- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Burada biri paylaşmıştı bu resmi. Sarı yeşilse normalmiş canım.Yeşil oldu bizimkinin kakası ve koku da var. Ben normaldir diyordum ama değil mi ki ya
15 gündür falan yeşilimsi
Hep parçacık oluyor bizim kızda da canım. Annem de bana normal dedi :) aynı şeyleri düşünüyor herkes demekBebek ilk doğduğunda koyu kahve neredeyse siyaha yakındı - sonra sarı cıvıga döndü- benimde son ikidir yeşile yakın rengi- ama iki aylık bi bebekten beklenen kaka nasıl olur ki - kabız değil katı da değil- cıvık yapıyor- hatta fındıklı çikolata yeyince hani bazen fındık parçaları çıkar yaonun gibi de parçacıklar çıkmaya başladı - git gide normal insan gaitasına mı dönüşecek acaba diye düşünüyorum - normal demişti annem...
Bebek ilk doğduğunda koyu kahve neredeyse siyaha yakındı - sonra sarı cıvıga döndü- benimde son ikidir yeşile yakın rengi- ama iki aylık bi bebekten beklenen kaka nasıl olur ki - kabız değil katı da değil- cıvık yapıyor- hatta fındıklı çikolata yeyince hani bazen fındık parçaları çıkar yaonun gibi de parçacıklar çıkmaya başladı - git gide normal insan gaitasına mı dönüşecek acaba diye düşünüyorum - normal demişti annem...
Büyük ihtimal normal diyecektir canım bizim de öyle başladı doktor normal dedibunu dert edinmistim tecrübeli anneler de normal diyor emzirdikten sonra hemen yatırma dik tut biraz canim.ilk muayenede sorarsin.ama için rahat edecekse gidebilirsin
Canım çok sağol öyle yapayım bende. Şimdilik götürmeyeceğim ilerler gibi olurda korkarsam götürürüm, teşekkürler
Ay benimki hic ellerini kapattrmiyor ya. İykusu gelincede cok mizmizlaniyor. Ben uyutmasam hic uyumuyor ya denedim gördüm yani sadece agliyor susmuyor. Kendi kendine uyusa keskeYa sorma 49 gün oldu
40 günlükken doktora da gittim iyileşmişsin dedi ama cinsel ilişki sırasında bir tanesi çok acıyor. Hafif şiş kaldı yerleri de. Elimle dokunduğumda oralarda dikiş olduğunu anlıyorum
Bir daha doktora gideceğim olmazsa.
:)
Sallamam diyordum ben de ve hiç ayağımdasallamadım henüz.
Uyku öncesi biraz yoruyorum yüzüstü falan yatırıyorum debeleniyor 5 dk. Sonra alıp yarım kundak yapıyorum, ortamı karanlığa yakın hale getiriyorum. Sözsüz sakin bebek müzikleri açıyorum telefondan, ağzına emziğini verip yatırıyorum. Hafifçe alnını ve başını okşuyorum 5 dk içinde gözler kapanmış oluyor. Gece beslemelerinde hiç konuşmuyorum, emmesi bitince yine kundağın içine koyup hemen yatırıyorum emziksiz.
Kundak olarak şunu aldım çok rahat ettim
Eki Görüntüle 2220601
Pis kokuyorda oyle durulmayacak gibi degil ishali yok cok sukur. Bugun biraz degisik yesil kaka yapti karilmis cimento gibiydi anlam veremedimdeBozulmuş yoğurt veya peynir gibi bir kokuya normal ama durulmayacak kadar kotu ve keskin kokuysa özellikle de ishalse tahlil yaptırmak gerekebilir canım mikrobik bir durum olabilir.
Ay benimki hic ellerini kapattrmiyor ya. İykusu gelincede cok mizmizlaniyor. Ben uyutmasam hic uyumuyor ya denedim gördüm yani sadece agliyor susmuyor. Kendi kendine uyusa keske
Bebek ilk doğduğunda koyu kahve neredeyse siyaha yakındı - sonra sarı cıvıga döndü- benimde son ikidir yeşile yakın rengi- ama iki aylık bi bebekten beklenen kaka nasıl olur ki - kabız değil katı da değil- cıvık yapıyor- hatta fındıklı çikolata yeyince hani bazen fındık parçaları çıkar yaonun gibi de parçacıklar çıkmaya başladı - git gide normal insan gaitasına mı dönüşecek acaba diye düşünüyorum - normal demişti annem...
Ben 3kere yaptm yapmk zorunda kaldm cnm 4 gun yapmadi 2.gunun sonunda durmuyo ikinio surekli uykusunda uyanikken bana kaynanam yapalim yapacak bsey olmaz dedi bnde yagladm o seklde kakasini yapinca 3 kez aynisi oldu yine yptm doktora goturmeyi dusunuorum cunku bnm kziim cok zorlanio ikinio duruo aglio yapamayibcaKızlar merhalar umarım bebişlerinizde sizde iyisinizdir. Ben iki çocukla zorlanmaya başladımbaşlarda çok güzeldi ama büyük oğlum Bugün bi kaç kez vurmaya kalktı kardeşine umarım devam etmeZ. Kızım 26 günlük ve bikaç gündür gece 11 gibi başlıyor huzursuzluğa sabah 5 6gibi uyuyor. Kakasını yapıyor ama eskisine göre sayısı azaldı ve gaz çıkarırken altına yaparken inanılmaz ağlıyor biraz araştırdım makat çatlağı diyor. Bu durumda olan var mı? Dr Kadir tuğcu diyor ki kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposunu uyararak kakasını yapmasına yardımcı olabilirsiniz bunu yapan var mı?
Bnm psikolojim hic iyi deil cocugumla alakali deil ewliligim esimin ailesi ile alakali depresyona girdim onlar yuzundenMerhaba arkadaşlar herkes nasıl? bebeler nasıl? psikolojiler nasıl:) Biz 65 günlük olduk bile çok şükür ama ben ruhsal olarak yeni yeni kendime geliyorum o da oğlumun gaz sancıları bir nebze hafiflediği için. Yani oğlumla eşit orantıda iyileşiyoruz diyelim:) ilk oğlumda ağır depresyon geçirmiştim bunda kendimi hazırlamama rağmen bir tık geriden aynı şeyleri yaşıyorum. Tek fark ilk oğlumda oğluma zarar vermeyi düşünecek kadar ağırdı bu sıpacığımda çok şükür öyle buhranlarım yok. Büyük oğlum malesef bu süreçten yine en zararlı çıktı. Küçüğün koliği gazı derken o ilgisiz kaldı ve aşırı hırçınlaştı. Şimdi bir de gözünde tik oluştu birini istemsizce kırpıp duruyor. Bu dönemi bir atlatsak ve normale dönsek. Çok zorlanıyorum çok.
4 gun yapmadiginda peki agladi zorlandi ikindimi bnmki yapamadigi da hep aglio ikinio mecburen bnde yag surdumBenim doktorum bu yöntemi kesinlikle önermiyor. Uyararak yaptirrsan sonra surekli boyle yaptirmak zorunda kalirsin dedi. Benimkide bir ara 4 gun yapmamisti panige kapilmistim sonra duzeldiduzeldi canim
Valla o çok zor işte canım ama ablama gidicemm artık olduğu kadar. Onunda ufak kızı dişi için narkoz alacak ufak çaplı bi operasyonu var kadın hangimize bölünsün ki..Kamp sadece emzirmek değil canım kendini de besleyeceksin ve fırsat bulduğun her an yatacaksin. Bebeğin gazını bile cikarmayacaksin hep dinleneceksin.
Zehra sen kefiri hazır mı alıyorsun?Ben hamileligimden beri kefir iciyorum normalde çok sık hastalanırım kışın en az 3 sefer grip olurum ama kefire başladığımdan beri pek hastalanmıyorum hastalansam da fazla ağır geçirmiyorum hastalığı 2-3gune iyilesiyorum dene istersen. Birde sakınan göze çöp batar derler senlik bisey yok olacağı varmış olmuş. Gecmiş olsun insallah çabuk atlatırsınız.
Valla o çok zor işte canım ama ablama gidicemm artık olduğu kadar. Onunda ufak kızı dişi için narkoz alacak ufak çaplı bi operasyonu var kadın hangimize bölünsün ki..
bugün benm kontrolüm vardı hazır egeninde kontrol süresiyken ayşe hocaya uğradık.. sütüm yetmiyo diye iyice kafayı yeyince günde 4 kez bazen 5 kez mama verdim. Dün misafir vardı okadar huysuzlandıki 6kez mama içti gece yarısı dahil. Bunu ayşe hocaya söyleyince fırça yedim bi güzel zira ayın 22 sinden bu yana 450 gr almış obez yapacaksın dedi günde en fazla 3 kere mama başka asla kabul etmiyorum dedi bi yandan iyi oldu çevremdekilere karşı çünkü ver mama ver mamaya dönmüştü olay. Ama ben gerildikçe o memede ağlıyo az mı geliyo akışkanmı değil bilmem emerken beni 10km koşmuş gibi yoruyo
Üzülüyorum ya bu deveyi güdecem ya da bu deve bu diyardan gidecek..
Çok güzel, duygulandım. Erkek ismi sanıyolar genelde ama bak burda bir kadın öğretmen :)
Yarin denicem bende bakalim insallah uyur kendi kendine :)) onceden sadece uyusun diyodum simdi kendi kendine uyusun diyorumDaha çok küçükler nasıl kendiliğinden uyunur bilmiyorlar
Mesela az önce bu saydıklarımı yaptım ve uyumadı
Meğer 1 saat önce emmesine rağmen tam doymamış olacak ki açlıktan ağladı
Cok agliyordu aci aci boyle sanki etini koparmiscasina agliyordu ikiniyordu yapamaynca cildiriyordu canim. Doktora goturdum normal dedi 4 gunden sonrasi normal degilms mama yedigi icin. Eger sadece anne sutu aliyorsa 1 hafta 10 gune kadar normal dedi canim4 gun yapmadiginda peki agladi zorlandi ikindimi bnmki yapamadigi da hep aglio ikinio mecburen bnde yag surdum
Sanırm süt bibern gibi çok gelmiyo diye sinirleniyo canım. Bazen karnı çok ağrıyınca yapıyo bide. Valla koca bi ay geçti ahlaya vahlaya ama napcam şaşırdım. Doymuyosa mama vercem napıcam diyorum dr kızıyo e vermiyorum ege durmuyo. Dr değiştirelim bari dedim eşime düşünÇevredekilere kulağını tıka nolur canım ya valla şu günler geri gelmez burnundan getirmelerine izin verme. Sen bir sakinleşirsen bebiş de sakinleşecek gör bak :) bebeği farklı pozisyonlarda emzirmeyi denesen belki suanki pozisyonda rahat degidir
Bize anında lavman yaptırdı kuzum ya :// size çektirmiş bayaCok agliyordu aci aci boyle sanki etini koparmiscasina agliyordu ikiniyordu yapamaynca cildiriyordu canim. Doktora goturdum normal dedi 4 gunden sonrasi normal degilms mama yedigi icin. Eger sadece anne sutu aliyorsa 1 hafta 10 gune kadar normal dedi canim
İnşallah hemen atlatırsın betüşe geçmeden canım bari bu eksik kalsın yaKızlar ya hastalandım ben, kızıma geçecek diye çok korkuyorumdoktor antibiyotik vermedi, ateşin düşmez de yükselirse serum vereceğiz dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?