemek lazım bakalım o da abisi gibi direnecek mi :)ERkek cocugu o esnada öyle kasılıp geriyor ki bacaklarını o pozisyonda asla tutamıyorum ben. Oklara gibi geriliyor hiç kırmıyor dizlerini..
Sağol canım inşallah iyi gelirHayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüt inşallah canım...ben lansinoh ile rahatlamıştim, çok fazla yaram olmamıştı zaten...ama yengem emzirirken ağlardı acıdan,kan gelirdi...biraz sürü krem kullandı değişik değişik...geçen ona buradan bir arkadas icin sordum sana ne iyi gelmişti diye, purelan diye birşey krem varmış o iyileştirmis Allah'ın izniyle...sana da iyi gelir inşallah...bol bol sütlerin olsun inşallah...en kısa zamanda yaraların iyileşir umarım
Ben gümüş kapakkullandımSlm kızlar herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah benimde sütüm var fakat gogüslerim öyle yara oldu ve catladi ki emzirme saati gelmesin diye dua eder oldum eczaneden krem lansinoh aldım fayda yok zeytin yağı sürüyorum gene geçmiyor resmen yarıldı gogüslerim ne yapacağımı bilmiyorum böyle olanlar varsa nasıl geçti sizinkiler
inşallah güzel şeyler duyarız güzel kızlarımızla alakalı içimiz rahatlar :)Sanmıyorum canım. Herkes de aynı belirtiler de dediğin gibi anca doktor diyince rahatlariz :) bizim kız horluyor gibi onu da sorucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?