o döngü bende bazen gün boyu oluyor malesefBigun cok fazla bigun daha az olabiliyo canım kafana takma dinlenince yine çoğalır sen bol bol emzirmeye devam et
Benim kizimda gece uykusuna geçeceği zaman dediğin gibi yapıyor. Ben de ayakta yürüyerek pispislayarak emziriyorum sakinleşip uykuya daliyo o şekilde. Sonra gazını çıkarıp yerine yatırıyorum bazen devam ediyo uyumaya bazen de 2 saat bu emme,memede bagrinma, pispislayarak emzirme döngüsu devam ediyo
Agrim olmasa hayatta gitmezdm de Allah iste son zamanlarda kasigima batan bir sanci var rahmim toparlanamadi mi hala acaba ya da kist fln mi oldu korktum bi gidip gostericemBen de çok isteksiz gittim canım ama sağlık sonuçta doktorlar gelin dediklerine göre vardır bi bildikleri. Alttan dikişleri muayene etti. Iç dikişlere bakarken biraz acıdi , kastım kendimi,sıkma kendini dedi hatta. Sonra alttan yine ultrasonla rahme yumurtalıklara baktı toplam 5 dklik bi muayene zaten. Oldu bitti yani. Eşimle de denedik, biraz rahatsızlık verici bi hissiyat oluştu ama ilk denemeye göre iyiydi. Bide 2.normal doğumdan sonra farklılık olurmu diye cekiniyodum ama çekindiğim gibi olmadi bebek iri olmadığı için fazla deformasyon olmadi sanirim
Agrim olmasa hayatta gitmezdm de Allah iste son zamanlarda kasigima batan bir sanci var rahmim toparlanamadi mi hala acaba ya da kist fln mi oldu korktum bi gidip gostericem
o döngü bende bazen gün boyu oluyor malesefbazen sorunsuzca emiyor o zaman kakalarimizda normale dönüyor bazende kavga dövüs kan ter icinde kala kala emisiyoruz. Bunlar simdi boyleyse ergenliklerini dusunemiyorum
Aa 3 aydwn sonra bırakmazlarmıymuş. İnşallah bırakmazlar ya az da olda anne sütünden faydalansınlarUykusunda yaptiklarinin gazla bir ilgisi oldugunu hic düsünmüyorum canim cunku benimkinin gazi olunca etini skmisim gibi ciglik atarak agliyor. Uykusnda bile bagirarak uyaniyor. Memede yaptigida boyle kavga eder gibiydi yine aglamiyordu sadece cekistirip cekistrp birakti diger gogsumde biraz daha rahat etti. 2 ve 3 aylik donem meme reddinin yasanabilecegi bir dönemmis sakin vazgecme dedi ebemiz sonra duzeliyormus. Cok emiyormus gibi birde reddetmemiz eksikti
Bilmiyorumki canim o ihtimali hic düsünmedim alismisim ya adet olmamayaCanım acaba yumurtlama döneminde filan misin ya da adet mi olacaksin
Öyle dedi canim bende bilmiyorumki 3 ay sütüm gelirmiki dedimde sen emzirirsen gelir dedi birakma dediAa 3 aydwn sonra bırakmazlarmıymuş. İnşallah bırakmazlar ya az da olda anne sütünden faydalansınlar
Benim kizim 4 gun kaka yapmamisti doktora msj attim mama verdikten sonra iki cay kasigi su icir dedi. Ben hazir bebek sularindan alip kaynatip verdimde kizim cok sevemedi suyu. Ama su verdigimden beri hergun kaka yapar olduCanım biz ilk 27 günlukken yoğun bakımda kaldik orda başladık mamaya hemşireler hiç su vermedi bana da ver demediler.keza doktor da hiç su ver demedi.
En son pzt ebe yanında emzirdim ve yine ebe mama hazırlayıp getirdi yine su muhabbeti geçmedi.
Burada bı ara konusu geçti su verilmeli diye ama , acaba biz meme de veriyoruz diye belki su verin demediler.
Sana su ver dediler mı canım?
Hadi yaa, bı kontrolde tuvaletini bazen yapamiyor demiştim 1 haftaya kadar normal dedi yine sudan bahsetmedi.muayenede sorayım en iyisiBenim kizim 4 gun kaka yapmamisti doktora msj attim mama verdikten sonra iki cay kasigi su icir dedi. Ben hazir bebek sularindan alip kaynatip verdimde kizim cok sevemedi suyu. Ama su verdigimden beri hergun kaka yapar oldu
Bana cevremdekiler hep soyledi mama veriyosan bi kasikta su ver diye ama ben doktora sormadan hic vermedim canim. Sende doktorunun görüsunu al oncelikle. Bende 15 gundur fln veriyorum daha once vermedimHadi yaa, bı kontrolde tuvaletini bazen yapamiyor demiştim 1 haftaya kadar normal dedi yine sudan bahsetmedi.muayenede sorayım en iyisi
Emmiyomu seni peki kuzum. Valla benmki de bırakacak diye ödüm kopuyo az da olsa emsin de iki damla gitsin benden de yaÖyle dedi canim bende bilmiyorumki 3 ay sütüm gelirmiki dedimde sen emzirirsen gelir dedi birakma dedi
Ya mamasını 5cc fazla sulu yap diyolar kuzm ya da su içir diyolar. Süttede su var ama karşılamıyo demekki. Bende dün verdim su, mamasını da 2 dir az sulu yapıyorum bin şükür bugün kaka yaptı müdahale etmeden ama yinede çok katı karnıBenim kizim 4 gun kaka yapmamisti doktora msj attim mama verdikten sonra iki cay kasigi su icir dedi. Ben hazir bebek sularindan alip kaynatip verdimde kizim cok sevemedi suyu. Ama su verdigimden beri hergun kaka yapar oldu
Emiyor canim cok sukur bende ne giderse kardir diye veriyorum memeyi surekli. Bizin derdimz memeyle kavga halinde cekistirp cekstrip birakiyor geri hirslanip tutuyor. Benim canim cok yaniyor uclari hala yara cunku. anne sutunun %90 i su diyorlar ama ayni zamanda mama da cocuklari kabiz yapiyot bende veriyorum su. O kakayi gorunce insan nasil mutlu oluyorEmmiyomu seni peki kuzum. Valla benmki de bırakacak diye ödüm kopuyo az da olsa emsin de iki damla gitsin benden de ya
Ya mamasını 5cc fazla sulu yap diyolar kuzm ya da su içir diyolar. Süttede su var ama karşılamıyo demekki. Bende dün verdim su, mamasını da 2 dir az sulu yapıyorum bin şükür bugün kaka yaptı müdahale etmeden ama yinede çok katı karnı
Emiyor canim cok sukur bende ne giderse kardir diye veriyorum memeyi surekli. Bizin derdimz memeyle kavga halinde cekistirp cekstrip birakiyor geri hirslanip tutuyor. Benim canim cok yaniyor uclari hala yara cunku. anne sutunun %90 i su diyorlar ama ayni zamanda mama da cocuklari kabiz yapiyot bende veriyorum su. O kakayi gorunce insan nasil mutlu oluyor
Kizlar benim cocugum olsun böyle yapmayacagim dediginiz neleri yaptiniz ? Ben sayiyorum; ayagimda sallamam dedim salliyorum, emzij biberon kullanmam dedim ikisinide kullaniyorum kucagima alirim ama gezdirmem dedim oda oda gezdiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?