2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kamp sadece emzirmek değil canım kendini de besleyeceksin ve fırsat bulduğun her an yatacaksin. Bebeğin gazını bile cikarmayacaksin hep dinleneceksin.

ben büyük kızımda yapmıştım ve işe yaramıştı denemekte fayda var

Kızım 2 defadır fışıkır şekilde, tazyikli kustu. Sadece 2 defa. Bir de normal kusması arttı. Sizce dr a götürmeli miyim? Bilemedim ben

Benimkisi yapıyor ama yapana kadar baya ağlıyor Bugün doktora gidicem bakalım. Seninki de yapmayınca ağlıyor muydu gaz çıkarırken filan?
Evet canim onu bir kere yapti ama cok korktum cok aglamisti aci aci bagiriyordu yavrum. Mama kullaniyo musun aptamil yapti bize onu. Gaz yaparkende oyle agliyordu ama ben mamasini degistirdim ve gaz damlasi kullaniyorum sanirim o biraz rahatlatti.

Kızım 2 defadır fışıkır şekilde, tazyikli kustu. Sadece 2 defa. Bir de normal kusması arttı. Sizce dr a götürmeli miyim? Bilemedim ben

Büyük ihtimal normal diyecektir canım bizim de öyle başladı doktor normal dedi bunu dert edinmistim tecrübeli anneler de normal diyor emzirdikten sonra hemen yatırma dik tut biraz canim.ilk muayenede sorarsin.ama için rahat edecekse gidebilirsin

doktorlarinda bu farkli görüsleri beni öldurecek kimi dinlicez biz. Benimkide her mamadan sonra 2 kasik ver kakasini kolay yapar dedi.

Aynen canım haklısın belki senin kuzu uzun süre yapmiyor ya ondan demiştir doktor

1 kere 4 gun yapmadi canim o zamanda catlayacak gibiydi karni sismisti baya. Simdi smasma gold kullaniyorum ondanmidir nedir duzeldi cok sukur

Kızlar normal doğum sonrası dikisleriniz tamamen iyileşti mi benim hala aciyo 2ay oldu

Ya sorma 49 gün oldu
40 günlükken doktora da gittim iyileşmişsin dedi ama cinsel ilişki sırasında bir tanesi çok acıyor. Hafif şiş kaldı yerleri de. Elimle dokunduğumda oralarda dikiş olduğunu anlıyorum
Bir daha doktora gideceğim olmazsa.

Kizlar benim cocugum olsun böyle yapmayacagim dediginiz neleri yaptiniz ? Ben sayiyorum; ayagimda sallamam dedim salliyorum, emzij biberon kullanmam dedim ikisinide kullaniyorum kucagima alirim ama gezdirmem dedim oda oda gezdiriyorum

:)
Sallamam diyordum ben de ve hiç ayağımdasallamadım henüz.
Uyku öncesi biraz yoruyorum yüzüstü falan yatırıyorum debeleniyor 5 dk. Sonra alıp yarım kundak yapıyorum, ortamı karanlığa yakın hale getiriyorum. Sözsüz sakin bebek müzikleri açıyorum telefondan, ağzına emziğini verip yatırıyorum. Hafifçe alnını ve başını okşuyorum 5 dk içinde gözler kapanmış oluyor. Gece beslemelerinde hiç konuşmuyorum, emmesi bitince yine kundağın içine koyup hemen yatırıyorum emziksiz.

Kundak olarak şunu aldım çok rahat ettim

Güzelmiş kundak nerden kaça aldın ayıptır sorması :)

Bebeği agulayan, eee eee diye uyuturken size sesiyle eşlik etmeye başlayan var mı ? Bizimki pek hareketli - annem konuşmaya alıştırdı sürekli laf bekliyor ,

Bu bebek bezi numaraları neye göre belirleniyor ?
Molfix 2 kullanıyordum lastik yerleri bacaklarına oturup kızarttı sonrA da çok fena pişik yara oldu oğlum, bir numara büyüğe geçtik oda fazla mı büyük kaka yaparken iki kere dışarı çıkartttı...

Prima önerdiler onun 2 numarası 4-8kg arası diyor
Benim oğlan 4.500 gr olmuştur

Hangi marka kaç numara kullanmak gerek ?
Pişik için bepanten ile sudokrem var,

Bir deeeeee bebek beşik-yatağına dönence alan-alacak olan var mı ? Nasıl birşey almak gerekiyor ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Güzelmiş kundak nerden kaça aldın ayıptır sorması :)

Letgo dan aldım 100 liraya
Woombie markası
Eğer bebeğin sarılıp sarmalanmayı seviyosa öneririm
Benimki elleriyle kendini uyandırıyor
Müslin ile sardığımda da açıyor nasıl yapıyosa
Bununla hem üşüyecek derdi yok hem de uzun uyuyor gece üç - üçbuçuk saat uyanmadan uyuyor

Canım harika haftalar mı bahsettiğiniz?

Evet o kitap ve uygulama
Ama ben türkçesini indirmedim uygulamanın
Olumsuz bişeyler yazıyordu çeviri ile ilgili.

Benimkinin kakasi hep kokuyor ne anlama gelirki

Bozulmuş yoğurt veya peynir gibi bir kokuya normal ama durulmayacak kadar kotu ve keskin kokuysa özellikle de ishalse tahlil yaptırmak gerekebilir canım mikrobik bir durum olabilir.

Selam
Ben de anlamadım 2 numara hepsinde farklı
Prima premium care kullandım önce
Çok iyiydi 3-6 kilo diyordu
Sonra huggiese geçtim onun kalıbı daha küçük
Huggieste 4-7 kilo yazıyor ama bence daha küçük
O da bitmek üzere prima aktif bebeğe geçeceğim 4-8 kilo diyor umarım daha büyüktür çünkü huggies bacaklarda iz yapmaya başladı

Pişik önleyiciyi sadece gece yatarken sürüyorum bezi 5 -6 saat değiştirmiyorum çünkü
Bepanthenol baby kullanıyorum

Bozulmuş yoğurt veya peynir gibi bir kokuya normal ama durulmayacak kadar kotu ve keskin kokuysa özellikle de ishalse tahlil yaptırmak gerekebilir canım mikrobik bir durum olabilir.
Yeşil oldu bizimkinin kakası ve koku da var. Ben normaldir diyordum ama değil mi ki ya
15 gündür falan yeşilimsi

İshal kötü koku ve renk değişimi varsa gaita tahlili yapmakta fayda var canım

Bebek ilk doğduğunda koyu kahve neredeyse siyaha yakındı - sonra sarı cıvıga döndü- benimde son ikidir yeşile yakın rengi- ama iki aylık bi bebekten beklenen kaka nasıl olur ki - kabız değil katı da değil- cıvık yapıyor- hatta fındıklı çikolata yeyince hani bazen fındık parçaları çıkar ya onun gibi de parçacıklar çıkmaya başladı - git gide normal insan gaitasına mı dönüşecek acaba diye düşünüyorum - normal demişti annem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…