- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
Kan uyuşmazlığınız varmı? Bi de sarılık değeri kaç?Sariliktan dolayi olabilir canim. Bazi bebeklerde uykuyu seviyo. Istersen acilden giris yapip sariligina ve kilosuna baktirabilirsin. Bneim kiz bugun 1 aylik oldu hala sariligi var ama yuksek degil cok sukur. Bazi bebeklerde gec duzeliyo cunku
Bnde antibiyotik ictm ama duzenli icemedim malesef ki hep unuttumCanim ben mastit icin antibiyotik tedavisi gördüm sen doktora gittinmi. Cok zor bisey allahim yardmcin olsun tez zamanda gecsin insallahinsallah
Kızlar normal doğum sonrası dikisleriniz tamamen iyileşti mi benim hala aciyo 2ay oldu
http://bebekveben.com/babalar-gunu-ve-anne-sutunun-fazla-gelmesi/
aydingelini bu yaziyi oku istersen bana cok uyuyor yasadiklarim birebir ayni[/QUOTEg
Bana da uyuyor gibi ya
5 dkka emip bı güzel de gegiriyor ağlaması da var
Ben de dün 40 muayenesine gittim. Doktor tamamen iyileşmiş dedi. Acı ağrı yok bende. Benim de 3-4 dikisim vardi. 2 aydir aciyosa muayene olsan iyi olur belkiKızlar normal doğum sonrası dikisleriniz tamamen iyileşti mi benim hala aciyo 2ay oldu
Kan uyuşmazlığınız varmı? Bi de sarılık değeri kaç?
Benim tamamen iyileşti canım 30 ekimde normal doğum yapmıştımKızlar normal doğum sonrası dikisleriniz tamamen iyileşti mi benim hala aciyo 2ay oldu
benim atesim 39 a vurdu ben ictim ilacin bittigi gun gecti baya cektim ama oncesindeBnde antibiyotik ictm ama duzenli icemedim malesef ki hep unuttum
Yeme içmende sıkıntımı oldu acaba kuzum? Yeme içmeyle alakası olduğuna inanmıydum ben ama cidden varmış alakası sanırımÖn sütü aliyorlar hep ondanda doymayip geri agliyorlar benim normalde cogalan sutume nazar degdirdim bugun nerdeyse hc gelmedi
Yok canim yaa normalde 2 ögün yerim. 3 ögün yedim ustelik hemde gayet saglikli seyler yedim. Uyuyamadim dogru duzgun ona bagladim. Esimde evde uyuyabilecegim zaman kendim uyuyamiyorum. Simdi yine yattm sabaha dolmus olur insallahYeme içmende sıkıntımı oldu acaba kuzum? Yeme içmeyle alakası olduğuna inanmıydum ben ama cidden varmış alakası sanırım
Uykudandır ozaman kuzum dolar hemen strest yapma kendşne daha çok azaltrsınYok canim yaa normalde 2 ögün yerim. 3 ögün yedim ustelik hemde gayet saglikli seyler yedim. Uyuyamadim dogru duzgun ona bagladim. Esimde evde uyuyabilecegim zaman kendim uyuyamiyorum. Simdi yine yattm sabaha dolmus olur insallah
Benim kizimda öyle canm eller ayaklar cosuyor gözler kapali. sesleride cikariyor degisik degisik buyuk insanmista ruya goruyor korkuyor gibi oluyor bazen. Hatta bana cocuk uyuyunca sende yanina yat uyu diyorlar ama yaninda uyumak ne mumkun cok hareketli uykusunda. Bazende melek gibi hic ses cikarmadan uyuyir bin kez nefesini kontrol ediyorum o derece sesszlesiyorSömestr tatilinde yaptırıcam canım ben tek başıma üstesinden gelememkalça ultrasonunu çektirdik reyapta canım o bitti :)
Dediklerinide dikkate alıcam canım ben de yaptığın gibi yaparım. Buda bitip gitsin diyorum bi yandan vaktiyle sonrası daha çok strest olacak bana..
Bide bişey sorucam yusuf uyurken sürekli sesler çıkarıyor mu, ege elleri kolları oynatıyo ııh falan diye sesler çıkarıyo gözlerini açıyo. Sonra geri dalıyo sonra yine aynısı baya sürüyo böyle
Uyuyim diye yattm aglamaya basladi babasi getirdi azicik emzirdim memeyle kavga etti cekistrdi baya tukurdu agzindan flnfln sonra aldim diger gogsume gecrdim ordada biraz debelendi uyuyakaldi. SıkinCa sut var ama derdi neydi anlamadim sanki stresini orda atiyor gibi. Memeyle kavga halinde ardindan cok huzurlu bi seklde uykuya daliyor.Uykudandır ozaman kuzum dolar hemen strest yapma kendşne daha çok azaltrsın
Bende korkumdan gitmedim 40 muayenesine simdi sag kasigimda bir batma var doktora msj attm 40 muayenesine gelnen gerekiyodu senin zatrn kac gun gecti diye azarladi. Haftaya gidicem nasil oluyor alttan ultrasonlami bakiyor ya aciyormu ?Normal dogum yaptin bunuda yaparsn diyorlar ama o biranda oldu bitti bben daha esimi bile yanastrmadim yanima 64 gun oldu bugun Muayeneden coj tirsiyorumBen de dün 40 muayenesine gittim. Doktor tamamen iyileşmiş dedi. Acı ağrı yok bende. Benim de 3-4 dikisim vardi. 2 aydir aciyosa muayene olsan iyi olur belki
Gazdan mı yapıyo acaba canım ya ege bugün hiç uyumadı. Besledim emzirdim uyudu yatırdım uyandı defalarca artık hal kalmadı ikimizdede. En sonunda miniminnacık kaka yaptı o rahatlattı sanırm uykuya daldı.Benim kizimda öyle canm eller ayaklar cosuyor gözler kapali. sesleride cikariyor degisik degisik buyuk insanmista ruya goruyor korkuyor gibi oluyor bazen. Hatta bana cocuk uyuyunca sende yanina yat uyu diyorlar ama yaninda uyumak ne mumkun cok hareketli uykusunda. Bazende melek gibi hic ses cikarmadan uyuyir bin kez nefesini kontrol ediyorum o derece sesszlesiyor
Gazı vardır belki kuzm onu ege çok yapıyo. Mesela geçen kv süt yok galiba ağlkyo dediğinde yaptığı hareletlerle sancısı varken yaptığı hareketler aynıydı. Ben memeyi istemiyo sanıyodum ama sncıdan kıvranıyormuş YavrumUyuyim diye yattm aglamaya basladi babasi getirdi azicik emzirdim memeyle kavga etti cekistrdi baya tukurdu agzindan flnfln sonra aldim diger gogsume gecrdim ordada biraz debelendi uyuyakaldi. SıkinCa sut var ama derdi neydi anlamadim sanki stresini orda atiyor gibi. Memeyle kavga halinde ardindan cok huzurlu bi seklde uykuya daliyor.
Ben de çok isteksiz gittim canım ama sağlık sonuçta doktorlar gelin dediklerine göre vardır bi bildikleri. Alttan dikişleri muayene etti. Iç dikişlere bakarken biraz acıdi , kastım kendimi,sıkma kendini dedi hatta. Sonra alttan yine ultrasonla rahme yumurtalıklara baktı toplam 5 dklik bi muayene zaten. Oldu bitti yani. Eşimle de denedik, biraz rahatsızlık verici bi hissiyat oluştu ama ilk denemeye göre iyiydi. Bide 2.normal doğumdan sonra farklılık olurmu diye cekiniyodum ama çekindiğim gibi olmadi bebek iri olmadığı için fazla deformasyon olmadi sanirimBende korkumdan gitmedim 40 muayenesine simdi sag kasigimda bir batma var doktora msj attm 40 muayenesine gelnen gerekiyodu senin zatrn kac gun gecti diye azarladi. Haftaya gidicem nasil oluyor alttan ultrasonlami bakiyor ya aciyormu ?Normal dogum yaptin bunuda yaparsn diyorlar ama o biranda oldu bitti bben daha esimi bile yanastrmadim yanima 64 gun oldu bugun Muayeneden coj tirsiyorum
Bigun cok fazla bigun daha az olabiliyo canım kafana takma dinlenince yine çoğalır sen bol bol emzirmeye devam etÖn sütü aliyorlar hep ondanda doymayip geri agliyorlar benim normalde cogalan sutume nazar degdirdim bugun nerdeyse hc gelmedi
Benim kizimda gece uykusuna geçeceği zaman dediğin gibi yapıyor. Ben de ayakta yürüyerek pispislayarak emziriyorum sakinleşip uykuya daliyo o şekilde. Sonra gazını çıkarıp yerine yatırıyorum bazen devam ediyo uyumaya bazen de 2 saat bu emme,memede bagrinma, pispislayarak emzirme döngüsu devam ediyoUyuyim diye yattm aglamaya basladi babasi getirdi azicik emzirdim memeyle kavga etti cekistrdi baya tukurdu agzindan flnfln sonra aldim diger gogsume gecrdim ordada biraz debelendi uyuyakaldi. SıkinCa sut var ama derdi neydi anlamadim sanki stresini orda atiyor gibi. Memeyle kavga halinde ardindan cok huzurlu bi seklde uykuya daliyor.
Uykusunda yaptiklarinin gazla bir ilgisi oldugunu hic düsünmüyorum canim cunku benimkinin gazi olunca etini skmisim gibi ciglik atarak agliyor. Uykusnda bile bagirarak uyaniyor. Memede yaptigida boyle kavga eder gibiydi yine aglamiyordu sadece cekistirip cekistrp birakti diger gogsumde biraz daha rahat etti. 2 ve 3 aylik donem meme reddinin yasanabilecegi bir dönemmis sakin vazgecme dedi ebemiz sonra duzeliyormus. Cok emiyormus gibi birde reddetmemiz eksiktiGazdan mı yapıyo acaba canım ya ege bugün hiç uyumadı. Besledim emzirdim uyudu yatırdım uyandı defalarca artık hal kalmadı ikimizdede. En sonunda miniminnacık kaka yaptı o rahatlattı sanırm uykuya daldı.
Bide rem uykusundayken sanırım öyle yapıyolar derin uykuya geçince sessizleşiyo. Gazı sancısı yksa tabi
Gazı vardır belki kuzm onu ege çok yapıyo. Mesela geçen kv süt yok galiba ağlkyo dediğinde yaptığı hareletlerle sancısı varken yaptığı hareketler aynıydı. Ben memeyi istemiyo sanıyodum ama sncıdan kıvranıyormuş Yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?