2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar sağılan süt oda sıcaklığında 3 saat kalabiliyor ya, ama sanki soğuk gibi oluyor. İcirmeden önce az bsy petek üstüne konabilir mı ki acaba

Kizlar sağılan süt oda sıcaklığında 3 saat kalabiliyor ya, ama sanki soğuk gibi oluyor. İcirmeden önce az bsy petek üstüne konabilir mı ki acaba
Ben oda sıcaklığında bekleyen sütü direkt içirmiyorum canım. Bebek hemşiresi hemen sağıp vermeyeceksen mutlaka ısıt demişti.

Ben oda sıcaklığında bekleyen sütü direkt içirmiyorum canım. Bebek hemşiresi hemen sağıp vermeyeceksen mutlaka ısıt demişti.

Şimdi mesela 40 dkka geçti ısıtmadan verdim.bazen 2 saati geçiyor sagdigim o zaman ısıtıp veriyorum.o zaman ben de hep ısıtıp vereyim.sagol canım

Kızlar odada 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay değil mi? Bugün aldığım manuel pompa kılavuzunda da dolapta 24 saat diyor sağılan sütun saklanmasi

Bende deneyeyim canım sağolasın

Ebeler bana direkt isiya marus bırakmayın dediler eger soguk olduğunu düşünüyorsan kaynamış suyun içinde ısıt bence

Güldüm o zaman storks filmini izleyin orda da aynı sahne var :)

Bende de Kraft elektrikli var, bugün eşime baby plus manuel pompa aldırdım.diger cihaza göre daha kısa sürede daha çok çıkardı.

Kozmogirl17
Ya aslinda banada ole geliyor mesela makinayla sagiuorum 20 dk ka sut gelmeyene kadar sonra kapatip elle sıkıyorum yine fıskirtiyor acaba manueller is gorurmuki

Amin canim benimki hem mama hem meme aliyor ne zaman ne istedigi belli olmuyor. Memeyi reddediyor bazen goguslerim davul gbi sisiyor. Bazende sirf memede durmak istiyor beni salmiyor saatlerce.

Arkadaşlar bebeğin ateşi kaçı geçerse tehlikeli. 37 çıktı ateşi
Biz yoğun bakımda kaldigimizda 37.3 olmuştum.hemsireye söylediğimde normal demişti.yine de sürekli takip et.

Ya aslinda banada ole geliyor mesela makinayla sagiuorum 20 dk ka sut gelmeyene kadar sonra kapatip elle sıkıyorum yine fıskirtiyor acaba manueller is gorurmuki

İstersen al sende canım.50 liraya aldık.yorumlari iyi.elektrikliyi kur topla ayarlarını yapana kadar bunda hemen başlıyorsun sagmaya.

Arkadaşlar hepinize merhaba umarım doğurmayalar doğumlarını sağlıkla gerçekleştirmiş, kasım bebeklerimiz şifa bulmuştur.. sizlere bisey danışmak istiyorum dün bir iki kez oldu bugünde olunca merak ettim benim minnak kızım emdiği sütün bi kısmını çıkarmaya başladı kusmak gibi değil ama direk çıkarıyor ateş ya da başka anormal bir durum yok ama canımı sıktı neden olabilir bilgisi olan var mi yarin dr. Kontrolu var soracağım ama şuan kafaya taktım yarın olmaz bana ..bugün 40ıydı bu arada hepinize sevgiler. İyi akşamlar.

Canım bnmde 1 haftadir öyle. Biz de sırf bu yüzden yarın doktora göturucez. Herkes normal diyor ama bilemedim canim

Canım bnmde 1 haftadir öyle. Biz de sırf bu yüzden yarın doktora göturucez. Herkes normal diyor ama bilemedim canim
Senin de süt tazyikliydi canım dimi acaba onunla mi alakalı ya.. Inşallah normaldir ama can sıkıyor ne kadar etraf olur normal dese de işte insan uzmandan duymayınca rahat edemiyor

Senin de süt tazyikliydi canım dimi acaba onunla mi alakalı ya.. Inşallah normaldir ama can sıkıyor ne kadar etraf olur normal dese de işte insan uzmandan duymayınca rahat edemiyor
Benim bebeğimde kusuyor hemde her beslenmeden sonra mutlaka kusuyor.doktora gittik idrar tahlili ve kültürü yapıldı ayrıca batın ultrasonu çekildi hiçbir sıkıntı çıkmadı bebek reflüsü denildi mide kapakçığı geliştikçe azalacakmış.

Slm kızlar herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah benimde sütüm var fakat gogüslerim öyle yara oldu ve catladi ki emzirme saati gelmesin diye dua eder oldum eczaneden krem lansinoh aldım fayda yok zeytin yağı sürüyorum gene geçmiyor resmen yarıldı gogüslerim ne yapacağımı bilmiyorum böyle olanlar varsa nasıl geçti sizinkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…