- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Çok sağol canım, inşallahhh...İnşallah hemen atlatırsın betüşe geçmeden canım bari bu eksik kalsın ya
Bnmki de ayni oluo ben dayanamiorm o yuzden yag koydum bi kac kez sonra yapti rahatladi bidha yapmam bndeCok agliyordu aci aci boyle sanki etini koparmiscasina agliyordu ikiniyordu yapamaynca cildiriyordu canim. Doktora goturdum normal dedi 4 gunden sonrasi normal degilms mama yedigi icin. Eger sadece anne sutu aliyorsa 1 hafta 10 gune kadar normal dedi canim
Kendim mayaliyorum canım bazen de migrostan alıyorum kefirzademin kefirini. Ama her migrosta olmuyor bana yakin yerde yok oyuzden genelde kendim mayaliyorum. Mayasini da uskudar ve kadıköydeki balikcilar çarşısındaki aktarlardan aldım 2 sefer.Zehra sen kefiri hazır mı alıyorsun?
Ben zaten uykudan cekiyorum memeden cekiyorum bitigim resmen. Allah baska dert vermesinde cok zor bir bebegim varBize anında lavman yaptırdı kuzum ya :// size çektirmiş baya
Zamanla alisiyorlarmis bu sefer desteksiz kaka yapamiyorlarmis canim doktorumuz oyle soylemisti. Sizde lavman yaptirin cok zor durumdaysa aydingelini yaptirmis. Bizim 1 kere oldu bidaha olmadi cok sukur. Cok zor bisey ya insallah bidaha yasamaz kuzularimizBnmki de ayni oluo ben dayanamiorm o yuzden yag koydum bi kac kez sonra yapti rahatladi bidha yapmam bnde
Bende esim yuzunden girdim depresyona 3 gundur evde ama bir kere de ben bebege bakiyim sen dinlen demiyor. Kendi uykusu gelince gidip yatiyor. Bebekle yalniz kalamiyor agladiginda bebegi sakinlestiremiyor. Adam bebege bakmamak icin kendini ev temizligine verdi. 4 gun tatil olnca bende biraz dinlenrm demstm ama nerdeee. Ben de küstüm gerekmedikce konusmuyorum. İyi kötü ksndim bakiyorum. Valla allah hic bir cocugu annesiz birakmasin kimse anne kadar iyi bakamazBnm psikolojim hic iyi deil cocugumla alakali deil ewliligim esimin ailesi ile alakali depresyona girdim onlar yuzunden
Ben denedim bana mısın demedi canım. Cumartesi günü dr gittik lavman yaptılar. Dün 2 kez kaka yaptı ama bu gece uyuyamadı ıkınmaktan. Şimdi memede hala ıkınıyo zorlanıyo
2-3 gün yapmasa halimiz ne olacak hiç bilmiyorum
Bnde ondan alıcm canm elimde daha açılmamış humana var ama eczacıdan rca edip değiştricem. Kuvranıyoruz resmen bu saatlerde çok kötü. Ikınmaktan rengi değişiyo meme ememiyoCnm mamadan olabilir mi kabızlık biz Aptamil in conformil mamasına başladık gaz derdi de bitti epey çok sukur kakasinida daha rahat yapıyor
Yok cnm kaynanalar iyi bakar bizimki bn baktirmiorum die konuşup duruoBende esim yuzunden girdim depresyona 3 gundur evde ama bir kere de ben bebege bakiyim sen dinlen demiyor. Kendi uykusu gelince gidip yatiyor. Bebekle yalniz kalamiyor agladiginda bebegi sakinlestiremiyor. Adam bebege bakmamak icin kendini ev temizligine verdi. 4 gun tatil olnca bende biraz dinlenrm demstm ama nerdeee. Ben de küstüm gerekmedikce konusmuyorum. İyi kötü ksndim bakiyorum. Valla allah hic bir cocugu annesiz birakmasin kimse anne kadar iyi bakamaz
Bizimki surekli bu durumda bu hafta doktora goturecegim mamadan solayi sanirim gunah ıkınıp duruo emzik veriorm oyle hirsli emio ki yapamio bi türlüZamanla alisiyorlarmis bu sefer desteksiz kaka yapamiyorlarmis canim doktorumuz oyle soylemisti. Sizde lavman yaptirin cok zor durumdaysa aydingelini yaptirmis. Bizim 1 kere oldu bidaha olmadi cok sukur. Cok zor bisey ya insallah bidaha yasamaz kuzularimiz
Canım rota olmadı onu yaptırmayacağım çok tavsiye edilmiyor malüm koku da hani olması gerektiği kadar kokuyor sanırım keyifli emmesi VS iyi ama kaka sayısı arttı bugünde bakıym da içime sinmezse götüreceğim doktora şuan herkes hasta hastaneye gitmeye de o yüzden istemiyorum çok ama bakalım olmadı kakayı gönderirim biz gitmeden tahlil için doktora sorarımRota aşısı olmuş muydu canım? Bir de kakanin çok keskin kötu kokusu var mı?
2. Ay asisi yaptirdiysan benim bebis te 2. Ay asisindan sonra baya buyuk tuvaletini yaptı. Gunde 3 seger yapiyordu zaten yine ayni 3 sefer yapti ama bezdeki dışkı miktarı fazlaydı. Gecen salı yaptırdık suan normale döndüCanım rota olmadı onu yaptırmayacağım çok tavsiye edilmiyor malüm koku da hani olması gerektiği kadar kokuyor sanırım keyifli emmesi VS iyi ama kaka sayısı arttı bugünde bakıym da içime sinmezse götüreceğim doktora şuan herkes hasta hastaneye gitmeye de o yüzden istemiyorum çok ama bakalım olmadı kakayı gönderirim biz gitmeden tahlil için doktora sorarım
Yok canım perşembe 2.ay aşımız verem aşısı sadece perşembe sabahları geliyormuş buradaki sağlık ocağına onu bekliyoruz perşembe sabah olacak inşallah bizde miktar azaldı sayı arttı belki de benim yediğim bişey dokundu bilemiyorum açıkcası dikkat etmiyorum herşeyi yiyorum sadece bitki çaylarını içmiyorum o kadar keyifsiz olsa zaten çok tedirgin olurum ama keyifli birde artık agulamaya başladı konuştukça o da agu agu cevap veriyor herhalde hasta olsa öyle olmazdı diyorum kendi kendime yine de işte her değişim anneyi düşündürüyor2. Ay asisi yaptirdiysan benim bebis te 2. Ay asisindan sonra baya buyuk tuvaletini yaptı. Gunde 3 seger yapiyordu zaten yine ayni 3 sefer yapti ama bezdeki dışkı miktarı fazlaydı. Gecen salı yaptırdık suan normale döndü
Canım rota olmadı onu yaptırmayacağım çok tavsiye edilmiyor malüm koku da hani olması gerektiği kadar kokuyor sanırım keyifli emmesi VS iyi ama kaka sayısı arttı bugünde bakıym da içime sinmezse götüreceğim doktora şuan herkes hasta hastaneye gitmeye de o yüzden istemiyorum çok ama bakalım olmadı kakayı gönderirim biz gitmeden tahlil için doktora sorarım
Canım birşeyi yoktur büyük ihtimalle sen soğuk falan aldiysan ondan da olmuş olabilir.Yok canım perşembe 2.ay aşımız verem aşısı sadece perşembe sabahları geliyormuş buradaki sağlık ocağına onu bekliyoruz perşembe sabah olacak inşallah bizde miktar azaldı sayı arttı belki de benim yediğim bişey dokundu bilemiyorum açıkcası dikkat etmiyorum herşeyi yiyorum sadece bitki çaylarını içmiyorum o kadar keyifsiz olsa zaten çok tedirgin olurum ama keyifli birde artık agulamaya başladı konuştukça o da agu agu cevap veriyor herhalde hasta olsa öyle olmazdı diyorum kendi kendime yine de işte her değişim anneyi düşündürüyor
Bende alayım canım emzirirken de faydası oluyorsa eğer?Kendim mayaliyorum canım bazen de migrostan alıyorum kefirzademin kefirini. Ama her migrosta olmuyor bana yakin yerde yok oyuzden genelde kendim mayaliyorum. Mayasini da uskudar ve kadıköydeki balikcilar çarşısındaki aktarlardan aldım 2 sefer.
Bizde yarın aşılarını yaptırıcaz. Rota neden tavsiye edilmiyor? Sen hangilerini yaptırdın 2.ay için?Canım rota olmadı onu yaptırmayacağım çok tavsiye edilmiyor malüm koku da hani olması gerektiği kadar kokuyor sanırım keyifli emmesi VS iyi ama kaka sayısı arttı bugünde bakıym da içime sinmezse götüreceğim doktora şuan herkes hasta hastaneye gitmeye de o yüzden istemiyorum çok ama bakalım olmadı kakayı gönderirim biz gitmeden tahlil için doktora sorarım
Ben gecen hafta içmedim bebişe canlı aşı yaptılar kefirde de canlı organizmalar var belki sıkıntı olur diye. Eşim hastalanmış suan bize de bulaştı. Daha onceleri 2 gunde 1 bardak falan içiyordum ne ben ne bebis hastalanmamıştı. Dün yine başladım içmeye insallah cabuk atlatırız. Ayrica kabızlığa falan da iyi geliyor.Bende alayım canım emzirirken de faydası oluyorsa eğer?
Bende aldırayım eşime hemen. Sen sling kullanıyorsun demi hangi markaydı?Ben gecen hafta içmedim bebişe canlı aşı yaptılar kefirde de canlı organizmalar var belki sıkıntı olur diye. Eşim hastalanmış suan bize de bulaştı. Daha onceleri 2 gunde 1 bardak falan içiyordum ne ben ne bebis hastalanmamıştı. Dün yine başladım içmeye insallah cabuk atlatırız. Ayrica kabızlığa falan da iyi geliyor.
Cabim benim bebegimde cok gazli bir bebek cok hirsli . Ikiniyor kizariyor ellerini yuzune gozune goturup duruyor sert sert. Ben sadece emzirme yaoiorum. Yaptiktan sonrada sakinlesiyor ve karin masajina basliyorum. Ayrica her ikinmasinda karin masaji yapiorum. Hemen pit pit hem kaka hem gaz yapior.avuc ici ile yapiorum amsaji karnina. Birde gece emzirip yatirdigimda cok ikiniyor iskence gibi hemen alip masaja basliyorum izin vermezse altini acip o sekilde masaj yaoiorum.cok faydasini gordum .yastigin uzerinde yaatarken kucagima alip asgi yukari asansor gibi kaldirip indiriyorum oda bagirsaktaki gazin yer degistirmesini sagliyor o zmanda yaomaya basliyor gazi. Benim bebegim cok zo3 bir bebek ben bu sekilde dilini cozdum. Saati gelmeden beslenme yapma helede mama. Cunku kisir donguye sokar ve dahada gaz yaoar kabizlik yapar.Bnde ondan alıcm canm elimde daha açılmamış humana var ama eczacıdan rca edip değiştricem. Kuvranıyoruz resmen bu saatlerde çok kötü. Ikınmaktan rengi değişiyo meme ememiyoinşallah bizede iyi gelir o conformil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?