2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
o döngü bende bazen gün boyu oluyor malesef bazen sorunsuzca emiyor o zaman kakalarimizda normale dönüyor bazende kavga dövüs kan ter icinde kala kala emisiyoruz. Bunlar simdi boyleyse ergenliklerini dusunemiyorum

Agrim olmasa hayatta gitmezdm de Allah iste son zamanlarda kasigima batan bir sanci var rahmim toparlanamadi mi hala acaba ya da kist fln mi oldu korktum bi gidip gostericem

Agrim olmasa hayatta gitmezdm de Allah iste son zamanlarda kasigima batan bir sanci var rahmim toparlanamadi mi hala acaba ya da kist fln mi oldu korktum bi gidip gostericem

Canım acaba yumurtlama döneminde filan misin ya da adet mi olacaksin

Aa 3 aydwn sonra bırakmazlarmıymuş. İnşallah bırakmazlar ya az da olda anne sütünden faydalansınlar

S Sevdeeee1 canim sende mama veriyosun ya su veriyormusun bebege?

Canım biz ilk 27 günlukken yoğun bakımda kaldik orda başladık mamaya hemşireler hiç su vermedi bana da ver demediler.keza doktor da hiç su ver demedi.
En son pzt ebe yanında emzirdim ve yine ebe mama hazırlayıp getirdi yine su muhabbeti geçmedi.
Burada bı ara konusu geçti su verilmeli diye ama , acaba biz meme de veriyoruz diye belki su verin demediler.

Sana su ver dediler mı canım?

Benim kizim 4 gun kaka yapmamisti doktora msj attim mama verdikten sonra iki cay kasigi su icir dedi. Ben hazir bebek sularindan alip kaynatip verdimde kizim cok sevemedi suyu. Ama su verdigimden beri hergun kaka yapar oldu

Benim kizim 4 gun kaka yapmamisti doktora msj attim mama verdikten sonra iki cay kasigi su icir dedi. Ben hazir bebek sularindan alip kaynatip verdimde kizim cok sevemedi suyu. Ama su verdigimden beri hergun kaka yapar oldu
Hadi yaa, bı kontrolde tuvaletini bazen yapamiyor demiştim 1 haftaya kadar normal dedi yine sudan bahsetmedi.muayenede sorayım en iyisi

Hadi yaa, bı kontrolde tuvaletini bazen yapamiyor demiştim 1 haftaya kadar normal dedi yine sudan bahsetmedi.muayenede sorayım en iyisi
Bana cevremdekiler hep soyledi mama veriyosan bi kasikta su ver diye ama ben doktora sormadan hic vermedim canim. Sende doktorunun görüsunu al oncelikle. Bende 15 gundur fln veriyorum daha once vermedim

Öyle dedi canim bende bilmiyorumki 3 ay sütüm gelirmiki dedimde sen emzirirsen gelir dedi birakma dedi
Emmiyomu seni peki kuzum. Valla benmki de bırakacak diye ödüm kopuyo az da olsa emsin de iki damla gitsin benden de ya
Ya mamasını 5cc fazla sulu yap diyolar kuzm ya da su içir diyolar. Süttede su var ama karşılamıyo demekki. Bende dün verdim su, mamasını da 2 dir az sulu yapıyorum bin şükür bugün kaka yaptı müdahale etmeden ama yinede çok katı karnı

Bugün 52 günlük olduk. Kırkından sonra gaz problemimiz kalmamıştı bugün bi cesaret nohut yedim. Kırkından sonra değişiyormuş bebekler cidden. Uzun uzun ağlamalarımız bitti yerine altımı değiştir, meme ver, uyut beni mızırdanmalarımız başladı.
Hastaneye yatmıştık bu yüzden kiloda geri kalmışız doktor canla başla emzir 4 gün sonra sütün yetip yetmediğine bakalım dedi ama ben yapamadım. Acıktıkça emzirdim günlük 30 gr almak yeterli demişti, günlük 40 gr almışız.
Memelerim de hep yumuşaktı süt yok kilo almayacak derken beklenenden fazla aldı ama hala yeterli değil, emzirmeye devam ediyorum.

Emiyor canim cok sukur bende ne giderse kardir diye veriyorum memeyi surekli. Bizin derdimz memeyle kavga halinde cekistirp cekstrip birakiyor geri hirslanip tutuyor. Benim canim cok yaniyor uclari hala yara cunku. anne sutunun %90 i su diyorlar ama ayni zamanda mama da cocuklari kabiz yapiyot bende veriyorum su. O kakayi gorunce insan nasil mutlu oluyor

Canım emzirme sureniz nasıl? Eskiden 5 dkka emiyor diye hiç emmemesinden iyidir diyordum. şimdi o bile kalmadı. Çok nadir 5 dkka üzerini görüyorum

Kizlar benim cocugum olsun böyle yapmayacagim dediginiz neleri yaptiniz ? Ben sayiyorum; ayagimda sallamam dedim salliyorum, emzij biberon kullanmam dedim ikisinide kullaniyorum kucagima alirim ama gezdirmem dedim oda oda gezdiriyorum

Ben hiç birşeye yapmam demedim büyük konuşmamak için

Hanımlar bebeğim 3ile 5gün arasında değişen günlerde kaka yapıyor çişini her gün çok fazla yapıyor ama kakasını 3-4günde bir yapıyor bu normal mi böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…