Kamp sadece emzirmek değil canım kendini de besleyeceksin ve fırsat bulduğun her an yatacaksin. Bebeğin gazını bile cikarmayacaksin hep dinleneceksin.Bzimkine cerrah baktıda çatlak yok dedi canım. Ben ayakta sallamıyorm şuanlık kuzum emerken uyuyo yatırıyorum valla 6da verdim eşime uyuycam dedim ama inlemesine ıkınmasına uynmuyo kibugün götürücez doktrs bakalkm
Canm sürekli emziriyorum zaren ama bi ara sadece sabaha karşı sağıyodum sonra sağma psikolojin bozuluyo emzir dediler emziriyorım ama gece mesela ıh mıh diyo alıyorm emzirmek için uyuyakalıyo kucakta yatağa yatır tekrar al dene tekrar koy sabaha kadae bu böyle. Bende hep az az dedm belkide ondan
Şu emzrme kampını denemek istitorm ama zaten ben 2 hafta öncesine kadar sürekli kamptsymışım onu farkettm memeden inmiyodu ki
ben büyük kızımda yapmıştım ve işe yaramıştı denemekte fayda varKızlar merhalar umarım bebişlerinizde sizde iyisinizdir. Ben iki çocukla zorlanmaya başladımbaşlarda çok güzeldi ama büyük oğlum Bugün bi kaç kez vurmaya kalktı kardeşine umarım devam etmeZ. Kızım 26 günlük ve bikaç gündür gece 11 gibi başlıyor huzursuzluğa sabah 5 6gibi uyuyor. Kakasını yapıyor ama eskisine göre sayısı azaldı ve gaz çıkarırken altına yaparken inanılmaz ağlıyor biraz araştırdım makat çatlağı diyor. Bu durumda olan var mı? Dr Kadir tuğcu diyor ki kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposunu uyararak kakasını yapmasına yardımcı olabilirsiniz bunu yapan var mı?
Evet canim onu bir kere yapti ama cok korktum cok aglamisti aci aci bagiriyordu yavrum. Mama kullaniyo musun aptamil yapti bize onu. Gaz yaparkende oyle agliyordu ama ben mamasini degistirdim ve gaz damlasi kullaniyorum sanirim o biraz rahatlatti.Benimkisi yapıyor ama yapana kadar baya ağlıyor Bugün doktora gidicem bakalım. Seninki de yapmayınca ağlıyor muydu gaz çıkarırken filan?
doktorlarinda bu farkli görüsleri beni öldurecek kimi dinlicez biz. Benimkide her mamadan sonra 2 kasik ver kakasini kolay yapar dedi.
Benimkinin kakasi hep kokuyor ne anlama gelirkiRota aşısı olmuş muydu canım? Bir de kakanin çok keskin kötu kokusu var mı?
Kızım 2 defadır fışıkır şekilde, tazyikli kustu. Sadece 2 defa. Bir de normal kusması arttı. Sizce dr a götürmeli miyim? Bilemedim ben
doktorlarinda bu farkli görüsleri beni öldurecek kimi dinlicez biz. Benimkide her mamadan sonra 2 kasik ver kakasini kolay yapar dedi.
1 kere 4 gun yapmadi canim o zamanda catlayacak gibiydi karni sismisti baya. Simdi smasma gold kullaniyorum ondanmidir nedir duzeldi cok sukurBüyük ihtimal normal diyecektir canım bizim de öyle başladı doktor normal dedibunu dert edinmistim tecrübeli anneler de normal diyor emzirdikten sonra hemen yatırma dik tut biraz canim.ilk muayenede sorarsin.ama için rahat edecekse gidebilirsin
Aynen canım haklısınbelki senin kuzu uzun süre yapmiyor ya ondan demiştir doktor
Kızlar normal doğum sonrası dikisleriniz tamamen iyileşti mi benim hala aciyo 2ay oldu
Kizlar benim cocugum olsun böyle yapmayacagim dediginiz neleri yaptiniz ? Ben sayiyorum; ayagimda sallamam dedim salliyorum, emzij biberon kullanmam dedim ikisinide kullaniyorum kucagima alirim ama gezdirmem dedim oda oda gezdiriyorum
Ya sorma 49 gün oldu
40 günlükken doktora da gittim iyileşmişsin dedi ama cinsel ilişki sırasında bir tanesi çok acıyor. Hafif şiş kaldı yerleri de. Elimle dokunduğumda oralarda dikiş olduğunu anlıyorum
Bir daha doktora gideceğim olmazsa.
:)
Sallamam diyordum ben de ve hiç ayağımdasallamadım henüz.
Uyku öncesi biraz yoruyorum yüzüstü falan yatırıyorum debeleniyor 5 dk. Sonra alıp yarım kundak yapıyorum, ortamı karanlığa yakın hale getiriyorum. Sözsüz sakin bebek müzikleri açıyorum telefondan, ağzına emziğini verip yatırıyorum. Hafifçe alnını ve başını okşuyorum 5 dk içinde gözler kapanmış oluyor. Gece beslemelerinde hiç konuşmuyorum, emmesi bitince yine kundağın içine koyup hemen yatırıyorum emziksiz.
Kundak olarak şunu aldım çok rahat ettim
Eki Görüntüle 2220601
Bende de var kitabın ingilizce orijinali
Güzel bir kitap, uygulamasını da satın aldım. Atakları oradan takip ediyorum
Güzelmiş kundak nerden kaça aldın ayıptır sorması :)
Canım harika haftalar mı bahsettiğiniz?
Benimkinin kakasi hep kokuyor ne anlama gelirki
Bebeği agulayan, eee eee diye uyuturken size sesiyle eşlik etmeye başlayan var mı ? Bizimki pek hareketli - annem konuşmaya alıştırdı sürekli laf bekliyor ,
Bu bebek bezi numaraları neye göre belirleniyor ?
Molfix 2 kullanıyordum lastik yerleri bacaklarına oturup kızarttı sonrA da çok fena pişik yara oldu oğlum, bir numara büyüğe geçtik oda fazla mı büyük kaka yaparken iki kere dışarı çıkartttı...
Prima önerdiler onun 2 numarası 4-8kg arası diyor
Benim oğlan 4.500 gr olmuştur
Hangi marka kaç numara kullanmak gerek ?
Pişik için bepanten ile sudokrem var,
Bir deeeeee bebek beşik-yatağına dönence alan-alacak olan var mı ? Nasıl birşey almak gerekiyor ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Yeşil oldu bizimkinin kakası ve koku da var. Ben normaldir diyordum ama değil mi ki yaBozulmuş yoğurt veya peynir gibi bir kokuya normal ama durulmayacak kadar kotu ve keskin kokuysa özellikle de ishalse tahlil yaptırmak gerekebilir canım mikrobik bir durum olabilir.
Yeşil oldu bizimkinin kakası ve koku da var. Ben normaldir diyordum ama değil mi ki ya
15 gündür falan yeşilimsi
İshal kötü koku ve renk değişimi varsa gaita tahlili yapmakta fayda var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?