2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yeşil oldu bizimkinin kakası ve koku da var. Ben normaldir diyordum ama değil mi ki ya
15 gündür falan yeşilimsi
Burada biri paylaşmıştı bu resmi. Sarı yeşilse normalmiş canım.

Hep parçacık oluyor bizim kızda da canım. Annem de bana normal dedi :) aynı şeyleri düşünüyor herkes demek

Eklentiler

• 1784361-dc2a4a075f862d6edf0630d79ab9600c.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 72

İlk günler siyah olması normal canım. Yediklerimizden de rengi değişebiliyormus ama bariz kötü koku varsa tehlikeli olabilir. İshal dediğim de su gibi olmasini kastediyorum yoksa zaten cıvık yapıyorlar :)

Ay benimki hic ellerini kapattrmiyor ya. İykusu gelincede cok mizmizlaniyor. Ben uyutmasam hic uyumuyor ya denedim gördüm yani sadece agliyor susmuyor. Kendi kendine uyusa keske

Bozulmuş yoğurt veya peynir gibi bir kokuya normal ama durulmayacak kadar kotu ve keskin kokuysa özellikle de ishalse tahlil yaptırmak gerekebilir canım mikrobik bir durum olabilir.
Pis kokuyorda oyle durulmayacak gibi degil ishali yok cok sukur. Bugun biraz degisik yesil kaka yapti karilmis cimento gibiydi anlam veremedimde

Ay benimki hic ellerini kapattrmiyor ya. İykusu gelincede cok mizmizlaniyor. Ben uyutmasam hic uyumuyor ya denedim gördüm yani sadece agliyor susmuyor. Kendi kendine uyusa keske

Daha çok küçükler nasıl kendiliğinden uyunur bilmiyorlar
Mesela az önce bu saydıklarımı yaptım ve uyumadı
Meğer 1 saat önce emmesine rağmen tam doymamış olacak ki açlıktan ağladı

Evet benim de süreç böyle oldu. İntenetten biraz araştırdım normal yazmış doktorlar yeşilimsi ve parçalı olmasına ama kendi doktorumuza da soracağım

Ben 3kere yaptm yapmk zorunda kaldm cnm 4 gun yapmadi 2.gunun sonunda durmuyo ikinio surekli uykusunda uyanikken bana kaynanam yapalim yapacak bsey olmaz dedi bnde yagladm o seklde kakasini yapinca 3 kez aynisi oldu yine yptm doktora goturmeyi dusunuorum cunku bnm kziim cok zorlanio ikinio duruo aglio yapamayibca

Bnm psikolojim hic iyi deil cocugumla alakali deil ewliligim esimin ailesi ile alakali depresyona girdim onlar yuzunden

Benim doktorum bu yöntemi kesinlikle önermiyor. Uyararak yaptirrsan sonra surekli boyle yaptirmak zorunda kalirsin dedi. Benimkide bir ara 4 gun yapmamisti panige kapilmistim sonra duzeldiduzeldi canim
4 gun yapmadiginda peki agladi zorlandi ikindimi bnmki yapamadigi da hep aglio ikinio mecburen bnde yag surdum

Kamp sadece emzirmek değil canım kendini de besleyeceksin ve fırsat bulduğun her an yatacaksin. Bebeğin gazını bile cikarmayacaksin hep dinleneceksin.
Valla o çok zor işte canım ama ablama gidicemm artık olduğu kadar. Onunda ufak kızı dişi için narkoz alacak ufak çaplı bi operasyonu var kadın hangimize bölünsün ki..
bugün benm kontrolüm vardı hazır egeninde kontrol süresiyken ayşe hocaya uğradık.. sütüm yetmiyo diye iyice kafayı yeyince günde 4 kez bazen 5 kez mama verdim. Dün misafir vardı okadar huysuzlandıki 6kez mama içti gece yarısı dahil. Bunu ayşe hocaya söyleyince fırça yedim bi güzel zira ayın 22 sinden bu yana 450 gr almış obez yapacaksın dedi günde en fazla 3 kere mama başka asla kabul etmiyorum dedi bi yandan iyi oldu çevremdekilere karşı çünkü ver mama ver mamaya dönmüştü olay. Ama ben gerildikçe o memede ağlıyo az mı geliyo akışkanmı değil bilmem emerken beni 10km koşmuş gibi yoruyo
Üzülüyorum ya bu deveyi güdecem ya da bu deve bu diyardan gidecek..

Zehra sen kefiri hazır mı alıyorsun?

Çevredekilere kulağını tıka nolur canım ya valla şu günler geri gelmez burnundan getirmelerine izin verme. Sen bir sakinleşirsen bebiş de sakinleşecek gör bak :) bebeği farklı pozisyonlarda emzirmeyi denesen belki suanki pozisyonda rahat degidir

Daha çok küçükler nasıl kendiliğinden uyunur bilmiyorlar
Mesela az önce bu saydıklarımı yaptım ve uyumadı
Meğer 1 saat önce emmesine rağmen tam doymamış olacak ki açlıktan ağladı
Yarin denicem bende bakalim insallah uyur kendi kendine :)) onceden sadece uyusun diyodum simdi kendi kendine uyusun diyorum

4 gun yapmadiginda peki agladi zorlandi ikindimi bnmki yapamadigi da hep aglio ikinio mecburen bnde yag surdum
Cok agliyordu aci aci boyle sanki etini koparmiscasina agliyordu ikiniyordu yapamaynca cildiriyordu canim. Doktora goturdum normal dedi 4 gunden sonrasi normal degilms mama yedigi icin. Eger sadece anne sutu aliyorsa 1 hafta 10 gune kadar normal dedi canim

Kızlar ya hastalandım ben, kızıma geçecek diye çok korkuyorum doktor antibiyotik vermedi, ateşin düşmez de yükselirse serum vereceğiz dedi...

Sanırm süt bibern gibi çok gelmiyo diye sinirleniyo canım. Bazen karnı çok ağrıyınca yapıyo bide. Valla koca bi ay geçti ahlaya vahlaya ama napcam şaşırdım. Doymuyosa mama vercem napıcam diyorum dr kızıyo e vermiyorum ege durmuyo. Dr değiştirelim bari dedim eşime düşün

Bize anında lavman yaptırdı kuzum ya :// size çektirmiş baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…