Ben oda sıcaklığında bekleyen sütü direkt içirmiyorum canım. Bebek hemşiresi hemen sağıp vermeyeceksen mutlaka ısıt demişti.Kizlar sağılan süt oda sıcaklığında 3 saat kalabiliyor ya, ama sanki soğuk gibi oluyor. İcirmeden önce az bsy petek üstüne konabilir mı ki acaba
Ben oda sıcaklığında bekleyen sütü direkt içirmiyorum canım. Bebek hemşiresi hemen sağıp vermeyeceksen mutlaka ısıt demişti.
Bende deneyeyim canım sağolasınPipi bezi yapıyorlarmış altini acar acmaz uzerine bi bez ortuyorlarmis kapali olunca yapmıyormuş benim oğlan da çok yapıyordu bi ara resmen bana nişan alıyordu yaparken ablam bunu dene dedi ama ben denemedim. Altını açmadan çiş tutarmış gibi yapıyorum 4-5 gündür etrafa yapmadi hiç.
3saat 3gun 3 ay doğru canımKızlar odada 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay değil mi? Bugün aldığım manuel pompa kılavuzunda da dolapta 24 saat diyor sağılan sütun saklanmasi
Ebeler bana direkt isiya marus bırakmayın dediler eger soguk olduğunu düşünüyorsan kaynamış suyun içinde ısıt benceKizlar sağılan süt oda sıcaklığında 3 saat kalabiliyor ya, ama sanki soğuk gibi oluyor. İcirmeden önce az bsy petek üstüne konabilir mı ki acaba
Canım çok teşekkürlerEvet pttye yatmış msj geldi telefonuna oyle haberimiz oldu yattigindan
Güldüm o zaman storks filmini izleyin orda da aynı sahne var :)Kendi bebegine kendi baksin benim kiz :) benim ömür boyu bebek bakacak halim kalmamis gibi hissediyorum2 cocuk dusunup hayal kurardik esimle. Esim diyor Allah buna saglik versin tek cocuk olsun 1.5 aylik bebek uyumamak icin resmen gözlerini zorla aciyor. hic durmuyor iki saniye sevelim. Ya agliyor ya karnini doyuruyor gunun cok az bi vaktide yari gozu acik uyukluyor. Biz iki kisi dayanamiyoruz bu tempoya o tek basina dayaniyor inanilir gibi degil gercekten
Canim ben avent ile 30 cc den fazla.sut cikaramadim cok nazik sagiyor. Hatta bence sagamior. E bebegin markasi olan makineden aldirdim bir gece mastitin esiginden donunce 2 kati sut cikti aventi kullanamadim hic. Sen acaba medikallerden pompa kiralayip bi kac gun onlarla mi sagsan hem uretimi artirir hemde daha cok sut ciktigini gorursun
Ya aslinda banada ole geliyor mesela makinayla sagiuorum 20 dk ka sut gelmeyene kadar sonra kapatip elle sıkıyorum yine fıskirtiyor acaba manueller is gorurmukiBende de Kraft elektrikli var, bugün eşime baby plus manuel pompa aldırdım.diger cihaza göre daha kısa sürede daha çok çıkardı.
Kozmogirl17
Amin canim benimki hem mama hem meme aliyor ne zaman ne istedigi belli olmuyor. Memeyi reddediyor bazen goguslerim davul gbi sisiyor. Bazende sirf memede durmak istiyor beni salmiyor saatlerce.Sanki benim bebeğimi anlatıyorsun canım.aynen bizimki de gözü açık uyuyor, inat ediyor sanki o gözler kapanmıyor. Uyandıgı gibi aglıyor, bir tek memede susuyor. Doysa da memede kalmak istiyor. Allah yardımcımız olsun.
Film izlemek mi nerde bizde o lüks hayatGüldüm o zaman storks filmini izleyin orda da aynı sahne var :)
Biz yoğun bakımda kaldigimizda 37.3 olmuştum.hemsireye söylediğimde normal demişti.yine de sürekli takip et.Arkadaşlar bebeğin ateşi kaçı geçerse tehlikeli. 37 çıktı ateşi
Ya aslinda banada ole geliyor mesela makinayla sagiuorum 20 dk ka sut gelmeyene kadar sonra kapatip elle sıkıyorum yine fıskirtiyor acaba manueller is gorurmuki
Bu kasim bebekleri hepmi ayni benimkide ole yaaAmin canim benimki hem mama hem meme aliyor ne zaman ne istedigi belli olmuyor. Memeyi reddediyor bazen goguslerim davul gbi sisiyor. Bazende sirf memede durmak istiyor beni salmiyor saatlerce.
Arkadaşlar hepinize merhaba umarım doğurmayalar doğumlarını sağlıkla gerçekleştirmiş, kasım bebeklerimiz şifa bulmuştur.. sizlere bisey danışmak istiyorum dün bir iki kez oldu bugünde olunca merak ettim benim minnak kızım emdiği sütün bi kısmını çıkarmaya başladı kusmak gibi değil ama direk çıkarıyor ateş ya da başka anormal bir durum yok ama canımı sıktı neden olabilir bilgisi olan var mi yarin dr. Kontrolu var soracağım ama şuan kafaya taktım yarın olmaz bana ..bugün 40ıydı bu arada hepinize sevgiler. İyi akşamlar.
Senin de süt tazyikliydi canım dimi acaba onunla mi alakalı ya.. Inşallah normaldir ama can sıkıyor ne kadar etraf olur normal dese de işte insan uzmandan duymayınca rahat edemiyorCanım bnmde 1 haftadir öyle. Biz de sırf bu yüzden yarın doktora göturucez. Herkes normal diyor ama bilemedim canim
Benim bebeğimde kusuyor hemde her beslenmeden sonra mutlaka kusuyor.doktora gittik idrar tahlili ve kültürü yapıldı ayrıca batın ultrasonu çekildi hiçbir sıkıntı çıkmadı bebek reflüsü denildi mide kapakçığı geliştikçe azalacakmış.Senin de süt tazyikliydi canım dimi acaba onunla mi alakalı ya.. Inşallah normaldir ama can sıkıyor ne kadar etraf olur normal dese de işte insan uzmandan duymayınca rahat edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?