2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şimdi mesela 40 dkka geçti ısıtmadan verdim.bazen 2 saati geçiyor sagdigim o zaman ısıtıp veriyorum.o zaman ben de hep ısıtıp vereyim.sagol canım
Kuzum midesini üşütürsün bebeğinin, anne göğsünden çıkan süt sıcak ister istemez sen ona soğuk yada soğuğa yakın verirsen yazık midesine. Sıcak suda biberonu bekletip ver bence ben ısıtmadan vermiyorum hiç
Kuzum soğanı kesip yarım saat göğsünüzde bekletin diyolar baya fayda ediyormuş. Bide garmastan dı galiba ilacın adı o çok iyi diyolardı. Sen soğanı halka şeklinde kesip yarım saat beklet göğsünde hatta fırsat oldukça tekrar et şifa olur inşallah

Çok sağol canım deneyeceğim inşallah

Kızlar benim kızım da gün içinde ve gece yaklaşık 6 7 kez kusuyor. Bazen gazını çıkarırken kusuyo bazen altını alırken bazen giydirirken kusuyo bazen gazi çıksa bile yerine yatırınca kusuyo. Bazen direk olarak süt kusuyo bazen de peynir gibi kusuyo. Fışkırtarak kusmadıgi sürece sorun olduğunu sanmıyorum. Ama bazı bebekler kusmaya daha meyilli oluyo ilk kizim da öyleydi inşallah bu sefer kusan bi bebeğim olmaz diyodum ama bu da öyle

Çok şükür canım bisey çıkmamış bebeginde inşallah bizimkilerde de çıkmaz

Garmastan ve lansinoh çok iyi geldi bana canım. Lansinoh sürülüyken emzirdim, emzirdikten sonra garmastan sürüp avent kalkan kapattım. Emzirme saati gelene kadar bekledim, emzirmeden önce garmastanı temizledim yine lansinoh sürdüm. Bu şekilde her seferinde yaptım

Agrilar ilk 1 hafta olur canim. Evde koridorda yuruyus yap bol bol. Egilme hic oturup kalkarken ani hareketler yapma. Kendini iyiyim diye teselli et bide hastayim moduna girme hic cabuk iyilescek insallah emin ol. Agrin oldukca parol ic mutlaka

Senin de süt tazyikliydi canım dimi acaba onunla mi alakalı ya.. Inşallah normaldir ama can sıkıyor ne kadar etraf olur normal dese de işte insan uzmandan duymayınca rahat edemiyor

Sanmıyorum canım. Herkes de aynı belirtiler de dediğin gibi anca doktor diyince rahatlariz :) bizim kız horluyor gibi onu da sorucaz.

Kızlar ben sezeryan doğum yaptım 38 gün oldu kanamam devam ediyor neredeyse 40im geldi korkuyorum sorun olur mu ki

Canim ole kiralamadami yapiliyor elektirikli pompamı hic duymamistim kiralandiginij

Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüt inşallah canım...ben lansinoh ile rahatlamıştim, çok fazla yaram olmamıştı zaten...ama yengem emzirirken ağlardı acıdan,kan gelirdi...biraz sürü krem kullandı değişik değişik...geçen ona buradan bir arkadas icin sordum sana ne iyi gelmişti diye, purelan diye birşey krem varmış o iyileştirmis Allah'ın izniyle...sana da iyi gelir inşallah...bol bol sütlerin olsun inşallah...en kısa zamanda yaraların iyileşir umarım

Bir de göğüs ucunu doğru verdiğinden emin ol,eğer sadece uç kısmını alırsa iyileşmen zorlaşır,önce bebeğin dudaklarına göğüs ucunu değdir,emme refleksi harekete geçince göğsünün kahverengi yerini de ağzına alacak şekilde ver,o zaman daha az acı çekersin

Ayva cekirdeginden jel yapıp sürebilirsin birde susam yağını dene yani tahinin ustune cikan yağ iyi geliyormuş inşallah şifa olur

ERkek cocugu o esnada öyle kasılıp geriyor ki bacaklarını o pozisyonda asla tutamıyorum ben. Oklara gibi geriliyor hiç kırmıyor dizlerini..
Benim oğlum da aynısını yapmıştı bebekken, hiç çiş tutamadım o yüzden. Kızımda denemek lazım bakalım o da abisi gibi direnecek mi :)

Sağol canım inşallah iyi gelir

Ben gümüş kapakkullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…