2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İstinye liv kadar artmaz herhalde canım ya. Medical parka ait istinye liv, o yüzden pahalı herhalde. Acıbadem de pahalı ama aldığını hak ediyordu en azından, liv hem pahalı hem hiç beğenmedim çalışanların tavırlarını filan.. Görüşmeye gittiğimizde yukardan yukardan bakıp lütfediyormuş gibi konuşmalar filan. Çok çirkindi hareketleri.

Annem de dedi İstanbullu Gelin sizin hastanedeydi diye

Valla işini iyi yapan insan bulmak zor her alanda :) bulmuşken herkese tavsiye ediyor insan.
Öyle valla canım. Yusuf ege nin ayak tırnakı batmıştı azcık. Gösterdik bi krem yazdı 3 sürmede iyileşti :) kadın bilgili ve ilgili maşallaah
Yusuf paşa salih paşa nasıl canım? Zorlanıyo musun
Sizin atak ne alemde kuzum, betüş nasıl

Kolay degil tabi canim ya, hayatimiz tamamen degisti. Ben de zorlaniyorum, cok bunaldigim cok agladigim gunler geceler oluyor. Eve hapsolmak hava alamamak, degil evin isleri bazen yuzumu yikamaya tuvalete girmeye vaktim olmuyor. Bunlar cok zor geliyor bunaltiyor beni. Annem ve kayinvalidem donusumlu yanimda kaliyor ama inan cogu zaman keske yalniz olsam diyorum. Her kafadan bir ses cikiyor. Ama su aralar idare etmek zorundayim cunku esim yogun ve surekli fazla mesaide,annelee giderse cocuguma yine cok guzel bakarim ama acliktan olurum herhalde. Cunku bir saniye inmiyor kucagimdan Deniz oglan. Surekli memede. Mama vermiyorum ben, o da bebegi tamamen bana bagli kiliyor tabi.

Yine de cok sukur. Oyle guzel ki, yuzune bakip bakip bu defa mutluluktan agliyorum. Lohusalik boyle bir dengesizlik hali demekki.

Aynen devam. Hiç uyumuyor neredeyse. Uyursa da saat başı uyanıyor. Doymuyor falan filan. Ben de her saniye acıkıyorum dün akşam tam 3 saat emmesi bitmedi, canım çıktı

Sen neler yapıyorsun canım? Ne durumdasın?

Bende reyapta gidiyorum behzat beye o yüzden sordum farklı doktor görüşünüde öğrenmiş olduk.İdrar kültürü falan istedi bizimki şimdi 25 gün oldu hala sarılık diye ona bakacak

Canım hiç bilmiyorum tek öyle olsun aç kalmasında. Dinlenmeye geldim ama sağ olsunlar panik yaptırdılar. 45 günlük kuzum meleğim
Benim ki 63 gunluk dun gece mama yedi gazini cikarirken gogsume yasliyo kafasini emmek istedi agladi bende korkuyorum midesi rahatsz olur diye. En sonunda kiyamadim verdim gogsumu sanki saatlerce ac birakmisim gibi emmeye basladi. Sakinlsince cekiyorm tekrar aglamaya basliyor. 15 dk once 120ml mama yedi dusun. Acligindanmi yapti streslimiydi bilmiyorum. arada boyle yapiyor sanirim bazen buyudukleri icin cok efor sarfediyor yedikleri yetmiyor

Kızlar dün gece biz de atak gecirdik akşam 7den gece 3e kadar Sürekli kucak istedi. Meme araniyo veriyorum memeyle kavga ediyo bagiriyo ayırıyorum bu sefer yine araniyo garip bi geceydi. Sonra sabah 7ye kadar uyumuşuz. Uyandigimda goguslerim taş gibi olmuştu. Gece uykusunu alamadığı için de tam olarak uyanıp aktif emmiyo cekip cekip birakiyo. Göğüslerim çok kötü oldu koltuk altına doğru çok sert bi kitle var birinde. Diğeri de çatlayacak gibi ağrıyor. Hemen sağayım inşallah sağınca açılır mastit olmak istemiyorum

Canım sağmadan önce mutlaka masaj yap göğsüne. İnşallah rahatlatır, geçmiş olsun..

Simdi dinlencksin ya sütün artacak bak görürsün :) dun benimki rahatsizdi arastrrken bisey buldum bana cok uyuyor. Bebegin ön sütü alip arkadan gelen yagli sutu almamasi bebege gaz yaparmis ve surekli aglarmis memede bile aglarmis. Bir gogus tam bosalmadan digerini vermemek gerekiyormus. Benimki emiyor 10 dk sonra uyuyor sonra 2 saat sonra tekrar emmek istiyor yine bi 15 dk fln emiyor yani hep ön sütü aliyor. Bende cocuk uyuyinca inan gazini bile cikarmiyorum artik direk yatiriyorum uyanmasin diye bitigim cunku. Sana bulabilirsem linki atayim sende bak etkili emziremiyoruz belkide arrik her ihtimali dusunuyorum

Canim ben mastit oldugum icin tecrubeliyim. Hemen ilik dusa gir goguslerine bastirarak yukaridan asagi masaj yap suyun altinda. İki elinin avucunun icine al sikarak asagi dogru masaj yap. Sonra sag goguslerini. Eger cok asiri sismisse sicak su torbasini sislik olan yere koy bi sure beklet oyle sag. Sakin ihmal etme cok kotu bisey o mastit allah kimseye vermesin

Canım sağmadan önce mutlaka masaj yap göğsüne. İnşallah rahatlatır, geçmiş olsun..
Tamam canım çok sağol

Ben de çok tedirgin oldum canım ya dokununca çok fena acıyo. Hemen dediğini yapıyorum çok sagol

Zorluğu iki kat ama zevki de iki kat çok şükür canım :) Salih korktuğum kadar tepkili değil elhamdülillah. Bebiş de uyumlu bir bebek maşallah. Zamanla evdeki düzeni de otutturduk. Hasta olmasınlar o bana yeter şuan

Benimki 24 günlük ve hep böyle

Kuzum çok uzun değilmi ben en fazka 2 saat emzirip mama veriyorum hala uyanıksa. Hal kalmıuo çekele çekele :))
Bende kuzenim bendeydi 2 gündür çok rahattım ablamgeliyo bugünde. Gayet mutlu rahatm kuzenm evi sildi süpürdü bende toz aldım toparladm nasıl iyi geldi. Yusuf paşa huzursuz gergin ve gazlı onla uğraşıyorum bende aynen devam :)
Bu ara bende acıkıyorm şaşırıyorum kendime :)

Bende reyapta gidiyorum behzat beye o yüzden sordum farklı doktor görüşünüde öğrenmiş olduk.İdrar kültürü falan istedi bizimki şimdi 25 gün oldu hala sarılık diye ona bakacak
Biz 15 günlükken gittiğimizde sarılık 6 dan 8,5 a çıkmıştı ama kg kaybetmemiş diye dr korkmaya gerek yok dedi canım

Kuzm benmki de bazen öyle yapıp uyuyo bazen saatlerce emiyo ya. Sabah 4 teuyandı emdi emdi baktım uyanık hala olmuyo kalktm 90 cc mama yaptım. 30 cc içimedi bıraktı (ki mersk ederdim doyarsa bırakırmı acaba diye) ve lök diye kustu meğer süt yetmiş :)) ondan beridir mamayı biraz sonra vericem :))
Gazını çıkartıp yatr kuzum yspma öyle ya çok zorlanıyorlar sonra ege gece ve şimdi yine çok gazlı
Okuyacam kuzum hemen
Oh maşallaah çok sevindim canım:))

Herşey tamamda yemek cdden çok zor ya kv getiriyo bize ama hepsi gazlı . Ben anca mkarna çorba salata..
annende mi rahatlatmıyor seni hqdi kv neysede..
Valla bende ablma gttim rahatladım. Tam iyice bunalmıştım kuzenm geldi bugünde ablam geliyo nasıl mutluyum rahatım görmen lazım:)

Ablan geliyormuş, kuzenin de çok yardımcı olmuş, Allah onlardan razı olsun canım :) huzurlu olmana çok sevindim :)

3saat içinde beni defalarca emdi ve mama da içti, yine de krizde gibi emmek istedi.. Emiyor gaz çıkarıyor tuvaletini yapıyor bi daha emmek istiyor vs vs

Allah Yusuf paşaya da gazsız, huzurlu günler nasip etsin

Demek ki öyle canım bak aynı şeyler, dediğin doğru büyüme atağı demek ki. Doktorumda tekrar değişecek dedi. Ama çevre işte anlatamıyorum unutmuş bebek bakmayı insanlar ya. Susup yatmasını bekliyorlar sinir oluyorum. Bebek yani bu illa ki bunlar olacak. Zamanla geçer demiyorlar

Kızlar yediğinize dikkat ediyomusunuz hala, gaz açısından
Benim doktorum yedikleriniz size gaz yapar bebeğe gaz geçmez dedi. Sadece alerji yapma riski olan yiyeceklerden alerjen maddeler gecebilir dedi. Ben doğduğu günden beri herşeyi yiyorum. Bakliyat brokoli karnıbahar pırasa mercimek hepsini yiyorum yoğun bir gaz sorunu yaşamadık şimdiye kadar şükürler olsun

Yaaaa öyle mi.. Benim dr da yasak yok demişti ondan demekki.. Deneyeyim bakalım bende, sevindim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…